cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » V Част – Лавината тръгна прокуратурата е зарината

V Част – Лавината тръгна прокуратурата е зарината

photo_2022-04-12_13-21-08

photo_2022-04-12_13-21-08-7509555
Това за което призовавахме и на което силно се надявахме, се случи. Гражданските организации и отделни бойци, воюващи за свободата, откликнаха и започнаха да подават сигнали в прокуратурата с допълнителни доказателства и документи, уличаващи управляващите от последните две години в престъпления срещу нацията и човечеството. Става дума за извършените безобразия по повод измислената и налагана от СЗО – ПЛАНдемия – най-крупният и опасен световен заговор от последните два века. 

Поредната организация, която се включи в битката е БРЦК – Български Родителски Централен Комитет. Неведнъж сме отразявали през изминалите две години техните акции – срещу Закона за социалните услуги, погазил грубо правата на децата, родителите и семейството, срещу джендърските извращения в учебните програми налагани в образователната система, както и срещу зелените сертификати, маските и насилственото инжектиране.

Те продължават борбата и са както винаги на мястото си. Ето какво заявяват сега  в сигнала си до прокуратурата:

Опасяваме се, че са налице данни за извършени и други престъпления по Наказателния кодекс в допълнение към съставите на НК, описани в постановлението на Районна прокуратура гр. Пловдив. Моля за Вашата компетентна проверка относно действията на Министъра на образованието и науката, колективно с Министъра на Здравеопазването, Главния държавен здравен инспектор и други отговорни служебни лица за описания период във връзка с представените данни в съвкупност.”

Ето искането, което са подали и те в Софийска Градска Прокуратура в допълнение на преписка № 10729 / 2022 образувана на основата на разследването на повдивския прокурор Божидар Елкин.

 
Която преписка, да напомним в момента се движи и е възложена за проверка на Главна Дирекция на Националната Полиция. БРКЦ са приложили като доказателство и статистика доказваща, че децата изобщо не боледуват от измисления “вирус ковид 19”.
Както виждате лавината наистина тръгна и ще помете психопатите, заедно с бленувания им техен “нов световен ред”. А ние продължаваме да създаваме нашия собствен нов свят, в който няма да има място за такива като тях, а ние нормалните хора ще градим щастливия си живот.
img_20220729_113615_611-4889186
Радио и Телевизия “Истина и Свобода” ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:
НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.


photo_2022-07-30_13-32-59-1853534

Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре