cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » По пътя към цифровия концлагер

По пътя към цифровия концлагер

ВНИМАНИЕ!
Крипто-валутата се оказа първият етап от въвеждането на нова дигитална самоличност и достъп до дигитална валута! Worldcoin ( WLD) стартира в Германия!

От известно време следя новините покрай проекта на Сам Алтман в Телеграм – WorldCoin и World ID. Worldcoin, проект ръководен от Сам Алтман, съосновател на ChatGPT, обяви партньорство с доставчика на цифрова идентичност Auth0 за ефективно управление на влизанията в World ID.

Това начинание на Алтман има за цел да предложи глобална финансова идентичност на гражданите по целия свят!

Протоколът на Worldcoin е с отворен код и също така поверителността на данните му е приоритет. Използвайки устройство за сканиране на ириса, World ID, Worldcoin има за цел да осигури сигурен достъп до няколко Web2 платформи, като също се бори с проблема с ботовете, представящи се за истински потребители.

Екосистемата на Worldcoin включва и разплащателната мрежа WorldApp, насърчаваща финансовото включване.

Крипто проектът обяви стартирането на функцията „Sign in with Worldcoin“ в Берлин, която използва системата за биометрично сканиране World ID. Тази функция също е настроена да бъде интегрирана с пазара Auth0, най-големият доставчик в света на решения за цифрова идентичност.

Функцията „Влизане с Worldcoin“ гарантира, че всички потребители, регистрирани в World ID, са реални хора с придобита нова дигитална самоличност!

Отначало в системата на дигиталните валути ще се влиза само със сканиране на ретината на окото. Но после постепенно ще се въведе вход на основата на ДНК профила. Именно на основата на ДНК електро-магнитния сигнал ще се основава новата дигитална самоличност.  На видеото долу, дресирани китайски роби, се редят на опашка за да получат нова цифрова самоличност.

YouTube player

След като се разбра, че на глобално ниво сатанистите ускоряват въвеждането на дигиталните разплащания във всички държави (Русия, САЩ, Украйна, България… навсякъде!) и че в най-скоро време ще наблюдаваме края на хартиените пари, инвеститорите започнаха трескаво да купуват инвестиционно злато.

Но трябва да сте наясно, че и това няма да е добра инвестиция. Защо? Защото дигиталната валута ще се „копае” на базата на биометрични данни: стойността ще се образува от вашите жизнени показатели: електромагнитен сигнал на ДНК, кръвно налягане, кръвна захар, хормони, менструация, овулация, спермогенеза и т.н.

Голяма част от вас знаят, че и в момента „телефоните” ви измерват тези жизнени показатели. Това вече не се крие. Има всякакви приложения за “здраве и спорт”, и за андроид, и за айфон. А електронните часовници или гривни имат сензори за следене на пулс, кръвно, температура и т.н. Дори се промотират като голяма иновация „за ваше добро”, за да знаел доктора ви във всеки момент в какво състояние сте. Приложения като Fitbit, например бяха създадени именно с тази цел. Това, което не знаете е, че биометричните ви данни, свалени чрез „телефона” ви, се продават на борсата. Така ще се образува стойността на новите дигитални пари (proof of work) – изчислява се кой индивид какви биологични стойности има: колкото си по-болнав, толкова по-малка стойност може да произвеждаш.

Нали затова се откраднаха био-данните на всички чрез „тестове за ковид”? Биометричните данни са новия нефт, а не златото.

Източник

Бележка на редакцията:

Сглобихте ли вече парченцата от пъзела? Пишем го в поредица от статии, изясняващи осъществяването на техните планове стъпка по стъпка, докато правите “походи за мир и неутралитет” и играете “хора за суверенитет.”

Всички световни банки работят по проекти за CBDC (Цифрова Валута на Централната Банка), в Китай е пробно внедрена, в Русия на 13 юли 2023, беше приет закона за цифровата рубла, на запад отдавна системите са готови, (но не са внедрени официално), Европейският Съюз вече готви цифровото евро, като ще имате право само по 3000 евро в сметката, у нас БНБ е почти готова със системата. Всички тези електронни валути щели да бъдат “оперативно съвместими” една с друга.

След това ще ги слеят в единна световна цифрова валута под техен контрол, като наличните пари ще бъдат иззети и забранени. За да имаш достъп до електронния си портфейл, ще трябва да влизаш в системата с биометричните си данни, първо със сканиране на зеницата или пръстовия ви отпечатък, после с подкожния чип, впоследствие с ДНК профила ви, заради което ви го взеха с ПСР тестовете по време на ПЛАНдемията.

Накрая ще ви нахендрят сатанинския патент на Бил Гейтс 060606, за “копаене на електронни пари, чрез физическа активност”, но за това друг път…

Затова ви призовахме на битка с цифровите пари, като първата крачка направихме тук! Присъединете се!

https://rtvsis.eu/2023/07/23/%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%be%d1%87%d0%b2%d0%b0%d0%bc%d0%b5-%d0%b0%d1%82%d0%b0%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b8%d0%b2-%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%ba%d1%82%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%bd%d0%b8/
344

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading