cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Соросоидите и путиноидите са едно и също

Соросоидите и путиноидите са едно и също

download-1-4

Преди време бяхме изпаднали в грешното убеждение, че соросоидите и путиноидите в България са огледални противоположни образи или двете страни на един и същи медал. Писахме това: “В България има две злини, които са ни притиснали от двете страни, като митологичните скали Сцила и Харибда. Това са соросоидите и путиноидите, еднакво продажни, еднакво вредни и еднакво родоотстъпници. Едните ходят да получават указания в американското посолство, а другите в руското. Едните получават тридесетте си сребърника за продажничеството си в долари, а другите за предателството си в рубли. Едните веят руски знамена, а другите – знамето на дъгата, а българското го изваждат само за параван. Соросоидите бленуват да прокарат всичките перверзии на Клаус Шваб, Бил Гейтс, Джордж Сорос, Ротшилд, Рокфелер и цялата тази извратена дегенератска пасмина, като започнем от Истанбулската конвенция с джендър идеологията й, толерастията и педерастията, заедно с педофилията, въглеродните сделки и електронния концлагер с безналичните пари и 15 – минутните “умни градове”, та чак до яденето на скакалци и хлебарки, с цел намаляване на “въглеродния отпечатък”. Другите галфони пък, бленуват за “руските освободители” и “братската славянска дружба”, която си представят като нов СССР 2 и нова болшевишка окупация, която да превърне България пак в нещо средно между Задунайская губерния и 16-та съветска република, каквато за малко не станахме през 1963 и 1973 г., по предложение на другаря Тодор Живков.

Едните искат да купуваме скъпия американски втечнен газ, а другите – руския оскъпен газ, който десетилетия наред, “братска Русия” ни продаваше на двойно и тройно по-високи цени, отколкото го продаваше в исторически неприятелската им Германия, примерно. Даже накрая ни обявиха за “вражеска държава” и ни врътнаха кранчето.

Ако обаче, за соросоидите с техните гнусотии и толерастии, всичко е ясно и врагът е определен, не така стои въпросът с путиноидите и техните перверзии и това е поради изключително късата ни историческа памет, една от най-неприятните черти на българския национален характер, да славословиш окупаторите и унищожителите на три български държави и да ги обявяваш за “освободители”.

Нещата се оказаха обаче хем по-сложни, хем по-прости. Защото външно погледнато, те са люти врагове и ако проследите социалните мрежи ще видите, че са се хванали за гушите в жестока словесна война, в която всичко е позволено. А, ако се засекат на протести се и бият.

Соросоиди бият путиноид след протест в София, макар да изглежда обратното, защото путиноидът е откраднал украинското знаме и соросидите го бият, за да си го върнат

Погледнато отвътре обаче, са едно и също. Еднакви са и произхода им, и идеологиите им, и оформянето им, същите са и финансирането им, и целите им и дейността им. Да вземем два отделни примера за доказателство.

Кои са най-известните соросоиди в България? Богдан Богданов, Стефан Попов, Иван Кръстев, Георги Ангелов, Красимир Кънев, Георги Прохаски, Красен Станчев, Иво Прокопиев, Христо Иванов, Настимир Ананиев, (името им е легион) и стотици други знайни и незнайни продажници – хрантутници – грантояди в соросоидните НПО-та и разни създадени от Сорос партии. Наистина името им е легион, както е писано в Библията:

Защото Иисус бе заповядал на нечистия дух да излезе от тоя човек; понеже от дълго време го мъчеше, тъй че го вързваха с вериги и окови и го пазеха; но той разкъсваше оковите, и гонен биваше от беса по пущинаците.
Иисус го попита и рече: как ти е името? Той рече: легион; защото много бесове бяха влезли в него.
И те молеха Иисуса да не им заповядва да идат в бездната.

Общото между всички соросоидни грантаджии е на първо място яркочервеният им комунистическо-десарски произход. Да вземем например, сега прочулия се с писанията си срещу миньорите и енергетиците – професор Дайнов. Като охули миньорските блокади, си навлече справедлив протест в социалните мрежи и в медиите: “Припомниха, че баща му е бил кореспондент (и резидент) на „Работническо дело“ в Москва и Лондон, че майка му е дъщеря на активни борци против фашизма и капитализма, че е работил с Първанов в Института по история на БКП, че е работил и в „Отворено общество“. Припомниха, че научната му кариера започва с решение №216 на Секретариата на ЦК на БКП от 11 март 1982 година, по силата на което става аспирант по специалността „История на комунистическото и работническото движение, на националноосвободителните движения в Западна Европа след 1945 г.“, а темата на дисертацията, с която става кандидат на историческите науки е „Френската комунистическа партия и проблемът за политическите науки“.пише за него Сула.

Милена Върбанова добавя още имена: “Генчо Дайнов е най-пропадналото от тези комунистически отрочета. Но такива са и Милена Фучеджиева (Мамче Фуч, както си я наричам), Иво Инджев, Владо Левчев, Александър Велев, Огнян Минчев, пък и Владо Зарев – в известна степен. Списъкът е дълъг. Тук имам предвид тези, които днес се числят към интелектуалния елит, на едро напазаруван от Сорос, „професори“, писатели, журналисти, „политолози и социолози“, които произхождат от „каймака“ на бившата червена интелигенция. Тези, които пишат точно обратното на това, което пишеха бащите им, но то днес е осребрявано щедро по същите причини, по които вчера бе заплащано от социалистическите властници – заради продажбата на правдата и човешкото достойнство в името на материалното благополучие. Дайновци, Фучевци, Минчевци, Левчевци и прочие, обаче продадоха за сороски кинти нещо несравнимо по-важно от собствената си съвест: бъдещето на България.

Емблематичен пример е и Христо Иванов Бойкикев. Баща му е комуняга, майка му също, че и от яркочервен род:Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант, който малко по-късно загива в Голямата чистка. Тя идва в България след Деветосептемврийския преврат и работи като редактор в издателство. Член на БКП, в края на 80-те години Бойкикева участва в няколко дисидентски организации, за което е изключена от партията, но по-късно се връща в Българската социалистическа партия.

Това никак не му пречи да е храненик на Сорос чрез Български Институт за Правни Инициативи, чийто несменяем директор е, а и е специализирал във Fulbright/Hubert Humphrey Fellowship Program, Washington College of Law, в САЩ в областта на правото и националната сигурност.

Бащата на Иво Прокопиев пък е бил голям шеф в УБО и любимец на другаря Тодор Живков: “Бащата Георги Прокопиев е бил сред управителите на любимия резерват на Тодор Живков – представителното ловно стопанство (ПЛС) „Воден” край Разград. Комунистическият диктатор е посрещал там най-скъпите си гости, вкл. Леонид Брежнев. От 1962 г. целият комплекс преминава на подчинение и ръководство към Пето управление на ДС (УБО). Георги Александров Прокопиев започва в УБО като волнонаемен и стига до чин „капитан”. Майката на Иво и Александър Прокопиеви Венета Иванова Великова-Прокопиева, е родена на 9 февруари 1946 г. в с. Манастирско, Разградски окръг. Нейният баща Иван Великов Иванов е бил нелегален член на БКП, помагал е активно на комунистическия терорист в Разградско Стоян Иванов. Венета Прокопиева е била член на БКП, баща й – също. И нейният брат Петър Великов, вуйчо на Александър и Иво Прокопиеви е бил член на БКП – още от далечната 1960 г. Венета Прокопиева също е била служител на Пето управление на ДС (УБО) като волнонаемна.” Тази семейна биография никак не пречи на Иво Прокопиев да е главния резидент на Сорос в България, чрез групировката “Капитал”.

Същата червена издънка е и Красен Станчев – дългогодишен директор на Института за Пазарна Икономика – един от рупорите на соросоизма. Целият му род е кървавочервен – род на комунистически терористи и убийци от Пазарджишко. Самият той си беше комуняга и комсомолски активист в УНСС, когато още беше ВИИ “Карл Маркс”. Следващият виден соросоид – Иван Кръстев е син на Йото Кръстев – заместник-завеждащ отдел “Административен” на ЦК на БКП, а впоследствие завеждащ отдел “Средства за масова информация”. След 1990 г. Иван Кръстев прави главоломна кариера като най-известния идеолог на соросоидизма в България. Огнян Минчев пък си беше член на БКП и преподавател по “Научен комунизъм”. Ето и кои са първите ръководители на фондация “Отворено общество” в България и как са определени, по спомени на Димитър Луджев: “Когато Джордж Сорос дойде в България, имахме дълъг разговор и се разбрахме как да се направи СДС. Уточнихме, че „Отворено общество” ще бъде представлявано от трима души – аз и Стефан Тафров от страна на СДС и Георги Прохаски, който беше посочен от Андрей Луканов. Междувременно Сорос се срещна с Румен Воденичаров по настояване на американското посолство, след което Воденичаров беше посочен за четвърти директор на „Отворено общество”. Директно от тях. Така, че тук нещата са малко комплексни.” Обърнете внимание, как първият председател на “Отворено общество” – Георги Прохаски, е бил посочен от Андрей Луканов. Всички останали имена на соросоиди, работили в структури на Сорос или получавали пари от такива, са същите яркочервени комунисти и десари или техни деца и внуци. Няма нито едно изключение.
Но всички тези грантаджии са лесно разпознаваеми, защото господарите им са достатъчно глупави или по-точно казано, достатъчно нагли, за да не крият финансирането си за тяхното предателство. Можете да намерите кой – колко е взел, в отчетите на фондация “Институт “Отворено общество”, фондация “Америка за България”, фондация “Робърт Бош” и другите стотици такива структури, плащащи на лакеите си у нас, за да извършват антибългарската си разрушителна дейност.

В това отношение путиноидите се мислят за по-умни, защото финансират слугите си в България далеч по-тайно, с пликове и куфарчета, (ама не с рубли, а с евро и долари), или с договори за “реклама” и “консултации”, чрез руски фирми регистрирани в Западна Европа или в офшорни зони, чрез криптовалути и т.н. Няма да намерите никъде такива отчети, но не е и нужно. “По-делата им ще ги познаете” – пише в Библията. А по делата им познаваме такива съветски и руски подлоги като: доктор Пламен Пасков, Явор Дачков, Мартин Карбовски, полковник Николай Марков, Веселина Томова, Петър Волгин, професор Иво Христов, Велислава Дърева, Александър Симов, Костадин Костадинов, генерал Шивиков, Николай Витанов, Ивелин Михайлов, Васил Велев, Иво Христов (евродепутата, не професора), Боян Чуков, Ваня Григорова и още цяла плеяда такива, (името им е легион), “патриоти”, “миролюбци” и “неутралитетници”, които или са рубладжии, или просто “полезни идиоти”, както казваше кумирът им – откаченият педераст Ленин. За Станислав Цанов е малко по-сложно, хем е такъв, хем онакъв, ще го определим, след като му вземем интервю по темата.

И така, ако приемем за разграничение финансирането за соросоидите, то е ясно и можем да ги определим еднозначно и доказуемо, като платени предатели и врагове, докато за путиноидите ще се затрудним. Или пък не?

Ами да, путиноидите в България са финансирани от същите тези глобалистки структури от типа “Отворено общество.” Доказателства? Започваме, само да не ви омръзне да четете.

Любимият на кой ли не, професор Иво Христов, бивш депутат от Народното събрание. Да не го объркате с евродепутата и бивш началник на кабинета на (п)резидента Радев и “ментор” – благоприлично казано, на Ваня Григорова, (те си знаят), Иво Христов. Даже много сериозни издания правят грешката да ги смесват двамата и да представят единия за другия и обратно.

Но сега говорим за професора Иво Христов, (тоя соросоид, отляво на снимката, за другия соросоид, отдясно на снимката, ще си говорим после), чийто “високоинтелектуални прозрения” се заблуждавахме да публикуваме и ние, което отчитаме, като изключително груба грешка на младостта ни, като сайт. Защото, той, както и всички останали “леви” и “десни” боклуци, се оказа соросоид, макар и роден в Киев по времето на СССР.

e71c45cd1c12cfdf61540e6b61154518-3853318

Четете ли внимателно горе: “Стипендиант – изследовател на Институт “Отворено общество” – София. Да, сега разбирате ли защо “професора” Иво Христов, е най-великият антибългарин, всичките му интервюта са против България и българското: “България си отива”, “Къде са българите, не ги видях”, “Няма България”, “Това е територия с население, без народ”, “Няма оправия за родното здравеопазване, образование, култура, социално и пенсионно осигуряване”. И така нататък. И прочие соросоидни простотии. Е, за кого работи “левият”, “социалният”, “патриотичен” професор – путиноид, си отговорете сами…

Продължаваме с другия виден “ляв” политик – Сергей Дмитриевич Станишев, на пръв поглед идеалният комуняга – русофил и путиноид. На втори поглед, не-точно:

“Станишев е Соросов възпитаник, стипендиант на програмата Chevening (английска държавна програма) в авторитетния London School of Economics. Сега обърнете внимание на детайлите. Програмата се управлява от британското министерство на външните работи. Защо ли? Ами защото така британското външно разузнаване има пряк достъп и влияние върху новоизгряващите политически звезди в третия и втория свят. Само да припомним – интересите на разузнаването в британския кабинет се представляват от министъра на външните работи, а секретният бюджет на MI 6 се определя от външното министерство на Нейно кралско величество. Освен това Станишев е бил слушател и на Московското училище за политика. То е основано през 1992 г. с цел да подпомогне „Изграждане на демократични ценности в Русия”. Познат ли ви е този език? Естествено, такива са целите и на одиозната фондация на милиардера спекулант Джордж Сорос, създала школото. И-ха, изненада, няколко години по-късно Станишев е активен участник в нейни инициативи у нас (например в ромската Декада). И още една изненада – той е в настоятелството на Училището за политика в България. Чие е то? Основано е от Джон Паница (вече починал, бог да го прости) – наш емигрант в САЩ, ръководител на пропагандните кампании за покушението срещу папа Йоан Павел ІІ и нарко и оръжейните операции на БКП и ДС. Нещо, което не знаете – Паница е бил експерт в Съвета за национална сигурност на САЩ при няколко президента и личен приятел на Хилари Клинтън. Е, ако направя пропаганда като руснаците, ще нарека Станишев мръсен ренегат и американски агент. Само че аз го броя като една от най-големите фигури за влияние на Кремъл.

Авторът на горните редове – Григор Лилов, просто бърка. Уважаваме го като голям капацитет, но напоследък малко изостана от разбиранията за световните политически процеси, защото му се губи стратегията. Но нейсе… Защото, колкото и да е руски агент Сергей Дмитриевич, толкова е и соросоиден такъв, с неговите кръстоносни походи в Европейския парламент за прокарване на джендър идеологията и Истанбулската конвенция и всички останали глобалистки перверзии.

По-горе стана ясно, че оплетената соросоидна структура от НПО-та, финансирани от “Отворено общество”, наброява десетки организации, но безспорно най-ценната им “ковачница на кадри”, както казваха навремето комунистите, е създаденият от тях Нов Български Университет, основан, финансиран и ръководен от фондация “Институт “Отворено обещство”” чийто дългогодишен председател на настоятелството и ректор беше проф. Богдан Богданов, по-известен като педераст и агент на Шесто управление на бившата Държавна сигурност през периода 1978 – 1988 година с псевдоним „Николов“. По-интересното е какви хора преподават в НБУ. Явно соросоиди, това е естествено. Такива като Евгений Дайнов, Огнян Минчев, Иван Кръстев, Стефан Попов, Антоний Тодоров, Васил Гарнизов и други подобни “десни антикомунисти”, “либерали” и “глобалисти”, “евроатлантици” и “натовци”, това се подразбира, че мястото им е там.

Но какво прави като асистент в Департамент “Национална и международна сигурност” в соросоидния НБУ, видният путиноид, русофил и борец за “национален суверенитет и неутралитет”, полковник Николай Марков? Разследван в момента като руски шпионин от ДАНС? Заработва си паричките от Сорос?

Да вземем и актуалната сега кандидат-кметица на София, издигната от БСП и лявата коалиция – Ваня Григорова. Известна като “синдикалистка”, “лява”, “защитничка на трудовите хора”, на “социално слабите” и онеправданите, бореща се срещу шистовия газ, защитаваща доставките на руски газ и пазеща позорния монумент на окупационната болшевишка червена армия в София. В тази статия наскоро показахме и доказахме, коя и каква е тя.

https://rtvsis.eu/2023/09/20/%d0%b8%d0%b7%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d1%86%d0%b8%d1%80%d0%ba-%d0%b2-%d1%81%d0%be%d1%84%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d1%81%d0%be/

Поредната хрантутница на “Отворено общество”, работила във фондацията като администратор и ръководител на програма. Била е консултант към програма „Управление и публични политики“ и е писала доклади за Националната стратегия за интеграция на ромите и Плана за изпълнение на Десетилетие на ромското включване в България. Открита е за политиката от Иво Христов, (не професора за когото стана дума по-горе, а от евродепутата и бивш началник на кабинета на (п)резидента Румен Радев.) Христов даже е бил член на НПО-то й. Самата Ваня Григорова е преминала и курс по политически мениджмънт в Регионалната програма на “Българското училище за политика”, основано от Димитър Паница. По-горе Григор Лилов описа, що за личност е бил Дими Паница. Сдружението й “Солидарна България” и целият й антураж от съидейници и съратници, които имат свои НПО-та и фирми, са финансирани по Европроекти и с грантове от соросоидни структури. И тя претендира да е антиглобалистка, синдикалистка и лява антикапиталистка и антимонополистка. Ха, ха!

Но пък тя от своя страна натопи и руския патриот Костадин Костадинов, че е завършил същото училище за политика: “Григорова заяви, че лидерът на “Възраждане” е завършил Българското училище за политика с много добър успех, а то е финансирано от американското посолство. Тя допълни, че ако Костадин Костадинов е искал сглобката да я няма, е щял да гласува срещу нея.”

Явно са се засекли там с Ваня по време на обучението, а Коцето сега скромно си мълчи. От друга страна, ако си спомняте, той беше подставленик на прословутия Милен Врабевски, който пък е подставленик на фондация “Клинтън”.

Да си спомним скандала през 2016 г., когато хакери откраднаха и публикуваха документи на Джордж Сорос, според които черно на бяло се видя, че фондацията му е “финансирала”, разбирай подкупвала, почти една трета от евродепутатите в Европейския парламент. По-точно – 266 души от общо 705 европейски депутати. Българските такива бяха Неджми Али, Мария Габриел, Филиз Хюсменова, Илияна Йотова, Андрей Ковачев, Илхан Кючюк и Искра Михайлова. Забележете в списъка яркочервената Илияна Йотова, сега вицепрезидент на (п)резидента Радев. Който пък, уж “проруски” (п)резидент, взе та назначи в екипа си прословутата соросоидка Иванка Иванова, чийто стаж е бил изцяло и само във фондация “Отворено общество”. “От първия си работен ден през 2001 г. до юни тази година тя е трупала трудов стаж единствено при Джордж Сорос. В неговата фондация “Отворено общество” е била директор на правните програми. Според Борислав Цеков в тази си дейност “тя беше в основата или съучастваше във всички соросоидни становища в подкрепа на джендър идеологията, войната с Българската православна църква, фабрикуването на македонско малцинство в България и всичко останало от Соросовия конспект”.

А да не забравяме, че точно (п)резидентът Радев, рискувайки изборната си кампания за втори мандат, наложи чрез служебното си правителство “зелените сертификати” – най-отвратителния опит за геноцид над българския народ, разпореден от шайката глобалисти – сатанисти управляващи задкулисно.

И тъй като непрекъснато говорим за путиноиди и соросоиди, да обясним, че и любимият на българските олигофрени – комуняги и путинисти – президент Владимир Владимирович Путин е глобалист и ученик на Клаус Шваб, завършил успешно Школата за Млади Световни Лидери към Световния Икономически Форум през 1997 г., заедно с Ангела Меркел и плеяда други политически лидери и богати бизнесмени. И като такъв, успешно прокарва плановете на Клаус Шваб в Русия, от игла до конец. Като започнем от въведената цифрова рубла със закон от 1 август, съучастието в световния заговор ПЛАНдемия с насилствената “ваксинация”, зелени сертификати, маски, QR кодове и прочие, издадения закон за задължителна ДНК паспортизация на цялото руско население, въведен електронен концлагер в големите градове с камери за лицево проследяване, електронен допуск в учреждения, банки и големи магазини, гласуването по интернет на всички избори и референдуми, присъединяването на Русия към инициативата на Клаус Шваб – “Четвърта индустриална революция”, а Москва към инициативата “20 световни Smart Cities”, насърчаването на Новосибирски Институт към Руската Академия на Науките, да произвежда храни от шурци, скакалци и хлебарки, внедряването в училищата на електронна система, която допуска децата в училищния стол, само ако си подложат дланта на ръката на скенер, който ги пуска в стола като сканира уникалния отпечатък на кръвоносните съдове на дланта, внедряването на банкомати с лицево и гласово разпознаване и сканиращи QR, кодовете за “зелените сертификати” и прочие елементи от електронния концлагер, подготвян от глобалистките изроди. Всичко по темата вижте тук.

https://rtvsis.eu/2023/06/26/%d0%ba%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%b5-%d0%b0%d0%bd%d1%82%d0%b8%d0%b3%d0%bb%d0%be%d0%b1%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82-%d1%82%d0%be%d0%bb%d0%ba%d0%be/

Но не е само това, Путин е главен съучастник, заедно със съученичката си в школата на Шваб – Ангела Меркел, в унищожаването на европейската бяла раса, чрез осъщественото едновременно от тях двамата, безразборно и безкрайно приемане на непрекъснат поток от мигранти от Азия и Африка в Германия, Европа и в Русия.

Ангела отвори вратите на Германия за милиони преселници араби и негри през 2015 г., после нагло налагаше и останалите европейски държави да ги приемат, като освен това ги и хрантути с парите на европейските данъкоплатци и им осигуряваше безплатни жилища и удобства, а тези “нещастни бежанци”, в повечето случаи се занимаваха с изнасилвания, кражби, продажба на дрога и брутални престъпления. Даже и по време на ПЛАНдемията, когато цяла Германия беше затворена и забраняваха на хората да напускат домовете си, Меркел разпореди всички мигранти, добрали се до границите на Германия, безпрепятствено да бъдат приемани. Тоест, за и от тях нямаше вируси и опасности, както за германците, така излиза.

Соросоидни фондации и сдружения финансират и организират и досега, това преселение на емигрантите било по суша, било по море, като имат и собствени кораби.

1506021669-6480722

Джонатан Самюълс показва ръководството на Сорос, за емиграция от Азия и Африка в Европа.

През 2015 г., Джонатан Самюълс, репортер на Sky News, който в оня момент се е намирал на остров Лесбос, Гърция, показа ръководството, което се дава на мюсюлманските имигранти, преди те да тръгнат за Европа. Ръководството е било отпечатано и се разпространявало от групата „W2eu“ на «Отворено общество“, организация, финансирана от Джордж Сорос. Справочникът съдържал различни съвети, карти, телефонни номера и препоръки как най-добре да се устроят и адаптират в различните европейски страни. Наръчникът е бил написан на арабски език, като по този начин поощрявал имиграцията от конгломерата ИДИЛ и Близкия изток в европейските страни.” Има ли заговор за унищожението на Европа или не?

Същото прави в Русия, но по-хитро и потайно и Путин. Откакто е на власт, той отвори границите на Русия за всякакви уж “трудови емигранти” от Средна Азия, поради “липсата на работна ръка в Русия”. С годините се образуваха гета от узбеки, казахи, таджики, туркмени и киргизи в големите градове на Русия, точно както арабските и африканските в Европа. И руските “трудови мигранти” незабавно се хванаха на същата работа, както и западноевропейските – изнасилвания, кражби, продажба на дрога, обири и други брутални престъпления, като си образуваха етнически мафии и затвориха кварталите си, така че руската полиция не смее да припари там, точно както и френската не стъпва в арабските гета в Париж. А отделно Путин допусна наплив на китайски “работници”, земеделци и предприемачи в Сибир и руския Далечен изток, които изкупиха де що има къщи, магазини, предприятия и земеделски земи. Отделно Путин им даде под аренда 2 милиона хектара земи за период от 49 до 70 години на китайците – главно земеделски земи. Познайте какво ще е положението след тези 50-70 години, при китайските темпове на правене на деца? Ето какво точно са изучавали Ангела Меркел и Владимир Путин в школата за млади световни лидери на Клаус Шваб.

И черешката на тортата, в Русия под мъдрото ръководство на другаря “антиглобалист” Путин, в момента Руския Държавен Социален Университет, (РГСУ на руски), разработва експериментална “система за социален рейтинг” и са накарали насила всички студенти да минат тестове за нея. Е, това е още далече от китайската “система за социален кредит”, внедрена в 2021 г., но уверена първа крачка в посоката електронен концлагер. Както казва заместник ректорът по научната дейност на университета: “проректор вуза по научной деятельности Василий Уроженко подтвердил, что администрация и сотрудники РГСУ пытаются разработать «современную систему социального скоринга на специально созданной квалиметрической платформе с использованием вероятностных и статистических моделей оценивания». По его словам, этой системой должны будут пользоваться «органы власти всех уровней»”. По изключение ще го преведа за путиноидите, масово незнаещи руски и никога не стъпвали в Русия:

“Заместник-ректорът по научните дейности на университета Василий Уроженко потвърди, че администрацията и персоналът на РГСУ се опитват да разработят „модерна система за социално оценяване на специално създадена квалиметрична платформа, използваща вероятностни и статистически модели за оценка“. Според него тази система ще трябва да се използва от „държавни органи на всички нива“. Е, да ви е честит новия световен ред в любимия ви “русский мир”, путиноиди!

Написах този текст провокиран от тази смешна статия на наши бивши съратници – уж воюващи с глобалисткия нов световен ред, но не разбиращи и не желаещи да видят любимия им Путин, като основен елемент и важен играч в този световен заговор срещу човечеството.

Смешното е, че те живеят в САЩ и си мислят, че Путин е “антиглобалист” и подкрепят кървавата му завоевателна война в Украйна. Може би, защото никога не са били в Русия и не знаят руски. Като изключим пропутинистките безумия тиражирани на сайта им и словесните бълвочи на Фулфорд, които не е ясно защо публикуват, се случва макар и рядко да пуснат и ценни материали. На тях ще им пожелая да се вдигнат от Щатите и да отидат да поживеят в Новосибирск примерно, за 6 или 12 месеца, но не като туристи, а като нормални руски граждани, изкарващи с труд прехраната си. Ако не избягат още на втория месец и издържат целия срок на изпитанието, ще им се избият всичките путинистки простотии от главите и повече няма да пишат глупости. Но знам, че няма да го направят. Затова им пускам още едно кратко обяснение за любимия им Владимир Владимирович, та белким им уврат главите.

https://rtvsis.eu/2023/07/24/%d0%b2%d0%be%d0%b9%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d0%b5-%d0%b2%d0%b0%d0%b6%d0%b5%d0%bd-%d0%b5%d0%bb%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%bf%d0%bb%d0%b0/

Истината винаги боли и няма да се хареса нито на путиноидите, нито на соросоидите, защото доказва с факти и документи, тяхната продажност и предателство и антибългарска дейност. Но България, противно на мръсните им, сатанински деяния, ще пребъде, а те ще горят в ада. Припомняме им за сетен път предупреждението от Библията за съдбата на предателя Юда Искариотски:

 1. Тогава Иуда, който Го предаде, като видя, че Той е осъден, разкая се и върна трийсетте сребърника на първосвещениците и стареите,
 2. като каза: съгреших, че предадох невинна кръв. А те му рекоха: що ни е грижа? Ти му мисли.
 3. И като захвърли сребърниците в храма, излезе и отиде, та се обеси.
25-the-taking-of-christ-caravaggio-16021111-5797125

Така ще се случи с всички соросоиди и путиноиди в България…

И да знаете, няма Дядо Коледа!

Каквото и да ви говорят за “антиглобалисти” като Путин или втори мандат на Тръмп, “бели шапки” и “зелени дракони”, потресаващи “разкрития на Фулфорд” и “извънземни спасители” от “Световната Галактическа Федерация”, “повишаване на вибрационната честота” и “навлизане в петото измерение”, бъдете сигурни, че това са пълни глупости, за забавление на умствено непълноценни люде.

Истината е, че разпалената на 13 март 2020 г., от глобал-сатанистите война за изтребление на човечеството, навлиза в решителна фаза и можем да разчитаме само на своите собствени сили!

Бъдете, разумни, смели и жертвоготовни и ние ще победим!

3 thoughts on “Соросоидите и путиноидите са едно и също

 1. Путин е по опасен от който и да е световен психопат по върховете на властта, защото е вълк в овча кожа и така заблуждава профаните.

 2. В САЩ и в Русия се пръска кемтрейл;
  В САЩ и в Русия се въвежда 5G, ваксини, ДНК тестове и Умни градове.
  И САЩ и Русия си заблуждават своите граждани, че има “извънземни” и че може да се “кацне на луната”.
  И САЩ и Русия заедно разработват измамата с Международната “космическа” станция и Ковид.

 3. Путин също е от “младите глобални лидери” и е завършил академията на Клаус Шваб.
  Проблемът на обикновените хора е чисто психологически!
  Те имат НУЖДА да вярват в Дядо Коледа, иначе ще полудеят и глобалистите го това.
  Затова им го доставят: Новия Дядо Коледа, Путин, Тръмп, Белите шапки, “светлите сили”,”Спасител”, “Месия”, който ще упрай нацията, ще накаже лошите.
  90% от обикновените хора нямат духовната сила да приемат Истината: няма Дядо Коледа, няма Коце. 90% от обикновените хорица са останали на психическото и духовното ниво на 4-годишни дечица. Не МОГАТ и Не ИСКАТ да приемат, че става въпрос за глобална спец-операция, няма САЩ, няма Русия. САЩ и Русия са заедно във всички ИЗМАМИ – “извънземните”, “кацането на луната”, всички локални войни измамата с Международната космическа станция, ковида, с QR кодовете, ДНК паспортизация, тестове, ваксини, спътници.
  НЯМА “Спасител”, няма Коце. Коце, Мангъров, Тръмп, Си Дзинпин и Путин също са в играта с ДНК тестовете и електронния концлагер.

Дайте отговор

%d bloggers like this:
Verified by ExactMetrics