cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Измамата “глобално затопляне”

Измамата “глобално затопляне”

През 60-те и 70-те години на миналия век ни плашеха с “глобално застудяване” и предвиждаха нов ледников период. То не бяха предупреждения от учени, кръгли маси и конференции, доклади на ООН и журналистически писания, как всички ще замръзнем и умрем. Появиха се даже проекти за изкуствени термоядрени слънца, които да ни спасяват от настъпващите към Европа ледени лавини.

После темата внезапно изчезна и през 90-те всичко се завъртя наобратно, тръгнахме към “глобално затопляне”. Същите учени, чиновници в ООН, журналисти, а вече и екотерористи, като прословутата Грета Тунберг, запяха в хор арията на лъжата “глобално затопляне”. И започнаха безумията с “въглеродните квоти”, “въглеродните отпечатъци”, метанът изпускан от кравите, та чак до “храната” от червеи, скакалци и хлебарки, която да ни пробутат вместо истинската.

А хората се връзват за пореден път, както преди вярваха в новия “ледников период”. Сега лъжите за “глобалното затопляне” се пробутват много по-лесно при наличието на компютри с програми за дизайн, анимации и видеообработка, каквито нямаше през 70-те години на миналия век. Ето един пример от 2018 г. как се представяха летните температури върху обикновена карта на Европа.

А ето как се представят сега, в 2024 г. същите, че и по-ниски температури.

Разликата не е в температурите, а във внушението. Друго си е да оцветиш картата с фотошоп в огнено червено и да я пуснеш по телевизора на драгите зрители.

Тогава ще повярват във всичко и във вулканите, и в Дядо Коледа, и в ужасния “вирус ковид”, и във филантропията на Бил Гейтс.

Войната се води с главно психологически методи през телевизорите. Затова по-добре ги изключете и си включете мозъците.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре