cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Защо “ваксините” за “ковид” причиняват рак?

Защо “ваксините” за “ковид” причиняват рак?

В патента за производство на “ваксини” е документирано, че се използва т.нар. колония от безсмъртни ракови клетки HeLa line. Тази колония от ракови клетки е взета от жена на име Хенриета Лак (Henrietta Lack). Тя е починала през 1951, но колонията от ракови клетки все още се отглежда в различни лаборатории.

Добавянето на генетичен материал от HeLa клетките във ваксините има за цел да ускори производството на шипчест протеин от клетките на тялото на “ваксинирания” човек. Но, за съжаление, добавянето на HeLa във “ваксините” също така води до развитието на бързо развиващ се рак.

След поголовната “ваксинация” за ковид в целия свят се наблюдава рязко увеличение на случаите на рак в най-различни форми. Имайте предвид, че лекарите в България НЕ разбират, че развитието на този бърз рак има нещо общо с “ваксинацията” за ковид. Те обясняват на пациентите си, че просто ей така от никъде са се разболели от рак. Самите “ваксинирани” пациенти също не могат да направят връзката, че новооткритият им рак има нещо общо с “ваксинацията”, която са си направили през периода 2020-2022.

Това видео е откъс от дълго интервю на Керън Кингстън, бивш служител на Файзер, която обяснява, че в патента за производство на “ваксините” изрично е упоменато, че се използва HeLa линията ракови клетки. Според нея увеличението на случаите на рак, което в момента се наблюдава в САЩ, е само началото на голяма епидемия от рак, която се очаква сред “ваксинираните” за ковид.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре