cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Денят на семейството даде надежда за бъдещето

Денят на семейството даде надежда за бъдещето

Мъж, жена, деца – това е нашата страна“

Съботното шествие на християнското семейство на 22 юни беше най-многолюдната проява за последните 5 години, защото се включиха над 10 000 души – главно млади семейства с децата си.

Походът съвпадна с Черешова Задушница, затова предварително беше взето позволение от Светия Синод, който даде разрешение и благослови проявата.

Събитието беше подкрепено и чрез официални писма от епископ Христо Пройков, председател на Епископската конференция на Католическа църква в България, и пастор Анатолий Еленков, пълномощник на Националния алианс “Обединени божии църкви”.

Прекрасно беше да гледаш усмихнати и лъчезарни млади хора, с българските трибагреници, следващи огромна колона, понесла 80 метровото национално знаме.

Боксьорът Кубрат Пулев и певицата Деси Добрева застанаха начело на Похода за семейството в първата редица. Организатори бяха както винаги, Фондация “Нашият дом е България”, сдружение “РОД”, Фондация “Консервативно общество”, сдружение “Месец на семейството” и “Младежки Консервативен клуб”.

Всред политиците, които подкрепиха мероприятието, имаше представители на ВМРО, БНС, ГЕРБ, БСП, “Възраждане” и още няколко партии.

Представителите на седем партии са попълнили анкетата и са подкрепили декларацията “Гласувам за семейството 2024” за насърчаващи семейството политики в следващия Национален и Европейски парламент.

Това са: “Български съюз за директна демокрация”, “Има такъв народ”, “Общество за нова България”, “Партия на Зелените”, “Възраждане”, “КОЙ” (част от КП “Ние гражданите”), “Свобода” – (част от КП “Център“), “ВМРО – Българско национално движение”.

Участниците поискаха от управляващите ясни и конкретни мерки за справяне с демографската катастрофа. Мероприятието завърши с концерт пред НДК.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

нагоре