cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Ерджан Ебатин да си разчиства бюрото в РИОСВ – Варна

Ерджан Ебатин да си разчиства бюрото в РИОСВ – Варна

az-djani2-3370436

Преди време написахме това:

“Неслучайно казахме, че ще подкрепяме партия “Величие” и обяснихме защо, в тази статия. А следващият ни ход ще е да попитаме, защо изобщо Румен Спецов стана и все още е шеф на НАП, а Ерджан Ебатин – шеф на РИОСВ – Варна? И ще попитаме където трябва и то така, че онези, които са ги назначили, да побързат да ги уволнят, за да си нямат проблеми.”

Речено-сторено, изпълняваме си обещанията. Днес пуснахме това до Комисията за противодействие на корупцията и Министерството на околната среда и водите. (Вх.№ КД-3/27.06.2024 г.) Очакваме бързи действия от тях, а Ерджан Ебатин, може да започне да си разчиства бюрото.


До

Министерство на околната среда и водите

До

Комисия за Противодействие на Корупцията

С И Г Н А Л

от

Радио и Телевизия „Истина и Свобода“

Относно: Вероятна несъвместимост и състояние на конфликт на интереси на държавен служител поради нарушение на ЗДС.

Уважаеми Дами и Господа,

В чл. 7 ал. 2 т. 5 на ЗДС е забранено на държавния служител да заема ръководна или контролна длъжност в политическа партия. В медиите изтече информация, че господин Ерджан Ебатин, който е директор на РИОСВ – Варна, е назначен за Областен председател на ДПС – Варна. Това назначение го вкарва в конфликт на интереси и го поставя в положение на несъвместимост със заеманата държавна длъжност.

Моля за вашата проверка по гореизложените факти и обстоятелства и предприемане на съответните законови действия за неговото освобождаване от поста  директор на РИОСВ – Варна.

26.6.2024 г.

Гр. София

С уважение:

РТВ „Истина и Свобода“


Да се готви Румен Спецов, защото не му е мястото в НАП. Ако е умен, да се връща веднага в Дубай. Скоро ще се заемем със скандалния му случай, ако вече не е избягал сам от поста си с оставка.

А, забравихме да кажем, кой е на снимката в началото на статията. Ерджан Ебатин с Веселина Томова на екскурзия в Турция. Веси, нищо лично срещу любимия ти Ебатин, просто закон. Пък вий младите, щом си се харесвате, се вземете.

Чудя се кой е по-тъпия от двама ви, Делян Пеевски, който нахендри Ерджан в противозаконна несъвместимост или ти, която в “Афера” написа цял панегирик за “Джани”, от който всъщност разбрахме, че е в киреча:


EРДЖАН ЕБАТИН ОГЛАВИ ДПС – ВАРНА, САЛИ ТАБАКОВ – ИЗКЛЮЧЕН ОТ ДПС!

Със заповед на председателя на ДПС Делян Пеевски от днес за областен председател на ДПС – Варна е определен Ерджан Ебатин.

Тази вечер на областно събрание на ДПС във Варна бе изключен от ДПС Сали Табаков – бивш областен председател на ДПС – Варна и общински съветник от ДПС, който е с постоянна мярка задържане под стража след акция на КПК и с две повдигнати обвинения – за пране на пари и сключване на неизгодна сделка в ущърб на държавата.

Ерджан Ебатин години наред оглавяваше ДПС – Варна, бе избиран и за депутат от ДПС, директор е на РИОСВ – Варна. С подписка общинските организации на ДПС във Варна поискаха Ерджан Ебатин да бъде техен областен председател и ръководството на ДПС уважи желанието на хората.

Справедливостта възтържествува.

Успех, Джани, ти можеш!

Afera.bg


Благодаря и на двама ви, че сами ми го наместихте Ерджанчо да седне удобно в скута ми и да пие мазно турско кафе.


Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре