cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » IX Част – Пореден сигнал до прокуратурата, този път за тестовете

IX Част – Пореден сигнал до прокуратурата, този път за тестовете

photo_2022-04-12_13-21-08
photo_2022-09-06_18-37-05-5973367-4006646

Писахме вече за вредния етилен оксид в тестовете. Но ето, че вече достойните и смели българи се задействаха. Пореден сигнал до прокуратурата в допълнение към преписка 10729/2022.

ДО

СОФИЙСКА ГРАДСКА ПРОКУРАТУРА

отн. пр.пр. 10729/2022

МОЛБА-СИГНАЛ

от Н. С.

ЕГН хххххххххххххх

адрес: хххххххххххххххххх


 

УВАЖАЕМИ ПРОКУРОРИ,

Желая да се присъединя към преписка 10729/2022 по описа на Софийска градска прокуратура за наказателно преследване на виновните лица за създаването на смут и паника сред българското население (чл. 108 а врз. 326 ал.1 НК), а именно Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров и Ангел Кунчев по повод на натрапения от тях чрез медиите смут и страх,  тъй като съм лично засегната от сигналите за тревога, изнесени по медиите от гореизброените лица и от лицата Бойко Методиев Борисов и Венцислав Методиев Мутафчийски, а именно думите „Няма да ни стигнат черните чували за да събираме труповете“ и „Яко ще измрете! Ти да видиш!“, казани в национален ефир, както и постоянните съобщения за „заразени и умрели“, изнасяни от НОЩ, Радка Аргирова, Костадин Ангелов и Ангел Кунчев. Възприемам тези думи, казани по медиите, за сигнал за създаване на смут и тревога сред населението. Аз се почувствах стресирана и шокирана за моя живот и за живота на децата и родителите ми и все още изпитвам страх и недоверие в медиите и в българските институции (МЗ и РИОЗ), поради системното създаване на паника сред населението за заплаха от „вирус“, който все още никъде не е изолиран и не покрива постулатите на Кох. Медицински и научен факт е че все още никъде не е публикувана диференциална диагноза между предполагаемото „вирусно заболяване ковид“ и нано-токсикозата (берилиоза, химически пневмонит J60-J90 МКБ 10). В своите научни публикации Антониета Гати и Стефан Ланка защитават тезата, че се касае за нано-токсикоза, а не за „вирус“. Считам, че докато не бъде доказана по безспорен начин вирусната етиология на така нареченото „заболяване ковид“, е некоректно да се внушава на населението, че има „заразени и умрели“ от вирус.

В този смисъл настоявам Прокуратурата да назначи експертиза за доказване по безспорен начин че предполагаемият причинител на ковид е действително вирус, а не друг причинител/агент, например нано-частица или прион. Доколкото аз мога да преценя всички картинки, излъчвани по медиите, на едно червено топче с жълти иглички, набедено за „вирус“, са компютърно генерирани илюстрации, така наречените CGIs, а не автентични снимки от електронен микроскоп.

Настоявам Прокуратурата да изследва дали гореизброените лица, които са подавали сигнали по медиите, че има „умрели и заразени от вирус“ действително са разполагали с безспорни данни, че се касае за вирус, а не за някаква друга частица/причинител.

На 22.09.2022 във Виена, Австрия беше проведена пресконференция, на която се докладваха резултати от експертизи, направени на антигенните тестове. Резултатите показват че във всички антигенни тестове за ковид се съдържат нано-частици, които са класифицирани като Клас А биотоксични материали, етилен оксид и други вещества, които увреждат ДНК и са цитотоксични. Резултатите от изследванията могат да бъдат намерени на: www.tetsfreigesund.at.

Настоявам Прокуратурата да назначи експертиза дали в антигенните тестове се съдържат нано-частици, за какво служат тези нано-частици, съществува ли технология за „хакване“ на ДНК с нано-частици, събира ли се информация за био-данните на тестваните, къде се съхранява тази високочувствителна информация и коя институция разполага с тези данни. На горецитираната конференция бяха докладвани данни, че в тестовете за ковид се съдържат потенциално опасни вещества, които могат да увредят ДНК още с първата молекула. Тоест няма лимит в увреждащия ефект на тестовете, цитирам:

„In fact, in the tests there are solvents composed of potentially deadly toxins due to chemical requirements. These are contact toxins that can get into the human body in every conceivable way and accumulate there. The toxicologist Prof. Hockertz pointed out that damage to the DNA is possible from the very first molecule. There is therefore no lower limit for a harmful effect.“

Превод: „Всъщност в тестовете се съдържат разтворители, съставени от потенциално смъртоносни токсини, порави химическите изисквания. Това са контактни токсини, които могат да попаднат в човешкото тяло и да се натрупат. Токсикологът проф. Хокерц твърди, че още първата попаднала в тялото молекула може да доведе до увреждания на ДНК.Тоест няма долна граница на увреждащия ефект.“

Като се вземе предвид горното твърдение,  моля да извършите проверка дали всеки гражданин, подлагайки се на тестовете за ковид, разпространени в медицинската мрежа в България, използвани от всички държавни учреждения в т.ч. болници, МЗ и РЗИ и разпространявани за продажба в търговската мрежа – аптеки и други фармацевтични предприятия, е бил подлаган на риск от увреждане на здравето – в този смисъл дали не са налице данни за престъпление от общ характер по тероризъм, опит за телесна повреда (умишлен или по непредпазливост).

Моля в хода на преписка 10729/2022 отново да бъдат свалени сведения от лицата Атанас Мангъров и Георги Тодоров, които по медиите настояваха (активно препоръчваха) гражданите да се подлагат на „тестове за ковид“, с цел да се изясни дали Мангъров и Тодоров са били наясно, че в тестовете за ковид се съдържат потенциално опасни вещества, в т.ч. и нано-частици.

В този смисъл, следва да се установи дали упоменатите по-горе лица –  Бойко Методиев Борисов и Венцислав Методиев Мутафчийски, Радка Аргирова, Костадин Ангелов и Ангел Кунчев са имали данни за токсичните вещества в тестовете и умишлено са принуждавали различните институции да ги използват или не са били известени за тези токсични вещества и се касае за престъпление по непредпазливост.

Прилагам видео с конференцията на електронен носител – флаш драйв. Запис на Конференцията може да се намери на линк:

https://www.youtube.com/watch?v=Jteqn8FqKWE&t=3247s
(има функция за автоматично генериране на български субтитри, но Прокуратурата следва да назначи професионален превод на български)

Като допълнение към преписка 10729/2022 моля за следното:

1. Настоявам прокуратурата да назначи експертиза със задача да се установи дали причинителят на ковид е действително „вирус“ или се касае за нано-токсикоза (високи нива на нано-частици в организма) или заболяването се причинява от друг агент.

2. Настоявам Прокуратурата да установи дали в тестовете за ковид се съдържа етилен оксид и нано-частици и какви са въздействията на тези вещества върху човешкия организъм.

3. Ако се установи, че в тестовете за ковид действително се съдържат нано-частици, както се твърди в докладите на конференцията от 22.09.2022 (виж приложение), настоявам Прокуратурата да изследва дали молекулата на човешката ДНК има свойството да завихря тези нано-частици около себе си и дали е възможно по този начин да се внасят изменения в молекулата на ДНК и за какви изменения става въпрос.

4. Моля в хода на преписка 10729/2022 по описа на СГП отново да бъдат свалени сведения от лицата Атанас Мангъров, Георги Тодоров и др., дали сведения по преписка № 1104/2021 по описа на Районна прокуратура Пловдив, които по медиите настояваха (активно препоръчваха) гражданите да се подлагат на „тестове за ковид“, с цел да се изясни дали Мангъров и Тодоров са били наясно, че в тестовете за ковид се съдържат потенциално опасни нано-частици.

5.  Моля в хода на пр.пр. 10729/22 Прокуратурата да изследва дали следните държавни структури МЗ, НЦЗПБ, ИАЛ, НЗОК, НСИ, БАП преди да разрешат да бъдат прилагани тестовете за ковид са провели необходимите изследвания дали в тестовете се съдържа етилен оксид, натриев ацид, метилизоазотазолин тритон, флуор, луцеферин и нано-частици.


Приложения – спрямо текста.

 

29.09.2022                                                                       ……………………………..


.

bogvizda-3415544-5820505

Бележка на редакцията
Даваме и едно кратко видео по въпроса с превод с български субтитри от пресконференция на австрийските изследователи. Вижте го.По темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията


НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.


photo_2022-07-30_13-32-59-1853534-2003203

Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!
Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре