cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » За кого да/не гласуваме

За кого да/не гласуваме

csxsavrwcaarztj-7290713

Това видео беше пуснато по националните телевизии за изборите през 2005 г., но спряха излъчването му само след няколко дни поради протести от соросоидни НПО-та, че обиждало циганите. Истината обаче винаги трябва да се казва, колкото и да не им се харесва на някои. Защото безспорен факт е, че циганите винаги продават гласовете си и някои партии печелят изборите само благодарение на техните купени гласове. На това трябва да се сложи край и затова всички българи трябва да гласуват на 9 юни и за нашето Народно събрание и за Европейския парламент. Време е ние българите да решим съдбата на България.

И стига вече с това тъпо оправдание “няма за кого да гласувам”. Винаги има, стига да си направиш труда да прочетеш списъка на кандидатите и партиите, които ги издигат. Затова тук ще обясним, защо и за кого трябва да се гласува и за кого и защо не трябва в никакъв случай да пускаш бюлетина.

Ние подбрахме партиите и кандидатите, които препоръчваме по наши критерии, на първо място – чист национализъм и защита на българските национални интереси, на второ място антиглобализъм, което означава антикомунизъм и противопоставяне на новия световен ред на Клаус Шваб. И разбира се застъпничество за християнските, национални и родови традиционни български ценности. Наблюдавахме всички партии по време на ПЛАНдемията, само пет от тях се противопоставиха твърдо на репресивните мерки и този световен геноцид. А тогава видяхме, как 194 държави се подчиниха на СЗО и правителствата им станаха съучастници в световния геноцид, включително и Владимир Путин и Виктор Орбан и за съжаление и полското правителство съставено от десните християнски консерватори. Дори и тези уж “националисти” и “антиглобалисти” продадоха народите си.

От петте български партии, заели твърди позиции срещу пландемичните мерки в периода 2020 – 2022 г., впоследствие четири от тях отпаднаха, защото залитнаха в путинофилия и прокомунистически идеи при началото на войната в Украйна. А българските национални интереси са си български и нямат нищо общо нито с тия на Русия и Путин, нито с Турция и Ердоган, нито със САЩ и Байдън, нито със сатанинската глобалистка шайка окупирала ръководството на Европейския съюз, Щатите, Западния свят и още 180 държави в света. Трябва да си напълно сляп или злонамерен или продажник за да твърдиш, че Путин бил “антиглобалист” и бъдещето било в източните деспотии на Китай и Русия, въвеждащи с ускорени темпове електронния концлагер, според плановете на Клаус Шваб и шайката му, чийто прилежен ученик впрочем е и другарят Путин.

Партиите и кандидатите, които трябва да пратим в Народното събрание и Европейския парламент, трябва да защитават само и единствено българските национални интереси и да се противопоставят на попълзновенията на сърбоманска Македония, на провокациите на русофилската Сърбия, на агресивните завоевателни планове на постсъветска Русия и неоосманистка Турция, на глобал-сатаниските перверзии като джендър идеологията и ЛГБТИ извращенията, на опитите за изграждане на електронния концлагер, трябва да защитават наличните пари, да воюват с монополите и световните корпорации, да защитават и подкрепят дребния, семейния и средния бизнес, да защитават народностните традиции и християнските ценности на Европа, да затворят плътно вратите на континента за нашествениците от Азия и Африка, представящи се за “бежанци”, да спрат екотерористичните безумия от типа на “Зелената сделка” и “въглеродния отпечатък” и изобщо да свършат смело и твърдо много такива важни за нацията ни и бъдещето на Родината и на Европа неща.

Затова нашата препоръка е да се гласува за кандидатите на:

ПП „БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН СЪЮЗ „НОВА ДЕМОКРАЦИЯ“ – на Боян Расате, които участват и в двата вида избори, и за национален, и за европейски парламент с бюлетина № 23.

Заслужава си да гласувате и за индивидуалния независим кандидат за Европейския парламент Кузман Илиев, който е с бюлетина № 5, който също е с ясно изразени антиглобалистки разбирания и защитаващ консервативните ценности.

Това са единствените партии/кандидати отговарящи на гореизложените условия, чиято дейност и идеи сме следили внимателно в последните години и са се доказали като хора с патриотични разбирания и последователно се борят с новия световен ред.

Ако пък сте ляво и русофилски ориентиран, което по принцип е голяма грешка, но уви такива са 25 % от българските избиратели, то тогава можете да гласувате за партията “Величие” на подполковник Николай Марков и Ивелин Михайлов с бюлетина № 25, които също участват и в двата вида избори. Разбира се това в краен случай, ако не харесвате десните националисти препоръчани по-горе.

А сега да видим партиите за които в никакъв случай не трябва да гласувате и да обясним защо.

В никакъв случай не бива да се гласува за етнополитическата мафия ДПС, която представлява криминално-корупционна шайка, създадена от КГБ и ДС за да обслужва постсъветските интереси в България.

Не трябва да се гласува и за мафията ГЕРБ по ясни причини, няма даже и нужда да изброяваме всички, само ще споменем, че точно правителството на Бойко Борисов, в съучастие с ВМРО и НФСБ като коалиционни партньори, приложиха в страната пландемичните перверзии на СЗО, като маски, тестове, затваряния и насилствени инжекции с отровния графенов оксид.

По същата причина отпада и прословутата партия “Продължаваме промяната”, заедно с “ДА България” и ДСБ, като типично соросоидни хрантутници, прокарващи всички глобалистки идеи по плана на Клаус Шваб.

БСП също отпада, поради историческата й обремененост като антибългарска партия и съветскомунистически инструмент за влияние, макар че, има правилни разбирания в защита на семейството и против Истанбулската конвенция. Но само това не е достатъчно за да опрости другите й грехове. Може да се гласува за нея, само като противоотрова на другите леви отпадъци от типа на соросоидните путинистки в тандема Ваня Григорова – Мая Манолова, които не бива да попаднат в Народното събрание за нищо на света. Това е най-опасното политическо образувание, проповядващо хем соросоидните идеи за “ваксинацията” по времето на ПЛАНдемията, хем и прокарването на Истанбулската конвенция и разни ЛГБТ джендър перверзии, хем защитаващо путинските интереси в България относно руския петрол, газ и зловредно стопанско влияние.

Въздухарите от “Възраждане” заслужават специално внимание. Това е особено противна партия, създадена с цел поредната измама на лековерните избиратели. Десетки пъти сме писали, че това е изкуствен политически проект, създаден от задкулисието с цел изпускане на парата и провал на всички антиглобалистки действия с фалшиви инициативи пропиляващи народната енергия в безмислени действия. Да видим например как гласуват народните представители на “Възраждане”.

Както виждате на диаграмата горе, бившата им депутатка Елена Гунчева е права, “Възраждане” редовно си гласува с ГЕРБ и ДПС, и в този, и в предходния парламент. В две-трети от гласуванията хората на Костадин Костадинов подкрепят с гласовете си сглобката. А в много случаи пък услужливо напускат залата, не се регистрират или просто ни идват на комисии и заседания, за да могат кворумите да паднат и колегите им от ГЕРБ и ДПС да прокарат или пък да отхвърлят някое решение в зависимост от интереса. А “възродителите” остават чистички, ни лук яли, ни лук мирисали. Неслучайно се говори, че партия “Възраждане” си е създадена от депесарите от Варненския край с любезното съдействие на ГЕРБ, за да им служи за патерица. Първата им цел е била да разбият ВМРО, чийто заместник-председател тогава беше Костадин Костадинов. То така и стана, когато той напусна организацията на Каракачанов, отмъкна цели структури на “воеводите” в Бургаския и Варненския край, те станаха основата на “Възраждане”, после приобщи и много разочаровани атакаджии. Да си припомним, че точно ГЕРБ му уредиха на Костадинов престижна работа в Регионалния Исторически музей в Добрич като директор, за който пост имаше съмнения, че той не отговаря на условията за заемането му, поради липси на стаж. Върви мълвата, че в американското посолство напоследък изразили опасения от възходящото доверие към “Възраждане” пред Бойко Борисов на поредната му спявка там, а той ги успокоил с думите “Спокойно те са под мой контрол.” Още едно доказателство: “На протестите, които „Възраждане“ организира срещу правителството на „Промяната“, имаше автобуси с електорат на ДПС. Лидерът на движението Мустафа Карадайъ и депутатът Делян Пеевски минаха заедно пред протеста и поздравиха част от привържениците.”

Да напомним, че печално известният Милен Врабевски, много близък с фондация Клинтън, е пръв приятел и ментор на Костадинов, а и е финансирал партията му в началото. Припомнете си, че Костадинов отрича пръсканията с кемтрейлс, които били “просто водни пари”, казва, че СЗО е бедна и безобидна организация без власт, излъга, че “Възраждане”, няма да вземат държавна партийна субсидия.

Един от последните му пируети беше при гласуването на поправките в Конституцията в това Народно събрание. Тогава депутатите му гръмогласно обявиха, че ще поискат при промените в нея да се запише правото на използване на налични пари, каквото предложение има и в Австрия. Проверихме, нито са вкарали официално и писмено такова предложение в деловодството на Народното събрание, нито са поставили този въпрос в комисиите, нито в пленарна зала при обсъжданията. Но иначе лъжеха в писания във фейсбук и във видеа в Ютюб, как защитават наличните пари. За разлика от нас, които вкарахме писмено такова предложение в Народното събрание.

Всъщност още преди три години показахме измамната същност на глобалисткия политинженерен проект “Възраждане”.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре