cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Да дадем шанс на партия “Величие”

Да дадем шанс на партия “Величие”

Едва ли някой може да ни упрекне, че сме им поддръжници. Писали сме десетки пъти против “Исторически парк” АД, фирмите на Ивелин Михайлов, хората около него, против полковник Марков (знаем, че е подполковник, но вече е известен като полковник и за нас не е проблем да го изписваме така), критикували сме всички техни путинофилски и проруски прояви. Стоим зад всички наши досегашни писания. Но същевременно, призовахме левите да гласуват за тях, вместо за ГМО политинженерния проект “Възраждане”. Защото в последно време, точно “Величие” дойдоха до някои от позициите, които и ние защитаваме. Показаха забележително политическо израстване и узряване, но разбира се има какво още да се желае.

Освен това, ние знаехме, че социолозите лъжат и нарочно не ги отразяваха по време на цялата кампания, защото знаеха, че влизат и ако го признаеха, щяха да им вдигнат още повече резултата. Впрочем ние бяхме сигурни, че ще ги видим в Народното събрание, беше очевадно за всеки политически наблюдател с опит. Знаем и че изборите, както винаги бяха фалшифицирани и всъщност “Величие” имаха между 12 и 16%, но ги орязаха и от тяхните гласове прехвърлиха на ПП – ДБ и на “Възраждане”, които изобщо нямаха такива високи резултати. Писали сме десетки статии на тази тема за фалшифицирането на изборите и механизмите по които го правят.

Но медийната истерия, която се развихри срещу тях е просто срамна. И леви, и десни, и путиноиди, и соросоиди, (а те са едно и също), гракнаха срещу партията им, срещу полк. Марков, и Ивелин, и срещу “Исторически парк”. При това преминаха отвъд добрия тон, а някои вече бълват откровени лъжи, фалшификации и манипулации. Не става дума само за соросоидните медии около “Капитал”, но и за видната национална предателка, путинофилка и депесарка Веселина Томова, която пишеше, че Путин щял “да освободи Варна, а водещата Мария Цънцарова да обслужва руските и чеченски воини”. А ние навремето първи разобличихме отявлената й манипулация, да пусне в оборот лъжата, че Ивелин Михайлов щял да прави Варненска Народна Република, да я отцепва от България и да пусне ядрена бомба над София. Всъщност тия олигофрении ги написа един малоумник Михаил в един отворен чат на Ивелин Михайлов, но “Афера” подло ги приписа на Ивелин. А след влизането на “Величие” в парламента, Веселина изпадна в истерия и за броени дни избълва над тридесет-четиридесет писания срещу тях, кое от кое по-лъжливо, жалко и смешно и с неприкриваната злоба на жена преминала отвъд критичната си възраст.

А мисирките от трите национални телевизии бяха толкова жалки в псевдоинтервютата си с двамата водачи на “Величие”, че беше противно да ги гледаш, как се пънат да окалят на всяка цена делото им с всевъзможни средства. Все едно гледахме долнопробната комунистическа пропаганда от времената на бай Тошо. Впрочем полк. Марков им показа деликатно и остроумно, колко са жалки и зрителите разбраха истината.

Не останаха по-назад и партиите, като започнем от ПП-ДБ и завършим с “Възраждане”, които побесняха от успеха на “Величие”. Впрочем без да сме пророци, твърдим, че “Възраждане” вече превали хълма и тръгна по нанадолнището. Това им беше лебедовата песен.

Много неща могат още да се изпишат по темата, но ще завършим с призив, разумните българи да дадат доверие и шанс на новата партия, да покаже на дело за какво се бори и да ги подкрепят в неравната им война с цялата държавно-политическа и медийна машина, искаща да ги смачка. Не бива в никакъв случай да допуснем това, тъкмо обратното, ние трябва да унищожим партийно-политическата мафия, като започнем от ДПС, ГЕРБ и ПП-ДБ и свършим с патериците им ИТН и “Възраждане”.

Което ще направим и ние, заставаме зад тях, ще разобличаваме и атакуваме враговете им по нашия си начин и ще им окажем подкрепа да изявят и разпространят идеите си с нашите скромни възможности на независима патриотична медия защитаваща истината и свободата.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре