cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » 5 неща, които трябва да знаем за ковид-измамата, за да не ни излъжат отново

5 неща, които трябва да знаем за ковид-измамата, за да не ни излъжат отново

Заболяването „ковид“ не се предизвиква с вирус, а с нано-частици. Затова в целия свят така и не се намери вирусният изолат на „ковид“ – защото няма такъв вирус. Симптомите се предизвикват с умишлено разпръскване на наночастици. Наночастиците приличат много на вируси, но НЕ са вируси. ПЛАНдемия от такъв мащаб се прави с наночастици, а не с вируси, защото наночастиците са управляеми, а вирусите – не.

  1. С „тестовете за ковид“ не може да бъде открит вирус. На първо място, защото вирус няма. На второ място, самият откривател на ПСР теста заявява, че ПСР теста не е предназначен за откриване на вируси. ПСР тестът е предназначен за взимане на ДНК проба. ДНК, което се сваля с ПСР теста е човешко, а не вирусно ДНК.
  2. За да бъдат заблудени хората, че целта на пЛандемията е масовата ваксинация, умишлено фокусът на всички медии беше концентриран върху ваксините: дали са безопасни и ефективни, или не; какви вещества съдържат и какви увреждания предизвикват. Истината е, че НЕ ваксините, а „тестовете“ бяха основната цел на пЛандемията. Именно с „тестовете“се копира и дигирализира ДНК сигнала, който всеки човек излъчва. Този сигнал е специфичен за всеки индивид и може да бъде използван като „проследяващ чип“, който всеки човек носи в себе си още от самото си раждане.
  3. Функцията на ваксините е да се вкара графен оксид в тялото, който да увеличи електропроводимостта на тъканите. А електропроводимостта на въздуха се увеличава с ежедневното пръскане на алуминиеви нано-частици. Всичко това се прави, за да се изгради мрежата за дигитален контрол, наречена Умни градове или Интернет на телата.
  4. В България има много хора, които нито са се „ваксинирали“, нито са си дали ДНК сигнала чрез „тест за ковид“. Планира се инсценирането на нова световна пЛандемия, за да се вземе ДНК на всички и да се доизградят т.нар. Умни градове (дигитални концлагери). Изцяло от нас зависи дали плановете на глобалистите ще успеят или ще се провалят.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре