cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Войната на Путин е важен елемент от плана на Клаус Шваб

Войната на Путин е важен елемент от плана на Клаус Шваб

%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d1%88%d0%b2%d0%b0%d0%b14

Путин нахлу в Украйна, когато терорът на ПЛАНдемията, вече беше предизвикал мощно съпротивително движение в цял свят. “Световните Походи на Свободата”, тръгнали от Германия се разпространиха в целия западен свят и ставаха все по-многочислени и мощни. Освен това те изградиха международна мрежа на съпротивителното движение. Заговорът ПЛАНдемия започна да се пропуква и поради силната информационно кампания в социалните мрежи, въпреки жестоката цензура там. Телеграм каналите обединиха дейците на съпротивата от цял свят и освен обменът на разобличаваща информация, там се съгласуваха и мероприятията.

Глобалистите отлично разбраха, че въпреки големите си първоначални успехи, ще загубят битката, тъй като милиарди хора се осъзнаваха по-бързо, отколкото заговорниците предвиждаха. А когато и в деспотичен Китай избухнаха демонстрации, прерастнали в метежи и граждански въстания, за които нищо не видяхте по официалните медии, глобалистите се изплашиха не на шега, че там може да се случи взрив, който да помете техния Си Дзинпин и шайката му.

А световният глобал-сатанистки елит не можеше да си позволи да загуби образцовия си електронен концлагер – Китай, изграждан, като типов модел за бъдещето на света. Всъщност такъв се внедрява успешно и от Владимир Путин в Русия и в Казахстан от президента Касим Жомарт Токаев с китайски технологии разбира се. Затова заговорниците прекратиха внезапно пландемичната диктатура в цял свят и отпуснаха натрупаното напрежение. А на техния човек – Путин, завършил през 1997 г., Школата за Млади Световни Лидери към Световния Икономически Форум, (заедно с Ангела Меркел, впрочем), му беше наредено да започне войната, като отвличаща вниманието маневра, с цел да запазят постигнатото.

Разпалената от Путин война е ключов елемент от плана на Клаус Шваб, за “великия рестарт” или “голямото зануляване” постигащ няколко цели:

  1. Взаимно изтребление на бели, православни европейци. Намаляват така световното население, което е основната им цел. Затова и разтягат войната, като внимават нито една от двете страни да не постигне рязка и бърза победа, та унищожението да продължи колкото се може по-дълго. А и Путин инжектира всички мобилизирани руснаци, с отровата “Спутник”, пълна с графен оксид и разработена в сътрудничество с “Астра-Зенека”, която причинява същото кръвосъсирване, миокардити, инвалидизиране и смърт, както и оригиналната им “ваксина”. Така някой войник и да оцелее във войната, графен оксидът ще го довърши един ден.
  2. Стопанска разруха в Европа, Русия и Украйна, поради санкциите и войната. Поскъпване на енергията, суровините, разкъсване на веригите за доставки, помпане на инфлация, масово обедняване и разоряване на така омразния на глобалистите малък и среден бизнес и в Европа и в Русия. По официални данни в Руската Федерация 6 600 000 руснаци имат дългове и не ги пускат да излизат от страната, а сега ще им отнемат и международните паспорти.
  3. Унищожаване на житницата на Европа – украинските и руски черноземни плодородни землища и предизвикване на изкуствен глад в Африка и Азия, което да подтикне ново нахлуване на араби и негри в Европа, както през 2015 г., когато го организира Ангела Меркел и това окончателно да заличи бялата раса.
  4. Отвличайки вниманието на хората с войната и зверствата в нея, зад завесата тихичко си прокарват електронизацията, “храната” от насекоми, “зелената сделка и въглеродния отпечатък” и т.н. При това не само в Европа и САЩ, но и в Русия.
  5. Използвайки аргумента – “във война сме”, затягат гайките и си внедряват официално цензура, ограничения на правата и свободите и полицейски мерки, водещи към електронен концлагер. В Русия въвеждат “патриотична цензура” и всеки обявил се против войната влиза в затвора, а на запад въвеждат цензура за “борба с фалшивите новини и проруската пропаганда”.

Ако не се осъзнаем, че Путин като ученик на Клаус Шваб, играе в неговия отбор, сме загубени. Защото няма никакво значение, дали ще те разфасоват в западната скотобойна, в руската или китайската. И руския и китайския и американския и европейски електронни концлагери, ще бъдат едни и същи.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре