cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Ужасната тайна на Ваня Григорова

Ужасната тайна на Ваня Григорова

%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d1%8f_%d0%b3%d1%80%d0%b8%d0%b3%d0%be%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b0

На фона на безумните кандидатури за кметове на София, издигнати от другите партии, Ваня Григорова даже стои симпатично. Неслучайно балотажът в столицата ще е между нея и Вили Лилков. Те ще отвеят карикатурите Хекимян и Терзиев, напук на платените “социолози” и “политолози”, предсказващи “победата” ту на единия, ту на другия, в зависимост от това кой плати повече. Изборният цирк в София започна като фарс, с издигането на детето – милионер от ДС – Васил Терзиев, от “десните антикомунистически” партии, продължи като гротеска с издигането на педерастът Хекимян от “най-мъжкарската партия” – ГЕРБ и закономерно ще завърши с катастрофа за повечето от партиите, омърсили политиката с отвратителния политико-идеологически буламач, забъркан чрез скандалните им кандидатури. Някои от тези извращения описахме тук.

Но тъй като, както казват някои коментатори в спорта и политиката “мачът е свирен” в София, сега е моментът да обърнем играта в 90-тата минута с победен гол.

Каква беше идеята за местните избори на задкулисните кукловоди в столицата? Оставете настрани псевдоанализите на платените социолози и политолози. Идеята на задкулисието беше да се създаде невъзможен избор за софиянци чрез издигането на абсолютно скандални кандидати от партиите в разрез с цялата им политико-идеологическа конструкция, с цел избирателите им да бъдат отвратени от политиката и изборите изобщо и или да не гласуват, или да гласуват с отвращение, за да може да бъдат вкарани в ход машините за гласуване и да фалшифицират резултатите в угода на сенчестите кукловоди. За да не стане гаф обаче, те се подсигуриха тройно и четворно. Всички водещи кандидатури на кандидат-кметове са творения на соросоидната школа, без никакви изключения. Разбира се те са разположени в различни политико-идеологически сектори – кеф ти “лявата”, “синдикалистка”, “русофилка” Ваня Григорова, кеф ти “самонаправилия се”, “успешен” – “десен” милионер Терзиев, кеф ти “успешния телевизионер” Хекимян, издигнат като статист, просто за присъствие на ГЕРБ на сцената, да не би някой да пита, защо не участват в мача?

И съгласно плановете на задкулисието, на фона на карикатурните кандидат-кметове Терзиев и Хекимян, кукловодите отдавна готвеха Григорова за победител, който да отвее и двамата и да стигне до балотаж с идеята да го спечели, срещу който и да е от тях. Защото и двамата не стават за нищо. И тук социалните мрежи им сложиха прът в колелото. Излезе една тайна, която и Григорова и създателите й грижливо покриваха, а сега панически се мъчат да скрият. Коя ли е тя, защото тя има много тайни в живота си. Например, кой е баща й, защо не го показва, кой е бащата на детето й и защо не живеят заедно и т.н.

Но ако си мислете, че тайната която я плаши нея и кукловодите й е това, че е с цигански произход, много се лъжете. Това даже излезе още през 2019 г., когато тя се кандидатира за евродепутат, и никой не му обърна внимание.

Това което най-много я плаши нея и господарите й е, да не излезе в биографията й, че е работила във фондация Институт “Отворено общество”. Първи го написа вестник “Телеграф”, като факт, но без доказателства. После го написахме и ние преди месец, с купища документални доказателства, ето тук.

Чак сега, в края на кампанията, това започна да върви по социалните мрежи като фейсбук. Спомена го Борислав Цеков.

После и Костадин Каменов обърна внимание, как някой непрекъснато трие от Wikipedia в статията за Ваня Григорова, местоработата й във фондация “Отворено Общиество”.

Това бяха няколкото камъчета, способни да предизвикат лавината, която да помете грижливо създаваната политичка Ваня Григорова, скрития коз на соросоидите. Изобщо, софийските избиратели имат нелека задача този път. Да прекосят цяло минно поле със заредени соросоидни мини – кандидат – кметове, без да гръмне нито една и да ги отнесе в следващите 4 години на соросоидно управление. Да видим как ще се справят софиянци със задачата.

4 thoughts on “Ужасната тайна на Ваня Григорова

    1. Здравко Стойчев е първият и съпруг, от който е дъщеря им Габриела, която учи в Италия.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading