cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Тия от Google за какви се мислят?

Тия от Google за какви се мислят?

От три месеца каналът ни в YouTube е блокиран, защото пуснахме видеото как ислямските нашественици в България бият българчета на 14-15 години в центъра на София, на улица “Витошка”. Впоследствие имаше протестни шествия на българските патриоти по този повод, млади момчета, в които още тече здрава и буйна българска кръв отмъстиха, като пребиха пакистанци и афганистанци, които си мислеха, че България е разграден двор и могат да си правят тук каквото си искат. Припомнете си тези случки тук.

Полицията се събуди от дълбокия си сън и извади тежко въоръжени жандармеристи по “Витошка” да демонстрират присъствие. Нещата улегнаха, но проблемът си стои.

Но не това е темата днес, а цензурата в Google. След като изтриха видеото ни, ние разбира се го пуснахме в други видеоплатформи, където има свобода на словото. И докато сме блокирани в YouTube, от него днес дойде пореден удар срещу канала ни и свободата на словото. Ето любезното им писъмце:

📣 YouTube премахна съдържанието Ви 

YouTube <no-reply@youtube.com>9:16 (преди 6 часа)
до мен
Здравейте, Радио и Телевизия Истина и Свобода,
Искаме да Ви уведомим, че екипът ни прегледа съдържанието Ви, и според нас то нарушава нашите правила относно невярна медицинска информация. Знаем, че е възможно нарушението на правилата ни да не е умишлено, поради което на канала Ви не е наложено предупреждение. Въпреки това премахнахме от YouTube следното съдържание:
Видеоклип: Няма вируси това са фактите
Осъзнаваме, че това вероятно ще Ви разочарова. Наше задължение обаче е да гарантираме, че YouTube е безопасно място за всички. Ако считате, че сме допуснали грешка, можете да обжалвате това решение – по-долу са посочени още подробности. Какво е посочено в правилата ни.
В YouTube не се допуска съдържание, в което се оспорва информация на местните здравни власти или на Световната здравна организация, като по явен начин се отрича съществуването на COVID-19.
НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ
Как намираме нарушения?
За да откриваме нарушения на правилата на общността си, използваме комбинация от автоматизирани системи и преглед от човек.
Какво можете да направите след това? Искаме да Ви помогнем да продължите да показвате съдържанието си в YouTube. Поради това, моля:
прегледайте правилата на общността на YouTube;
проверете отново в кои случаи е възможно съдържанието Ви да е нарушило правилата ни;
обжалвайте тук, ако считате, че сме допуснали грешка.
Научете повече за възможните решения.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас тук.
Поздрави,
Екипът на YouTube
Помощен център • Опции за имейли
Получавате това съобщение по имейл, за да Ви уведомим относно действия, свързани с профила Ви в YouTube.
Беше ли полезен този имейл?  Да    |   Не  
© 2024 Google LLC d/b/a YouTube, 901 Cherry Ave, San Bruno, CA 94066

Ето това е “свободата на словото” прокламирана от глобалистите. Забележете: “В YouTube не се допуска съдържание, в което се оспорва информация на местните здравни власти или на Световната здравна организация, като по явен начин се отрича съществуването на COVID-19.”

Че “вирус ковид” няма и никога не е имало, нито ще има, а става дума за световен глобалистки заговор наричан ПЛАНдемия, целяща да извърши световен геноцид, доказахме още през 2021 година. Припомнете си това тук с тази статия с доказателства.

Но това видео на доктор Щефан Ланке, явно им бръкна в здравето на слугите на глобалистите, защото то доказва, че изобщо няма никакви вируси. Това явно не се е харесало на фармамафията.

Е, глупаци от YouTube/Google, мислите си, че сте богове ли? Че сте първа и последна инстанция, че само вие ще определяте кое е истина и кое не, че ще упражнявате люта цензура?. Не сте познали, имаме лоша новина за вас. Не сте единствените, има и други видеоплатформи, свободни, за разлика от вас. Затова ще пуснем видеото там. А вие се давете в своята собствена помия. Ето от какво видео се уплашиха цензорите от тази глобалистко-сатанинска фирма:

Свободата на словото е свещена и неприкосновена и на всички човекомразци и сатанински слуги, ще им помогнем да го разберат по трудния начин.

Впрочем да напомним, че този сайт го направихме точно за да избегнем цензурата, която Google упражняваше в блога ни, намиращ се цели 18 години в другата им платформа Blogger, където ни изтриха една много важна статия срещу педерастията.

Както изтриха и поредица от статии за прокурорската преписка 10729, която смел български прокурор започна срещу виновниците за пландемията. Припомнете си ги тук.

Тогава се прехвърлихме в собствен сайт и напуснахме завинаги блогър платформата на гугъл, като написахме това:

“Вече сме на нов адрес https://rtvsis.eu/  Там сме със собствен домейн и хостинг и вече сме недосегаеми за цензорите от Google. 

Отдавна трябваше да го направим, но непрекъснато отлагахме. Когато миналата година Гугъл започнаха да ни трият статиите за прокурорската преписка № 10 729 с мотива, че не допускали на платформата им да се “разпространяват конспиративни теории”, чашата на търпението преля.

Защото войната с пландемичния терор, нито е свършила, нито е спечелена, а тепърва предстои да навлезе в много гореща фаза.

Не се успокоявайте, че вече не носите маски и няма зелени сертификати. Могат да ги върнат още утре със заповед на министъра на здравеопазването, който и да е той. Войната, която ученикът на Клаус Шваб и слуга на глобалистите – Путин, започна в Украйна е част от техния сценарий.

А в плановете си имат още цифровизацията, изземването на наличните хартиени банкноти и метални монети и преминаването към цифрови пари, които те ще контролират и чрез тях ще ви държат в цифрово робство, “15 минутните градове” – концлагери, в които ще вегетираш в един квартал и няма да можеш да излезеш от него, “намаляването на въглеродния отпечатък”, за което ще ти изземат собствеността, ще ти ограничат жилищната площ и покупките и ще те хранят със скакалци и хлебарки. “Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив”, както казва Клаус Шваб.”

И така, какво спечелиха цензорите на Гугъл, като ни трият статиите и видеата, от техните платформи? Нищо, защото вече сме независими и самостоятелни и можем и без тях. А истината винаги ще пробива и изплува на повърхността със или без нас. Защото “не се гаси туй, що не гасне!”

Накрая ще завършим с Библията:

2. Няма нищо скрито, което да се не открие, и тайно, което да се не узнае;
3. затова, каквото сте казали в тъмно, то ще се чуе на видело; и каквото сте казали на ухо в скривалищата, то ще бъде разгласено от покривите.
4. А на вас, Моите приятели, казвам: не бойте се от тия, които убиват тялото и сетне не могат нищо повече да сторят;
5. но ще ви покажа, от кого да се боите: бойте се от Оногова, Който след убиването има власт да хвърли в геената; да, казвам ви, от Него се бойте.

Лука 12:2-5

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре