cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Още организации се присъединиха в битката!

Още организации се присъединиха в битката!

Вече писахме за битката със зловредните организации, които в мъртвия отпускарски сезон, се опитват да сексуализират и извращават полово българските деца, чрез прилъгването им да участват в “проучване чрез анкета” за “ЛГБТИ нагласите им”.


Току-що се включиха се и съратниците от “Обединение 29”. Ето и тяхното писмо до Народното събрание.


Чрез  

Председателя на Народното събрание  

Г-жа Рая Назарян

До  Народните представители 

от 50-тото Народно събрание

С Т А Н О В И Щ Е

На основание на чл. 1 (2) и чл. 6 от Конституцията на Република България

От Сдружение  „ОБЕДИНЕНИЕ 29“, ЕИК 206554439 с председател Любомир Петков

Във връзка с внесения от г-н Костадин Костадинов и група народни представители Законопроект за изменение и допълнение на закона за предучилищното и училищното образование, със сигнатура № 50-454-01-15/03.07.2024г.

Уважаема г-жо Председател,

Изказваме наше Становище в подкрепа на горепосочения законопроект, като по този начин и отнемаме оправданието на всеки един народен представител от 50-тото Народно събрание за неосведоменост относно волята на суверена и имането на лична отговорност за всяко взето решение.

Независимо от всички юридически основания за подкрепа, предадени Ви от много съмишленици, напомняме върховенството на Природните  Закони, произтичащите от тях закономерности, включително и в съществуването единствено на мъжки и женски пол, взаимоотношенията единствено на мъжки със женски пол за съществуването на биологичния вид, както и безкомпромисните закономерности за тайно или явно вмешателство и манипулиране, за всяко действие или бездействие.

Непознаването на тези Закони не е смекчаващо отговорността обстоятелство!

Това се отнася и за всяка сфера на живот в бита на българите.

Като допълнение, имаме предложение в предложените промени на заключителните разпоредби в нова т. 16, текстът „…между лица от противоположни полове.“, да се конкретизира на „… между лице от мъжки и лице от женски пол“

Уважаема г-жо Председател на 50-то Народно събрание на Република България,

Искрено се надяваме да сведете това наше становище до всеки един народен представител.

Пожелаваме ползотворни и мъдри действия за просперираща,  хилядолетна България!

Живее България!


В сряда на заседанието на парламентарната комисия ще присъстват и представители на НСС “Свети Георги Победоносец”, както и хора от Българския Родителски Централен Комитет, които ще изложат нашите доводи срещу джендърщината и в подкрепа на законопроекта.

Може и да е съвпадение, но в момента страниците в сайта на фондация “Сингъл степ” с екипа им, спонсорите им и други важни информации, не работят и дават съобщение за грешка ” Internal server error 500″. Или трият данни, защото се уплашиха, или някой им атакува сайта. Е, може и да имат проблем със сървъра наистина. Утре ще разберем.

Приканваме и други организации и всички патриотични медии да са включат в битката с глобал-сатанистките планове и попълзновенията им към българските деца – бъдещето на България!



Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре