cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Полковник Николай Марков е обвинен в шпионаж

Полковник Николай Марков е обвинен в шпионаж

Той беше уволнен със скандал от НСО. Официално, защото отказал да прави лицеви опори, разпоредени от прекия му началник за наказание. Истината така и не се разбра.

Интересното е, че след уволнението си, той получи неограничен достъп, до абсолютно всички електронни и хартиени медии в страната, сякаш някой задкулисен играч му осигуряваше присъствието там с вълшебната си пръчица.

Но още по-странното е друго, от 11 години насам, не е ясно какво точно работи и от какво се издържа полковникът. Когато нахалните (или по-умните), журналисти го питаха затова, той отговаряше с половин уста, че имал “консултантска дейност” по националната сигурност.

Е, ние по-запознатите, се досещахме какво точно означава това, същото като “консултантската дейност” на Стефан Гамизов примерно, само че, плащачът е друг. Кой точно, се разбра, когато Путин разпореди нахлуване в Украйна и започна братоубийствената война, тогава маските на такива като полковник Марков паднаха и стана съвсем явно, кой, какъв е.

А той толкова се самозабрави и се възгордя, че се сметна за недосегаем. И направо си призна или реши да се похвали, че получавал “секретни сведения от службите и армията”, които по секретен канал предавал в Москва и оттам получавал разпореждания. Такива глупаци в световната история на шпионажа с лопата да ги ринеш. Но този път, този умник си намери майстора.

Боян Расате от името на БНО го даде в прокуратурата за държавна измяна. Ето и пълният текст на публикацията му в неговия Телеграм канал.

https://t.me/boyan_rassate/317

ШПИОНАЖ В ПОЛЗА НА ВРАЖЕСКА ДЪРЖАВА

Миналата седмица подвизаващия се в медиите полковник Николай Марков разпространи текст, в който признава, че получава сведения касаещи Националната сигурност на България, след което ги изпращал директно “…ЗА СВЕДЕНИЕ И РАЗПОРЕЖДАНЕ” в Москва.

В тази връзка вчера сезирах няколко служби и институции, в това число Прокуратурата, агенцията по “Национална сигурност”, структури на ЕС и НАТО, посолства.
Искаме и чакаме гадината да бъде арестувана!

🇺🇦 ШПИГУНСТВО НА КОРИСТЬ ВОРОЖОЇ ДЕРЖАВИ
Минулого тижня так званий  полковник Микола Марков поширив текст, в якому зізнався, що отримав інформацію, що стосується національної безпеки Болгарії, після чого відправив її безпосередньо «…ДЛЯ ІНФОРМУВАННЯ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ» до Москви.

З цього приводу вчора я звернувся до кількох установ та інституцій, у тому числі до прокуратури, агенства «Національна безпека», структур ЄС та НАТО, посольств.
Ми хочемо і чекаємо, щоб сволота була арештована!

Радио и Телевизия “Истина и Свобода” ще следи действията на ДАНС и прокуратурата изкъсо, за да разберем, дали ще си свършат работата, за която получават милиарди, от парите на данъкоплатците…

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading