cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Започнаха да мислят правилно

Започнаха да мислят правилно

Полковник Марков и Ивелин Михайлов, започват да стават симпатични на фона на другите путиноиди. Повтарят нашите тези, които бяхме обявили още през 2022 г., че Костя Копейкин се прави на руски агент с безумните си искания България да напусне НАТО и ЕС, но това реално го разкрива по-скоро като турски агент, работещ за неоосманистките планове на султан Ердоган. Едно към едно с нашите аргументи, повтарят нашата теза и полковник Марков и Ивелин Михайлов. Да, те са против излизането ни от НАТО и ЕС в този момент. Ако са искрени и това не е маньовър за заблуда на врага, заслужават поздравления.

А вижте какво бяхме писали за Костя Копейкин по този въпрос още преди две години:

11. Най-безумната идея на “Възраждане” граничеща с национално предателство е искането им да напуснем НАТО и ЕС и да ликвидираме американските военни бази на наша територия. При разбитата ни армия, слаба икономика и оредяващо население, страната лишена от тези два защитни стожера, ще стане лесна плячка на 84 милионната неоосманистка Турция на Ердоган. Да си припомним окупацията на Северен Кипър през 1974г., от турската армия и турското съдействие на Азербайджан във войната през 2021 г., срещу Армения, която загуби своя Нагорни Карабах. Да си припомним турската окупация на Северна Сирия и турската намеса в Либия. Неслучайно Гърция, която също е член на НАТО се въоръжава толкова силно в последните години. “Още през 2021 година Гърция увеличи петкратно разходите си за отбрана – от 500 милиона евро на 2,5 милиарда евро, дадени за ново въоръжение. С това тя се изкачи до първото място сред страните от НАТО по разходи за отбрана спрямо БВП – с 3,82%, изпреварвайки дори САЩ, които дават за отбрана 3,52% от БВП…. На въпроса защо страната му харчи толкова много за отбрана, гръцкият премиер Мицотакис казва: 

“Защото имаме за съседка Турция, а не Дания.” 

“В същото време Атина се представя като лоялен съюзник: миналата година Мицотакис сключи историческо споразумение с френския президент Макрон, което предвижда двете страни да си оказват взаимна помощ, ако някоя от тях бъде нападната от трета страна, включително от членка на НАТО. А през май 2022 гръцкият парламент ратифицира новото споразумение за военно сътрудничество със САЩ, позволяващо на американците да разширят сериозно военното си присъствие в Гърция.”….”Гърция има третата най-голяма (като численост) армия в ЕС – със 143 300 активни военнослужещи, по данни на Международния институт за стратегически изследвания.” Неслучайно Гърция даде военна база на американците и в момента даже я разширява в беломорския град Дедеагач/Александруполис, точно до турската граница.

Тъкмо в това идиотско искане на “Възраждане” за напускане на НАТО и премахване на американските военни бази от страната е разковничето. “Възраждане” ще се окажат не толкова слуги на Путин и руски агенти, колкото турски агенти и слуги на Ердоган, работещи против страната си.

Пълното разследване за Костя Копейкин е тук:

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре