cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Петоколонниците от “Похода за мир и неутралитет”

Петоколонниците от “Похода за мир и неутралитет”

photo_2022-05-07_04-09-14

images-3623906
Петата колона на Путин в България
Рускиня в телефонен разговор с мъжа си, който е на фронта, му казва:
Аз направо ненавиждам тези украинци. Бих им инжектирала наркотици, да им гледам в очите и да им казвам: издъхнете, мъчете се. Бих им отрязала ушите и пръстите. И децата им бих разстреляла”.
A Russian woman in a telephone conversation with her husband, who is at the front, says: “I really hate these Ukrainians. I would inject drugs, look them in the eyes and tell them: die, suffer. I would cut off their ears and fingers. And I would shoot their children.”
Русская женщина в телефонном разговоре с мужем, находящимся на фронте, говорит: “Я прям ненавижу этих украинцев. Я бы им наркотики вколола, смотрела бы им в глаза и говорила: сдыхайте, мучайтесь. Уши, пальцы бы им отрезала. И детей этих расстреляла бы”.
Милосърдие по руски? И тази жена е съпруга и майка? И е човек? И мъжът й на фронта, сигурно окрилен от подкрепата и разбирането й, го прави с още по-голяма увереност, в окупирана Украйна? Някой ще каже, изроди има във всеки народ, това е изолиран случай. Платените рубладжии ще го обявят за “украинска пропаганда и фалшификат”. Но това е просто един от стотиците подобни разговори на окупаторите, с роднините им в Русия, прехванати и записани от СБУ. Още два показателни примера. Вижте например какво пише този морален и физически изрод, в социалните мрежи. На снимката 10 годишното украинче Савелий стои на гроба на баща си загинал при отбраната на Ирпен.
photo_2022-05-05_11-12-18-6144686
Савелий на гроба на баща си
Коментарът на руския изрод Алексей Виталиевич Золотов, по повод момченцето гласи: “Това копеле ще порасне и ще отмъщава. Защо ги оставяте живи? Малко ли ви бяха децата на тези нехора в Одеса? Те трябва да бъдат унищожени! Всички! “Блажен който вземе младенците твои и ги разбие в камъка…” 
А ето и “кротките, Боголюбиви, човеколюбиви и милосърдни”, руски православни архиереи, какво пишат и разпространяват официално.
photo_2022-05-07_04-09-14-5671716
Обръщение на Брянската митрополия: 
“Ти руски войн – твой дълг е защита на Отечеството от украинските националисти. Твоята задача е да изтриеш украинската нация от лицето на земята.” 

Този сатанински пасквил е подписан от йерей Михаил Агешин, от името на Брянската епархия – Отдела по взаимодействието с въоръжените сили и правоохранителните органи. За такива изроди – слуги на сатаната и на Путин просто няма нужда от коментар.

Но ето и главата на тази престъпна сатанинска организация, наричана Руска Православна Църква, патриарх Кирил, какви ги говори:

Ще го преведа на български за неразбиращите: “Ние изобщо не искаме да воюваме. Русия никога и никого не е нападала. Това е удивително, когато велика и могъща страна, никога и никого не е нападала. ” 
 • Да напомня само, че Русия нападна подло и в гръб България, три пъти през вековете – в 968, 1916 и 1944 г., като двете й нападения унищожиха Първото и Третото Български Царства. 
 • В по-ново време СССР нападна вероломно малката и беззащитна Финландия през 1939 – 1940 г., нахлу в Полша заедно със съюзника си Хитлеристка Германия през 1939 г., като заедно ликвидираха полската държава и си разделиха наполовина земите й, после окупира Литва, Латвия и Естония в 1940 г.  
 • В 1944 – 45 година СССР окупира и пороби за 45 години България, Румъния, Унгария, Чехословакия, Полша, Източна Германия и Монголия, а в 1979 г., окупира и Афганистан. 
 • В по-ново време путинистка Русия нахлуваше в Абхазия, Дагестан, Чечня, Грузия, Украйна, държи окупирана и досега областта Транснистрия в Молдова, воюва в Сирия, намеси се в Централно Африканската Република и Либия и т.н.
На тази карта са дадени нападенията и окупациите на съвременна Русия в съседните страни и жертвите причинени от това. Толкова за патриаршеското сквернословие: 

“Ние изобщо не искаме да воюваме. Русия никога и никого не е нападала. Това е удивително, когато велика и могъща страна, никога и никого не е нападала.

Бившият полковник от КГБ Гундяев – легендиран сега като патриарх Кирил Всероссийски, ще гори в ада за тази наглост.


2book-8762244
“С четири колони войски настъпвам към Мадрид. Петата колона действа в града.”
Генерал Емилио Мола 

(командир от армията на генералисимус Франко, по време на испанската гражданска война  1936 – 1939 г.)

Путинофилски петоколонници за мир и неутралитет

photo_2022-04-03_12-39-12-1502361
С тези се бях занимавал още когато проведоха първото си “мероприятие” на 6 април в София пред Народното събрание”. Кратък откъс от “Мили родни и международни картинки”: 
Като стана дума за цигани се сетих. На 6-ти април група “патриоти” организираха “Общобългарски поход за мир и неутралитет” в София пред Народното Събрание. Като организатор се обяви Ивелин Михайлов, който по една случайност няма нищо, ама нищичко общо с партия “Възраждане”, пише го даже на блога му в раздел  “Препоръки”:

Костадин Костадинов

Председател на партия Възраждане

Съдбата ме срещна съвсем случайно с Ивелин. Миналата година мой познат от Пловдив реши, че трябва да ме запознае с негов приятел, който, както ми сподели, щял да ми допадне с начина си на мислене и действията си досега в полза на българската национална кауза. 

…………………..

За мен това, което обаче е най-важното негово качество, е силното му родолюбие и произтичащото от там доброволно отдаване на сили и средства в полза на Отечеството. Ивелин е българин, който заслужава уважение, и за мен е чест, че го познавам и мога да го нарека свой приятел и съмишленик.”

Та тогава ми направи впечатление, сценката с циганите на протеста. Щото митингът-шествие-протест се проведе на 6 април 2022 г., мина и си замина. Шестотинте членове на партия “Възраждане” се качиха на автобусите и си отпътуваха за Варна и страната, на площада останаха петдесетина софиянци – “неутралитетници”, а в мрежата, кой знае защо, плъзна главно тази снимка:

photo_2022-04-09_22-10-36-7562988
Наложи се “организаторът” Ивелин да даде специално обяснение във видеообращение, че това са просто негови работници – каменоделци, изкарващи по 60 лева на ден надница, “добри българи” и “професионалисти”, “спонтанно” дошли на “митинг за мир и неутралитет”. 
Моят коментар в мрежите тогава беше пределно кратък: 
То и добре, че бяха циганите да веят българските национални знамена, защото “истинските българи – патриоти” бяха заети да веят руските знамена. Виж на тях дали им плаща някой за това, не знам. Ама като им гледам умните физиономии, може и да го правят безплатно. На такива Ленин им викаше “полезни идиоти”. Виж циганите са по-умни от тях, все пак 60 лева са си 60 лева. Даже е по-лесно да ги изкараш, като вееш знаме, отколкото като мъкнеш тежки камъни.” Ама и аз си нямах работа, та пуснах една похвала в телеграм чатовете по тоя повод:
photo_2022-04-10_00-07-17-2069070
За благодарност ме изтриха от един техен чат.😂Сигурно като “укро-нацист, расист и ксенофоб, фашист и непатриот”, щото “патриотите” днес са ония, които обичат Путин и носят, ако не съветски, поне руски знамена.  
photo_2022-04-09_16-25-54-3458815

photo_2022-05-11_20-46-08202-2785629

photo_2022-05-11_20-47-19-6568560
Не им се сърдя на “неутралитетниците”, които иначе се имат за “патриоти” и се борят за “свободата на България”, уважават “свободата на словото” и в чатовете им, ако кажеш една дума в защита на Украйна или срещу Русия, или недай Боже, да си български патриот, националист и родолюбец, веднага те блокират или направо изтриват. А най-голямото престъпление там е да не харесваш и да не припадаш от възторг към “великия Путин”. Ето някои примери от техните чатове преди да ме изтрият.
photo_2022-05-11_13-33-59-5076087
Винаги, когато гледам парада на Червения площад, е едно и също в мен – сълзи, радост, съпреживяна гордост. Но днес има нещо по-особено.
Днес от Червения площад бе отправено предупреждение към онези, които разиграват картата на войната от векове – все едни и същи, неизменно.
Днес от Червения площад бе протегната ръка към тези, които не искат да участват в сценария на войнолюбците. Питам се, защо ние, българите, които масово искаме приятелство с Русия, през цялата ни следосвободителна история, с изключение на едни 45 години, сме управлявани от русофоби? Дали причината не е същата, поради която по правило ни управляват българофоби?” 
………………………..

photo_2022-05-11_13-34-08-4699955
Срам за хората в София, които имат чест и доблест. Ако днес позволим да се унижат едни хора без съд и присъда, то утре това ще е и срещу нас. Всеки, който стои и гледа от вкъщи, и чака друг да му свърши работата няма да има право утре да се оплаква от нищо, което се случва и срещу него. Нека защитим паметниците и посолството, за да имаме утре силата да и правдата а наша страна. Въпросът не е Русия или САЩ, а правдата или неправдата.”
Ивелин Михайлов
……………………………

“Това са друга част от същите хора. Споделям тези видеа, за да може да видите другата гледна точка, тъй като медиите снимаха само и единствено нас – хората, които се бяхме качили на паметника и просто го пазихме, пазихме се и нас самите, защото бяхме около 100 човека, а хората в подкрепа на Украина, които искаха да поругават паметника бяха над 400 и както виждате бяха видимо агресивни и приканваха към саморазправа. Те искаха да бъдат скъсани поднесените цветя, да бъде хвърляна боя по паметника. Заедно с полицията се борихме да не се стигне до сблъсъци от страна на агресорите с украински знамена. Нито една медия не отрази тяхното поведение и затова сега се налага да ви изпращам тези грозни сцени.”
……………………

Сега е момента за борба в София! Всички пред паметника на Съветската армия! Днес ще се види кой действително иска и се бори за свободата!”
Ивелин Михайлов

Така, да обясня и обобщя, важното от излиянията в чатовете им:
 • Както виждате, те се прехласват от парада на Червения площад в Москва – чужд парад на войска, която на 5 септември 1944 г. нахлу в България и я окупира за цели 45 години, като я превърна в комунистическа съветска република. Армия с чието съдействие беше избит българския национален елит – 33 000 души, а други 200 000 бяха вкарани в затвори и концлагери. Армия, която ни “донесе свободата” под формата на сталински концлагер и в който живяхме до 1989 г.

 • За тях битката за свободата на България се свежда до защитата на руското посолство и срамния паметник на съветската окупация.

 • По интересното е че те са били стотина човека срещу 400 национално мислещи патриоти вечерта и през нощта на 9 май. И са се “борили да опазят паметника заедно с полицията”!!! По тази тема, за кого работи полицията тук.

 • И най-важното, обърнете внимание какво казват: “през цялата ни следосвободителна история, с изключение на едни 45 години, сме управлявани от русофоби?” Разбирате ли за какво става въпрос или да го преведа на български? Те съжаляват, че в следоосвобожденската ни история от 1878 до сега, сме били независима и свободна страна, а не съветска република, каквато бяхме 45 години след руската окупация от 1944 до 1989 г. и каквато явно искат пак да бъдем!!!
Както писах горе: “в чатовете им, ако кажеш една дума в защита на Украйна или срещу Русия, или недай Боже, да си български патриот, националист и родолюбец, веднага те блокират или направо изтриват. А най-голямото престъпление там е да не харесваш и да не припадаш от възторг към “великия Путин”.”  
Тоест, всички глупави путинофили или платени рубладжии, намиращи се пред МОЧА (Монумент на Окупационната Червена Армия) в момента, се гаврят с паметта на стотиците хиляди избити от престъпния съветско-комунистически режим българи, с мъките на страдалците пратени в затвори и концлагери или въдворени в дълбоката провинция, подиграват се с нещастията на целия български народ затворен за цели 45 години в съветски концлагер. Тези родоотстъпници тъпчат гробовете на предците си, и предават бъдещето на страната ни. 

За разлика от путинофилските чатове, в моите групи аз спазвам принципа на свободата на словото. Например в моя телеграм чат “Истина и Свобода” съм написал следните правила:
“В нашата група има пълна свобода, защото търсим истината. А истината ще ни направи свободни. Може да пишете или говорите всичко каквото искате по всякакви теми, без заплаха за цензура или изхвърляне от групата. Тук свободата е пълна! Присъединете се!😇
И в резултат от 412 члена, поне 25% се оказаха путинофили, с които неколцина родолюбци водим люти спорове всеки ден, но никой не цензурираме, блокираме или изтриваме. Спазваме си правилата. Даже в тази група все още са всички ония, които ме изтриха от 7 тяхни путинофилски групи и аз се забавлявам с тях. Интересното е, че досега поради споровете ни напуснаха към 60 души от групата – путиноиди, на които явно не им издържаха нервите да чуват, слушат и виждат истината. В друга моя международна група от 1054 души останаха 922-ма. Ако се интересувате от нашите групи “Истина и Свобода” в социалните мрежи, в дъното долу на блога има всички техни хиперлинкове или препратки, казано на чист български език
Та така, на 6 април “неутралитетниците” започнаха. шумната си кампания. През следващите дни успяваха да събират по пет – десет – двадесет души на “митинг – протест за “мир и неутралитет” пред Народното събрание. Около Великден спряха от кумова срама или защото са добри православни християни, съдейки по плакатите им.
photo_2022-05-11_12-27-14-2601842
Да им напомня пак любимите им руснаци – миряни и православни клирици, колко добри християни са, това с което започнах статията: 

Аз направо ненавиждам тези украинци. Бих им инжектирала наркотици, да им гледам в очите и да им казвам: издъхнете, мъчете се. Бих им отрязала ушите и пръстите. И децата им бих разстреляла”.
…..

“Това копеле ще порасне и ще отмъщава. Защо ги оставяте живи? Малко ли ви бяха децата на тези нехора в Одеса? Те трябва да бъдат унищожени! Всички! 
……. 

Твоята задача е да изтриеш украинската нация от лицето на земята.”  
………

Та като отпразнуваха Великден “милосърдните  дейци за мир и неутралитет” се активизираха за майски протести. Този път в цялата страна с любезното съдействие на партия “Възраждане” по места.
photo_2022-05-11_12-22-37-2696879
Започнаха на 3 май, когато постигнаха голям успех, като събраха 250 души в София, вече без партия “Възраждане”, на следващия ден, все пак събраха 60-тина. На 5 май стана побоят над комунистите-путиноиди в подлеза на Софийския Университет, за който писах тук. Следваха путинофилски сборища с умерен успех, докато на 9 май се получи това, което описах тук, вече с “решаващата помощ” на съветското, пардон руското посолство, лично на товарищ Митрофанова, и на финансираните от руското разузнаване паравоенни организации на “официалните русофили” в България. 
Защото петоколонниците от “Общобългарския поход за мир и неутралитет” са неофициалните. Така да се каже “скритите лимонки”. За “официалните русофили” ще има отделен материал. 
photo_2022-05-11_20-46-08-3063816
Запомнете тоя путиноид,
за него специално ще говорим
А сега да разгледаме исканията на “неутралитетниците”, да видим за какво се борят точно. Те ги оформиха в писмо-искане, което внесоха официално в Народното събрание. Ето го и текста на исканията им:

Отказваме България да бъде зона на каквато и да било военна активност различна от защита на териториалната цялост на републиката, и то защита, осъществена изцяло от български граждани!

     За целта настояваме за незабавно приемане на решение на Народното събрание, с което:

1. Да наложи мораториум върху изпращане на български войски извън територията на страната, с цел да се предотврати участието им във военни действия в която и да било от враждуващите страни.

2. Да наложи забрана страната ни да предоставя оръжия или стоки с двойна употреба на участващите в конфликта страни.

3. Да наложи забрана от територията на страната да се отправят военни удари срещу която и да е от враждуващите страни.

4. Да наложи забрана за внасяне на територията на България на ново въоръжение, което, според техническите си характеристики, като далекобойност би могло да застраши територията на някоя от враждуващите страни.

5. Да наложи мораториум за взимане на решения за създаване на нови чуждестранни военни бази или бази за „съвместно ползване“ между Българската армия и чуждестранни армии на българска територия.

6. Да наложи мораториум върху решения за допускане на българска територия на чуждестранни военни контингенти, включително на държави членки на НАТО и включително под предлог за провеждане на съвместни военни учения. Необходимостта от укрепване на отбраната на България и укрепване на източния фланг на НАТО да се изпълни единствено и изцяло от български военнослужещи и под българско командване, съгласувано и с НАТО.

Настояваме решението на Народното събрани да включва всички гореизброени искания /посочените 6 точки/ без изключение.” 

А сега да го разгледаме и изследваме точка по точка.
“Отказваме България да бъде зона на каквато и да било военна активност различна от защита на териториалната цялост на републиката, и то защита, осъществена изцяло от български граждани!”
Ами умници такива, ако утре руската армия направи десант във Варна и Бургас, както  ни нападна вероломно в 1944 г., българската армия с 25 000 души и без самолети, кораби, подводници и танкове ли ще ги отблъсне? Отбраната “осъществявана изцяло от български граждани” само с автомати и щикове ли ще става?

“1. Да наложи мораториум върху изпращане на български войски извън територията на страната, с цел да се предотврати участието им във военни действия в която и да било от враждуващите страни.”
Първо на първо, никой не е тръгнал да праща български войски, нито в Украйна, още по-малко в Русия, ако това имат предвид. Може би са забравили, че сме членове на НАТО и такива решения се вземат в организацията колективно. А НАТО вече няколко пъти обяви напълно официално, че не може да се намесва в руско-украинската война, защото Украйна НЕ е член на пакта. Тази точка просто е излишна. Освен, ако “неутралитетниците” не си мислят, че България сама, по свое решение, извън и против НАТО, ще прати войските си да воюват в Донбас примерно.😂

2. Да наложи забрана страната ни да предоставя оръжия или стоки с двойна употреба на участващите в конфликта страни.”
Сега, да напомня, че се оказа, че България всъщност е доставяла оръжие на Русия, от 2014 г., до кой знае кога, но май чак до 8 април 2022 г., тоест две седмици след  началото на руското нахлуване в Украйна!!! За сметка на това, обаче не е доставяла оръжие на Украйна след 2015 г., защото спазвала договореностите на Минските споразумения.
“Най-малко 10 държави от ЕС, включително и България, са доставили военна техника на Русия, заобикаляйки ембаргото, наложено след анексията на Крим през 2014 г., пише британският The Telegraph, като се позовава на документи на Европейската комисия. Общата им стойност е за около 350 милиона евро. ……Вратичката за заобикаляне на ембаргото обаче беше затворена чак на 8 април, след началото на войната в Украйна.”
Е, това вече е скандално, европейските държави са заобикаляли санкциите и ембаргото наложени на Русия след нахлуването й в Украйна и окупирането на Крим през 2014 г., като са се позовавали на договори подписани преди това. Типичното европейско лицемерие и двойни стандарти.
Обаче да видим другия въпрос, дали да предоставяме оръжия на Украйна? Путиноидите имат разни “доводи” срещу това, че “ще гасим огъня с бензин”, че “това ще удължи войната”, а най-идиотският е, че “това ще ни вкара във война с Русия”, защото тя щяла да “отмъсти”.  
Ами не, обратното е, доставката на оръжия на Украйна не е наливане на бензин, а на вода, която ще потуши огънят. Защото ще охлади мераците на кремълското джудже, за бърза и лека победа и завладяване на Украйна. Колкото повече окупатори загинат по бойните фронтове, колкото повече бойна техника загуби руската армия, толкова по-бързо ще се отчаят и откажат  нашествениците ,да продължават тази касапница. 
Даже не говоря за морала, който изисква да подпомагаш жертвата, а не агресора.
Третият аргумент е прагматичен, колкото и лошо да звучи, украинската армия сега сама защитава ефективно Източна Европа от бъдещо руско нахлуване в Молдова, Румъния, България, Полша и Прибалтика и т.н.. За което непрекъснато говорят кремълските пропагандатори, военни, политици, че и самият Путин го намеква, като поиска ултимативно от НАТО да си “изтегли войските” на границите отпреди 1997 г. Тоест да изостави Полша, Чехия, Словакия, Унгария, Хърватия, Словения, Черна гора, Македония , България, Румъния и Прибалтика на произвола на руската армия!!! Това да ми го обяснят путиноидните – олигофрени, това ли искат? Източна Европа да се даде на Путин, за да я окупира безпрепятствено? Ами да, това искат петоколонниците на кремълското джудже у нас. Че те не го и крият, по-тъпите от тях си го казват директно, малко по-умните увъртат или просто заобикалят с отговора, като им поставиш пряко този въпрос. 
А аргументът им, че доставката на българско оръжие за Украйна ще ни вкара във война с Русия е пълна лъжа. Първо защото ВСИЧКИ европейски страни от ЕС и НАТО, (без Унгария), доставят оръжия на Украйна. Дори неутрална Швеция и необвързаната Финландия, граничеща с Русия се осмелиха да го правят. Прави го и Турция, която доставя дроновете – убийци на Украйна, които съсипват руската бойна техника. При това Турция ги доставя, въпреки протестите на руската дипломация. И за капак, макар че България все още не доставя оръжия на Украйна, Русия ни включи в “списъка на неприятелските държави”, че и ни спря газта в нарушение на договора. За сведение, Турция, която доставя дронове на Украйна и дори затвори Босфора и Дарданелите за руски бойни кораби, за да не влизат от Средиземно в Черно море и да участват във военните действия, НЕ Е ОБЯВЕНА за неприятелска държава.
Сега путинофилите, ще ми кажат, че България все пак заобиколно изнася оръжия за Украйна през американски, полски, чешки и словашки частни фирми, които ги купуват от нас и препродават в Украйна. В неделя украинските сепаратисти обявиха, че са обстрелвани с български боеприпаси. Украинската армия е обстрелвала цели в Донецката народна република с боеприпаси, произведени в България, каза говорителят на военните сили на сепаратистите Едуард Басурин.” На това бих отговорил – “дано да е вярно”. Но като български патриот, загрижен за българската военна индустрия, бих предпочел да изнасяме явно и пряко в Украйна българските оръжия, за да получаваме по-добра цена и да не оставяме печалбите в посредниците, а и за да изявим достойна позиция срещу държавата агресор – Русия.

“3. Да наложи забрана от територията на страната да се отправят военни удари срещу която и да е от враждуващите страни.”
Той аргумент, може да го измисли само някой, който е изплискал легена, както се казва. Дали си мислят, че ще изстреляме ракети срещу руски кораби, самолети или дори срещу Крим? Или срещу украински? Още в първа точка, обясних за НАТО и ненамесата му във войната. Така, че да продължим нататък.

“4. Да наложи забрана за внасяне на територията на България на ново въоръжение, което, според техническите си характеристики, като далекобойност би могло да застраши територията на някоя от враждуващите страни.”
Е, това вече е удар в десятката! Значи да спрем превъоръжаването на българската армия така ли? И да стоим беззащитни пред руските подводници, самолети или ракети със земно базиране в Крим, които достигат без проблем и до София. Ами путинофили такива, защо не поискате същото от Русия, да си изтегли от Крим и Кубан, далекобойните ракети, които достигат до територията на България? Промитите ви антибългарски мозъци лъснаха с тъпотията си и се разкривате, като руски агенти само с това изречение! Аз пък искам цялата руска армия да се изтегли зад Урал!

“5. Да наложи мораториум за взимане на решения за създаване на нови чуждестранни военни бази или бази за „съвместно ползване“ между Българската армия и чуждестранни армии на българска територия.”
А това пък защо? За да останем сами с жалката си 25 000 армия събираща се на едва половината Национален стадион “Васил Левски”? Която няма бойни кораби, подводници и самолети, а наличното оръжие е стара, ръждясала, съветска военна техника, отпреди 40-60 години.  Че в момента, само членството ни в НАТО и неговите армии в България ни дават някаква гаранция, че утре няма да бъдем окупирани от Турция, Сърбия или Русия примерно, чийто армии са стократно и хилядократно по-силни от нашата, която изобщо не може да се нарече и армия за съжаление в момента.

6. Да наложи мораториум върху решения за допускане на българска територия на чуждестранни военни контингенти, включително на държави членки на НАТО и включително под предлог за провеждане на съвместни военни учения. Необходимостта от укрепване на отбраната на България и укрепване на източния фланг на НАТО да се изпълни единствено и изцяло от български военнослужещи и под българско командване, съгласувано и с НАТО.”
На това отговорих горе в точка 5. Е, добрата новина тук е, че не изключват напълно НАТО. А според договора с който сме в пакта, правим съвместни учения и при военна заплаха, каквато в момента има, идват съюзнически войски да ни пазят. И слава Богу, защото както казах горе, за съжаление нямаме своя армия.

Както показах, цялото им писание на “неутралитетниците” е невярно, почива на лъжливи предпоставки, предлага глупави, смешни и антибългарски решения, в услуга на завоевателната политика на Путин и показва, че те обслужват волно или неволно руските великодържавни интереси, но не и българските такива. С една дума са хора работещи за чужда вражеска кауза. На това му се казва национално предателство.
Накрая да им напомня, че Третото Българско Царство под умелото ръководство на Цар Борис III водеше по отношение на Съветска Русия политика на неутралитет и поддържаше дипломатически отношения с нея. Като го отровиха агентите на съветското външно разузнаване, страната ни изпадна в безтегловност и управлявана от некадърници, страхливци и съветски агенти и шпиони, като военния министър генерал Иван Маринов например, стана лесна плячка на съветската армия, която подло, вероломно и безпричинно нахлу в свещената българска земя и ни окупира за цели 45 години. И както писах преди: Когато се случи да говоря с поредния малоумен български путинист му задавам един простичък въпрос: 
“Колко войни е имало между България и Русия, кой ги е започвал и как са завършвали?”  В 99% от случаите те не знаят, ако все пак са чели нещо, мълчат гузно или пък с пяна на устата започват да защитават съветската окупация от 1944 г. Но това са обикновено комунягите-путиноиди, те и без това не са хора. А всъщност отговорът на въпроса е много лесен: 

Три войни и винаги ги е започвала Русия срещу България! 


 • С първата война те унищожиха Първото Българско Царство и в резултат ни окупира Византийската империя за цели 167 години – 1018 – 1185 г. 
 • Във втората война през 1916 г., обаче, ние ги бихме руските нашественици и им натрапихме един позорен за тях мирен договор на болшевиките на Ленин, които вече бяха взели властта в Русия в резултат на въоръжен преврат. 
 • С третата война обявена ни на 5 септември 1944 г., съветската болшевишка червена армия окупира България и ликвидира Третото Българско Царство. Бяхме им васална държава цели 45 години – 1944 – 1989 г. Тоест резултатът е 2:1 за Русия.”  
download201-6605912
Е, “неутралитетниците” – путинофили, явно искат четвърта руска война срещу България и трета окупация на Родината ни, колкото и да се прикриват зад лъжливи лозунги за “мир и неутралитет”, това им е целта, и за това работят. А дали са платени в рубли или са просто идиоти, няма значение. Битката с тях ще е безпощадна!

bogvizda-8644921

Затова на всички путинофили, русофили, “неутралитетници” и други такива продажници, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред Божия съд, пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд. 

kniga-6390573
Още по темата:
bgflag-7969565

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция “Истина и Свобода” е създадена и изразява идеите и вижданията на “Български саракт” – организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали – написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция “Истина и Свобода” изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: “Род – Народ – Родина – Отечество и Татковина!” 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците – психопати и ще победим въпреки, че както им е казал Христос: “Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата.” 
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


“Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.”
Апостол Павел


215-png-8952633

“И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!”
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!

sarakt-3807424


edfy2_400x400-5400454

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре