cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Разширяваме атаката срещу джендъризма

Разширяваме атаката срещу джендъризма

Вчера писахме, че НСС “Свети Георги Победоносец”, РТВ “Истина и Свобода”, БРЦК и “Обединение 29”, внесохме становища в подкрепа на законопроекта за забрана на ЛГБТИ пропагандата в училищата, внесен от “Възраждане” и вече одобрен на постоянната комисия по образование и наука.

Утре ще бъде разглеждан в още една комисия и след това в пленарна зала, където ще има здрава битка. На комисията ще присъстват наши представители от НСС “Свети Георги Победоносец” и БРЦК, които ще изкажат съображенията си в подкрепа на законопроекта.

Днес получихме и едно обръщение от сдружението “Родители за Варна”, което публикуваме:


Обръщение към българския народ

Български народе,
Децата ни са под заплахата на манипулативни и материално заинтересовани лица, чиято основна цел е да получат грантовете си от международните донори. Отровните пипала на ЛГБТИ+ пропагандата вече хвърлят отровата си в българските училища, сред българските ученици – нашите деца !
Последният случай с така нареченото изследване на нагласите за ЛГБТИ+ сред българските младежи от 14 до 19 годишни, агресивно популяризирано от фондация „Сингъл степ“, е пример за това как чрез манипулация едно непълнолетно лице може да сподели лични данни, чувствителни данни и преживявания, които не са лични, а са форматирани чрез манипулативен въпрос.
За пореден път сигнализирахме МОН. Но за съжаление това, което прави МОН е просто да скрие октопода до следващия.
Поради тази и много други причини, Сдружение „Родители за Варна“ подкрепя внесения от ПП „Възраждане“ законопроект за изменение и допълнение на закона за предучилищното и училищното образование със сигнатура 50-454-01-15/03.07.2024г. Подкрепяме текста изцяло. Считаме, че това е първа генерална стъпка към изграждане на училищна среда без манипулации, машинации и индоктринация.

От Сдружение „Родители за Варна“


Има и още една добра новина, родителски организации са подали сигнал срещу деянията на фондация “Single step” в Държавната Агенция за Закрила на Децата. И оттам са разгледали въпроса, счели са, че има данни за нарушения и са пуснали сигнали в ГДБОП и в Комисията за Защита на Личните Данни. Сега да му мислят умниците от фондацията, а ние ще следим развитието на проверките от институциите.

Утре – 7 август между 8:30 и 9:30 сутринта, нашите представители, които ще участват в комисиите, ще направят живо включване пред сградата на Народното събрание, за да разяснят докъде сме стигнали в битката и какво предстои. Гледайте ни!


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре