cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Защо се криете джендъристи?

Защо се криете джендъристи?

Покрай битката срещу закона за забрана на ЛГБТИ пропагандата в училищата, предложен от “Възраждане” и подкрепен с гласове от нормалните партии и някои независими депутати, група странни хора, (меко казано), за съжаление преподаватели във висши учебни заведения и училища, направиха две отделни подписки срещу нормалността. Те категорично се обявиха за продължаване на античовешката, богохулна и противоестествена пропаганда на джендър идеологията сред децата с безумни аргументи. Точно 902 университетски преподаватели и 452 учители се обявиха в подкрепа на перверзията.

За гнусотиите на които учат децата в училища и детски градини и продължаването на тази гавра се обявиха и двете подписки. Можете да видите тук.

Но докато академичното съсловие изтъкваше абстрактните и парадоксални “доводи” за “нарушаване на свободата на изразяване” и “дискриминация и подтисничество на сексуалните малцинства”, каквото и да означава това, то учителите се опасяваха, че вече нямало да могат да разискват теми за половото общуване, семейството и “разнообразието и половата идентичност”.

За да им помогнем в това им затруднение, ще има дадем насоки как да осветляват такива парливи теми, които евентуално биха заинтересували по-големите ученици, които идват на прага на половото си съзряване.

На първо място, тези преподаватели трябва да разяснят на учениците си простичката истина, че създаването на деца и продължаването на човешкия род е възможно само чрез половото взаимоотношение между мъж и жена и по никакъв друг начин. Съгласно религиозно – нравствените и културни традиции на българския народ и народите на цивилизования християнски свят, това става в рамките на моногамното семейство, състоящо се от един мъж и една жена. И е хубаво техния съюз да е скрепен освен с граждански, но и с църковен брак, в който се обричат на вярност един към друг, “в щастие и скърби, в радост и печал, докато смъртта ги раздели”.

След това трябва да им обяснят, че половите отношения са само между мъж и жена, а всякакви други перверзии като педерастии, лесбийство, трансексуалности, зоофилии, педофилии, некрофилии, геронтофилии, копрофилии и много други такива, са полови извращения, които са проява или на психични отклонения или на дегенеративни процеси или на генетични проблеми и други подобни.

Може да им прочетат и този стих в еврейската Тора, (Петокнижието, това са и първите пет книги в Библията):

Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях.” Левит 20:13 

Същата забрана има и в исляма, и там хомосексуализмът се наказва със смърт, а в Библията освен това е забранено на жените да се преобличат в мъжки дрехи или мъжете в женски.

Да, няма проблем учителите да казват, че много велики автори и изобщо творци – от лесбийката поетеса Сафо, до писателя Оскар Уайлд, лежал две години в затвор за хомосексуализъм, са били със сексуални отклонения и са създали интересни творби, но е хубаво да разглеждат и обясняват творбите им, а не перверзиите им.

И ако ученици проявяват такива сексуални отклонения, работата на учителите е да уведомят родителите им, за да вземат мерки, има психиатри, психолози, сексолози, които да приложат успешни лечения на такива проблеми, а не да поощряват и усилват перверзията, която не води до нищо добро.

А най-отвратителното престъпление срещу такива деца е подтикването им “да сменят пола си”. Няма такова нещо като “смяна на пол”, това е тежка телесна повреда, което е престъпление по Наказателния кодекс извършвано от лекари-садисти, които отлично осъзнават какво правят, но парите са им по-важни. Нито ХУ хромозомите ще станат ХХ хромозоми, нито обратното, като отрежат половите органи на момчета или момичета или им присадят някакви странни израстъци, няма да ги превърнат в противоположния пол, а ще ги осакатят и обезобразят за цял живот. А отделно ще ги тъпчат с женски или мъжки хормони до смъртта им, която впрочем ще дойде бързо, защото такива “хормонални лечения” разбиват ендокринната система, черния дроб, бъбреците, увреждат необратимо човешки организъм и причиняват тежки хронични заболявания и смърт. Такива деца ще се превърнат в живи трупове и ще страдат цял живот. Като отрежат детеродните им органи, те завинаги се лишават от възможността да създадат семейство и да имат деца. Ако добавим и излъганите да се впуснат в еднополови сексуални извращения, е ясно, че джендър идеологията прокарва много подло и скрито геноцид на човечеството като такова.

А някой може ли да пренебрегне мъките, които такива заблудени и подлъгани деца причиняват на родителите си, роднините и близките си? На всичко отгоре има достатъчно научни изследвания доказващи, че децата искащи да “сменят пола си” имат съвсем други проблеми – например самоубийствено влечение, което “смяната на пола” не само няма да излекува, ами ще влоши състоянието им, защото има статистика, че голяма част от “сменилите пола си”, в крайна сметка завършват със самоубийство. Защото не се лекува първопричината, а навременната психологична помощ би ги върнала в живота, като щастливи и нормални хора.

Ето например едно експертно становище по въпроса на Международната Федерация за Свобода при Избора на Терапия и Психологическо Консултиране – IFTCC изпратено на Конституционния съд, когато се гледаше второто дело срещу джендърщините на Истанбулската конвенция и опитът да бъдат вкарани измислените над 82 пола, в което световно известни учени и медици ясно доказват връзката “смяна на пол” – самоубийства.

Powered By EmbedPress

И настоятелно препоръчваме на всички тези учители да говорят истината и само истината на своите ученици, да ги предпазват от перверзиите и извращенията и да ги възпитават, и обучават като нормални човешки същества, да ги подготвят за любов, брак и семейство от мъж и жена, създаващи и отглеждащи своите деца в мир, взаимно уважение, разбирателство и любов.

И тъй като подписката, много странно изчезна от мрежата, въпреки че, подписалите се съгласяваха, че имената им ще бъдат обявени публично и ако нямаше от какво да се срамуват, нямаше и да се крият, ние спасихме имената, и ще ги огласим, както огласихме и подписалите се университетски преподаватели тук.

Име и фамилия Училище / образователна институция Длъжност / преподавател по (предмет)
Борис Илиев Национална природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов”” Български език и литература
Светослав Стойчев НПМГ “Акад. Любомир Чакалов” български език и литература
Илияна Кръстева НПМГ Български език и литература
Деница Кожухарова НПМГ “Акад. Любомир Чакалов” английски език
Василка Йорданова НПМГ ” Акад. Любомир Чакалов” География и икономика
Иван Йорданов ГПЧЕ Ромен Ролан Философия
Ивайло Ушагелов НПМГ Химия и опазване на околната среда
Светослав Цанков Частен учител Музика
Алена Владимирова Национална природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ Учител по математика
Ирена Панайотова НПМГ ” Акад. Любомир Чакалов” Учител по английски език
Dechko Hristov NPMG Germanist
Мариана Кьосева НПМГ математика
Иван Веселин Петров ЧСУ “Роналд Лаудер” учител по математика
Нели Дянкова НПМГ Заместник – директор
Иван Веселин Петров ЧСУ “Роналд Лаудер” учител по математика
Ваня Бояджиева ЧСУ “Българско школо” Учител по български език и литература
Тина Иванова 1АЕГ Български език и литература
Кристиан Христов ЧСЕУ “Британика” учител по БЕЛ
Ваня Бояджиева ЧСУ “Българско школо” Учител по български език и литература
Патрик Михайлов ТУЕС към ТУ-София Лектор по български език и литература
Нина Кожухарова ОУ “Димитър Благоев ” В.Търново Старши учител по английски език
Йорданка Георгиева ЧСУ Британика Учител по английски език
Цветомира Антонова ЧСУ “УВЕКИНД” Учител по история и цивилизации
Елвира Димитрова НПМГ Английски език
Людмила Михова НПМГ Химия и ООС
Мартин Вутов 1 СУ “Пенчо П. Славейков” Учител по английски език
Иван Маринов Езикова школа „Ай Стъди“ Учител по български език и литература
Василен Василев 19 СУ “Елин Пелин” Учител по философия
Нора Ангелова 119 СУ Преподавател по химия
Мирослава Николова НПМГ “Акад. Л. Чакалов” Учител по ИТ
Станка Тенева СУ “Димитър Рохов ” Математика
Ренета Георгиева НУИ “Панайот Пипков” Учител ГЦОУД
Антония Иванова 19.СУ Музика
Галина Григорова НПМГ Испански език
Ивайло Динев Професионална гимназия по дизайн “Елисавета Вазова” учител по български език и литература
Дионисий Михов НПМГ “АКАД. Л. Чакалов” Ръководител направление ИКТ
Цветелина Боянкина 115. ОУ Директор / Учител по БЕЛ
Мая Желязкова 19. СУ заместнки-директор и преподавател по БЕЛ
Ралица Петкова ЧСУ “Българско школо” Учител по история
Анонимен Частна Английски език
Татяна Куртева ПГД “Елисавета Вазова” Български език и литература
Цветелина Иванова 21. СУ “Христо Ботев” Учител по български език и литература
Десислава Илиева Детска градина “Божур” Директор
Лора Дулова ПГ “Васил Левски”, гр. Ямбол учител по Философия
Теодора Рангелова Николова 97 СУ история
Наско Стаменов НПМГ Химия
Радина Попова НФСГ БЕЛ
Зорница Ляпчева СУ “Найден Геров” Нач. у-л
Кристина Ушева НПМГ “Акад. Л. Чакалов” учител по история и цивилизации
Ралица Пехливанова Частен център за обучение Български език и литература
Светлана Лазарова НПМГ “Акад. Л. Чакалов” Учител по физика и астрономия
Виктория Петрова 105 СУ “Атанас Далчев” Български език и литература
Камелия Гегова ЧОУ “Изгрев” Изобразително изкуство
Весела Димитрова НПМГ Педагогически съветник
Димитър Исаев 105. СУ “Атанас Далчев” Учител по физическо възпитание и спорт
Елена Алтънова 26 ДГ “Калина” Детски учител
Константин Илиев 19СУ ” Елин Пелин” Гражданско образование
Мария Илиева Национална природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов” Немски език
Мария Томова Софийска математическа гимназия Математика
Маргарита Маринова 19.СУ “Елин Пелин ” Логопед
Филка Мсринова НПМГ Български език и литература
Ана Николова ЕГ “Иван Вазов”, Смолян старши учител по испански език
Невена Тодорова ЧСУ “Българско школо”, София Учител по Изобразително изкуство
Величка Илиева Софийски университет “Св. Климент Охридски” Докторант/бивш учител по български език и литература
Елица Тодорова ЧПГДН СофтУни Будител гражданско образование
Данко Калапиш 107.ОУ ‘ Хан Крум ‘ директор
Юлиян Ковачев 107. ОУ “Хан Крум” старши учител по математика
Виолина Йорданова НПМГ ,,Академик Любомир Чакалов” учител по БЕЛ
Зорница Йорданова Основно училище “Панайот Волов” гр. Варна учител в начален етап
Мария Веласкес Заедно в пас Учител по изобразително изкуство
Митко Марков 138 СУЗИЕ Проф Васил Златарски Философия; Гражданско образование
Елена Илиева СУЕО “А.С.Пушкин” гр.Варна Старши учител по английски език
Ваня Майсторска ПЧМГ старши учител по БЕЛ
Петя Узунова 128. СУ “Алберт Айнщайн” Ресурсен учител
Петър Калпакчиев ЧОУ Симеон Велики София Начален учител
Мария Сендова ЧДГ “Малкото школо” Управител
Ивелина Паничарова Свободна практика Учител по испански
Елка Николова пенсионерка начална учителка
Петър Михайлов 32. СУИЧЕ Учител по БЕЛ
Кристин Чолакова 105 СУ Италиански език
Петър Михайлов 32. СУИЧЕ Учител по БЕЛ
Тодорка Влъчкова СУ “Гео Милев” Координатор
Огняна Асенова НГДЕК Учител по философия
Пламен Петков 107 ОУ Хан Крум ЦОУД
Евгений Димитров 19-то СУ “Елин Пелин” Немски език
Галина Калчева Основно прогресивно училище 3 учител по български език и литература
Анастасия Петкова 90. СУ София Английски език
Боян Кацаров 97 СУ “Братя Миладинови” Английски език
Станислава Гандиева АЕГ “Гео Милев” Учител по БЕЛ
Петя Колева Учебен център ЛЕРН Преподавател по БЕЛ
Борис Иванов 119 СУ “Акад. Михаил Арнаудов” преподавател по БЕЛ
Александрина Димитрова НУ”Цани Гинчев” Учител по религия
Йорданка Мирчева – Гайдаржи 75. ОУ “Тодор Каблешков” Учител по БЗО
Гергана Раковска Фондация на бизнеса за образованието Председател
Джани Чернев ЧСУ Роналд Лаудер Математика
Кристина Кушлова ПГО “Княгиня Мария Луиза” Учител по английски език
Стела Вачева ПГ “ Д-р Иван Панов” Психолог
Петя Русанова СУ “Христо Ботев”, гр.Козлодуй ЗДУД
Биляна Иванова СУ “Св. Климент Охридски” доцент (езикознание)
Елина Рударска 39 СУ Петър Динеков Учител – география
Севдалина Димитрова Профилирана гимназия “Д-р Иван Панов” гр. Берковица ресурсен учител
Никол Панкова ПГВТ “А.С.Попов” Учител по английски език в гимназиален етап
Надежда Янчева СУ “Св.Климент Охридски “-Варна Главен учител, преподавател по БЕЛ
Людмил Попов СМГ БЕЛ
Албена Шопова СУ,, Свети Климент Охридски” – Варна Старши учител
Даниела Иванова-Узунов ЧСУЧП “Абрахам Линкълн” Директор
Румяна Илиева Увекинд Немски език
Тиберий Баръмов ЧСУ “Науа за деца” Преподавател по история
Полина Марангозова ЧСЕУ “Увекинд”, гр. София Учител
Ивелина Митева – Белчева ОУ Св. Патриарх Евтимий – гр. Варна Ст. Учител ЦОУД
Цветелинка Драганова ЕГ “Пловдив” Учител по български език и литература
Аглика Дамаскова Частно училище Увекинд Заместник – директор
Борис Бисеров Национална търговска гимназия, гр. Пловдив английски език
Нина Ружина-Иванова СофтУни БУДИТЕЛ География и икономика
Виолета Башакова СУ” Климент Охридски” Учител
Лоръл Змолек Американски колеж Английски език
Даниела Тутекова ПГМТ Цветан Лазаров Учител по математика
Анжела Хаджимитева 16.ОУ, гр. Перник английски език
Михаил Здравков ТУЕС Преподавател по “Разработка на софтуер”
Юлия Кехайова Нумси “Проф.П.Владигеров ” Пиано
Стефка Цанева ОУ “Отец Паиси'” гр.Мартен начален учител
Нели Генкова СУ “Св. Климент Охридски” – Троян Преподавател по български език и литература
Кина Котларска СУ “Е.Станев” Директор, преподавам история
Мариана Павлова- Димитрова Езикова школа “Емика” Уравител, преподавател по испански и английски
Мария Димитрова ПГЕЕ ” Апостол Арнаудов” – гр.Русе Програмиране
Албена Гергова Второ СОУ “ Никола Вапцаров” , Монтана Преподавател по география
Янислав Данчовски Първа частна математическа гимназия – гр. София Учител по химия и ООС
Милена Богданова СУ “Николай Катранов” психолог
Даринка Атанасова IV ЕГ Фредерик Жолио-Кюри – Варна Информационни технологии
Светлана Енева Философия
Мирослава Гуйгова Частно училище История и английски език
Зорница Велинова 91. НЕГ “Проф. Константин Гълъбов” старши учител
Десислава Аспарухова ЧДГ “Монтесори- Варна” Директор
Жаклин Радева IV ЕГ Фредерик Жолио-Кюри Главен счетоводител
Стефани Иванова ЧСУ “Увекинд” Биология
Валентина Ячева ЧСУ Питагор Преподавател по история и цивилизации и география и икономика
Валентина Йоргакиева Сугестопедична къща Седем ключа преподавател по испански език
Валентина Стоичкова СУРИЧЕ”Д-Р П.БЕРОН” История и цивилизация, Английски език
Иво Домозетов Детски център “Ган Балаган” Арт учител
Снежа Цонева-Матюсън Пловдивски университет Доцент
Мария Христова СУ “П. Яворов” математика
Магдалена Георгиева СУ “Георги Бенковски” Педагогически съветник
Ани Димитрова Свободна практика Учител по БЕЛ
Камелия Цанова ПЧМГ Учител по английски език и по български език и литература
Елена Йорданова 102 ОУ “Панайот Волов” гр. София Бъргарски език и литература
Анна Бешкова СУ, ФФ Доцент, философия
инж. Мартин Медаров Университет по Архитектура, Строителство и Геодезия докторант
Мария Стоянова ЕГ “Акад. Людмил Стоянов” – гр. Благоевград Учител по английски език
Златка Топузова Пенсиониран учител Пенсиониран учител
Златка Топузова пенсионер Български език и литература
Милена Минчева ОУ “Св.св. Кирил и Методий”, гр. Хасково БЕЛ
Снежана Славчева 4ЕГ Фредерик Жолио-Кюри, гр. Варна Учител по френски език
Ана Духалова НПМГ “Акад. Любомир Чакалов” старши учител по БЕЛ
Ивайло Стаматов IV ЕГ “Фредерик Жолио – Кюри” гр.Варна Ст. учител по философия
Мартин Стоянов 4ЕГ “Фредерик Жолио – Кюри” Училищен психолог
Теодора Илиева СУ Учител по английски език
Надя Панова 135 соу Администратор
Мирослава Кантутис НГПИ Свети Лука – София Педагогически съветник
Светлана Енева СУ “Св. Патриарх Евтимий ” – Пловдив Философия
Евелин Хугасян 7.СУ “Св. Седмочисленици” Учител по испански език
Ина Генчева 164. ГПИЕ Учител по испански език
Светлозар Василев Нов български университет Доцент по обществено здраве
Десислава Калайджиева 21. СУ “Христо Ботев” Педагогически съветник
Маринела Маркова Средно училище “Георги Бенковски”, Тетевен Директор
Августина Давчева НПМГ “Акад.Л.Чакалов” Ст.учител по немски език
Симон Павлов Национален дворец на децата Учител по музика (ДЮФ Филхармония “Пионер”)
Свилена Дечева ЦПЛР-Център за работа с деца Старши учител, преподавател по музика
Преслава Колева родител родител
д-р Аглая Денкова ЧСУ “Увекинд” Учител по философия и гражданско образование
Теодора Димитрова Национална природо-математическа гимназия” Акад.Любомир Чакалов” старши учител по английски език
Диана Петрова СУУНЗ “Луи Брайл” Специален педагог
Илвие Конедарева Нов български университет Българска литература
Десислава Цонева British School of Sofia Преподавател по математика
Франческа Анджелина Мео Американския Колеж в София Фребски език
Владимир Александров 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо”, София Учител по математика
Любомир Ваканов Първа наглийска езикова гимназия Философски цикъл (философия и ГО)
Добромира Янева 26 СУ “Йордан Йовков” София Математика
Калина Грънчарова 31 СУЧЕМ “Иван Вазов”, гр.София учител по английски език
Димитринка Райкова 51.СУ Начален учител
Гергана Киричева ДЦ “Деца Слънца” Психолог, Монтесори педагог
Марина Петрова 3. СУ “Марин Дринов” Преподавател по български език и литература
Красимира Йовчева СУ Философия
Даниела Кондова IV ЕГ Фредерик Жолио-Кюри- Учител
Розалия Вергова ЧСУ БЪЛГАРСКО ШКОЛО ФВС
Лилия Иванова Стойчева Бивш учител, напуснала , поради несъгласие с бг образователна систем Педагогически съветник
Радостина Йотова 91. НЕГ учител по история и цивилизации
Мариела Станчева Езикова школа Преподавател
Д-р Кирина Бойкова Пловдивски университет “Паисий Хилендарски” Гл. ас. в катедра “Обучение по математика, информатика и информационни технологии”
Златка Димитрова 44 СУ Неофит Бозвели, гр. София Английски език
София Стоянова 9 ФЕГ “Алфонс дьо Ламартин” преподавател по френски език
Руслан Кънев ПГИ “Проф. д-р Д. Табаков” Сливен Учител по немски език
Александрина Алексова 12 СУ Родител
Теодоси Витанов СУ ФМИ Преподавател, математика
Весела Стоева-Брънекова Школа по ментална аритметика Ментална аритметика
Васил Антонов НПМГ “Акад. Л. Чакалов” Преподавател по английски език
Грета Гичева 90 СУ “Ген. Хосе де Сан Мартин” учител по Философия и Гражданско образование
Диляна Манавска НГПИ “Свети Лука” – София Учител
Яна Илиева Национална природо-математическа гимназия “Акад. Любомир Чакалов” Бивш ученик
Иван Шопов 97 СУ Братя Миладинови Учител
Десислава Андасорова Преподавател на свободна практика Учител по български език и литература
Лилия Червенкова СОУИЧЕ”Св. Климент Охридски” Учител по английски
Инж. Татяна Иванова 138 СУЗИЕ Учител по ТП, ИТ и КМИТ
Нели Иванова ОУ “Христо Смирненски” – гр. Червен бряг старши учител начален етап
Цветелина Георгиева ОУ П.Р. Славейков, гр Варна Начален учител
Калина Влайчева ГПЧЕ “Ромен Ролан” Учител по английски език
Петя Ганцарова ЧОУ “Света София” Начален учител
Зарина Филева Uwekind International School Директор
Делка Маджарова ОУ “Яне Сандански”, гр. Пловдив Старши учител в начален етап
Екатерина Бояджиева ГПЧЕ “Ромен Ролан ” ЗДУД и уч-л по философия
Росина Кокудева ХГ “Св. Св. Кирил и Методий” БЕЛ
Янислав Михайлов СУ Св. Климент Охридски Бивш асистент в катедра Дерматология
Стефка Илева Езикова фирма Преподавател по английски
Галя Митева ОУ “Хр.Смирненски”- с. Ореховица Старши учител в начален етап
Румяна Стоянова ГПЧЕ “Ромен Ролан ” , Стара Загора Английски език
Мила мимова Nbu Математика
Катерина Милушева ППХГ и ОУ”Хр. Ботев” Велико Търново преподавател по ИИ
Боряна Иванова Частна Професионална Гимназия По Дигитални Науки „Софтуни Будител“ Учител по графичен дизайн
Евгения Галенова 135.СУ Начален учител
Петър Янков Софийски университет “Св. Климент Охридски” бивш преподавател по дисциплината “Резерватно дело”
Ива Ташкова-Кралчева 170 СУ Васил Левски Учител по АЕ
Светлин Митев IT DESIGN маркетинг
Светла Ненова Родител на двама ученици Родител на двама ученици
Красимира Илиева 20.ОУ “Тодор Минков” гр. София Ресурсен учител
Евелина Раднева “Джон Атанасов” Чикаго Преподавател по история и география на България
Светлана Ташева СУ “Св. П. Евтимий” , Пловдив Начален учител
Петя савова Частни курсове Графичен дизайн
Диана Керемедчиева СУУНЗ ” Луи Брайл” на ученици с множество увреждания
Доротея Николова IV ЕГ “Фредерик Жолио-Кюри “, гр. Варна Учител по испански език
Гергана Иванова Детска градина Психолог
Катерина Ереданска 21 СУ “Христо Ботев” Учител по география и икономика
Стефани Димитрова 21 Средно училище “Христо Ботев” История и география
Борислава Димитрова родителско-учителски кооператив “Летящата класна стая”/ “Кооперативн възпитател на деца в предучилична възраст
Милена Бандова СУ “Черноризец Храбър” учител по български език и литература
Зорница Ляпчева 7 СУ “Найден Геров” – Варна Начален учител
Божидар Иванов ПГЕБ “Проф. Д-р Асен Златаров” Учител по музика
Десислава Лалова ЧСЕУ “ Британика” Преподавател по английски език
Христо Николов бивш Учител в Национална търговска гимназия в гр Пловдив Биология
Атанас Шопов ЮФ, СУ Св. Климент Охридски асистент по ОТП
Златина Едрева СУ “Св. Софроний Врачански” Пловдив Български език и литература
Мила Патронева 41.ОУ Психолог/логопед
Елена Георгиева BRITANICA Академичен директор
Гергана Карабалиева ГПЧЕ “Ромен Ролан” Учител
Десислава Петкова Фондация Конкордия България Експерт Политики за закрила
Мая Падешка Софийски университет Преподавател
Николай Николов СУ “Димчо Дебелянов” – гр. Варна Училищен психолог
Антон Миланов 4ЕГ ,,Фр. Жолио-Кюри” Варна История, география и гражданско образование.
Георги Георгиев ЦПО Психолог
Надежда Велева Université de Strasbourg Английски език
Антоанета Календерова ЧСЕУ “Британика” Учител
Грета Ботева Пенсиониран литератор УЧИТЕЛКА!
Миглена Александрова ОУ ” Св. Климент Охридски” Учител по английски език
Владимира Захманова Учебен център по английски език Преподавател по английски
Иглика Атанасова 97 СУ “Братя Миладинови” Учител по природни науки
Мира Владимирова Частно училище Английски
Христиана Атанасова Школа по английски език “Хелен Дорон” Преподавател по английски език
Спасимир Сергиев The Castle / Britanica Park School Детска градина
Анета Лозева СУ “Проф. д-р Асен Златаров” учител по АЕ
Марина Еленкова ДФСГ “Инелект” гр. Плевен преподавател по английски език
Мирослава Владкова 91 НЕГ “Проф. К. Гълъбов” Учител по математика
Ваня Димитрова ЧЦУ “Увекинд” Математика
Мариола Зяпкова ПГИМ Пазарджик Старши преподавател, нимски език
Анелия Пенкова Сугестопедия за деца “Жива приказка” Сугестопедагог по БЕЛ
Елена Петрова Родител на двама ученика Родител
Габриела Йорданова СУ “Емилиян Станев”, гр. Велико Търново Английски език
Кремена Кузманова Извън образователната система Извън образователната система
Лора Станчева ПГТ “Иван Вазов” Учител по АЕ/ учител по БЕЛ
Людмила Здравкова В момента не преподавам в училище Бивша учителка по рисуване съм. Магистър по педагогика на изобразителното изкуство
Иванка Александрова ДГ Детски учител
Владимир Терзииванов СУ “ХРИСТО БОТЕВ” ФИЛОСОФИЯ
Давид Наков Търговска гимназия “Княз Симеон Търновски” Учител по български език и литература
Златина Дамянова учител на свободна практика български език и литература
Адриана Тончева Родител Родител
Розалия Михова СМГ БЕЛ
Моника Божилова ЧУ “Българско школо” Учител по БЕЛ
Георги Петров 9-та ФЕГ Алфонс ДьоЛамартин, гр. София ИТ Специалист
Вера Стоилова ОУ “Пр. Иван Батаклиев” Математика
Татяна Майони НМУ ,,Любомир Пипков” Задължително пиано
Евгени Николов НМУ Любомир Пипков гр.София Преподавател по цигулка
Альоша Кушлов ПДТГ ,,Димитър Хадживасилев” главен учител история и география
Ирина Мартинова Гьоте-институт Ръководител на отдел курсове и изпити
Валентина Караджова НСУ “София” учител
Мариана Донкова ЧСУ “Българско школо” Заместник- директор
Мила Коларова Нов Български Университет, Детска театрална школа “Талантливите” Преподавател по актьорско майсторство и куклен театър
Албена Мирчева СУ “Свети Климент Охридски”идски Доцент, ФСлФ
Лиляна Стоева Национално музикално училище “Любомир Пипков“ – София Арфа
Диана Андрова СУ „Св. Климент Охридски“ Студентка в „Българска филология“, която замества по училищата
Стилиян Тенчев Първо основно училище “Христо Ботев” Технологии и предприемачество
Stanimira Markova RWTH Aachen Dozentin
Васил Лозанов 164. ГПИЕ “Мигел де Сервантес” учител по философия и зам.-директор
Нели Георгиева 91 НЕГ Директор
Елина Боева СУ “Климент Охридски” Асистент
Кръстина Манолова свободна практика учител по БЕЛ
Саша Василева СУ “Св.св.Кирил и Методий”, град Добрич История и География
Николета Петрова ЧОУ “Селестен Френе”, Бургас ЗДУД
Гергана Иванова ПГИИ „Проф. Николай Райнов” Графика и Визуални изкуства
Лора Георгиева родител .
Росена Екимова Моето семейство Живот
Елена Ангелова Първа езикова гимназия – Варна Старши учител по математика
Ива Къшова ЧСЕУ “Британика” учител по бизнес
Елена Сербезова 138 училище София Родител на две деца
Калина Мичева-Пейчева СМГ “Паисий Хилендарски” Учител по БЕЛ
Албена Шишманова НГПИ “Свети Лука” – София зам.-директор и преподавател по БЕЛ
Камелия Конакчиева БУ «Кирил и Методий» в Париж, Франция Училищен ръководител
Х. Д. Свободна практика Математика
Милена Узунова ОУ”Христо Ботев” с. Войника Начален учител
Любомир Колевски СУУНЗ “Луи Брайл” Старши учител
Цветан Човалски Езиков център Лингва Мунди – изнесени курсове в СУ Черноризец Храбъ Английски език
Денис Амиш ДГ №29 „Слънце“ Детски учител
Благовеста Попова-Петкова Община Бургас Главен експерт Образование и младежки полктики
Силвия Петрова Гимназия с преподаване на чужди езици “Ромен Ролан” учител по български език и литература
Красимира Кирова-Мегданова 159. ОУ “Васил Левски” Старши учител / преподавател по английски език и КМИТ
Яна Ванчева Пенсиониран учител Преподавател по БЕЛ,
Лияна Джокина 1ва Английска гимназия Родител
Борислава Борисова 166 Спортно училище “Васил Левски” Учител по английски език
Йоана Йовчева Логопедичен кабинет Мерида Логопед
Станислава Запрянова Начално Училище Св Св Кирил и Методий София Бивш учител и училищен психолог
Валентина Василева НГПИ “Св. Лука” Биология
Юлия Ратиева-Чипева НГПИ “Свети Лука” Учител Пространствен дизайн
Диляна Манавска НГПИ “Свети Лука” Учител / моден дизайн
Цветелина Александрова ЧОУ “Образователни технологии” учител по български език и литература
Елица Матеева Общински детски комплекс – град Варна преподавател, ръководител на кино школа “Братя Люмиер”
Валентин Гърков НСА “Васил Левски” Пенсионер
Албена Петрова Лекар Анестезиолог
Гергана Костова СУ ” Евлоги Георгиев” Училищен психолог
Минка Солакова ОУ “Свети Климент Охридски” Начален учител
Марина Арнаутска 141 ОУ “Народни будители” Старши ресурсен учител
Стефан Горанов Британика/НБУ Ударни/англисйки
Митко Марков 138 СУЗИЕ Проф Васил Златарски Философия / Гражданско образование
Мина Петрова МУ София преподавател по латински език
Цонка Станкова Четвърта езикова гимназия “Фредерик Жолио-Кюри”, Варна Учител по БЕЛ
Росен Ралчев 164 ГПИЕ Учител по предприемачество – профилирана подготовка
Георги Милев СУ Пирдоп Син на учители.
Камелия Митева ЧСУ Българско школо Биология
Виолета Димова СУ “Йордан Йовков” Начален учител
Рафаела Рафаелова НГПИ ” Св. Лука” Учител по моден дизайн
Виктория Стефанова 97 СУ “Братя Миладинови”, гр. София Учител ЦОУД
Сандра Мария Хенриксон ЧСЕУ ЕСПА Преподавател по Английски език
Петър Теодосиев БГ Наука (nauka.bg) председател на Сдружение Форум наука
Теодора Димова ОЦ “Британика”, ОЦ “Устрем” Преподавател по английски и български език, и литература
Рада Тилкова Сдружение Фридрих Шилер Немски език / Предучилищен педагог
Даниела Павлова ПТГ ” Д-р Никола Василиади” Английски език
Даниел Христов НПМГ Учител/география и икономика
Найден Върбанов 55СУ “Петко Каравелов” Учител по история
Мария-Мадлен Иванова ДГ N:169 “Коледарче” Детски учител
Мариана Христова НГПИ „Св. Лука“ – София учител по български език и литература
Мирослав Милев ОУ “Христо Смирненски” – гр. Червен бряг старши учител ФВС
Ния Райчева НГДЕК Испански език
Павлина Данчева 98 НУ “Св.св.Кирил и Методий” начален учител
Надя Петрова Софийска духовна семинария Библиотекар
Миглена Владова УНСС Доцент
Борис Самаринов 95 СУ Музика
Златка Стойкова НУИ “Проф. В. Стоянов” Живопис
Емилиян Рангелов СУ “Св. Св. Кирил и Методий” Заместник-директор, учебна дейност
Ирена Мицковска НУ Хаджи Генчо, Тетевен Начален учител
Елена Смилкова ПМГ ” Акад. Сергей Корольов” Благоевград Старши учител по История и цивилизации, Гражданско образование
Леонора Каменова-Зъркова ППМГ-Ловеч училищен библиотекар
Силвия Йорданова София, 6 ОУ библиотекар
Жана Ле ЧПГДН “СофтУни БУДИТЕЛ” Ръководител Подбор
Теодора Ангелова Психология Спортен психолог
Катя Стойкова ПЕГ “Екзарх Йосиф I”, Ловеч Старши учител по английски език
Елица Николова ПГСАГ ” Васил Левски” Философия и Гражданско образование
Ирина Перянова УНСС Доцент
Деница Вълканова ЧПГДН “СофтУни Будител” Професионална подкрепа на учители
Вяра Любенова 9 ФЕГ Преподавател по френски език
Иванка Георгиева СУ “Д-р Петър Берон” начален учител
Ваня Георгиева ЧСУ ЕСПА преподавател изобразително изкуство
Десислава Станоева ПМГ “Акад. С. Корольов” Учител по математика и ИТ
Желязко Събев ХГ Св. Св. Кирил и Методий” – Пловдив Учител по гражданско образование
Владимир Баев Национална търговска гимназия Пловдив История
Даяна Давидова СМГ Учител по математика
Стела Василева НГПИ ” Свети Лука ” Живопис
Йонета Астинова ЧСУ ” Наука за деца” учител по БЕЛ
Драгомир Ценов НУИ “Панайот Пипков” Плевен учител по български език и литература
Кристиан Левчер Частна академия Графичен дизайн
Надежда Илиева ПГВТ А. С. Попов Учител по география
Калина Шолева Свободна практика Български език и литература
Павлин Славов ПМГ “Акад. С. Корольов” старши учител по философия
Галина Атанасова ПГМЕТ -гр. Пазарджик Учител по БЕЛ
Анна Бинева ХГ “Св. Св. Кирил и Методий” Училищен психолог
Даниела Цветкова 131. СУ Библиотекар
Петя Георгиева СУ “Хр. Ясенов” учител по БЕЛ
Пламена Калъчева IV Езикова гимназия “Фредерик Жолио-Кюри” Учител по български език и литература
Силвана Петкова СУЕО “А.С.Пушкин” до 15.07.2024г. химия
Ралица Стамболска ЧОУ Азбуки Училищен психолог
Здравко Минчев ОУ “Христо Смирненски”, Пазарджик БЕЛ, английски език
Нели Станчева The Chapel nursery ,Учител на предучилищна група, ръководител на учебна програма за частна верига от детски градини
Ина Динева Варна Родител
Николета Николова Частна детска градина Мениджър екип, учител
Керачка Михаел Частен учител, медиатор Български език и литература
Татяна Георгиева ОУ “Васил Априлов” Учител Начален етап
Ваня Алексиева ДГ 65 ” Слънчево детство” Учител
Емилия Михайлова -Спасова ОУ ” И.С.Тургенев” гр.Разград Начален учител/ Учител Природни науки
Мирослава Такева ПМГ ” Константин Величков” Старши учител по английски език
Ива Бонева ДИПКУ Главен асистент
Юлвие Тасин ДГ Св. Св. Кирил и Методий Старши учител
Христина Михайлова 127.СУ ” Иван Н. Денкоглу” История и цивилизации
Керачка Михаел Учител, медиатор Български език и литература
Златомира Терзиева СУ „Иван Вазов” Учител по английски език
Зарина Филева Uwekind International School Директор
Росица Николова Пенсионер, филолог Пенсионер
Йоана Чеширкова Езиков Алианс “Мери Попинз” Учител по английски език
Каролина Далкалъчева НГПИ “Св. Лука” Учител
Гергана Василева СУ “Максим Горки” начален учител
Велина Балканска СУ “Христо Ботев”, Съединение Учител по философия
Златина Иванова Dragon school Учител по природни науки
Кремена Славчева СУ “Иван Н. Момчилов” Училищен психолог
Теодора Симеонова IV Езикова гимназия “Фредерик Жолио-Кюри” Учител по френски език
Евелина Велинова ПМГ “Христо Смирненски” Учител по биология и ЗО
Жени Караилиева Пенсионер Природни науки
Михаела Тончева СУ ,,Сава Доброплодни” Психолог
Анна Енчева СУ”Йордан Йовков” география и икономика
Николина Кирилова ЕГ Пловдив Учител по философия
Диана Стоименова БНУ “Буквар” Франкфурт на Майн Управителен съвет
Ванеса Иванова ОУ “Ген. Карцов” Български език и литература – учител
Георги Александров СМГ “Паисий Хилендарски” Учител по физика и астрономия
Елена Събева ОУ”Христо Ботев” Търговище Педагогически съветник
Ана Георгиева Ганчева-Александрова Регионален център ПППО София-град психолог
Флорика Велева ПМГ “Акад.Сергей Корольов” старши учител по история и цивилизации
Константин Игнатов НГПИ “Свети Лука” – гр. София учител по география и икономика
Цвета Миндиликова СМГ студентка
Юлиана Венкова IVта Езикова гимназия Варна Старши учител английски език
Христина Авкова СУ “Найден Геров” Пловдив Психолог
Светослав Михайлов СУ Иван Момчилов РНИКТ
Александра Захариева 97-мо СУ “Братя Миладинови” Училищен психолог
Катина Цолова ЧСУ Роналд Лаудер Начален учител
Катерина Клинкова 134. СУ Учителка по български език и литература
Мария Петкова Пловдивски университет-Филиал Смолян Английски език
Яна Петрова-Гайгър Езиков клуб “Мери Итън” Главен учител
Петя Георгиева Бивш преподавател Английски език
Габриела Аргирова НМУ “Любомир Пипков” Начален учител
Евгения Сендова ИМИ-БАН асоцииран член, обучение по математика, информатика
д-р Димо Иванов 32. СУИЧЕ “Св. Климент Охридски” Учител по ИИ
Райчо Иванов ВВМУ “Никола Вапцаров” Преподавател по английски език
Мирослава Тодорова Национално музикално училище “Любомир Пипков” Преподавател по солфеж
Божидар Георгиев СМГ БЕЛ
Камелия Рачева 120 ОУ ”Георги Сава Раковски” Старши учител в ГЦОУД
Деница Стефанова Образователна общност- Варна Председател на сдружението, младежки работник
Борис Миленков Експлораториум Скул Начален учител
Анет Маринова 23 СУ “Фредерик Жолио Кюри” психолог
Вяра Николова Материка Математика
Емилия Цветкова СУ “Христо Ясенов” – Етрополе Старши учител по информатика и ИТ
Соня Александрова Пенсионер Преподавател по БЕЛ
Ивелина Илиева НГПИ “Свети Лука” София Учител
Радина Димитрова 91. НЕГ “Проф. К. Гълъбов” География
Мирослава Кантутис НПИ Свети Лука – София Педагогически съветник
Таня Димитрова Увекинд Биология и здравно образование
Бойка Бресковска ФЕГ ” Антоан дьо Сент-Екзюпери” Старши учител по български език и литература
Нели Попова Бивш учител с 25 годишен стаж. Български език и литература
Йорданка Иванова НУМТИ “Добрин Петков” гр. Пловдив Старши учител – корепетиция
Деянова 53 ОУ Учител по физика
Деян Терзиев СУ “Христо Ботев” гр. Козлодуй Учител по английски език
Адриана Дамянова СУ “Св. Климент Охридски” Професор

Дали има още такива скрити лимонки сред преподавателите във ВУЗ-овете и училищата, е въпрос с повишена сложност, Костадин Костадинов обяви, че от 900-те подписали университетски преподаватели, поне 534 са соросоидни грантаджии.

Та, не се крийте джендър пропагандатори, България е свободна страна, всеки има право на изразяване и защита на нормални политически каузи. Но и ние имаме право да показваме грешките, извращенията и престъпленията, които някои допускат, било защото са платени соросоидни продажници, било защото, толкова им е интелектуалното и моралното ниво.

А родителите имат право и горещо им препоръчваме, да следят внимателно на какво и как учат децата им в училище, и даже ги призоваваме да се включат в битката за защита на нормалността, семейството и бъдещето на България, като участват в тази инициатива.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .

.


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре