cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Коя е тази страна?

Коя е тази страна?

Коя ли е тази страна? Подсказка, в Европа е. Снимките са от два нейни града – столицата и втория по големина. Това са петъчните молитви на “новите й граждани”.

Помните ли политиката на канцлерката Ангела Меркел “Willkommen” – “Добре дошли”, за приемането на няколко милиона африкански и азиатски мигранти през 2015 г.? Продължаваща и досега. И после тя нагло притискаше европейските страни да приемат чрез преразпределение неканените гости? Източна Европа се опази в голяма степен от това “гостоприемство”.

Но Западна Европа беше удавена в тази ислямска вълна. За предателството на лесбийката, “женена” за педераст, агентката на ЩАЗИ Ангела Меркел, сме писали тук, още в 2015 г.

Но всъщност, снимките горе не са от Германия. Не са и от Англия, Франция, Швеция, Холандия, Белгия…. списъкът е дълъг, такива неща можете да видите в цяла Западна Европа. Но снимките горе са….

photo_2022-03-12_22-42-03-1784805
учител и ученик

…. от Русия, на “антиглобалиста” Путин, по-точно от Москва и Санкт Петербург.

Защото През 1999 г., Владимир Путин е учил заедно с Ангела Меркел в Школата за Млади Световни Лидери на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб.

През 2015 година Ангела Меркел отвори широко вратите за африкански и азиатски ислямски нашественици и пришълци в Германия и Европа. Същото обаче, направи в Русия и Путин и ето резултата.

download-4608079

Путин го направи по-елегантно от Меркел, подписа споразумения за “свободно движение на работна ръка” с бившите съветски средноазиатски републики и напълни Русия с казахи, узбеки, таджики, киргизци и туркмени. Те дойдоха уж за работници и служители, а веднага се затвориха в гета, в които вече и руската полиция не смее да влиза, и се заеха с традиционната си “работа”, наркотици, проституция, рекет и грабежи. Точно както едноверците им в Западна Европа. Обособиха си етническите мафии и както виждате на снимките, се чувстват отлично в Москва и Санкт Петербург.

Точно затова трябва да се противопоставим на българските хотелиери и индустриалци, внасящи работници от Непал, Киргизстан, Виетнам и Индия. Не ни трябва да ставаме като Русия и Западна Европа. България за българите!

А на путиноидите, правещи пропаганда на “антиглобалиста” и “защитник на православието” – Путин, независимо дали го правят за рубли или просто са полезни за Митрофанова идиоти, ще им припомним, че кумирът им въвежда ударно в Русия, всички елементи на електронния концлагер, като започнем от ПЛАНдемията и камерите за лицево разпознаване, през цифровата рубла, та чак до “храните” от хлебарки, червеи и скакалци. Писали ли сме го десетки пъти.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре