cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Битката срещу джендърщината се пренесе и в Европейската комисия

Битката срещу джендърщината се пренесе и в Европейската комисия

Поздравления за съратниците от “Общество и Ценности”, които нанесоха удар право в бърлогата на звяра – в Европейската комисия. Ето какво са поискали от нашата еврокомисарка Илиана Иванова, която отговаря точно за младежта:


АСОЦИАЦИЯ ОБЩЕСТВО И ЦЕННОСТИ

Злоупреба с деца финансирана от ЕС – Асоциация Общество и Ценности (sva.bg)

ДО:

Г-ЖА ИЛИАНА ИВАНОВА

ЕВРОПЕЙСКИ КОМИСАР ЗА ИНОВАЦИИ, НАУЧНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ, КУЛТУРА, ОБРАЗОВАНИЕ И МЛАДЕЖ 

КОПИЕ ДО:  

УРСУЛА ФОН ДЕР ЛАЙЕН,

ЧЛЕНОВЕТЕ НА ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ  

Изх. №016/06.08.2024г.

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ИВАНОВА,

Силно сме обезпокоени от обучение – десет-дневен лагер, по Еразъм+, наречено „Dragtivism“  [1], което ще се проведе през септември. То е насочено към тинейджъри на възраст между 14-17 години и е финансирано от ЕС [2] 

Обучението насърчава изследването на пол и полова идентичност, различни от биологичните и Драг-активизъм*; овладяване уменията на “изкуството на Драг”, които да предоставят възможности за заетост”, децата да празнуват ЛГБТИ културата и да подкрепят подобни инициативи в техните страни и др.

Считаме за недопустимо този лагер за ученици да се представя като образователен курс. Драгтивизмът разпространява радикална идеология, ранна сексуализация, вредно и рисково за здравето заиграване с промяната на техния пол и полова идентичност. Свидетели сме на тежките необратими последствия от осакатяването на хиляди деца, преминали през химична кастрация и хирургически интервенции в Англия, Швеция, Финландия, Холандия, САЩ и др. страни.

По-рано по този проект, в последната вечер на лагера, деца са били заснети да танцуват съблазнително, оскъдно облечени, вкл. момичета без горнище в гей барове [3]  . Това е сексуално, психологическо и физическо насилие над непълнолетни, което трябва да спре.

Обучението на непълнолетни да се обличат и гримират в противоположния пол – като драг кралици и да изпълняват сексуализирани танци не е образование. Още повече, че драг танците се практикуват по време на гей паради, драг паради, кабарета и нощни гей клубове. Това е насилие над деца и във всеки друг контекст би било подсъдимо.

Предвид поставените в програмата цели [4] , държим да получим Вашия отговор на следните въпроси:

– По какъв начин изследването и насърчаването на пол (gender), различен от биологичния, е здравословно и помага на деца 14+ в тяхната идентичност и съзряване?

– Какви възможности за заетост ще предостави усвояването на уменията на “изкуството на Драг” според Вас, което се очаква проектът да предостави?

– Защо следва да се карат децата-участници да “празнуват” ЛГБТИ културата и да подкрепят ЛГБТИ+ програми и инициативи в техните страни? Следва ли те да празнуват и да се застъпват за нарушаването на тяхното основно право – да имат връзка със своите майка и баща? 

От години подобни инициативи, като ежегодния гей-парад, се застъпват за узаконяване на еднополовите съюзи и родителство, което лишава децата от правото им да имат и да познават своите баща или майка. Показателен е огромния брой хомосексуалисти, израснали като деца в еднополови съжителства, които се изправиха срещу узаконяване на еднополовите бракове във Франция, именно поради това, че са били лишени от възможността да имат и да познават единия от родителите си.

Във връзка с гореизложеното, настояваме да спрете финансирането на проекта Dragtivism и да не допускате други подобни на него от ЕС. 

Считаме за недопустимо данъците ни да се използват за индоктриниране, експлоатиране и сексуализиране на децата, което ги прави лесна мишена за насилници.

С уважение,

МИХАЕЛА ДЖОРГОВА,                                                                                                          

ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СДРУЖЕНИЕ  “АСОЦИАЦИЯ ОБЩЕСТВО И ЦЕННОСТИ”


[1] Erasmus+ Dragrivism page: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/projects/search/details/2023-1-ES02-KA152-YOU-000149399

[2] До момента за ЛГБТИ проекти по Еразъм+ са похарчени близо 2.5 милиона евро (2 429 266 евро).

Magyar Nemzet Article: https://magyarnemzet.hu/english/2024/02/brussels-supports-projects-raising-suspicion-of-pedophilia  

[3] https://citizengo.org/en-row/fm/13551-stop-eu-funded-drag-activism-youth-camps

[4] https://erasmus-plus.ec.europa.eu/projects/search/details/2023-1-ES02-KA152-YOU-000149399  


В България, Европа и света вече ври и кипи от справедливо възмущение срещу перверзиите на джендър идеологията. Извращенията и гаврите с християнството и нормалността при откриването на Олимпиадата само дадоха тласък и ускориха тези процеси. Време е всички българи да се включим активно в кръстоносния поход срещу сатанистите и техните зловещи планове.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре