cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Една спечелена битка, но войната продължава

Една спечелена битка, но войната продължава

Днес Народното събрание прие поправката, предложена от партия “Възраждане”, в закона за предучилищното и училищното образование, която забрани ЛГБТИ пропагандата в учебните заведения. С удивително единодушие народните представители от “Възраждане”, БСП, ДПС, ИТН, ГЕРБ и (дори двама от ПП-ДБ, на първото гласуване), както и независими, гласуваха промяната в закона. При второто гласуване имаше леки размествания, но законът беше приет.

Безспорно това е една малка стъпка в правилната посока, на фона на всичките извратеняшки перверзии, които наблюдаваме в последно време, като започнем от откриването на Парижката Олимпиада, минем през опита на ПП-ДБ да отмени създаването на регистъра на педофилите в страната и завършим с гнусната анкета провеждана сред учениците от фондация “Single step”, за което писахме тук.

Битките тепърва предстоят, а до спечелването на войната е още далече. Следващата ни крачка ще бъде да довършим атаката срещу фондацията “Single step”, за да си понесе отговорността за развращаването на българските деца.

Сега подготвяме искане и до МОН да изхвърли от учебниците всички явни и открити ЛГБТИ пропаганди, както и да прекрати сътрудничеството с НПО-тата, прокламиращи такива гнусотии, а също, и да се прекрати всякакво участие в подобни мероприятия в страната и чужбина.

Накрая ще внесем в Народното събрание законопроект забраняващ въобще ЛГБТИ пропагандата в страната, не само всред децата, но и сред възрастните. Изобщо, казано накратко, чака ни много работа.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре