cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » И жителите на район “Оборище” победиха

И жителите на район “Оборище” победиха

“Всяка битка е спечелена, преди да започне.”

Сун Дзъ

Жителите на квартал “Оборище” спечелиха битката, още преди да е започнала. Само като обявиха, че ще протестират срещу поредния център за “бежанци”, който градската управа щеше да открие в и без това арабизирания район около “Женския пазар”, кметът на района даде заден ход и се оттегли от проекта. Вижте официалното съобщение на Район “Оборище”.


“Становище на Район „Оборище“ по повод бъдещо участие в “Проект за настаняване в център – семеен тип и предоставяне на специализирани социални грижи и закрила на непридружени деца бежанци без увреждания до 18 годишна възраст

Отчитайки недопустимостта на предизборно заиграване на политически сили със съдбата на деца – жертва на военни конфликти и без родители и близки на територията на страната ни, недопускайки разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори, разбирайки естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от бездействието на отговорните за сигурността в държавата институции, проведохме няколко срещи с жители, бизнес и представители на общността в квартала, предвиден за настаняване на непълнолетните деца. В резултат на което, водени от интересите и недвусмисленото желание на гражданите на квартала- домакин, водени от интересите на децата, които и без това травмирани от сполетялото ги в родните недопускайки разпалването на омраза на етническа или расова основа с предизборна цел, което може да има дългосрочни последици отвъд предстоящите избори, разбирайки естественото безпокойство на гражданите на района и нагнетяваното напрежение, породено от бездействието на отговорните за сигурността в държавата институции, проведохме няколко срещи с жители, бизнес и представители на общността в квартала, предвиден за настаняване на непълнолетните деца. В резултат на което, водени от интересите и недвусмисленото желание на гражданите на квартала – домакин, водени от интересите на децата, които и без това травмирани от сполетялото ги в родните им страни, имат нужда от спокоен и сигурен дом за живот и адаптация, Район „Оборище“ спира кандидатурата си за участие в гореописания проект. Решението на ръководния екип на Района ще бъде изпратено на водещия партньор в проекта- Държавна агенция за бежанците и Министерство на вътрешните работи, като разчитаме и ще съдействаме с опита си на компетентните институции за намиране на работещо и подходящо решение за съдбата на тези деца.


Така, дори признавайки поражението си, районната управа се държи нагло с избирателите си. Поредните мантри за “нетолерантност”, “разпалване на омраза на расова и етническа основа”, “политически и предизборни заигравания”, изобщо всички клишета на толерастите, искащи да превърнат Родината ни в ориенталска кочина.

Ако се интересувате, кои точно общински съветници и кметове прокараха решението за откриване на “бежански общежития” в “Княжево” и “Оборище” вижте тази статия, тук сме ги изписали поименно.

В тази новина има няколко добри и лоши неща. Първо добрите, явно управляващите града ги е страх от народните протести, особено като видяха този в квартал “Княжево”.

На второ място, ПП-ДБ-СС не искат да губят още избиратели в София в хода на текущата предизборна кампания. И без това влизането им в Народното събрание е под въпрос.

На трето, но не на последно място, малките победи на хората от кварталите в столицата, дават увереност, че и от обикновените хора зависи нещо. Спомнете си как жителите на Район “Илинден” свалиха скандалния си кмет Бранчевски.

Между другото и кмета на Район “Оборище” трябва да си ходи, защото има фирми. Той първо беше свален от Общинската Избирателна Комисия на това основание.

Той обаче обжалва и Административният съд на София град, го върна на поста, впрочем напълно незаконно. Тогава Общинската Избирателна Комисия обжалва това скандално решение пред горната инстанция – ВАС. Делото още тече.

Но лошата новина е, че пришълците – нашественици от Азия и Африка, продължават да прииждат и наводняват страната ни. Планът на Джордж Сорос за арабизиране и ислямизиране на Европа, публикуван на 29 септември 2015 г., продължава да се изпълнява от предателските управляващи шайки в повечето европейски страни. България все още Господ я пази. Вижте част от плана на Сорос, който унгарският премиер Виктор Орбан разнищи на официална пресконференция още преди години.

Забелязахте ли основните точки от плана, Европа да приема считано от 2015 г., средно по един милион пришълци годишно, да отделя по 15 000 евро на година за всеки от тях, за да им осигури жилище и издръжка, и да ги “интегрира”, тоест, иска да претопи и заличи бялата европейска християнска раса. И това не било заговор!!! Между другото в момента Германия дава 25 000 000 000, (двадесет и пет милиарда евро) годишно, за да издържа нашествениците, които им натресе агентката на ЩАЗИ и на Сорос – канцлерката Ангела Меркел от 2015 г. насам.

И в България е така, ние имаме над милион работещи бедни на минимална заплата, гладуващи хиляди пенсионери, десетки хиляди бездомници и просяци, най-ниските заплати в Европейския съюз, но сатанистите и техните български – слуги, политици и управници, искат да ни натресат да издържаме разни пришълци, които никога няма да станат българи, защото идват като врагове и завоеватели.

Скоро ще публикуваме един прелюбопитен документ от Държавната агенция за бежанците, в който нагло ни оттоварят на наше питане. А ние ги питахме, защо по дяволите приемат мигранти и на какви юридически основания.

Вижте повече по темата в този филм -“Вие сте Амалик”, който не можете да видите никъде другаде. За да разберете, кой иска да унищожи белите и защо.

Подгответе се за дълга и трудна битка, да защитим Родината си, нацията и вярата си! Вън пришълците от България, затваряне на границите и съд и присъди за всички онези, които искат да ни унищожат като народ!

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре