cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Готвим удар срещу джендъризма

Готвим удар срещу джендъризма

От 1 до 15 септември ще разпространим това наше искане до МОН и МЗ, до всички техни териториални структури, като РУО и РЗИ, до всички училища и детски градини, както и до всички партии – участващи в предизборната кампания. Време е всеки да се определи дали ще е на страната на нормалността или на страната на перверзията.


До

Министерство на образованието

До

Министерство на здравеопазването

Копия:

До

Началниците на РУО

До

Директорите на учебни заведения

До

Директорите на РЗИ

ИЗИСКВАНЕ

от

Национален Сбор за Съпротива „“Свети Георги Победоносец“

Сдружение „Родители за Варна“

Национално Движение „“Крумови Закони“

Сдружение “Обединение 29”

Сдружение “Български Родителски Централен Комитет”

Радио и  Телевизия „“Истина и Свобода“

„Godlessera“ медия

Относно: Прилагане на новоприетата законова поправка срещу ЛГБТИП пропагандата в учебните заведения.

Уважаеми Дами и Господа,

Ние сме група формални и неформални организации, защитаващи българския морал, национални ценности и семейно-родови традиции, основани върху християнската вяра и канон. Затова заявяваме нашето становище и изисквания, доколкото засягат основни християнски, общочовешки и български традиционни семейни ценности на основание чл. 13 ал.3, чл. 14, чл. 32 ал. 1 и чл. 46 ал. 1 от Конституцията.

Напомняме върховенството на Природните  Закони, произтичащите от тях закономерности, включително и в съществуването единствено на мъжки и женски пол, взаимоотношенията единствено на мъжки със женски пол за съществуването на биологичния вид, както и безкомпромисните закономерности за тайно или явно вмешателство и манипулиране, за всяко действие или бездействие. Непознаването на тези Закони, оправданията за действане или бездействие под заплаха и изпълняване на заповед, не са смекчаващи вината обстоятелства! Всеки един служител, от най-високото до най-ниското ниво в структурата на МОН и МЗ, носи лична отговорност съобразно действията си.

Значението на понятието „пол“ възприето в Конституцията, напълно съответства на духа, буквата, съдържанието и смисъла, възприети в чл. 8 от Конвенцията за защита на правата на човека и основните свободи и на чл. 7 от Хартата на основните права на Европейския съюз относно правото на зачитане на личния и семеен живот. Понятието „семеен живот“ предполага на първо място наличие на семейство, затова следва да се изясни същността на семейството, принципите на създаването му и целите му. Разбиранията ни за това са следните:

  1. В член 12 от КЗПЧОС е категорично казано че: „Мъжете и жените, достигнали брачна възраст, имат право да встъпват в брак и да създават семейство в съответствие с националните закони, регулиращи упражняването на това право.“ Ясно и недвусмислено е заявено, че има само два пола – мъж и жена и те съвпадат с биологичните, а семейството се създава съобразно националните закони.
  2. Това е повторено и в Член 23 на Хартата на основните права на Европейския съюз: “Равенството между жените и мъжете трябва да бъде гарантирано във всички области, включително заетостта, труда и възнаграждението. Принципът на равенството не пречи на запазването в действие или приемането на мерки, предвиждащи специфични предимства в полза на по-слабо представения пол.“
  3. А  чл. 24 прогласява: „Всяко дете има право да поддържа редовно лични отношения и преки контакти с двамата си родители, освен когато това е против неговия интерес.“ Видно е, че извън двата физиологично определени пола – мъжки и женски няма други, дори и в двата основополагащи международни документа.
  4. Съблюдаването на човешките права закрепени и разширени в Хартата има за цел продължаване и увековечаване на човешкия род. Това е прогласено още в преамбюла на Хартата: „Ползването от тези права поражда отговорности и задължения, както спрямо другите, така и спрямо човешката общност и бъдещите поколения.“
  5. Продължаването на човешкия род е възможно единствено с полово взаимоотношение между мъж и жена и по никакъв друг начин.

Във връзка с гореизложените правни аргументи относно половете, следва да изясним и същността на семейството, принципите на създаването му и целите му.

Целите на създаване на семейството са ясни и самоочевидни – продължаване на човешкия род чрез възпроизводство на поколенията. Доколкото в чл. 13. (3) от Конституцията е прогласено: „Традиционна религия в Република България е източноправославното вероизповедание.“, напомняме, че върху основата на християнските ценности, морал и разбирания, са установени българските национално-държавни,  културно-обществени и семейно-родови традиции. Затова ще цитираме и Библията в нейното православно синодално издание. На първо място там е казано:

 “ 27. И сътвори Бог човека по Свой образ, по Божий образ го сътвори; мъж и жена ги сътвори.

28. И благослови ги Бог, като им рече: плодете се и множете се, пълнете земята и обладайте я и господарувайте над морските риби (и над зверовете), над небесните птици (и над всякакъв добитък, над цялата земя) и над всякакви животни, които пълзят по земята.“ (Битие 1:27-28)

Видно е, че Творецът е създал човешкия род, като единство от два биологични пола – мъж и жена, равносъздадени, равностойни, равноправни, равнопоставени, взаимно-допълняеми и взаимно-зависими, по Негов Образ и Подобие. Тоест от гореизложените от нас  правни аргументи от Хартата и Конвенцията за основните човешки права. (т. 1 и т. 2) е ясно, че там са повторени християнските принципи.

На второ място, целта на двата пола на човешкия род съгласно Библията е чрез интимното взаимоотношение между тях, да се възпроизвежда човешкият род и да се засели земята, което е споменато и в преамбюла на Хартата, както цитирахме по-горе.

На трето място, в Библията еднозначно е определено какво е семейството – брак между мъж и жена:

Споменато в: „24. Затова ще остави човек баща си и майка си и ще се прилепи към жена си; и ще бъдат (двамата) една плът.“ (Битие 2:24)

също и: “4. Бракът е нещо честно у всички, и брачното легло – чисто; а блудниците и прелюбодейците ще съди Бог.“ (Евреи 13:4).

Отново и в: “3. Мъжът да отдава на жена си дължимата любов; също и жената – на мъжа. 4. Жената не е господарка на тялото си, а мъжът; също и мъжът не е господар на тялото си, а жената. 5. Недейте се лишава един от други – освен по съгласие за някое време, за да пребъдвате в пост и молитва; след това бъдете си пак заедно, за да ви не изкушава сатаната, поради вашето невъздържане. (I Коринтяни 7:3-5)

Както и в: „28. Тъй са длъжни мъжете да обичат жените си, както обичат телата си: който обича жена си, себе си обича.“ (Ефесяни 5:28)

Видно е от гореизложеното, че тъкмо в духа на православно-християнските ни народностни традиции, нашата Конституция прогласява:

„Чл. 46. (1) Бракът е доброволен съюз между мъж и жена. Законен е само гражданският брак.

(2) Съпрузите имат равни права и задължения в брака и семейството.“

Всички тези религиозно-културни и правни аргументи ясно и недвусмислено постулират, че:

  1. Целта на човешкия род е неговото постоянно възпроизводство и увеличение.
  2. Това става единствено чрез интимните взаимоотношения между двата физиологично предопределени пола, само и единствено между мъж и жена, предопределени биологично при раждането на човека, което е самоочевидно и няма нужда от обосновка.
  3. Формата за осъществяване на половите взаимоотношения с цел възпроизводство на поколение е моногамното семейство – доброволен брачен съюз на мъж и жена, съобразно християнската – българска и европейска религиозно-морална и културно-историческа традиция.
  4. Тази форма на брак и отношения между мъжа и жената е поставена в основите на българската Конституция и законодателство.

Казано накратко, единствено благословеният от Господ Бог свещен брак между мъж и жена, свързани от чиста любов и създаващи своите деца в щастие, мир и съгласие, е начинът да бъде продължен човешкият род. Друг не съществува. Следователно понятието „пол“ е биологично предопределено и еднозначно съвпадащо с духовното, душевното, психологическо, морално, обществено и юридическо такова. Всякакви опити по идеологически, политически или юридически път, да бъде разкъсано това стабилно, устойчиво, съгласувано, съвместимо, непротиворечиво единство на понятието, представляват отклонения от нормалността, противоестествени, антиприродни, античовешки и Богу противни действия. А семейството се създава единствено между мъж и жена.

Цялата джендър идеология, агресивно натрапвана в България от задкулисни играчи, международни организации без всякаква изборна легитимност, чужди правителства, нестопански организации, финансирани от съмнителни субекти и фирми, противоречи на нормалността, природното естество на нещата, руши Божиите, природни и човешки закони, естествените дадености и обществените устои.

Джендър идеологията, прокламираща безумните над „80 избираеми пола“, се опитва да прокарва дълбоко антинаучните постулати, че полът не бил биологически определен, а бил „обществена конструкция“ и „личен избор“. Съответно, представителите на тази идеология воюват с Твореца и нормалността, като вкарват в идеологически, политически, психологически и интелектуален и физиологичен капан, неукрепналите души на децата, заблудени хора и уязвими групи от населението, като им предлагат „спасение“, изразяващо се в „избор на пол“ или „смяна на пола“, което представлява престъпление според международните конвенции и българското законодателство.

Крайната фаза на потъването в джендъризма е смяната на пола на мъжете и жените, което във всички случаи означава тежка телесна повреда, инвалидизиране, безплодие, кастрация и стерилизация, доживотни здравословни проблеми, психическо увреждане, а често пъти и самоубийство или друга смърт, поради дълбоката увреда на здравето.

Нито един мъж или жена, „сменили пола си“, не могат да създадат или родят деца, това намалява броя на семействата и децата, които биха могли да се създадат, създава нещастни хора, руши обществото и намалява числеността на нацията, което закономерно води до демографска катастрофа.

Такова развитие на нещата представлява скрит, злонамерен и бавен геноцид.

Напомняме, че има международна Конвенция за предотвратяване и наказване на престъплението геноцид приета от Общото събрание на ООН на 9 декември 1948 г. с резолюция 260 А (III), която е Ратифицирана от България с Указ № 300 на Президиума на НС от 23 юни 1950 г. – ДВ, бр. 153 от 1950 г. и влиза в сила за България от 12 януари 1951 г., чийто член II гласи следното:

„В тази конвенция геноцид е всяко от следните действия, извършени с намерение да бъде унищожена изцяло или отчасти една национална, етническа, расова или религиозна група като такава:

b) причиняване на тежки телесни или душевни повреди на членове на групата;

d) налагане на мерки за предотвратяване на ражданията в групата;“

„ЛГБТИ обученията“ на учители и деца и всякакви други дейности под благовидното название „ЛГБТИ култура и образование“, и демонстративните ежегодни прайдове, прилагат методи за внушение, за да подтикнат подрастващите, че е забавно и възможно да променят безвредно пола си. Увреждането обаче, след хормонална, а впоследствие и оперативна намеса е завинаги и води до невъзможност за възпроизводство, до прекратяване детеродните възможности и у мъжа, и у жената, които си сменят пола. Освен това  и до психично разстройство на личността. Следователно, трайно физическо и психическо увреждане! Действията на такива организации, фондации и прочие общности, представляват психологическо и физическо насилие над непълнолетни, малолетни, както и сред възрастни.

Също и в българския Наказателен кодекс е казано:

чл. 128. (1): Който причини другиму тежка телесна повреда се наказва с лишаване от свобода от три до десет години. (2) Телесната повреда е тежка, ако е причинено: …… детеродна неспособност; …. постоянно общо разстройство на здравето, опасно за живота.“

Чл. 416. (1) Който с цел да унищожи изцяло или отчасти определена национална, етническа, расова или религиозна група:

а) причини смърт, тежка телесна повреда или постоянно разстройство на съзнанието на лице, принадлежащо към такава група;

в) предприема мерки, насочени към възпрепятствуване раждаемостта сред такава група;

се наказва за геноцид с лишаване от свобода от десет до двадесет години или с доживотен затвор без замяна.

По тези членове от НК могат да бъдат подведени под отговорност и всички лекари  и лечебни заведения правещи операции за смяна на пола.

Забраната на ЛГБТИП пропагандата, чрез законова поправка приета от Народното събрание е напълно правомерно действие и не противоречи на никакви международни спогодби доколкото:

  1. Хартата на основните права на Европейския съюз признава в своя чл. 52 т. 1. правото на отделните държави да  ограничават упражняването на правата и свободите признати от нея в национален закон.
  2. Пак там в т. 4. Хартата признава основни права, които произтичат от общите за държавите-членки конституционните традиции, и постановява, че тези права трябва да бъдат тълкувани в хармония с тези традиции. Това е допълнено и доразвито в т. 6. постулираща, че националните законодателства и практики трябва да бъдат взети предвид в тяхната цялост, както е посочено в нея. Следователно изтъкнатите от нас по-горе християнски и национални – морални традиции имат предимство при евентуални тълкувания.
  3. В член 54 на Хартата е забранена злоупотребата с право, като никоя от разпоредбите й не трябва да се тълкува като даваща право да се извършва дейност или действие, които имат за цел погазване на признати в нея права или свободи, или да се ограничават правата и свободите в по-голяма степен от предвидената в нея.

Въз основа на гореизложените аргументи ние изискваме:

  1. Незабавно да бъдат прекратени пропагандата, агитацията и рекламирането на противоестествените, античовешки и антибожествени, дълбоко ненаучни джендър идеологически твърдения за „наличието на повече от два биологични пола“, възможностите за „избор или смяна на пола“, които са типична проява на явни психични отклонения и/или злонамерени действия, насочени срещу психичното и физическо здраве на децата, с крайна цел увреждане на детеродните им способности.
  2. Веднага да бъдат прекратени всички и всякакви договори, споразумения, съглашения и други подобни, между  МЗ, РЗИ, МОН, РУО и учебните заведения с български или чуждестранни неправителствени организации, институции, фондове и други, които прокарват такава джендър идеология.
  3. МОН и МЗ да отстранят от всички свои консултативни съвети и други подобни органи представителите на всякакви нестопански организации, прокарващи или защитаващи джендър идеологеми и да прекратят участието си във всякакви съвместни мероприятия или събития с тях.
  4. Да бъдат предупредени всички учители, психолози и други служители в МОН, РУО или учебните заведения, които прокарват такава идеология и пропаганда в местоработата си и/или получават финансиране по такива програми/проекти от нестопански организации, институции, фирми, фондове и други такива за да прокарват джендър идеологията, че това е недопустимо и при подобни прояви да бъдат отстранявани от образователната система.
  5. Да бъдат изхвърлени от употреба всички учебници и други учебни помагала, прокламиращи неща различни от двата биологични пола, и хетеросексуалното взаимодействие между тях или прокарващи извращенията, перверзиите и содомиите на „многото полове“, „избора на пол“, различните сексуални извращения като хомосексуализъм, педофилия, зоофилия, некрофилия, геронтофилия, копрофилия, копрофагия, копропраксия и всякакви други психични отклонения и полови перверзии.
  6. Да бъдат отнети правата на лекарите или лицензите на лечебните заведения осъществяващи престъплението „тежка телесна повреда“, чрез измамните лекарствени и хирургически практики на „смяна на пола“.

Накрая напомняме, че нормалността създадена от Твореца, предвижда свещен, благословен от Бога брак между мъж и жена, създаващи и отглеждащи своите деца в любов, мир, разбирателство и грижовност.

Всякакви други различни от това „семейни“, сексуални и други практики, представляват психични отклонения, сексуални извращения, содомии, перверзии и други гибелни за човека и обществото увреждания и заболявания, които следва да бъдат лекувани.

Обявяваме, че ще държим отговорни всички длъжностни лица в системата на образованието, здравеопазването, медиите и в други институции, които воюват с нормалността и с действия или бездействия вредят на младите поколения, разрушават основната клетка на обществото – семейството, прокарват волно или неволно геноцид на българската нация, независимо дали са продажници, получаващи финансиране за тези си престъпления или просто са умствено или психично увредени дегенерати, считащи перверзията за нормалност. На тях им заявяваме:
„Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата” Йоан 8:44

Ще следим внимателно поведението и действията им и ще използваме цялата мощ на гражданското общество, държавния апарат и съдебната система, за да отстраним в зародиш всички античовешки, антиприродни, антибожествени и антибългарски действия и проявления на лица, организации и институции.

25.8.2024 г.

Гр. София

Подписали:

Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец“,

Сдружение „Родители за Варна“

Национално Движение „Крумови Закони“,

Сдружение „Обединение 29“

Сдружение “Български Родителски Централен Комитет”

„Godlessera“ медия

Радио и Телевизия „Истина и Свобода”


Можете да изтеглите текста във формат word.docx и да го изпратите от името на вашата организация или от свое лично име до образователните и здравни институции, които следва да спазват закона.

Разчитаме на всенародно включване в налагането на закона и борба с нарушителите му.

В момента подготвяме и искания до прокуратурата за наказателно преследване на лекари и здравни заведения извършващи престъплението тежка телесна повреда под предтекст “смяна на пола.”

Отделно от това внасяме искане до главния прокурор за съдебна забрана на организации пропагандиращи джендър идеологията, като извършители на скрит геноцид.

Включете се и вие в битката за децата на България!


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре