cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Все повече организации се включват в битката

Все повече организации се включват в битката

Вече ви уведомихме за битката със зловредните организации, които в мъртвия отпускарски сезон, се опитват да сексуализират и извращават полово българските деца, чрез прилъгването им да участват в “проучване чрез анкета” за “ЛГБТИ нагласите им”.

Започнаха да се включват и медии, защитаващи традиционните морални и семейни християнски ценности. Ето едно предаване на Радио “Зорана” по темата днес:

“Скрита ЛБГТИ пропаганда е прокарвана чрез електронна анкета сред българските учениците от 14 до 18 годишна възраст. За това алармираха Родителската организация Български Родителски Централен Комитет. Анкетата се разпространявала по агресивен начин чрез фейсбук и инстаграм на личните профили на децата след сканиране с телефона на QR код се е влизало в нея. За да попълнят анкетата, децата влизали в нея чрез училищния си гугъл профил. Допитването е направено с подвеждащи въпроси, какъв се чувства ученика, от какъв пол се определя, дали детето е подлагано на подигравки или някакъв вид насилие, заради това че се определя с различен пол от този който е в действителност.

Джендър фондацията е питала децата и дали искат да се вкара ЛГБТИ часове и учители в училищата. Въпросната анкета се е рекламирала в социалните мрежи чрез видео на което се вижда мъж травестит, който е гримиран и облечен като жена и прилича повече на чудовище отколкото на човек, който призовава подрастващите да влязат в анкетата и да я попълнят, като обяснява как може да се влезе в нея . Конкретното допитване е изготвено от фондация “Сингъл степ”, на която собственици са Иван Димов и Богомил Балкански и на сайта си твърдят, че Министерството на Образованието и Науката не е свързано с изготвянето и разрешаването за разпространението на анкетата сред учениците. Партньори на фондацията са различни неправителствени организации, повечето от които с външно финансиране. Не е ясно и фондацията “Сингъл Степ” дали е администратор на лични данни, но в момента разполага с личните данни на всички деца, които са попълвали анкетата.

Анкетата е проведена в периода от 20 юни до 30 юли тази година. По информация на родители дори на публични места посещавани от децата, през този период са поставяни конструкции с постери, на които е имало QR код, който след като се сканира с телефона да отведе до джендър анкетата.

Във връзка с пропагандата на ЛГБТИ сред учениците , тази седмица в пленарна зала парламентът ще обсъди законопроект, който е изменение и допълнение към закона за предучилищното и училищното образование, чрез което да се забрани под каквато и да е форма ЛГБТИ и джендър пропаганда в българските училища, Вносителите на законопроекта са сезирали и Софийската градска прокуратура във връзка с разпространяваната анкета . Във връзка с джендър анкетата сред подрастващите, от родителския комитет са пуснали жалба до Народното събрание , СДВР, Софийската Градска Прокуратура, Министерството на Образованието и науката, като и до Светия Синод на Българската Православна Църква .


В сряда на заседанието на парламентарната комисия ще присъстват и представители на НСС “Свети Георги Победоносец”, както и хора от Българския Родителски Централен Комитет, които ще изложат нашите доводи срещу джендърщината и в подкрепа на законопроекта.

Може и да е съвпадение, но в момента страниците в сайта на фондация “Сингъл степ” с екипа им, спонсорите им и други важни информации, не работят и дават съобщение за грешка ” Internal server error 500″. Или трият данни, защото се уплашиха, или някой им атакува сайта. Е, може и да имат проблем със сървъра наистина. Утре ще разберем.

Приканваме и други организации и всички патриотични медии да са включат в битката с глобал-сатанистките планове и попълзновенията им към българските деца – бъдещето на България!



Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре