cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Желязното кучешко л@йно във Варна и сатанинската статуя в София – да хабим ли обществена енергия и време за тяхното премахване?

Желязното кучешко л@йно във Варна и сатанинската статуя в София – да хабим ли обществена енергия и време за тяхното премахване?

Днес отново Крумови закони и Обединение 29 призовават хората за обединят усилията си, за да бъде премахната сатанинската статуя в София. Това, разбира се, е важна задача. Ние във Варна също имаме скулптура на желязно кучешко л@йно точно зад Регионалния исторически музей.

Но въпросът, който трябва да решим днес, е много по-важен от премахването на тези статуи. Не бива да падаме на нивото на глупендерите, които се опитаха да махнат паметника на съветката армия.

Начинанието за премахване на статуята в София ще ангажира обществено внимание и енергия за нещо, което може да се направи впоследствие, след като бъдат свалени от власт глобалистките слуги, които в момента управляват България. Вместо да играем хора, да вдигаме пилони, да правим походи за мир и да махаме статуи, трябва да насочим обществената енергия като лазерен лъч и да стреляме право в окото на звяра, а именно по-добре е да насочим усилията си към съдебни процеси, от които реално могат да настъпят правни последици.

Имайте предвид, че от сигурен източник знаем, че винаги когато правителството наблюдава „хората за мир“, пеенето на възрожденски песни пред МС и НС и пилоните на Рожен, които наивните хорица организират, тези гниди ни се присмиват и ни се подиграват в очите. Те много добре знаят, че от веене на байряци и думкане на тъпани нищо не се постига, а цялата обществена енергия отива в свирката.

“Ти го плюеш, то мисли, че попа ръси.”

Те ги ваксинират и ги тестват, онези хóра ми играят.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре