cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Цензурата по света и у нас

Цензурата по света и у нас

cenzura89

Във времето на ПЛАНдемията 2020-2022 г., видяхме че пипалата на цензурата са сграбчили всички държави в света. Трудно можеше да говориш и пишеш против маските, затварянията, отровните инжекции с графен оксид и т.н. Официалните медии не допускаха изобщо да се спомене за тези неща, социалните мрежи в интернет безпощадно изтриваха такива материали, а независимите медийни платформи бяха изтиквани в ъгъла на забравата с технологични средства.

И все пак, тук-таме нещо пробиваше стената на цензурата. Но ето, че Путин започна войната в Украйна. Цензурата разхлаби хватката си поне по отношение на него и руската агресия. В социалните мрежи не се допускат призиви за насилие, ако кажеш, че искаш да застреляш ваксинатора Бил Гейтс те изтриват директно, заедно с целия ти профил, но можеш да си говориш, че ще убиеш Путин и ще те насърчават в това.

Но някои истини за него остават забранени и досега. В друга статия бяхме дали пример с Международния Икономически Форум на Клаус Шваб, който изтри от интернет страниците си факта, че Путин е завършил тяхната школа за Млади Световни Лидери, заедно с Ангела Меркел и плеяда други световни лидери, управляващи и в настоящия момент.

Е, хиляди бойци от съпротивата пазят такива важни записи, включително и видеото в което Клаус Шваб се хвали с ученика си Владимир Путин и какви ли още не прелюбопитни нещица. А се появиха и малко по-свободни платформи за разпространение на истината.

Но ето, че вчера отново ни изненадаха, този път от видеоплатформата Vimeo. Вижте какво получихме.

photo_2023-07-30_10-17-26

“Вашето видео “Путин е масон”, беше премахнато, поради нарушение на нашите “Общи правила”. Причина: Ние не разрешаваме съдържание, свързано с конспирация, което (1) предполага, че не се е случила трагедия в реалния свят, или (2) нарушава други ограничения за съдържание.

За повече информация относно нашите правила за съдържание и общност, моля, посетете https://vimeo.com/help/guideline.

Ако смятате, че това е грешка, моля, отговорете на това съобщение възможно най-скоро, за да обясните. (Моля, имайте предвид, че модераторите на Vimeo предприемат действия, когато научим за нарушения. „Виждам, че други хора го правят“ не е валидно обяснение.)

На Ваше разположение,
Персоналът на Vimeo”

Прекрасно нали? Това видео е най-изтриваното, гонено и преследвано не само в руските, но и, каква изненада, също и в западните видеоплатформи. Какво ли толкова ги е страх от това скромно филмче?

Всъщност видеото не е наше, а на един руснак – смел боец от съпротивата срещу новия световен ред, прокарван в Русия от добрия ученик на Клаус Шваб – президента Путин. А той си говори истини, че майката на Путин е еврейката Шеломова (русифицирана версия на Шломо, което е на иврит, а в българския език и неговия руски диалект е Соломон,) тоест Соломонова, казва си, че Путин е високопоставен масон, че прокарва глобалистките идеи в Русия.

Нищо ново под слънцето, защото ние тези неща ги знаем от открити източници, проследявайки действията на Владимир Владимирович. Но тъй като нашият девиз е “Търсим истината, защитаваме свободата”, даваме отново видеото, който иска да го гледа и да мисли. Предупреждаваме, че е на руски.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading