cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Докладът на Кингстън. ИСТИНАТА ПОБЕЖДАВА.

Докладът на Кингстън. ИСТИНАТА ПОБЕЖДАВА.

Китай използва PCR тестове за COVID-19, за да придобие ДНК на милиони американци

Днес ви представяме на български език взривоопасната статия на Карън Кингстън, преведена от оригинала, който можете да видите тук.

Взривни доклади на правителството и разузнавателните служби на САЩ потвърждават, че Китай е използвал PCR тестове за COVID-19, за да събира незаконно ДНК от американци и милиони възрастни и деца в 180 държави.

2021: Разкриване на използването на PCR тестове за целите на чуждестранни изследвания, финансирани от NIH (Националния Институт по Здравеопазване)

На 26 октомври 2021 г. на сина ми беше направен PCR тест за COVID-19 в училището му без моето съгласие. Веднага погледнах в „Програмата за тестване на COVID-19“ на училищния окръг на Сан Диего и открих, че NIH финансира тестването като „изследователска програма“,“research program” провеждана от GenBody, южнокорейска компания за диагностика, за да събере ДНК на американски деца и след това да прехвърлят техните геномни данни в чужди страни. На 27 октомври 2021 г. многократно заявявах, че ДНК на сина ми е събрана и прехвърлена на чужда държава като част от финансирано от NIH чуждестранно проучване под фарса на безопасността на общественото здраве.

Доклад на американската разузнавателна агенция от 2021 г. потвърждава, че PCR тестовете за COVID-19 са били продадени от китайски компании за събиране на ДНК от милиони граждани на света, включително възрастни и деца в Америка. Генетичните данни, събрани от PCR тестовете, бяха изпратени до Китайската национална генна банка за китайската глобална система за геномно наблюдение и многовидови изследвания за редактиране на гени.

В доклада изрично се посочва, че Китай е успял да използва човешки генетични данни за целите на биометричното наблюдение и извършването на престъпления срещу човечеството.

Бихте ли искали вашето ДНК или други здравни данни да отидат на авторитарен режим с досие за използване на ДНК за репресии и наблюдение?“

„В продължение на години Китайската Народна Република (КНР) е събирала големи набори от данни за здравеопазването от САЩ и нации по целия свят, както чрез законни, така и чрез незаконни средства, само за цели, които може да контролира. Масовото събиране на ДНК от Китай му помогна да извърши нарушения на човешките права срещу местни малцинствени групи и да подкрепи държавното наблюдение. Събирането от Китай на здравни данни от Америка представлява също толкова сериозни рискове не само за неприкосновеността на личния живот на американците, но и за икономическата и националната сигурност на САЩ.

Това е началният параграф от доклада на Националния център за контраразузнаване и сигурност  (NCIS) от февруари 2021 г., озаглавен „Събиране на геномни и други здравни данни от Америка в Китай: рискове за поверителността и икономическата и националната сигурност на САЩ. 

PCR тестовете за COVID-19 позволиха на Китай да придобие легално геномни данни на милиони американци.

Доклад на Конгреса от 2020 г. потвърждава, че Китай 2020 чрез своите комплекти за COVID-19 по целия свят, продавайки своите комплекти за PCR за генетична колекция в 180 страни и създавайки китайски геномни лаборатории в 18 страни до август 2020 г., включително Съединените щати.

„След избухването на COVID-19 Съединените щати още повече отвориха своя пазар за китайски медицински устройства, които събират данни за здравеопазването на САЩ. На 27 март 2020 г. FDA предостави разрешение за спешна употреба на BGI Americas, американското дъщерно дружество на BGI, за неговото тестово устройство за откриване на COVID-19.

През 2013 г. BGI придоби In 2013, BGI acquired the американската компания U.S. company Complete GenomicsComplete Genomics , давайки на BGI и китайското правителство достъп до , giving BGI and the Chinese government access to лични генетични данни personal genetic data и патентовани технологии за секвениране от Съединените щати. След това BGI успя да създаде партньорства с редица американски университети, болнични системи и други организации, за да им предостави услуги за геномно секвениране. В допълнение към BGI, 22 други компании, свързани с Китай, са сертифицирани да извършват генетични тестове в Съединените щати.

Докладът също така описва как китайските националисти експлоатират и крадат американски биотехнологични изследвания за китайското правителство, като проникват в американски университети, които провеждат изследвания, спонсорирани от NIH.

Докладът на Конгреса от 2020 г. The 2020 Congressional report потвърждава моите констатации от 2021 г., че NIH е финансирал глобални проучвания за събиране на ДНК на американски възрастни и деца чрез PCR тестове за COVID-19 и прехвърляне на нашите геномни данни на чужди нации, по-специално Китай.

Законно ли беше Китай да придобива ДНК на американци чрез PCR тестове?

Да. Законите за поверителност на пациентите съгласно HIPPA не се прилагат, когато генетични данни се събират за изследователски цели. Генетичните данни на моя син бяха събрани в рамките на спонсорирано от NIH изследване.

Важно е да се отбележи, че член 7 от Закона за националното разузнаване на Китай от 2017 г. задължава всички китайски компании и граждани да подкрепят, подпомагат и да си сътрудничат с усилията на китайското национално разузнаване и да пазят тайната на всяка работа на националното разузнаване, за която знаят. Няма механизъм, чрез който китайските компании да отказват искания на правителството за данни.

Китай използва ДНК наблюдение и биометрични данни, за да експериментира и контролира целеви популации.

Според Националния център за контраразузнаване и сигурност на САЩ Китай е използвал събирането на ДНК проби и други биометрични данни , за да контролира определени популации в Китай чрез своята високотехнологична система за генетично наблюдение и да извършва престъпления срещу човечеството. 

Как престъпленията срещу човечеството се превърнаха в политика за обществено здраве на САЩ?

Преди 17 март 2020 г. американски граждани и правителствени служители някога смятаха незаконното събиране и използване на ДНК на индивида от тиранично правителство, съчета И все пак, някак си по време на COVID-19, налагането на експериментални технологии за редактиране на гени на иРНК върху възрастни и деца и инвазивното и незаконно събиране на ДНК на американците чрез PCR тестовете на COVID-19 (които бяха изпратени на китайското правителство като част от глобална база данни за геномно наблюдение) се считат за „политика за обществено здраве“.

И само за протокола, на американците никога не е било дадено обяснение защо камери за наблюдение са били разположени на всеки 100 фута в почти всяка общност в нашата страна или защо Илон Мъск си партнираха със световните армии, за да разположат сателитна система за наблюдение.

Беше ли анонимна ДНК от американски граждани, изпратена в Китай?

Не. Според статия на REUTERS от 2020 г., цитирана в доклада, „В научните списания и онлайн, BGI призовава международни здравни изследователи да изпратят данни за вируси, събрани от нейното оборудване, както и проби от пациенти, които са дали положителен тест за COVID-19 ( PCR тестове), които ще бъдат споделени публично чрез финансираната от правителството на Китай Национална Генетична Банка. На уебсайт, съвместно с Китайската национална генна банка, giogs.genomics.cn, той кани международни учени да изпратят информация за вируса, включително възраст, пол и местоположение на пациента.

Долари от американски данъци финансираха PCR тестовете и лабораториите на BGI

Американците трябва да бъдат ужасени да научат, че лабораториите за COVID-19 и PCR тестовете на BGI са били частично финансирани със заем от правителството на САЩ съгласно Закона CURES, Програма за защита на заплатите от COVID-19.

ДНК на американците вече е част от китайската глобална система за геномно наблюдение и изследователска програма за редактиране на гени

ДНК от милиони американци, събрана чрез PCR тестове на BGI Genomics, беше изпратена до Националната генна банка на Китай. Геномните данни в китайската GeneBank се използват за разработване на биотехнологични продукти и експерименти за редактиране на гени.

Китай използва американската ДНК като част от най-голямата геномна база данни в света, във всички биологични форми на живот across all biological life forms, за здравеопазване, селско стопанство, енергетика, околна среда и военни приложения, включително разработването на по-вирулентни биооръжия.

Американските геномни данни са на сървърите на Huawei

Според REUTERS, “Във видео, което вече не е достъпно на сайта на Huawei, изпълнителен директор на BGI каза, че обработва „удивителни обеми данни“ от своите генни секвенсори, съхранявани в мощните системи на Huawei.“ Ето видео на Китайската национална генна банка и база данни. (Забележка: Мандарин език)

BGI Genomics и Huawei са ОСНОВНИ заплахи за националната сигурност

  • През 2020 г. In 2020, the FCC определи Huawei като заплаха за националната сигурност. as a national security threat.
  • Според According to the Съвета за външни отношения Huawei може да използва своята 5G инфраструктура за шпионаж.
  • През 2022 г.  разследване на ФБР установи, че оборудването на Huawei може да се използва за прекъсване на комуникациите на американските военни за ядрения арсенал на САЩ. 

PCR геномната инвазия на COVID-19 в Китай е голяма глобална заплаха

Генетичните данни на милиони възрастни и деца от 180 държави, събрани чрез PCR тестове за COVID-19, могат да бъдат и се използват от китайското национално разузнаване и армия. Според доклада на разузнаването на САЩ за 2021 г.

„Член 7 от Закона за националното разузнаване на Китай от 2017 г. задължава всички китайски компании и граждани да подкрепят, подпомагат и сътрудничат на усилията на китайското национално разузнаване и да пазят тайната на всяка работа на националното разузнаване, за която знаят. Няма механизъм, чрез който китайските компании да отказват искания на правителството за данни.”

Комбинацията от откраднати лични данни, лична здравна информация и големи набори от геномни данни, събрани от чужбина, предоставя на КНР огромни възможности за прецизно насочване към лица в чужди правителства, частни индустрии или други сектори за потенциално наблюдение, манипулация или изнудване.

Може ли Китай да използва PCR данните от COVID-19, за да повлияе на военни лидери?

Да, „Защита на биоикономиката“ от Националните академии на науките, инженерството и медицината гласи: Знанията за генетичния състав на националните лица, вземащи решения или военните, и тяхната склонност да действат по определени начини, могат да бъдат използвани от противниковото разузнаване агенциите като механизъм за влияние“.

Според Per доклада на NCIS от 2021 г. „Данните, свързани със смущаващо пристрастяване или психично заболяване, могат да бъдат използвани за изнудване.  Комбинирайте тази информация с откраднати кредитни данни, показващи фалит или голям дълг и инструментите за упражняване на увеличаване на ливъриджа. Такива набори от данни могат да помогнат на Китай не само да набира хора в чужбина, но и да действа срещу чуждестранни дисиденти.

Според доклад на Службата на директора на националното разузнаване на САЩ от януари 2020 г. „Индивидите могат да бъдат идентифицирани по част от тяхното ДНК. Враждебен участник може да използва такива данни, за да се насочи към лица за наблюдение, изнудване или манипулация.

Военните и политиките на САЩ са в съответствие с трансхуманизма

Трансхуманизмът е интеграцията на човечеството с ИИ и нечовешка ДНК. Трансхуманизмът е изтребването на човечеството, каквото го познаваме. Съвместният център за изкуствен интелект Joint Artificial Intelligence Center на американската армия трансформира Министерството на отбраната чрез ИИ и разгръща работна сила за ИИ.

Лин Паркър, директор на Националната инициатива за изкуствен интелект, информира световната публика на срещата на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие през октомври 2021 г., че “Трябва да подготвим бъдещата и настоящата работна сила в САЩ за интегриране на системи за изкуствен интелект във всички сектори на икономиката и обществото.”

В изпълнителната заповед на президента Байдън от 12 септември 2022 г., ,Напредък на биотехнологиите и биопроизводството за сигурна американска биоикономика, той заявява, че ще е необходим цялостен правителствен подход; „За да ни помогнат биотехнологиите и биопроизводството да постигнем нашите обществени цели… Трябва да разработим технологии и техники за генно инженерство, за да можем да пишем вериги за клетки и предсказуемо да програмираме биология по същия начин, по който пишем софтуер и програмираме компютри .“

Изпълнителната заповед на Байдън Biden’s Executive Order възлага конкретни задачи на изпълнителната власт, цялата разузнавателна общност на САЩ, Министерството на националната сигурност, Министерството на отбраната, държавния секретар, министъра на образованието, министъра на труда, министъра на енергетиката, секретаря на Земеделие, директорът на Службата за управление и бюджет, помощник-президентът по вътрешната политика и други държавни служители и агенции за интегриране на хората с технологии за генетично редактиране.

Правителството и военните на САЩ действат ли от името на чуждестранен противник?

От първоначалните блокирания, до принуждаването на децата да носят маски на обществени места до събирането на ДНК на американците чрез PCR тестовете, принудителното инжектиране на иРНК, до отворените граници и безразсъдното противопоставяне с Русия чрез финансиране на войната в Украйна, изглежда изглежда че нашето правителство вече не действа от името на американския народ, а по-скоро от името на чужди противници – китайското правителство и лидерите на трансхуманизма на ИИ.

Непоносимата истина е, че на американците беше казано, че политиките за обществено здравеопазване срещу COVID-19 са „за по-голямо добро“, докато в действителност имаше за цел да предизвика най-голямото зло, с което някога сме се сблъсквали; биодигиталната интеграция, наблюдението и контрола на човечеството.

Горко на тези, които наричат ​​злото добро, а доброто зло, Тогава мнозина ще се отвърнат от вярата и ще се предадат и мразят един друг, и много лъжепророци ще се появят и ще заблудят много хора. Поради нарастването на нечестието любовта на повечето ще охладнее, но който устои докрай, ще бъде спасен. И това благовестие на царството ще бъде проповядвано по целия свят за свидетелство на всички народи и тогава ще дойде краят.

Матей 24: 9-14


В това видео Карен Кингстън обяснява детайли от доклада на американското контраразузнаване, в който се казва, че чрез тестовете за ковид Китай е откраднал ДНК на милиони американци и как чрез геномните данни може да се направи биологично насочено оръжие и как може да се изнудват и манипулират хората. Биометричните данни от тестовете за ковид се изпращат в мега-процесор, който може да обработва 700 трилиона генома в секунда.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре