cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Свободно общество

Свободно общество

Нашият верен съратник Ангел Ангелов – собственик на Godlessera, който участва във всичките ни досегашни акции в София срещу прокарването на елементите на неокомунистическия електронен концлагер на Клаус Шваб от типа – “Няма да имаш нищо и ще бъдеш щастлив”, е издал поредна книга, която горещо препоръчваме. “Ще има война и матрицата ще падне” е не просто книга, а наръчник за революционери, както впрочем е изписано в подзаглавието на корицата.

Не защото отново разкрива плановете на глобалистите, които ние всички вече прекрасно знаем и също пишем за тях. А защото той дава изход и посочва пътя към него. Нещо което се губи от погледа на много от бойците от съпротивата и до ден днешен.

В годините на пландемията през лятото на 2020 г. трима приятели, завършили навремето история в Софийския университет, се събрахме в една вила в Копривщица и много внимателно обмислихме случващото се. След което набелязахме идеи как да взривим системата, която явно цели да ни унищожи като хора, сварявайки ни бавно като жаби в казан. Странно, но изводите до които стигнахме, идеите, целите и задачите, които измислихме и си поставихме, се повтарят до голяма степен с изложения план на Ангел Ангелов в част 2 на книгата му “Свободно общество”, а тогава никой от нас не го познаваше. Разбира се имаме и разлики, но в основното мислим еднакво. Световното информационно поле явно позволява на определени мислещи хора да достъпват едновременно хубавите идеи.

И ето, че ние не си осъществихме идеите, въвлечени в жестока битка за оцеляване и в изсмукваща силите ни съпротива срещу глобалистките планове, а той водейки същата безмилостна борба, вече има една крачка напред и е започнал осъществяването на идеята. Така че, призоваваме всички да си купят книгата му и ако намерят съвпадение със своите разбирания, да се присъединят към идеята за Свободно общество.

Вече е създадена и Фондация “Свободно общество”, която ще осъществява тази цел и тя е получила първи дарения. Ето и призивът им:


Hиe пoдĸpeпямe идeятa зa cъздaвaнe нa нeпpaвитeлcтвeнa opгaнизaция, пpeдcтaвлявaщa caмo и eдинcтвeнo нaциoнaлния cyвepeн. Bмecтo дa пoдxpaнвaтe вpaгa чpeз дaнъци и тaĸcи c дeceтĸи xиляди лeвoвe гoдишнo, oтдeляйтe пo 12 лeвa нa мeceц, дoĸaтo ce caмoopгaнизиpaмe в дocтaтъчнo ĸoличecтвo, зa дa ocнoвeм нe пpocтo Cвoбoднo oбщecтвo, a цялa нoвa цивилизaция, извън Maтpицaтa.

Πpиcъeдини ce ĸъм нac ĸaтo нaпpaвиш дapeниe нa Фoндaция „Cвoбoднo oбщecтвo“:

Πoлyчaтeл: Фoндaция „Cвoбoднo oбщecтвo“
ІВАN: ВG63ЅТЅА93000030937494
ВІС: ЅТЅАВGЅF
Ocнoвaниe: Дapeниe


Нашата битка продължава и да напомним за незнам кой път вече, че ако не се самоорганизираме за съпротива срещу злото, глобалистите ще ни докарат много скоро това.

Ако не искате да “живеете” така, самоорганизирайте се и се включете в битката! В Библията е казано:

“Ако Господ е откъм нас, кой може да ни излезе насреща?”

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре