cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Съдебен произвол в Карлово

Съдебен произвол в Карлово

photo_2022-04-12_13-21-08
%d0%ba%d0%b0%d1%80%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%be-%d1%81%d1%8a%d0%b4%d0%b0
Районен Съд – Карлово

Съдът в Карлово, напълно незаконно, направи закрито поредното си заседание по делото, заведено за отнемането на детето на Галя Танева, която беше вкарана и в психиатрията насила, и без каквото, и да било основание. При арестуването й, когато и отнемаха детето, полицаите я събориха на земята с електрошок. Този скандален случай на брутална намеса в личния и семеен живот на тази млада жена от страна на държавната машина, беше провокиран от сигнал на Националната Мрежа за Децата – соросоидна структура, работеща за разрушаване на българското семейство и родови връзки, разполагаща с много пари и влияние.

На всяко съдебно заседание по това срамно и античовешко дело в съда, пристигат хора от цялата страна за да окажат морална подкрепа на Галя. Но този път, хората дошли от София, Асеновград, Пловдив, Карлово и околията, не бяха допуснати до заседанието на съда, абсолютно немотивирано и противозаконно. Част от случката е документирана на видео, което можете да видите долу.

YouTube player

Организираната група от пет души, членове на неформалното сдружение “Свети Георги Победоносец”, от София, които бяха там да подкрепят Галя в битката й, са извикали полицаи на телефон 112 и са ги накарали да направят тест за алкохол и наркотици на колегите им от Съдебна охрана. Те са направили и Констативен протокол описващ случилото се който е подписан от 15 свидетели, дали своите имена, ЕГН-та и адреси. Прилагаме го, със заличени лични данни, като доказателство, което ще се използва и в съда.

Тъй като, това беше едновременно съдебен и полицейски произвол, сме взели мерки виновните длъжностни лица да си получат заслуженото. От НСС “Свети Георги Победоносец” ще подадат сигнал в прокуратурата.

РТВ “Истина и Свобода” от своя страна ще изиска от Районния съд в Карлово обяснения за деянията им, извършени в грубо противоречие със закона, на основание Закона за Достъп да Обществена Информация.

Отделно ще поискаме от Министъра на правосъдието, наказание за полицаите от Съдебна охрана, които са се държали грубо и са отказали да се представят, каквото е нормативното изискване. Също така, ще поискаме проверка от Инспектората към ВСС на съдиите от Районен съд Карлово, създали такъв прецедент на съдебен произвол.

Ще продължаваме да следим и отразяваме и делото. Очаквайте развитие.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading