cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Нов закон против кемтрейлс

Нов закон против кемтрейлс

Колкото и невероятно да звучи, в щата Ню Хемпшир е приет закон против кемтрейлс, а именно House Bill 1700 (HB1700). Той налага предотвратяване на нано-аерозолни пръскания в атмосферата. На нарушителите ще бъдат налагани наказания. Този закон задължава местните органи и гражданите да докладват нарушения пред службите за опазване на околната среда.

По съдебен ред е установено, че кемтрейлс – дейности за изменение на времето (weather modification), инжектиране на стратосферен аерозол (SAI), изменение на слънчевата радиация чрез разпръскване на наночастици (SRM) и други форми на геоинженерство, включващи умишлено изпускане на замърсяващи емисии, увреждат човешкото здраве и безопасност, околната среда, селското стопанство,  дивата природа, авиацията, държавната сигурност и икономиката на щата Ню Хемпшир.

В щата Тексас гражданите са подписали петиция и изискват да се въведе законодателство, забраняващо кемтрейлс.

Над всички държави се пръска с нано-аерозоли без да се иска разрешение от гражданите и без никой да е гласувал за това. Пръсканията се осъществяват от наднационални организации като Световната метеорологична организация и НАТО. Националните правителства са инструктирани на всички въпроси относно кемтрейлс да отговарят, че „това е теория на конспирациите“ и „който задава подобни въпроси е луд“. Както знаете, на президента Радев многократно му беше задаван въпросът защо се пръска над България и кой пръска. Радев така и не отговори.

Други български политици станаха за смях, когато казаха пред избирателите си, че кемтрейлс са „кондензационни следи“ при положение, че официално има програми за изменение на климата чрез аерозолни пръскания. Интересно какво ще кажат тези политици, когато разберат за новото законодателство против кемтрейлс на Ню Хемпшир – House Bill 1700. Някои от тях дори в момента са председатели на комисия по национална сигурност в парламента. Ако познавате въпросните политици, може да им изпратите този линк: https://www.newsbreak.com/news/3297289419289-us-states-aiming-to-outlaw-chemtrail-weather-modification?noAds=1&_f=app_share&s=i2

Иначе голямото ни разследване за кемтрейлс можете да прочетете тук.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре