cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » “Търсете жената” или порноактрисата Любена Петрова

“Търсете жената” или порноактрисата Любена Петрова

Как Любена Петрова, сега Павлова, разби прокуратурата с развода си с Пепи Еврото, поради нейните изневери, накуп с по двама и трима мъже. За такива курви, навремето в добрите стари времена на Царство България, когато още имаше православно-християнски, възрожденски морал, им казваха, че са им направили “панаир”. За да е по-деликатно казано.

Изневерите й, бяха записани първо от нея самата, второ от съпруга й рогоносец – алкохоликът Пепи Еврото, който за отмъщение ги пусна в американски порно сайтове, в разделите за домашно и аматьорско порно. А не трябваше, жена му си е чиста професионалистка, както ще се убедите сами.

Колкото до намесата й в политиката. Интервютата й в Антикорупционният фонд не дадоха никакви нови интересни факти, които да не знаем, даже в медиите може да се намерят много повече. Но все пак, тя даде начало на пълния разпад на съдебната система, като удари най-слабото й място – прокуратурата. Хората справедливо я наричат “прокурватурата”. И това не е в преносния, а в прекия смисъл. Вижте например това:

Удивително, но нашият сайт, който за месец от създаването си е невероятно много четен, се оказа, че е такъв, защото търсачките го изваждат отпред, заради порното на Любена Петрова.

Признавам, може да изглежда меркантилно, но за да увеличим трафика и да го насочим към добри каузи, като защита на свободата, борбата с глобалистите и новия световен ред, войната със соросоидите и путиноидите в България, която е въпрос на оцеляване на нацията и държавата ни, ще задоволим нездравото им любопитство.

Затова, за да станем още по-известни, даваме отдолу един неин откровен видеоклип и препратки към другите й. Гледай на воля народе, но не забравяй, че си българин и те чакат велики дела за защитата и спасението на България.

Още едно порно видео с Любена тук.

Следващото порноклипче на Любена Петрова, тук.

Третото порно с Любена Петрова или Павлова е тук.

Любена, един приятелски съвет. Ти и сега си милионерка с откраднатите имоти и пари от корупция, злоупотреби и далавери, но ти казваме, сбъркала си си професията. С тези свои умения, можеше да бъдеш и милиардерка, ако беше избрала от самото начало кариерата в порнобизнеса. Но не е късно, още можеш да стъпиш на правия път.

А, все пак, ако се интересувате от политиката в България, и искате мафията да бъде разбита, и вкарана в затворите, и каква е сега обстановката в страната, и може ли това да се случи, гледайте сериозните видеа отдолу, включително, онова на Любена Петрова, с криминалните разкрития за бившия й мъж – рогоносец, алкохолик и престъпник – Пепи Еврото. Той успя да избяга в Дубай, защото, корумпираната полиция и прокуратура в България го предупредиха, че ще го арестуват и направиха нарочно нескопосана полицейска акция за издирването и ареста му, така че да му позволят да избяга.

Знае се и кои го предупредиха да избяга. Знае се и как избяга. И тъй, като и в момента къртиците ги прикриват и от новите ръководства на полицията и прокуратурата, ни остава сладкото отмъщение да докажем, че алкохолика, рогоносец и криминален престъпник – Пепи Еврото е жалък тип, който ще си умре с позора, колкото и пари и имоти да е откраднал, а за разбитите човешки съдби, ще отговаря отвъд, а може и още на тази грешна земя.

7b3298771_img_5946
Борислав Сарафов и съпругата му, в ресторанта “Осемте джуджета” на Пепи Еврото и “съпругата” му Любена, мили “семейни картинки”.

А тоя който го прикрива, сегашният изпълняващ длъжността главен прокурор – Борислав Сарафов, личен приятел с Пепи Еврото и още по-добър “приятел” с жена му Любена, (той кой ли не й беше “приятел” на тази нимфоманка!), да му мисли, скоро ще завърши по-зле и от Гешев.

Та, като проговори Любена Петрова, бивша съпруга на Пепи Еврото, да не забравяме, че тя е и негова съучастница.А какво представлява скандалът “Осемте джуджета”, можете да си припомните с тези видеа по-долу.
Иначе Любена е по-интересна в други едни видеоклипчета…

photo_2022-07-30_13-32-59-1053032
Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре