cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Преди всичко, най-важно е спокойствието

Преди всичко, най-важно е спокойствието

Когато си седнал върху бомбата и фитилът й е запален, най-важно е спокойствието и трезвият разсъдък. Защото “совите не са това, което са”. Да изчакаме да мине 3 юли 2024 г. и после ще размишляваме.

Очаквайте неочакваното …


И то се случи. Всички глупави предсказания, че групата на партия “Величие”, (цялата или част от нея), щяла да подкрепи правителството на ГЕРБ-ДПС, се спукаха като балон. Както видяхте, тя нито се разцепи, нито гласува разнородно, нито излезе от залата за да падне кворумът и да се избере правителство. Напротив, единно и монолитно всички нейни членове гласуваха “против”.

Защо не мина правителството на ГЕРБ? Защото Бойко Борисов никак не желаеше да мине с гласовете на ДПС, които да го подкрепят здраво отзад “с двеста”. Тъй като тогава всички медии щяха да пишат, че и той е “седнал в скута на Пеевски да пие мазно турско кафе”. Не че не седи в скута на Ахмед Доган от 2001 г. насам. Но едно е да го правиш в сарая на тъмно и без свидетели, а друго е да те заснемат публично на видео и да ти изтипосат филма с гей-порното в интернет. Най-смешни са ни ония медии пишещи, че в групата на ДПС имало “разцепление” Ахмед казал да не се гласува за правителството, пък делията Делян не го послушал и затова “групата се разцепила на две.” Тия обяснения ги давайте за сценариите на турските сапунени сериали по телевизията, но не и за партия като ДПС. Всъщност 15-те им депутати гласували против кандидат министър-председателя Желязков, бяха преподсигуровка, за да не би някакви идиоти или шегаджии от друга партия като БСП, ИТН или дори ПП-ДБ, да вземат да им извъртят кален номер, като току-виж подкрепят с гласовете си правителството и пуснат Борисов и ГЕРБ по улея на бобслея. Тогава за Борисов гей-порното щеше да се превърне в болезнено садо-мазо. А колкото до “чистката” в ДПС, с която Делян, “махал верните хора на Доган” от структурите на движението и това е смешка, разказвана от пишман политическите наблюдатели. Доган “бил изгубил контрола в партията” и “Пеевски овладявал структурите” – ха-ха-ха! А в същото време “безпартийният” служебен премиер Главчев направи поголовна чистка в областните управи и слага там областни и заместник-областни управители само от ДПС. Това защо ли не ни го обясните “анализаторите”?

Така и ето какво ще се случи оттук нататък. Ще се провали и вторият мандат – на ДПС. С още по-безвкусен и посредствен сценарий, дори и от турски сериал, в който ГЕРБ гордо, единно и монолитно ще гласуват против, за да покажат на целия свят, че не са седнали в скута на Пеевски.

И идва третият мандат, чийто сценарий отдавна вече е договорен с (п)резидента Радев. Дали ще го даде на ИТН (Има Такова Недоразумение) или на “Възраждане” е все едно, те и двете са творения и патерици на коалицията ГЕРБ-ДПС. Дали ИТН ще направи “експертен кабинет” и ще го прокара с гласове от ГЕРБ и ДПС, при любезното отсъствие на “Възраждане” от залата за да падне кворума или “Възраждане” ще направи “анти ГЕРБ-ДПС” правителство, предварително одобрено от Сарая и зайчарника, за което току-виж гласували и “отцепници” даже от ДПС, ПП-ДБ и ГЕРБ, няма никакво значение.

Целта на задкулисието, подкрепяно от посолствата (не е само едно) е да има един ГМО кабинет, който да избута до есента и да прокара всички антинародни и антибългарски перверзии, подготвени от шайката на глобал-сатанистите символизирана от Клаус Шваб, докато дойде време за нови избори.

Това, което обаче може да им сложи прът в колелото е все още монолитната група на “Величие”, състояща се от фаталната 13-тица. Фатална за 50-тия парламент на мафията. А как ще им сложи пръта в спиците ще видите скоро.

Очаквайте неочакваното…


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре