cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Как да се изчистим от отровния графен оксид?

Как да се изчистим от отровния графен оксид?

images-2

Протокол за извеждане на нано-частиците и РНК от тялото на “ваксинираните”

fb_img_15910016542986721-1428050

След като стана ясно, че РНК технологията от “ковид ваксините” е причина за развитието на множество автоимунни заболявания, лекарското съсловие беше разделено на два лагера: едните смятат, че нано-частиците и РНК никога не могат да бъдат елиминирани от тялото на “ваксинирания” индивид, а другите смятат, че чрез протоколи за детоксикация голяма част от страничните ефекти на ваксината могат да бъдат преодолени.
Тук публикуваме един от най-популярните протоколи за елиминиране на нано-частиците и РНК от тялото на “ваксинирания”. Потърсете повече информация от вашия лекуващ лекар.

  1. Най-важната съставка за преборване на страничните ефекти от ковид ваксината е т.нар. глутатион. Глутатионът е вещество, което се произвежда от черния дроб. Това вещество е ключово за имунната система. При младите хора (до 25 години) глутатионът е достатъчен. След 45 години производството му рязко спада, а след 65 почти спира. Ето защо трябва да се приемат прекурсори на глутатиона. Един от най-известните прекурсори на глутатиона, които се продават и в България, е NAC – N-ацетил-цистеин.
  2. Следващата съставка от протокола за детоксикация е витамин D.
  3. На трето място е коензим 10 – Q10.

Всички тези съставки се пият ежедневно в продължение на 1 месец, а дозата зависи от вашата възраст, тегло и колко бустера са ви инжектирани от “ковид ваксината”. Важно е да се приема вода по време на детоксикацията, да се прекарва колкото се може повече време на открито, да се осигурява достатъчно движение и да се ограничат всички останали токсични вещества като алкохол, антибиотици и др.
Споделете този протокол за детоксикация на всички инжектирани с РНК “ваксините”, които биха искали да премахнат страничните ефекти от “ваксинацията”.


Бележка на редактора:

От 2020 г. пишем, казваме и показваме вредните и убийствени последствия от инжектирането с графен оксид, дори водихме прокурорска преписка срещу виновниците за това. Първи в страната преведохме и разпространихме доклада на доктор Робърт Йънг. Публикувахме и изследванията на групата на г-жа Уаг (Wagh), разпространявахме резултатите от анализите на д-р Пабло Кампра. Въпреки усилията ни, 10-12% от българите се инжектираха поради глупост, заблуда или принуда.

Тук допълваме постоянно списък на умрелите от инжектирането с графен оксид в България, за предупреждение на останалите.

Но дори да сте направили “ваксинация” от глупост, заблуда или принуда, не се отчайвайте, горната рецепта е за вас. И се молете за здраве на Господ Бог!

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре