cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Колкото Путин е “антиглобалист”, толкова и Костадинов е “патриот” – I част

Колкото Путин е “антиглобалист”, толкова и Костадинов е “патриот” – I част

путиноиди на протест

В България има две злини, които са ни притиснали от двете страни, като митологичните скали Сцила и Харибда. Това са соросоидите и путиноидите, еднакво продажни, еднакво вредни и еднакво родоотстъпници. Едните ходят да получават указания в американското посолство, а другите в руското.

Едните получават тридесетте си сребърника за продажничеството си в долари, а другите за предателството си в рубли. Едните веят руски знамена, а другите – на дъгата, а българското го изваждат само за параван.

Соросоидите бленуват да прокарат всичките перверзии на Клаус Шваб, Бил Гейтс, Джордж Сорос, Ротшилд, Рокфелер и цялата тази извратена дегенератска пасмина, като започнем от Истанбулската конвенция с джендър идеологията й, толерастията и педерастията, заедно с педофилията, въглеродните сделки и електронния концлагер с безналичните пари и 15 – минутните “умни градове”, та чак до яденето на скакалци и хлебарки, с цел намаляване на “въглеродния отпечатък”.

%d0%b1%d0%b8%d0%bb-%d0%ba%d0%bb%d0%b0%d1%83%d1%81
Угощение със скакалци и хлебарки

Другите галфони пък, бленуват за “руските освободители” и “братската славянска дружба”, която си представят като нов СССР 2 и нова болшевишка окупация, която да превърне България пак в нещо средно между Задунайская губерния и 16-та съветска република, каквато за малко не станахме през 1963 и 1973 г., по предложение на другаря Тодор Живков.

photo_2023-06-26_17-36-57-1

Едните искат да купуваме скъпия американски втечнен газ, а другите – руския оскъпен газ, който десетилетия, “братска Русия” ни продаваше на двойно и тройно по-високи цени, отколкото го продаваше в исторически неприятелската им Германия, примерно. Даже накрая ни обявиха за “вражеска държава” и ни врътнаха кранчето.

Ако обаче, за соросоидите с техните гнусотии и толерастии, всичко е ясно и врагът е определен, не така стои въпросът с путиноидите и техните перверзии и това е поради изключително късата ни историческа памет, една от най-неприятните черти на българския национален характер, да славословиш окупаторите и унищожителите на три български държави и да ги обявяваш за “освободители”.

Парадоксът е, че повечето от онези смели борци против ПЛАНдемията, с които бяхме заедно по площадите и в битки с институциите, против маските, зелените сертификати, затварянията на заведения, предприятия, паркове и градове, насилственото инжектиране на смъртоносния графенов оксид – отрова прикрита лъжливо, като “ваксина” срещу Ковид, какъвто вирус никога не е бил изолиран и изобщо не съществува, при руското нахлуване в Украйна, превъртяха и се превърнаха във върли путинисти. Путин бил “антиглобалист”, “защитавал семейните ценности”, бил “срещу джендър идеологията”, щял да се пребори със “загниващия Запад” и да ни “освободи от робството на НАТО и ЕС”. И прочие такива безумия! Както се казва, от дърветата не виждаш гората или представяш желаното за действително. Точно на тия объркани хора, трябва да се каже цялата истина за техния кумир и “спасител” Путин, а ако не могат да я понесат, си е за тяхна сметка. И така да започваме подред.

Путин е ученик на Клаус Шваб. Той завършва през 1997 г. неговата Школа за Млади Световни Лидери към Световния Икономически Форум. Забележете, тогава е работил в администрацията на президента Елцин! А след като завършва успешно школата, става директор на ФСБ. Възниква въпросът, школата ли го издигна на такъв висок пост, че после стана премиер и президент, или ония , които го готвеха за такъв, го пратиха в школата на Шваб, за да получат благословията му?

Защото Клаус Шваб се гордее с него и го изтъква, че е завършил школата заедно с Ангела Меркел, и Джъстин Трюдо, и много други такива световни лидери. Вижте видеото.

YouTube player

Явно Путин, добре е усвоил материала в тази школа, като прилежен ученик, защото съучаства във всички мръсотии и престъпления на глобалистите в изграждането на техния нов световен ред. И между другото, си е пръв приятел с ментора си Клаус Шваб.

Например, месеци преди да разпали войната, на 13 октомври 2021 г., Путин присъедини Русия към мрежата за “Четвъртата Индустриална Революция” на Световния Икономически Форум:
“Moscow, Russia, 13 October 2021 – Russia will take a leading role in shaping the trajectory of the Fourth Industrial Revolution. Today, leaders from the Russian Federation and the World Economic Forum announced the Centre for the Fourth Industrial Revolution Russia.
Part of the Forum’s global Network, the new Centre will bring together leading businesses, policy makers and members of civil society to co-design and pilot innovative approaches to technology governance.
Over the past five years, the World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution Network has expanded to 15 countries.”

Москва, Русия, 13 октомври 2021 г. – Русия ще поеме водеща роля в оформянето на траекторията на Четвъртата индустриална революция. Днес лидери от Руската федерация и Световния икономически форум обявиха Центъра за Четвъртата индустриална революция Русия.
Част от глобалната мрежа на форума, новият център ще обедини водещи фирми, политици и членове на гражданското общество за съвместно проектиране и пилотиране на иновативни подходи към управлението на технологиите.
През последните пет години мрежата на центъра на Световния икономически форум за Четвъртата индустриална революция се разшири до 15 страни.”

Забележете, Русия е точно петнадесетата държава присъединяваща се към тази мрежа. Столицата Москва пък, се включи в инициативата “Умни градове” или по-точно казано – електронните концлагери, известни като “15 минутните градове”. Където ще бъдеш ограничен да живееш и работиш в твоя собствен квартал, който можеш да обиколиш за 15 минути. Няма да имаш кола, защото не ти трябва, а и заради “въглеродния отпечатък” Няма да имаш жилище, а ще си под наем в една тясна стаичка. Няма да напускаш квартала си освен с височайшо разрешение и ще има пропускателни пунктове между отделните квартали. Такъв град вече е създаден като пилотен проект в Китай. Град Урумчи (Дихуа), столицата на Синцзян-Уйгурския район, отдавна е превърната в такъв концлагер. Повече по темата в тази статия:

Путин даже подписа специален закон за цифровите градове и разгърна широкомащабна дейност по изграждането им в Русия.

Москва е най-напред във внедряването на цифровото робство. Градът е осеян с видеокамери с лицево разпознаване, правени в Китай по американски лицензи. Във всички учреждения има електронен пропускателен режим, в големите магазини, банки и предприятия също. Градската компютърна система обединява следене на смартфоните на всеки московчанин, заедно с хиляди камери по улиците, правещи лицево разпознаване. Събрано с данните от банкоматите и пропускателните системи в учреждения, фирми и обществени сгради, практически всеки един московчанин е проследяван ежеминутно, както и всеки китаец в Пекин. Даже сега, по време на войната, с видеокамерите за лицево разпознаване, в московското метро изловиха и арестуваха десетки мъже отклонили се от военна служба при мобилизацията.

photo_2023-06-27_14-07-09

Цялата тази система използва изкуствен интелект, разработена е с китайски технологии и техника и с любезното съдействие на китайските специалисти, изградили същия електронен концлагер в страната си. Русия върви по същия път, включително подготвя внедряването на подобна на китайската Система за Социален Кредит. Засега в Москва, скоро и в цялата страна…

В московското метро не можеш да пътуваш, ако не си платиш електронен билет с банкова карта. При въвеждането й имаше опити за съпротива и много хора искаха да пътуват със старите хартиени билетчета. Полицията бързичко им охлади мераците.

В нито едно държавно учреждение не можеш да влезеш или да поискаш услуга, ако нямаш електронната карта СНИЛС – нещо като американския социален осигурителен номер SSN, но в Русия служи почти като цифров паспорт или лична карта. Впрочем, вече не го издават, дори на пластмасова карта, достатъчно е да си го знаеш и да го кажеш на чиновника и системата изважда всичко за теб. Другарят Путин много здраво работи, за любимата на глобалистите цифровизация. Дори Москва се присъедини към инициативата на G20 Smart Cities Alliance project още през 2019 г., и е определена като един от пилотните градове за осъществяване на световната им пътна карта.

moscow-smart-city

Знаете ли, че има и друг пилотен проект в училищата на Татарстан, който се разпространява в цялата страна? Родителите на децата, които искат да се хранят на училищен стол, трябва да ги включат в електронна система сканираща вените на дланта им и създаваща уникален цифров отпечатък за всяко дете. Като отиват в училищния стол, трябва подложат дланта на ръчичката си на скенера, който да сравни рисунъка на вените им с отпечатъка и да им позволи или не, закуска или обяд, които се плащат електронно от заредената от родителите им финансова сметка.

%d0%bb%d0%b0%d0%b4%d0%be%d0%bd%d0%b8-5433296

Още в 2019 г. “Сбербанк” започна проект в някои училища, наречен “Ладошки” (умалително от длан), по който се внедриха платежни системи в столовете и бюфетите на училищата, сканиращи дланите на децата, като идентификатор, с който плащат от сметка на банката обяда или закуската си. Децата отрано са вкарани в електронния концлагер, за да свикват.

Децата на родители, които отказват тази система, не се допускат до стола и стоят гладни. Имаше голяма съпротива от родителите при внедряването й, на места се стигна до протести и бунтове, но бързо бяха потушени от “демократичната руска полиция”. А тази сатанинска система е направена и внедрена от “Сбербанк”, чийто председател е Герман Греф – руски германец и известен педераст. Той е познат като един от първопроходците на новия световен ред налаган в Русия, стои плътно зад президента и го подкрепя във всичките му начинания в посока – електронен концлагер.

И банкоматите на “Сбербанк” са напредничави, правят биометрично – лицево и гласово разпознаване на ползвателите им, скоро ще им проверяват и “зелените сертификати” и ако нямаш, ще ти блокират сметката със собствените ти пари…

YouTube player

Прилича ли ви всичко това на цифров концлагер и белега на звяра? Забележете, че това Слава Богу, го нямаме у нас, но любимият на нашите “русофили”, “миротворци” и “неутралитетници” – “антиглобалист” Путин, вече го е внедрил и е далеч преди Европа и дори САЩ, които изостават в това отношение. С изключение на Китай, където вече са на светлинни години напред, в изграждането на цифровото робство. Но другарят Путин догонва с бързи темпове другаря Си Дзинпин.

В още една насока президентът Путин почти догонва Китай, а Западният свят е далеч назад, защото още не смее и не може да внедри такава система, въпреки, че я има разработена и готова. Става дума за цифровите пари, които ще заменят наличните, които ще бъдат забранени и иззети от обращение. Съгласно плановете на Клаус Шваб за “Голямото зануляване” или “Великия рестарт” (“The great reset”) един основен компонент е премахването на наличните книжни и метални пари и внедряването на електронни пари. Подконтролни на банките, а те чии са, всички знаем…

%d0%b5%d0%b2%d1%80%d0%be-%d1%88%d0%b2%d0%b0%d0%b1
Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив…

Китай от години вече тества цифровият юан. Там се пробват в момента безналични електронни пари пуснати от Централната банка и половин милион китайци са опитни свинчета. Впечатлява една особеност на тези цифрови нули и единици, че например някои от тях имат изтичащ срок на годност. Например, получаваш заплата от 1000 юана и трябва да ги изхарчиш в срок от 2 месеца, не го ли направиш, изгарят и се изпаряват от сметката ти. “Дизайнът на eCNY заема само няколко незначителни технически елемента от биткойн и не използва блокчейн технология, на каквато разчитат повечето криптовалути, казват служители от Китайската народна банка. Като намек за необичайния характер на валутата получателите имат само няколко седмици, за да похарчат цифровите си пари, преди въпросните да изчезнат.”

%d0%ba%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%b9


Да не говорим, че може да бъдат зададени и редица други параметри: за какво да ги харчиш, колко да харчиш, къде да ги харчиш, в кои магазини или за какви стоки да ги харчиш, кога да ги харчиш и т.н. и т.н. възможностите за контрол са безгранични… Могат да напправят и така, че тези пари да могат да се харчат, само в твоя квартал, но не и в съседните и хоп, “15-минутният град” е готов. А и ако откажеш примерно да ти забият отровната инжекция пълна с графенов оксид, за да те “предпазят” от несъществуващия вирус “Ковид”, могат да те обявят за враг на системата и да ти изпарят директно парите в сметката… Ето едно предупредително филмче по темата от английската съпротива, преведено на български език.

YouTube player

Но втората държава, която официално е на път да въведе електронните пари е …. путинистка Русия:

Както стана известно, Централната банка на Русия, в партньорство с 12 банки, започна активно тестване на нова парична валута, която е цифрова рубла. Това е уникална парична единица, която някои кредитни организации вече могат да използват. Предполага се че в следващите няколко години това ще доведе до изключително мощна парична реформа, тъй като ще може да замени не само безналичните пари, които са познати на всички жители на страната, съхранявани в банкови сметки, но и парите в брой, които, може би, ще се удаде да бъдат напълно изоставени.

Виждате ли, вече 13 банки (какво число само!) правят тестовете на тази нова валута, до няколко месеца я пускат пробно в Русия, а до няколко години вече ще замести наличните сега книжни пари. “Прекрасният нов свят” идва… Според “антиглобалиста” Владимир Владимирович, това би трябвало да стане още в 2024 г. Всъщност законът беше приет през юли 2023 г. и влиза в сила от 1 август 2023 г.

opera-snapshot_2023-07-16_212624_godlessera-com_

А после някои пишат, че Русия била изостанала технологично страна! Никак даже, прилежният ученик на Клаус Шваб – Владимир Путин, явно си е вземал с “отличен” изпитите в училището за “Млади Световни Лидери” на Световния Икономически Форум”. Току виж надмине учителя си….

И как не, Русия стана първата държава в света, приела законодателна уредба за ДНК паспортизация на всичките си граждани, като това стана с указ на “любимия президент – антиглобалист” Владимир Путин:

“К 2025 году в России могут появиться генетические паспорта. Об их создании говорится в подписанном в марте этого года президентском указе “Об основах государственной политики Российской Федерации в области обеспечения химической и биологической безопасности ….В указе говорится о необходимости “генетической паспортизации населения с учетом правовых основ защиты данных о персональном геноме человека и формирования генетического профиля населения” и о создании “условий для развития технологий скрининга генофондов человека, животных и растений”.”

„До 2025 г. в Русия може да се появят генетични паспорти. Създаването им се споменава в президентския указ, подписан през март тази година „За основите на държавната политика на Руската федерация в областта на осигуряването на химическа и биологична безопасност… указът се позовава на необходимостта от “генетична сертификация на населението, като се вземе предвид правната рамка за защита на данните за личния човешки геном и формирането на генетичния профил на населението” и за създаването на “условия за развитие на скрининг технологии за човешки, животински и растителни генофондове.”

%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b8%d1%87%d0%b5%d1%81%d0%ba%d0%b8%d0%b5

В интерес на истината, това го направиха съвсем леко и безпроблемно в Швеция и Дания и жестоко авторитарно в Китай, използвайки измислената ПЛАНдемия, което беше и една от основните цели на ПСР тестовете – да ви вземат ДНК профил, както ви вземат пръстов отпечатък в полицията. Само че, с ДНК профилът могат да направят далеч по-страшни неща с тялото ви, даже да ви убият, разболеят и инвалидизират, но за това в отделна тема, където ще стане дума за изобретенията на руския професор Пьотр Гаряев, който загина при съмнителни обстоятелства, меко казано.

По-горе казах, че Путин уверено въвежда електронния концлагер в Русия по модел и с технологиите на китайския такъв, който официално беше внедрен през 2021 г. Ето още едно доказателство за това:
“Президентът на Русия Владимир Путин подписа днес закон, който разрешава гласуването онлайн в цялата страна, предаде Ройтерс. След парламентарните избори през септември 2021 г. група неуспели кандидати от Москва твърдяха, че победата им е била отнета с измами именно чрез онлайн гласуването. Те се опитваха да оспорят изборните резултати в съда и с обществен натиск. Тогава електронното гласуване се прилагаше само в отделни райони на Русия, а занапред то ще бъде възможно в цялата страна за всички видове избори и референдуми, местни и национални.” Съобщението е от “Дарик радио”. Всъщност, оказа се, че всички проведени избори по интернет в Русия са били фалшифицирани безсрамно и нагло, в чия полза мисля, че е ясно.
Така, става ли ясна картинката вече? Минава се към “електронно гласуване” в цяла Русия и каква ти тук вече опозиция, даже няма да има нужда да бият, арестуват и вкарват в затвора протестиращите политически врагове като Навални, защото президентът Путин ще печели “честно” всички и всякакви избори и референдуми в страната, до смъртта си. А може и да го сложат в мавзолея на Ленин, като умре и виртуалният му аватар да продължава да печели избори и да управлява държавата.
Впрочем заплахата е съвсем реална и в България, единствената държава в Европа, която позволи да бъде натрапено у нас машинното електронно гласуване, което също фалшифицира резултатите в полза на този, който определят ония, които държат кодовете на софтуера. А машините са произведени от фирми на Джордж Сорос, така че, всичко е ясно. Резултатите в България от проведените избори го показаха.

Още в едно направление “антиглобалистът” и “защитник на нормалността” Путин догонва и дори изпреварва Запада. Новосибирски учени работят по преработката на насекоми в хранителни белтъци.

%d0%bd%d0%b0%d1%81%d0%b5%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%b8-%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8%d1%8f

“Новосибирск. 29 ноября. ИНТЕРФАКС – Сибирский федеральный научный центр агробиотехнологий РАН (СФНЦА РАН) разрабатывает методику переработки насекомых в кормовые белки, сообщил директор СФНЦА Кирилл Голохваст журналистам во вторник.

“Нам выделили деньги по Федеральной научно-технологической программе, задача – разработать методику производства кормового белка из насекомых. Мы сейчас используем шесть видов – личинку мучного хрущака, сверчков, тараканов и других”, – сказал он.”

Новосибирск, 29 ноември. ИНТЕРФАКС – Сибирският федерален научен център за агробиотехнологии на Руската академия на науките (SFSC RAS) разработва метод за преработка на насекоми в фуражни протеини, каза директорът на SFSC Кирил Голохваст пред репортери във вторник.

“Отпуснаха ни пари по Федералната научно-техническа програма, задачата е да разработим метод за производство на фуражен протеин от насекоми. Сега използваме шест вида – ларви на брашнен червей, щурци, хлебарки и други”, каза той.

Накрая интервюираният се застрахова, че засега тези протеини няма да се слагат в човешката храна, а ще хранят рибите с тях, защото фуражът от насекоми бил по-евтин. Е, да де, но пък с тези риби ще хранят хора. И това е засега. А утре, когато Клаус Шваб, натисне бутона “Еnter”, неговият прилежен ученик Путин веднага ще разпореди, да ги слагат и в човешката храна, даже няма да има обсъждания по темата, каквито скандали текат в момента за това в Европа, където все пак има остатъци от свобода и демокрация, за разлика от Русия и Китай.

Учителят на Путин, Клаус Шваб, благодари на участниците във форума в Давос.

В Русия обаче няма демокрация, а има единоначалие, меко казано. Да си припомним например ПЛАНдемичната диктатура от 2020 до 2022 г. Защо “антиглобалистът” Путин, като ръководител на втората най-мощна военно страна в света, с най-големият ядрен арсенал, послушно и покорно, въведе всички насилнически и терористични ограничителни мерки разпоредени от СЗО – Световната Заговорническа Организация? Той ли не можеше да тропне с юмрук по масата и да каже на терориста Тедрос Адханом Гейбрейесус, “да пошел ты на хуй”? Един Доналд Тръмп, който като президент нямаше и половината на неговата власт и цялата му администрация го саботираше, успя да спре финансирането на СЗО и замалко да извади и САЩ от организацията. Но не “антиглобалистът” – президент Путин, приложи драконовски мерки, същите затваряния, забрана на заведенията, фитнесзалите, магазините и предприятията да работят, същите зелени сертификати, същата насилствена ваксинация, същите маски, същият терор и псевдомедицинска диктатура. Това е въпрос, който путинофилите в България никак не обичат и измислят какви ли не шантави и смехотворни оправдания за Владимир Владимирович – “антиглобалистът”.

Докато “любимият” президент Путин официално повтаряше, че “ваксинацията е доброволна”, както и нашият министър-председател Кирил Петков заявяваше неколкократно, че е за “доброволно ваксиниране”, а не искаше да премахне дискриминационния “зелен сертификат”, така и в Русия губернаторите (назначавани от президента) въведоха “зелени сертификати” и QR кодове, милицията биеше и арестуваше хора без маски, а московският губернатор Собянин отиде още по-далече:

%d1%81%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%bd%d0%b8%d0%bd

“Като първа стъпка, както отбеляза кметът, горепосочените категории граждани ще могат да използват отново социални карти, след като се ваксинират. Картите ще се отключват автоматично 14 дни след получаване на втория компонент на ваксината, уточни Собянин .”

Да го обясним на български. По-горе писахме за социалния електронен номер СНИЛС. С него освен гореписаното, пенсионери, студенти и инвалиди получават и дребни отстъпки в транспорта, някои скромни социални плащания, пенсиите си, стипендиите и други такива. И какво направи кметът Собянин – дясна ръка на президента Путин във въвеждането на цифровото робство на електронния концлагер? Просто им изключи електронните социални карти на пенсионерите, инвалидите и студентите, с които имаха някои други дребни облаги и обеща да им ги включи 14 дни след втората инжекция. И в момента, в разгара на войната, Путин продължи инжекционната кампания в Русия въпреки всичко. Дава по 10.000 рубли (95 лева) на пенсионери, които се евтаназират със смъртоносната инжекция “Спутник” доброволно. А нашият скръндза Киро просто(то), докато беше премиер, им даде само по 75 лева на нашите пенсионери да се инжектират доброволно със смъртоносния графенов оксид.

photo_2022-06-06_23-55-52

Този път Путин ли копираше методите на Петков или и двамата получават еднакви указания от Клаус Шваб?🙄🤔

Президентът – “антиглобалист”, толкова се престара в прокарването на пландемичната диктатура, че пръв и единствен в света, започна да прокарва QR кодовете за зелените сертификати, като вкара законопроект в Държавната Дума, който даже мина и на първо четене. Но тогава срещна такава яростна съпротива и протести, които на места заплашваха да минат в метежи, че се уплаши и разпореди на депутатите да оттеглят закона.

qr-%d0%ba%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%85

Разклати се и послушанието на иначе покорната руска Държавна дума. Депутатите от поне две опозиционни партии гласуваха против, в самата партия на Путин имаше брожения, даже и в администрациите имаше страх от народното недоволство. Дори депутатите от комунистическата партия заговориха за дискриминация и сегегация, прокарвана от закона и нарушаване на основните човешки права и свободи, прогласени в руската конституция. Така че, първо законът беше отложен, а после и окончателно оттеглен и това беше истинска победа на руския народ срещу пландемичната диктатура. Иначе, можеше да се случи и това долу на снимката.

qr-%d0%ba%d0%be%d0%b4%d0%b0%d1%85-%d0%b2-%d1%80%d0%be%d1%81%d1%81%d0%b8%d0%b8

Русия победи в битката със злото на белега на звяра, но в Китай например, въведоха кодовете гладко и безпроблемно. Обаче руският народ загуби битката срещу инжектиранията, въпреки яростната си съпротива срещу тях. Тук основен инструмент за злодеянието, стана разпалената от Путин завоевателна и унищожителна война с Украйна. Защото, всеки влязъл в казармата, независимо дали на наборна или договорна служба, задължително се инжектира със “Спутник V”. Така и да оцелее във войната в Украйна, “ваксината” ще го довърши един ден. Защото, вижте какви секретни документи за нейното разработване докопаха хакери и ги публикуваха:

“Дoĸyмeнтитe cъдъpжaт инфopмaция зa пoчинaлитe лицa и paзxoдитe зa изcлeдвaнeтo. Xaĸepcĸaтa гpyпиpoвĸa КеlvіnЅесurіtу зaяви, чe e oтĸpилa ceĸpeтни дoĸyмeнти, cъдъpжaщи инфopмaция зa paзpaбoтвaнeтo нa вaĸcинaтa Ѕрutnіk V, ĸaтo в няĸoи oт тяx ca вĸлючeни имeнaтa нa пoчинaли yчacтници пo вpeмe нa ĸлиничнитe тecтoвe. Инфopмaциятa e нa суbеrnеwѕ.соm.

Xaĸepитe ca пyблиĸyвaли 522 МВ дaнни в пoпyляpeн xaĸepcĸи фopyм. Cтoтицитe дoĸyмeнти cъдъpжaт имeнaтa нa пoчинaлитe yчacтници в ĸлиничнитe тecтoвe нa вaĸcинитe, вĸлючитeлнo инфopмaция зa пpичинитe зa cмъpттa им. Издaниeтo КеlvіnЅесurіtу oт cвoя cтpaнa oтбeлязa, чe ĸлиничнитe тecтoвe cъc cмъpтни cлyчaи ca ce пpoвeждaли пpeдимнo в Гaнa и Eгипeт.”

Ако не знаете “руската ваксина” “Спутник V” е разработена в сътрудничество с “Астра Зенека” и е същият отровен боклук, докарващ кръвосъсиреци, инвалидизиране и смърт. Лекарите откриха в нея същият отровен графенов оксид наличен и във “Пфайзер”, “Модерна”, “Астра Зенека”, китайската “Синовак” и изобщо във всички отровни бъркочи, лъжливо наречени “ваксини срещу ковид”…

💉Спутник-V под микроскоп. Екип от аржентински лекари, ръководен от Dr. Martin Monteverde, представи анализ на ваксинацията със Sputnik-V. Заключения: Открити са графенови листове, ленти и квадратни и правоъгълни елементи, съвместими с микросхеми. Е, хайде сега българските путинофили да обяснят, защо и кумирът им Владимир Путин, също като гадните западни сатанисти, иска да избие собствения си народ, като е “антиглобалист” и воюва с “разложения Запад”? Или ще ми повторят съветския лозунг поставян в болниците при комунизма: “Съветските болни – най-здравите болни в света!”, перифразиран като: “Руският графен оксид във ваксината “Спутник-V” – най-безвредният и безопасен графенов оксид в света!”

Руските борци срещу ПЛАНдемията водеха същата битка, като нас в България и задаваха същите въпроси. Ето един техен позив в превод на български:

photo_2023-06-27_16-23-37

РФ следва плановете на глобалистите?

Ако правителството на РФ действително се бореше с проектите на глобалистите, тогава щеше да действа иначе. Би излязло от СЗО и другите организации. Щеше да престане да поставя в градовете камери с лицево разпознаване. Не би рекламирало социалния рейтинг по телевизията. Не би установявало системи за плащане с лице, не биха събирали биометрични данни. Биха престанали да строят електронен концлагер за тотален контрол. Биха престанали да рекламират цифровизацията на всички страни от живота на човека. Биха престанали да използват изкуствен интелект за тотален контрол. Не биха принуждавали към ваксинация и не биха въвеждали ковид ограничения.

Интересно, че българските путиноиди, не си задават същите тези въпроси, а ако им ги зададеш пряко и ребром, нямат отговор и гузно мълчат или разпалено отричат верността на фактите.

Освен всичко друго и Руската Православна Църква мина на страната на сатаната. Тя не само подкрепяше инжектиранията и правителствения пландемичен терор в Русия, но и преследваше малкото свещеници, запазили Христовата вяра и противопоставили се на това чудовищно престъпление.

photo_2022-05-07_03-27-37

Прословутата дълга маса на президента Путин. Според някои обяснения се страхувал от заразяване с ковид и затова стоял далеч от събеседника, според други, го е страх от покушение. За Цезаро-папизма виж по-долу в текста.

photo_2022-05-07_03-27-31

Руският патриарх Кирил, по-известен като полковник Гундяев от КГБ/ФСБ, копира патрона си – президента Путин, като си е осигурил същата дълга маса, като него.

Водачът й – “Негово Светейшество” – полковникът от КГБ и безсрамен далавераджия, легендиран от службите като Всеруски патриарх – Кирил Гундяев, направи още по-отвратително деяние:

“Руската православна църква остро осъди отказващите да се ваксинират срещу COVID-19 и ги нарече грешници, които трябва да изкупуват греха до края на живота си, съобщи “Ройтерс”. Църквата призова всички свои богомолци да се ваксинират.

%d0%b3%d1%80%d1%8f%d1%85

В Русия имаше данни за поне 37 съдебни дела срещу хора отказващи отровните инжекции или водещи пропаганда срещу инжектирането, а за колко още страдалци не знаем…

Например отец Сергий – схиигумен в Екатеринбургската епархия се бореше и проповядваше против инжектирането, затварянето и всички останали сатанински мерки, наложени в Русия. Казваше, че няма никакъв вирус и записваше видеообръщения с призиви и проповеди за неподчинение на мерките в YouTube. Разбира се видеата му бяха незабавно изтривани, както от руските служби, така и от цензурата на Ютюб. Отецът призоваваше хората да излязат на улиците и да се борят за свободата и вярата си.

oiahn9ra2xy

Когато държавата разпореди затварянето на храмовете заради “карантинните мерки”, отец Сергий призова свещениците да не се подчиняват на сатанинските разпореждания и анатемоса ония, които прокарваха забраната и затварянето, включително и основният виновник – полковникът-патриарх Гундяев. Държавата управлявана от “защитника на православието и християнските ценности” – президента Путин, стовари цялата си мощ върху бунтовния отец, за да го смачка и накара да млъкне.

Първо Митрополитът му забрани да проповядва, после го отстраниха от служение, накрая го отлъчиха от църквата. След това държавата го разследва и осъди за “екстремизъм” и го вкараха и в затвора за 3 години и половина, заради проповедите му срещу “ваксините”.

1728115421_0_0_2500_1655_1280x0_80_0_0_9c449570c7f9fe55d16800a60ab83cf3-jpg

“Лицата” на руските Синодални архиереи…

На фона на това вероотстъпничество, поведението на нашия Свети Синод е направо геройство. А да напомним, че в разгара на ковид истерията през 2020 г. Българската Православна Църква единствена в Европа, (ако не броим и грузинската църква), се пребори, да не бъдат затваряни храмовете по Великден и миряните свободно честваха Възкресение Христово.

Като говорим за сатанизма на Руската Православна Църква, да си припомним, че рибата се вмирисва откъм главата. А главата на руската църква, винаги е бил не Патриархът, а Царят – Государь или сега президентът. Защото църквата се подчинява на светската власт, а в католицизма е обратното. Това си е източният принцип на Цезаро-папизма – Патриархът да се подчинява на Владетеля. Дали главата – товарищ Путин не е виновна за вероотстъпничеството на Руската Православна Църква и служенето й на антихриста? Още малко факти за сатанизма на държавно ниво в Русия.

При управлението на “антиглобалиста”, “патриота” и “защитника на православието” Путин, разцъфтя сатанинската символика, също като на Запад. Че, ако Путин не е такъв, мислите ли, че Клаус Шваб ще го вземе в школата за млади световни политически лидери? Вече бях пуснал тази статия: “Братоубийствената война”, точно в деня на нахуването на Путинската армия в Украйна и мислех, че никой друг в България не знае тези факти и не мисли като мен. Обаче скоро бях приятно изненадан от статията на Божидар Божков “Путин нагази дълбоко в книгите на Клаус Шваб” от 18 март, който потвърди моята теза с още повече доказателства във “Флагман.бг”. Горещо я препоръчвам. И в потвърждение на всичко гореказано, вижте един анализ на символа на партията на Путин “Единна Русия”. На руски: “Партия Единая Россия”. Пребройте буквите в трите думи – 6-6-6. Но не е само това.


photo_2022-08-08_00-00-29-9827580
Логото на “Единна Русия” символизира и създава послание към тези, които разбират иврит (държавен език на Израел). В мечката е скрит козел (символизиращ дявола – Бафомет). Преобърнатите лапи на мечката изписват надпис на иврит – Исус (преобърнат кръст или надпис Исус символизират антихриста – машиаха – сатаната). Показано е, че тази партия строи царство на антихриста.” И авторът от сайта thebulgariantimes.com продължава:
photo_2022-08-08_00-00-36-7934702
“На 7 февруари 2014 г. по време на откриване на Олимпийските игри в Сочи се случи инцидент – един от олимпийските пръстени не се отвори и прие форма на емблема на Ротшилдовата компания Bp (British Petroleum).
photo_2022-08-08_00-00-41-2241373
Юдейското масонство обича Олимпийските игри и трепетно се отнася към тези мероприятия, наблюдавани от милиарди хора, където ни показват своите планове относно населението на Земята.” Прочетете цялата му статия, интересна е
Още някои доказателства за сатанински символи скрити в руските паспорти във видеото.

Някой да не си мисли, че руският президент не знае какво има в паспортите? Какво е ставало на Олимпийските игри? Какви са символите на партията му?

Да, май всичко си дойде на мястото, сега ясно ли е, какво Владимир Владимирович Путин е научил в Школата на Клаус Шваб?

YouTube player

Край на I част

Втората част можете да прочетете тук.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading