cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » България непрекъснато проваля плановете на глобалистите

България непрекъснато проваля плановете на глобалистите

%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d1%88%d0%b2%d0%b0%d0%b14

Сега можете да се включите в борбата като се подпишете за излизане на България от престъпната Световна Заразителна Организация тук.

img_20220213_183114-7765174
България непрекъснато проваля глобалистките планове на психопатите – сатанисти. Едно от от особено важните направления в които те работят, е премахването на хората от сферата на търговията и услугите чрез пълна електронизация, роботизация и автоматизация. 
Всички сме чели за напълно автоматичните магазини на “Амазон” в САЩ, в които няма, нито продавачи, нито каси, а клиентите се самообслужват и плащат с кредитни карти през телефоните си.
Тук няма касиери, нито пък каси на самообслужване. Вместо това клиентите сами опаковат покупките в торбички и напускат магазина без да влизат в контакт с какъвто и да е продавач. Няколко минути по-късно те получават сметката от Amazon на смартфона си.  …………………
При влизането си в магазина, сканира един баркод с мобилния си телефон. Цялата операция напомня на регистрацията на електронните самолетни билети по летищата. Така Amazon знае, че клиентът е влязъл в магазина. Оттук нататък всичко се поема от компютрите. Те идентифицират всеки клиент с помощта на камери и сензори и регистрират взетите от рафта стоки. Закупените продукти попадат във виртуална пазарна кошница. Сметката е готова около пет минути след като клиентът е напуснал магазина.”
Това е поредна стъпка в плановете за “Великото зануляване” на Клаус Шваб, крайната цел на което, както знаем беше да “нямаш нищо и да си щастлив”. А някои наивници си мислеха, че глобал-сатанистите са загубили битката с човечеството и са се отказали от плановете си, като временно отмениха пландемичните мерки. Всъщност те ги спряха за пролетта и лятото, а есента ни очаква това, което в момента пробват в Китай. Вижте долното видео за положението в Китай в момента, предсказано в анимационно филмче от 2012 г.

photo_2022-05-09_23-59-36-5241459
75-левката на Киро, носеща
смърт на пенсионерите
Единствено България досега проваля глобал-сатанистките планове на човекомразците. Провалихме им насилственото инжектиране с убийствените отрови с графенов оксид наречени нагло “ваксини”. Като махнем купените фалшиви “зелени сертификати”, едва 12%  от българския народ сглупи да се подложи на това доброволно самоубийство. Жалко само за възрастните хорица, които се подведоха по онези 75 лева, раздавани им от про100то Киро, ако се инжектират с отровата, в изпълнение на обещанията, които беше дал на задкулисните си господари, да направи насилствена “ваксинация”. Помните ли канските му усилия за 70% инжектиране, чрез “зелените сертификати”, които започна да налага в администрациите, дори в Народното събрание, които се провалиха с гръм и трясък? 
Да, наложи инжектирането в администрациите на Министерския съвет и Министерството на образованието, но за чиновниците там няма защо да ни е жал. Ако са били толкова глупави да се самоубият под натиск, вместо да се борят за правата си или да напуснат, тяхна си работа. А и отделно тяхното слугинство на всякакви престъпни господари в последните 12 години заслужава презрение, а не съжаление. Просто накрая намериха каквото търсеха. Защото, тези, които бяхме  смели, борбени и патриоти, правехме две години това.

Страната ни наред с Румъния е с най-ниско разпространение на електронните плащания. Хората си предпочитат истинските пари, които усещат в джобовете си, а не виртуалните числа в сървърите на банките, които не можеш да видиш и пипнеш, не знаеш дали изобщо съществуват и просто не са твои. Зависят от това, дали има ток и интернет, дали намираш POS терминал или банкомат, (скоро ще ги премахнат, заедно с хартиените пари) и от това дали няма да ти блокират сметката просто така, защото могат и защото искат.
Проваляме засега и всякакви опити за автоматизирана търговия на самообслужване, дори и в толкова невинни неща, като автоматите за продажби. През зимата в София една фирма монтира в спирката на  метрото на НДК този автомат за продажба на цветя и подаръци. (снимката е най-горе вляво) Ето и видеото. 
Даже прилежно беше дала указания за употреба, отпечатани на страничната му страна, където се отваряха вратичките след като платиш, за да си вземеш стоката.
img_20220213_183121-1914266
Явно обаче продажбите им бяха твърде ниски поради солените цени, а разходите твърде високи, заради електроенергията и наема, та бързо-бързо го махнаха. Така навремето се провалиха и автоматите за кафе на такава могъща фирма като “Мобилтел”, на които се плащаше със SMS. Ето и как бяха посрещнати в социалните мрежи и форумите:
Е, браво, няма да пести време, “досадното” ровене за стотинки ще се замени с чупене на пръсти по клавиатурата, накрая ще излезе почти 2 пъти по-скъпо отколкото в съседното кафене, където ще ти се усмихне учтиво момиче и ще можеш да седнеш като човек. При това, като не излезе кафето, докато се чудиш в тебе ли е грешката, в машината ли или в оператора, ще си изпуснеш трамвая. 
Но,…в името на напредъка трябват и жертви.”
Автоматите им се провалиха с гръм и трясък естествено. Дотолкова, че с  мъка намерих препратка към тяхна рекламна статия, но така и не намерих снимка на автомата. Аз лично го ползвах един-единствен път от интерес към новостите в техниката.
images-6036305
Това трябва да ядем според Клаус Шваб, Бил Гейтс,
Грета Тунберг, Сорос, Ротшилд ….името им е легион…
Още един неочакван успех за България, обратно на желанието на глобалистите, благодарение на наложената ни от тях ПЛАНдемия. В периода 2020-2021 г. хиляди българи се върнаха да живеят на село или си закупиха къщи в предградията или дълбоката провиция. Това никак, ама никак не се харесва на глобал-сатанистите, които от десетилетия се мъчат да ни съберат в бетонните затвори на градовете, да ликвидират селата и производството на храни и да ни хранят с боклуци като насекоми и  синтетични ГМО от нефтопродукти и други отрови. Че даже и в България опитват да правят такива предприятия. Една ферма за насекоми вече изгониха от село Лозен, та се премести в друго място. А тази ферма беше на “предприемачка”, много близка  на премиера про100то Киро.
resize_orig_800x445-2862588
Традиционализмът и здравомислието на българите успешно проваля всякакви попълзновения на психопатите досега. Но глобал-сатанистите, нито ще се откажат, нито ще спрат. 

Трябва да се готвим за жестока битка наесен. 


За момента обаче, трябва да се преборим с новото им оръжие – войната, пореден етап от плана им за голямото зануляване, която цели да тласне света към стопанска разруха и глад. Тук те използваха скритата си пионка Владимир Путин, който нахлу с войските си в Украйна. Писах го още на 26 март 2022 г.,  в  “А сега накъде?”, но войната, разпалена от него, го изтика встрани на информационния поток.
Глобалистките изроди няма да спрат дотук. Целта им да изтребят 8 милиарда души от земята и да си оставят като роби и прислуга само 1 000 000 000 чипирани, инжектирани и вкарани в електронен концлагер, си е в сила и те си го изпълняват. И са толкова самоуверени, че си обявяват открито плановете, както Клаус Шваб например, с “Великото зануляване”.
photo_2022-03-26_00-36-17-3901277
Новата банкнота от 0 евро.
Ето и предсказанията на Световния Икономически Форум, един от командните щабове на глобалистите:
“Дoбpe дoшли c 14 гoдини нaпpeд в бъдeщeтo или пpeз 2030 гoдинa! Bpeмeтo, ĸoгaтo нямa дa пpитeжaвaмe нищo – нитo coбcтвeн дoм, нитo coбcтвeнa ĸoлa или дopи дpexи… и щe живeeм пo-щacтливo oт вcяĸoгa.
Kaĸ ce e cлyчилo тoвa? Mнoгo лecнo – вcичĸo, ĸoeтo пpeди ce e възпpиeмaлo ĸaтo пpoдyĸт, днec e пoд фopмaтa нa ycлyгa. Xopaтa пoлyчaвaт дocтъп дo тpaнcпopт, пoдcлoн, xpaнa и вcичĸo нeoбxoдимo зa нopмaлнoтo им eжeднeвиe. Eднo пo eднo тeзи нeщa ca ce пpeвъpнaли в бeзплaтни и зapaди тoвa нe e нeoбxoдимo дa ги пpитeжaвaмe.
Πъpвo ĸoмyниĸaциитe сa cтaнaли нaпълнo дигитaлни и cлeдoвaтeлнo – бeзплaтни зa вcичĸи. Cъщoтo ce e cлyчилo c eнepгиятa, зaщoтo ce изпoлзвaт caмo възoбнoвяeми изтoчници.
Tpaнcпopтът вeчe e мнoгo пo-eвтин. Hямa cмиcъл дa пpитeжaвaмe coбcтвeни aвтoмoбили, зaщoтo мoжeм дa cи пopъчaмe зa ceĸyнди бeзпилoтнo тaĸcи или дopи лeтящo тaĸoвa, ĸoeтo дa ни oтĸapa зa нyлa вpeмe.
Xopaтa пpeз 2030 гoдинa вeчe paзчитaт нa пo-opгaнизиpaни и ĸoopдиниpaни нaчини зa извъpшвaнe нa пyбличeн тpaнcпopт. A тoй oт cвoя cтpaнa вeчe e пo-дocтъпeн, пo-бъpз и yдoбeн.
Kaĸвo мoжeм дa ĸaжeм зa жилищaтa? Beчe нe e нeoбxoдимo дa плaщaмe нaeми, зaщoтo и дpyги xopa мoгaт дa изпoлзвaт cвoбoднoтo мяcтo y дoмa, ĸoгaтo им e нeoбxoдимo. Haпpимep, вceĸиднeвнaтa ми e изпoлзвaнa зa пpoвeждaнeтo нa бизнec cpeщи, ĸoгaтo нe cъм вĸъщи.
Ocвeн тoвa нaпpaвиxмe пpoбив в кръговaтa иĸoнoмиĸa. Щoм пpoдyĸтитe вeчe ca ce пpeвъpнaли в ycлyги, ниĸoй нямa интepec нeщaтa дa ca c ĸpaтъĸ живoт. Зapaди тoвa вcичĸo e тaĸa cъздaдeнo, чe дa ce изпoлзвa дългo вpeмe, дa мoжe дa ce пoпpaвя лecнo и дa ce peциĸлиpa.
Πpoблeмитe c oĸoлнaтa cpeдa вeчe ca минaлo, oтĸaĸтo изпoлзвaмe eдинcтвeнo чиcтa eнepгия и биo мeтoди зa пpoизвoдcтвo. B гpaдoвeтe имa мнoгo зeлeни плoщи, зacaдeни c pacтeния и дъpвeтa.”
Πyблиĸaциятa e чacт oт тeĸcт нa дaтcĸия дeпyтaт Идa Oyĸън и opигинaлът e пyблиĸyвaн в caйтa нa Cвeтoвния иĸoнoмичecĸи фopyм.

“НЯМА ДА ИМАШ НИЩО И ЩЕ БЪДЕШ ЩАСТЛИВ.” 


Официалното видео по въпроса на Световния Икономически Форум. Харесва ли ви такъв живот в такъв “Прекрасен нов свят”?
Някои наивници си мислеха, че глобал-сатанистите са загубили битката с човечеството и са се отказали от плановете си. “Ето, навсякъде в Европа и света отменят мерките, отпадат зелените сертификати”….казват те…“Икономиката заработи, сега ще възстановим загубения растеж и благосъстояние.” Всъщност спечелвайки наполовина и губейки наполовина, психопатите изиграха следващия си ход. 
photo_2022-03-12_22-42-03-2596649
Путин с учителя си Клаус Шваб
Задействаха пионката си Владимир Путин – прилежен ученик на Клаус Шваб и отличник от “училището за млади световни лидери” на Световния Икономически Форум”. Пълните данни за него тук. И той започна братоубийствената война в Украйна
Технически въпрос е, дали това е било съгласувано отдавна с него, дали е участвал предварително в плановете им, дали Байдън и Европейският съюз са му обещали ненамеса, както направиха през 2014 г., когато той спокойно си окупира Крим и Донецк и Луганск. Или обратното, сам е влязъл в капана на глобалистите, които са го подвели с обещания да нахлуе в Украйна или пък са го предизвикали, като са насърчили Украйна към провокации в Донецк и Луганск и неотстъпчивост по въпросите на Минските споразумения. Има и друго обяснение, вижте статията на Божидар Божков “Путин нагази дълбоко в книгите на Клаус Шваб” от 18 март, във “Флагман.бг”. Горещо я препоръчвам.  Каквато и да е истината, Путин им върши отлична работа, като придвижи плановете им със стъпка напред. Първата голяма цел е да се разбие Европа, това което започна навремето Ангела Меркел с ислямизацията на Германия и европейските страни с арабски и африкански емигранти,  ще го довърши Путин с войната. Впрочем и двамата са ученици на Клаус Шваб, вижте видеото.

Вижте на снимката долу вляво, кой е идолът на Клаус Шваб поставен на видно място в кабинета  му. А задавали ли сте си въпроса, защо Путин, който управлява вече 22 години Русия, никога не посегна на мавзолея на Ленин? Можеше просто да погребе мумията му, както в България погребаха мумията на Георги Димитров. Можеше и да взриви мавзолея, една демокрарична България го направи, та една авторитарна Русия начело с диктатор ли не можеше? Но не би. А какво ще се случи сега? Ами ето какво: 

photo_2022-02-20_01-00-57-9029016
1. На първо място  ще умират хора и от двете страни, и руснаци, и украинци. Колкото повече, толково по-добре за “Великото зануляване”, по-малко гърла за хранене, по-малко “въглероден отпечатък”. Още по-добре ще е за Клаус Шваб и компания, ако Путин успее да разшири войната, като нахлуе в Прибалтика – Естония, Латвия и Литва отдавна са негова военна и окупационна  цел. После следват и Молдова, Полша, Румъния, България, защо не и Финландия, Словакия, Чехия и Унгария, докъдето може и докъдето дойдат руските танкове. Да умират още повече източно-европейци. Едно поредно малко изтребление за “Големия рестарт”, един голям скок към “златния милиард” роби в електронния концлагер. (Всъщност тук планът им зацикли, Украйна се оказа кървавия праг в който се спъна руското нашествие и мераците и мечтите на психопатите може и да не се сбъднат и осъществят.)
2. Ще разбият икономиките не само на Русия и Украйна, но и на Европа. Украинската ще бъде унищожена с ракети, бомби и снаряди, руската от санкциите, скъсването на търговските, производствени и технологични връзки с Европа, европейската – от липсата на петрол, газ и суровини, поради същите тези санкции, както и заради “зелената сделка” и инфлацията.
3. Ще се развали световната финансова система основана на долара, но не мислете, че това ще го направи “великия Путин”, заедно с “великия Си Дзинпин”, против волята и интересите на САЩ и Европа. Всъщност това е част от плана. Доларът отдавна е дискредитиран, САЩ са затънали в трилиони дългове, които е невъзможно да бъдат изплатени, войната е прекрасен параван да бъде сменена системата и вината да бъде хвърлена на “агресора”, “непредвидените обстоятелства”  и “международното положение”. Отлична възможност да се въведат електронните безналични пари, сега в Китай и Русия, после в Европа и света. Подконтролни на банките, а те чии са всички знаем… В Китай например се пробват в момента електронни пари пуснати от Централната банка и половин милион китайци са опитни свинчетаНо втората държава, която официално е на път да ги въведе е Русия – вече 13 банки (какво число само!) правят тестовете на тази нова валута, до няколко месеца я пускат пробно, а до няколко години вече ще замести наличните сега книжни пари. “Прекрасният нов свят” идва… А после някои пишат, че Русия била изостанала технологично страна. Никак даже, прилежният ученик на Клаус Шваб – Владимир Путин явно си е вземал с “отличен” изпитите в училището за “млади световни лидери” на Световния Икономически Форум”. Току виж надмине учителя си…. Накрая ще има и обща световна валута, контролирана от МВФ и Световната Банка.
4. Ще се въведат още повече диктаторски методи и елементи на тоталитарен контрол. Половината бяха прокарани покрай ПЛАНдемията – затваряния, маски, насилствено инжектиране, зелени сертификати, карантинни концлагери и домашни арести, цензура на информационните системи, особено във фейсбук, Ютюб и Туитър и каквото се сетите още, всички го видяхме на практика. Но сега вече войната е отличен предтекст да се “дозавинтят гайките” – Русия прие нови закони, че който говори или пише срещу войната, другаря президент и политиката му, срещу армията и държавните институции или изрази и най-малко съмнение в “генералната линия”, отива в затвора като предател и изменник.  Същото направи и Зеленски в Украйна, а и в света масово спряха свободния обмен на информация, затвориха руските електронни медии, изгониха дори и руската култура от театрите и оперите и така нататък. Световната цензура е в стихията си. Има място и за още “нововъведения”, като QR кодове  гравирани на челото или дясната ръка, вместо паспорти, (белега на звяра 666), въвеждане на “системата за социален кредит”, (или по-точно електронния концлагер), както в Китай, чипирания с патентованата от Бил Гейтс система 060606 ID и други такива “хубавини”Световният Икономически Форум наскоро (Февруари 2022) публикува нов доклад от 46 страници, в който подробно описва своя оруелски план за контрол на почти всичко в живота ви. В доклада, озаглавен “Advancing Digital Agency: The Power of Data Intermediaries“, се описва система за цифрова идентификация, която ще събира лични данни за поведението ви онлайн, историята на покупките, използването на мрежата, медицинската история, историята на пътуванията, използването на енергия, здравните статистики и др. След това тези данни ще бъдат използвани за определяне на лицата, които могат да откриват банкови сметки, да извършват финансови транзакции, да имат достъп до застраховки, здравни грижи, да резервират пътувания, да преминават граници и други.”
5. ПЛАНдемията, войната и икономическата криза имат за цел да разорят малкия и средния бизнес, да направят нови милиони безработни, да отнемат имуществата им и после на тези пострадали да им предложат “безусловния базов доход”, който обаче ще има само няколко малки условия, да се “ваксинираш”, да се чипираш, да слушкаш, “да нямаш нищо и да бъдеш щастлив”.
И в момента горните  стратегически цели се постигат стъпка по стъпка зад паравана на войната, военната истерия и противопоставянето “за” и “против” Путин. Вече се случи следното:
– Европейският съвет измени Резолюция 2361 и вече не възразява срещу задължителната ваксинация, изменената резолюция може да бъде изтеглите от страницата.  
– От 1 юли 2022 г. ЕС ще обяви законодателството за задължителните сертификати EU COVID 19, които ви лишават от всички свободи, ако нямате сертификат QR covid. Ако мнозинството от държавите членки подпишат законодателството, ще бъде въведена задължителна ваксинация!
– В края на 2022/2023 г. ще има цифрова валута.
– ЕС ще въведе цифров идентификатор за всеки гражданин на ЕС. 
– всички банкомати ще бъдат заменени с банкомати с QR код в близко бъдеще, а в Белгия инсталирането им вече е в пълен ход. (Първи в света QR кодовете ги въведе Путин в Русия)
– ако тези машини с QR код бъдат интегрирани, вече няма да може да се теглят пари в брой от банки и/или от други места
– ЕС има за цел да обезцени парите в брой в рамките на 1,5 години.
– ЕС подготвя квота за климатични емисии CO2 за всеки гражданин.
– ЕС трайно лишава всеки човек от неговата физическа неприкосновеност.”  
– А да напомним, че ни готвят и подписването на ПЛАНдемичното споразумение в СЗО, където 194 държави вкупом ще се откажат от суверенитета си.

Така, глобал-сатанистите си работят по плана, а в България глупаците-путинофили ходят по протести за Путин и срещу Украйна или срещу Путин в подкрепа на Украйна и веят съответно руски и украински знаменца. Оставяме ги да си протестират и да пишат махзари до руското посолство, а разумните борци от съпротивата, които сме патриоти и работим за България, а не за Зеленски, Байдън, Путин, Ердоган, или ментора им Клаус Шваб, ще се съсредоточим върху основната си цел да спасим БългарияСкоро ще кажем и как.

Но няма съмнение, че за  момента най-зловредни у нас са путинистите, путинофилите и путининоидите, трите имена на едни и същи предатели, родоотстъпници и олигофрени, които с малоумието си и безумните си акции, работят за разрушаването на България, за прокарването на Новия Световен ред на глобалистите и няма значение дали го правят, като платени с рубли безродници или като тъпи “полезни идиоти”, “полезни” за руското посолство разбира се.

 
sarakt-4650795


Тъй

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading