cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Джендъристите си играят с огъня, но ще се изгорят

Джендъристите си играят с огъня, но ще се изгорят

Докато родителите се интересуват само от оценките на децата си в училище и не питат на какво точно ги учат, с какви учебници и най-важното, какви преподаватели ги обучават, зад гърба им тайно и подмолно, соросоидните организации си прокарват необезпокоявано джендърологията, като промиват първо мозъците на директорите и учителите. Ето ви един пример от далечната 2018 г. Четете и мислете.


“Двете български организации „Джендър образование, изследвания и технологии“ /ДОИТ/ и „Джендър проект в България“ /ДПБ/ успешно реализират в страната обученията на учители и кариерни консултанти по проект „Кариерна ракета“ (Career Rocket). След големите затруднения в организирането през пролетта на обученията за директори на училища – вместо 150 директори се отзоваха 65, предизвикани от манипулативната, организирана от крайно десни религиозни организации и партии истерия по повод ратификацията на т.н. Истанбулска конвенция, и МОН и РУО-та разбраха, че никой не иска да сменя пола на децата, че няма трети пол, а само мъж и жена и дадоха зелена улица на проекта, спечелил първо място в съответния конкурс на ЕК!
Експертите по проекта разработиха изключително интересни и иновативни инструменти за борба със стереотипите по пол в кариерното ориентиране на момичетата и момчетата, които водят впоследствие до ниско платена реализация на пазара на труда.

Вече минаха успешно и при голям интерес обученията във Велико Търново и София на 71 кариерни консултанти от страната и на 145 учители в Силистра, Враца, Бургас, Пловдив и Дупница. Предстои последното 2-дневно обучение на 45 учители. Други 300 учители бяха допълнително обучени от своите колеги, в рамките на един ден.
……………………………………………
Обучение на кариерни консултанти, София м.юли 2018; Обучители – Станимира Хаджимитова и Диана Георгиева, ДПБ
Обучение на учители, Пловдив м.юли 2018; Обучители – Живка Маринова (ДОИТ) и Станимира Хаджимитова (ДПБ)
Обучение на учители, Силистра м.юни 2018; Обучители : Живка Маринова (ДОИТ) и Станимира Хаджимитова (ДПБ)
Обучение на учители, Враца м ноември 2018; Обучители : Живка Маринова (ДОИТ) и Станимира Хаджимитова (ДПБ)


Да си припомним, че годините 2018-2019 бяха времето на съпротивата срещу Истанбулската конвенция и Закона за Социалните Услуги, когато родителските организации извадиха десетки хиляди хора на протести в цялата страна. И ако Истанбулската конвенция беше успешно отхвърлена, включително с две блестящи решения на Конституционния съд, то със ЗСУ претърпяхме провал и законът беше приет по времето на ПЛАНдемията, като главни виновници за това бяха социалната министърка Деница Сачева и депутатите на ГЕРБ. Въпреки, че пак имаше протести.

YouTube player

Чак сега махалото се върна в дясно и то поради поредица от събития, които отвориха очите на хората, започнали с первезното представление при откриването на Олимпиадата в Париж.

Приемането на законовата поправка на “Възраждане” с която се забрани ЛГБТИ пропагандата в училищата и детските градини, беше малка първа победна стъпка в правилната посока. Възмущението на хората в България избухна и поради злополучната, но нагло проведена анкета на фондация “Single step” за “ЛГБТИ нагласите на децата между 14 и 19 години”. Още повече, че тия наглеци бяха толкова самоуверени, че откровено показаха целите си с рекламата на анкетата от това същество, ако може да се нарече така.

Разбрали, че са настъпили здраво мотиката, от фондацията аварийно прекратиха анкетата на 30 юли и после свалиха и видеото, което обаче ние запазихме, за да видят родителите, в какво се опитват да превърнат децата им.

След приемането на закона от Народното събрание фондацията, заедно с други такива организации пропагандиращи сексуални перверзии, неморалност и разтление, направиха опит за протести, които се провалиха с гръм и трясък, събирайки по-малко от 50 души в две поредни вечери.

Но фондация “Single step” не се отказва, сега са обявили таен вечерен чат за тинейджъри, с който да заместят анкетата, която прекратиха.

И в двата случая те незаконно събират лични данни на децата. За това им деяние, Държавната Агенция за Закрила на Детето подаде сигнали в ГДБОП и Комисията за Защита на Личните Данни.

Отделно от това, от партия “Възраждане” са подали искане в прокуратурата, да бъде забранена и разформирована фондацията, заради злоупотребите й с българските деца..

Тази фондация е създадена и управлявана от Иван Димов и Богомил Балкански, двама крайно съмнителни и неясни субекта.

Не само тяхното участие и управление във фондацията е интересно, има и много други международно известни личности в Консултативния й съвет. И ако чужденците подпомагащи със съветите си развращаването на българските деца са далече и извън обсега на българското правосъдие, то например участието на Гена Трайкова в него спокойно може да се определи като скандално.

Участието на вече бившия главен редактор “Новини” в bTV Media Group – Гена Трайкова в Консултативния съвет на фондация “Single step”, е класически конфликт на интереси.

Май е време за законова забрана на такива съвместявания на длъжности, с които медийни шефове да съучастват в мръсните дела на организации, явно работещи против нормалността, обществото и националните интереси.

Всъщност и телевизиите правят същото, така че, това обяснява нещата.

Още една интересна персона е в Консултативния съвет на фондацията. Какво ли прави Рут Колева в управата на такава скандална фондация?

Ами този случай го обяснява: “Скандалната певица Рут Колева, известна с голямата си уста и шумната подкрепа за джендърското движение в България, цъфна на корицата на списание ELLE, но политическият анализатор Кристиян Шкварек алармира за голям проблем – оскъдно облечената Рут е стъпила върху паметник, издигнат в чест на героите от Априлското въстание.”

Ето какво написа Кристиян Шкварек в социалните мрежи: “Обръщам се незаядливо и ненападателно към известната българска певица Рут Колева, с молба да преосмисли маркетинга си и да не използва последната си фотосесия, на която позира стъпила върху мраморния саркофаг, положен в чест на героите от Априлското въстание в Перущица.

Снимката е от паметника на Трите поколения в гр. Перущица, част от мемориален комплекс и църква в града, в които се помещава костница с останките на герои от въстанието”.

Досега се занимавахме с хората, ако може така да се нарекат, участващи в управлението на фондацията. Също толкова интересни са партньорите и спонсорите й, наливащи милиони в нея. Всред тях виждаме “Глаксо Смит Клайн”, “Facebook”, “VMWARE”, “Saatchi&Saatchi”, “Telus International”, “Unicredit Bulbank” неизбежните фондации “Америка за България” и “Отворено общество” на Сорос, закъде без тях, “Нова Телевизия”, Американското посолство, Американския Университет, Нов Български Университет, фондация “Фулбрайт”, Национална Мрежа за Децата.

И което е особено скандално и противно – Българският Младежки Червен Кръст, Столична Община и Национален Фонд “Култура”!

Сериозни партньори, както виждате, и затова тия от фондацията се чувстват безнаказани и над законите. С такива структури борбата никак няма да е лека, но имаме козове. Например с издънката им с перверзната анкета и скрития чат, те директно нарушиха Закона за защита на личните данни. С политиката им на подстрекателство към деца и младежи да си сменят пола, директно нарушават Конвенцията против геноцида. Ето защо внасяме в Народното събрание това напомняне.


НА ВНИМАНИЕТО НА
Председателя на 50-тото Народно събрание, г-жа Рая Назарян,
Комисията по въпросите на младежта и спорта
Комисията по демографската политика, децата и семейството

КОНВЕНЦИЯТА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ И НАКАЗВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО ГЕНОЦИД,
приета от Общото събрание на ООН на 9 декември 1948 г. с резолюция 260 А (III),
е Ратифицирана от Република България с Указ № 300 на Президиума на НС от 23 юни 1950 г. – ДВ, бр. 153 от 1950 г. В сила за България от 12 януари 1951 г.

Член ІІ
В тази конвенция геноцид е всяко от следните действия, извършени с намерение да бъде унищожена изцяло или отчасти една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:
d) налагане на мерки за предотвратяване на ражданията в групата;
ЛГБТИ обучения на учители и деца и всякакви други дейности под благовидното название „ЛГБТИ култура и образование“ и демонстративните ежегодни прайдове прилагат сугестивните методи, за да подтикнат подрастващите, че е забавно и възможно да променят безвредно пола си. Увреждането обаче, след хормонална, а впоследствие и оперативна намеса, е трайно и води до невъзможност за възпроизводство, до прекратяване детеродните заложености и у мъжа, и у жената, които си сменят пола. Освен това – и до психично разстройство на личността. Следователно, трайно физическо и психическо увреждане!
ДА! ЛГБТИ ОРГАНИЗАЦИИТЕ У НАС, РАБОТЯТ ЗА КАСТРИРАНЕТО НА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ, БЕЗ ТОВА ДА СЕ ОСЪЗНАВА ОТ ДЕЦАТА И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.
Действията на такива организации, фондации и прочие общности, представляват психологическо и физическо насилие над непълнолетни и малолетни.

  • Извършва се индоктриниране и сексуализиране на децата, чрез което биват превръщани в обекти на бъдещо сесуално насилие или експлоатация;
  • Създава се благоприятната среда за откъсване на децата от семействата, така както хищници откъсват малките от стадото;
  • Въздействието, прикриващо се зад определения като „ЛГБТИ култура“ или сексуалните танци като „образование“, е всичко друго, но не и грижа за психичното здраве или подкрепа на младежи с друга сексуална ориентация. Тези т.н. “различни“, ги създават именно ЛГБТИ организациите.

Също и в българския Наказателен кодекс е казано в чл. 128. (1) Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години. (2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: …… детеродна неспособност; …. постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.

По този член могат да бъдат подведени под отговорност и всички лекари правещи операции за смяна на пола.

Действията на ЛГБТИ структурите, финансирани със средства извън България и следователно, служещи на чужди интереси, са целенасочена кастрация на подрастващщите, посредством измама. Този факт е съотносим към цитираната в началото Конвенция, в частта й точка d)
За тези си деяния, въпросните структури, действащи на територията на Република България, са обект на разследване от съответните органи и носят наказателна отговорност за вмешателство в националната сигурност на страната.


Скоро ще започнем и преки правни действия срещу всички проповедници, извинители, защитници и съучастници в прокарването на сатанинската джендър идеология, която представлява прикрита форма на геноцид с катастрофални демографски и морални последствия за българската нация и бъдещето й.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре