cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Какво стана с подписката за напускане на СЗО?

Какво стана с подписката за напускане на СЗО?

Тедрос Адханом Гейбрейесус

Да припомним, че вече цяла година, поради непрестанните избори за Народно събрание, краткият му живот и въртележката от служебни правителства, народните представители удобно пропускат, да разгледат внесената подписка от Българският Алианс за Достоен Живот, с над 30 000 подписа на българи, които искат страната ни да напусне зловредната организация СЗО, ръководена от известния терорист Тедрос Адханом Гейбрейесус, който си е пионка на Бил Гейтс. СЗО означава Световна Здравна Организация, но поради престъпните й дело от 2020 до 2022 г., справедливо беше наречена Сатанинска Заговорническа Организация.

Навремето президентът Доналд Тръмп спря финансирането на тази заговорническа структура и за малко да извади Щатите от нея. Но не му стигна времето, а фалшифицираните избори с които му отнеха победата, докараха Джо Байдън начело на страната и той възстанови статуквото. Да отбележим, че любимият на промитите мозъци у нас “антиглобалист” Путин, никога не направи нещо подобно и си прокарваше чинно и стриктно пландемичните терористични мерки под диктата на СЗО. Повече по темата тук. Но в България, борбата трябва да продължи и да поискаме от Народното събрание отчет, какво правят с тази народна инициатива, събрала 30 000 подписа в горещото лято на 2022 г., когато психоратите от Министерство на здравеопазването заповядаха да се носят маски в 45 градусовите юлски жеги. Нито сме забравили този тригодишен геноцид над българския народ, нито ще простим на виновниците!

Отдолу припомняме обстоятелствата около подписката.

На 28 юни 2022 г., адвокат Нина Ламбова, Киро Скалата, доцент Мангъров, д-р Георги Тодоров, Пламен Пасков, от БАДЖ, и група граждански активисти внесоха 30 928 подписа на свободни българи с искане за напускане на СЗО в Народното Събрание.

Ето на живо в две поредни видеа, как подписката  беше внесена в Народното събрание и после като уведомление за провеждането й и резултатите от нея, в Министерски съвет. Организаторите впоследствие подадоха уведомления за проведената подписка и в президентството и в Министерството на здравеопазването.

Първо видео – церемонията пред сградата на Народното събрание (бивш партиен дом, където е деловодството).

Второ видео – внасянето на уведомлението за подписката в Министерски съвет.
Това видео беше излъчено на живо в Ютюб, така, че е исторически документ. Единствените две телевизии, които отразиха събитието бяха “Евроком” и “БСТВ”. Всред събралите се за подкрепа граждани, бяха председателят на партия “БНО” – Георги Георгиев, председателят на сдружението “Обединение 29” – Любомир Петков и представител на НСС “Свети Георги Победоносец”. Ако пропускаме някого, моля пишете в коментарите да ги добавим.
А ето и думите на Киро Скалата, които написа в съобщението си за събитието, пуснато в телеграм каналите:
“Днес 28 юни от 14:30 беше входирана единствената по рода си жива подписка за излизане на България от С.З.О.! Инициативата беше организирана от Българския Алианс за Достоен Живот ( БАДЖ) с двигател и юридически стратег адвокат Нина Ламбова. За по малко от 2 седмици на живо подписаха около 31 000 българина. 
Този първи пирон в ковчега на псевдо-здравната организация (World Hell Organization) е прецедент в световната история. Съпротивата срещу Терора на псевдо медиците в цял свят , поема нашия пример и започва битката със нашите методи. Божия промисъл остави своите знаци:
– първия подписал е с буквата  А на първия човек Адам
– 10 хилядния е Рада – РАДОСТ 
– 20 хилядния е Иисус 
– последния е Огнян – ОГЪН ще гори враговете на Човеците, продали се за 30 сребърника!
Входящи номера от подписката бяха получени от Министерски Съвет и Министерство на Здравеопазването! 
Учредители  на това движение са доктори, адвокати, бизнесмени, музиканти, хора със свободни професии и други. 
Имена като професор Мангъров, д-р Пасков и д-р Тодоров бяха на първа линия! Певицата Рени призова и обяви своята твърда позиция за Свобода и Достоен Живот!
С БОГ НАПРЕД!И малко факти за Тедрос Адханом Гейбрейесус – терорист, масов убиец и слуга на Бил Гейтс.

Враг на човечеството!
Тедрос Гебрейесус трябва да бъде съден за престъпления срещу човечеството!
Тедрос Гебрейесус, който в момента е директор на Световната здравна организация, е бил важна клечка в Тиграйския народен освободителен фронт – комунистическа партия, обявена за терористична организация от САЩ.
Оказва се, че е първият директор на СЗО без медицинско образование, Гебрейесус е бивш член на насилствена революционна комунистическа партия в Етиопия, отказвала достъп до медицинско лечение на конкретна етническа група. Той е обвинен, че лично е наблюдавал екстрадицията на дисиденти, които по-късно са били арестувани и измъчвани.
Създадена като комунистическа революционна партия, която идва на власт през 1991 г., Тиграйския народен освободителен фронт (ТНОФ) се обявява срещу диктатурата на Менгисту и образува коалиция с други две етнически партии, след свалянето му от власт.
С течение на времето, ТНОФ започва да упражнява все по-голямо влияние върху другите две партии. Повечето ключови лидери и генерали в правителството са от Тиграй, включително премиерът, който управлява страната 21 години, до преди смъртта си. Тиграйците представляват само 6% от населението на Етиопия, основната етническа група са амхарите, които предимно поддържат режима на Менгисту.
Благоприятното отношение под режима на Менгисту, създава голямо негодувание към амхарите в другите етнически групи, като например Оромо. Самият Тедрос е родом от региона на Тиграй и се включва в ТНОФ след отстраняването на Менгисту. Същата тази партия, в своя манифест от 1968 г., нарича народа на Амхара – „вечен враг“.
ТНОФ е посочена като терористична организация от правителството на САЩ през 90-те години на миналия век и все още е посочена като такава от Глобалната база данни за тероризма, заради навика си да извършва въоръжени нападения в селските райони.
Хората от Амхара съобщават за системна дискриминация и нарушения на правата на човека от сегашното правителството. Humans Rights Watch през 2010 г. написа доклад за това, че помощта под формата на храна и торове е била задържана и недопусната до амхарците, заради връзките им с опозиционната партия. На амхарците също така е бил отказван достъп до медицинска помощ от министерството на здравните работници – същото министерство, което по онова време се е ръководило от Тедрос.
Става ясно също, че в региона Амхара, раждаемостта е значително по-ниска, в сравнение с другите региони, а 2 милиона амхарци са „изчезнали“.
Тедрос Гебрейесус е бил министър на здравеопазването по времето, когато режимът е бил обвинен за прикриване на епидемии. Епидемия от холера избухва в региона през 2007 г., заразявайки хиляди хора в съседните страни. Когато се разпространява и в Етиопия, правителството просто преименува епидемията и я нарича Остра водна диария (ОВД).
Международните организации бяха притиснати да не наричат епидемията Холера (въпреки че ООН тества заразените и откри холера) и бяха подложени на натиск от правителството да не разкриват броя на заразените. Поредната зашеметяваща победа за здравния министър.
През 2012 г. Тедрос Гебрейесус става министър на външните работи. Веднага след това започва репресия срещу журналисти и опоненти на правителството в страната и опит за екстрадиция на избягалите в Йемен в изгнание. Двете държави влязоха в преговори за проследяване и депортиране на дисиденти от Йемен и ги арестуваха в Етиопия. Самият Тедрос е начело на тези преговори, като дори има и негова снимка по време на разговорите с йеменския външен министър.
Такъв бе случаят с Анди Цеге, британски гражданин от етиопски произход, който бе осъден на смърт два пъти в Етиопия. Това доведе до намесата на британското правителство, което заплаши да откаже редовната помощ за Етиопия, ако не му бъде предоставено убежище. Тедрос отговори, че с Цеге „се отнасят много добре. Дори има и лаптоп, чували ли сте за политически затворник с лаптоп?“. Анди, разбира се, след завръщането си в Обединеното кралство разказа доста по-различна история. Той е бил измъчван дни наред, заедно с десетки други затворници.
През 2016 г., масови протести обхващат страната, заради планове да бъдат принудително изселени 15 000 души от региона Оромия, заради планове за реквизиция на 2 600 кв. км земя. Последват масови разстрели, при които загиват 500 души, според Human Rights Watch. Тогава правителството издаде извънредно положение, арестувайки близо 70 000 души и изпращайки десетки журналисти от опозицията в изгнание.
Тогава, самият Гебрейесус влиза в конфликт с Human Rights Watch, като каза, че цифрите не са толкова големи, колкото са ги представили и че полицията по време на протестите е била невъоръжена. Обаче съществува видео от събитието, което доказва обратното.
След това, тази „благородна” фигура се възкачва на трона на Световната здравна организация през 2017 г. Тогава, разбира се, той не пропуска шанса да защити масовият убиец Робърт Мугаве, като го номинира за посланик на добра воля на СЗО. Това е същият човек, който поръча убийствата на 20 000 души в Зимбабве през 80-те години.
След всичко казано до тук, не е учудващо, че Тедрос така хвали китайското правителство. Управлението на Етиопия днес е като едно малко копие на китайския авторитарен модел.
СЗО се тресе от скандали и това е от доста време. Организацията почти няма увеличение на бюджета си от 90-те години, затова се насочи към корпоративния сектор за допълнително финансиране и до 2008 г., корпоративните дарения съставляват 80% от бюджета на организацията.
Според Соня Шах, изследовател в сферата на здравеопазването, ролята, която големите фармацевтични компании играят при формирането на глобалната здравна политика, създава сериозен конфликт на интереси. От една страна, за да подобрят имиджа си пред обществото, но от друга, за да защитят финансовите си интереси. Това довежда до случаи като лобиране за отслабване на патентните закони за нови лекарства в Индия и блокиране на законите в Южна Африка, които се опитаха да направят лечението на ХИВ по-достъпно.
През 2016 година, излезе наяве шокиращата новина, че СЗО е изхарчила 200 милиона долара за пътни разходи и то само за една година! За сравнение, това е повече отколкото здравната организация харчи за борба със СПИН, туберкулоза и малария взети заедно!
Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс изиграва основна роля в популяризирането на Тедрос Гебрейесус. След големите инвестиции в здравни програми в Етиопия, които той улесни, фондацията имаше желание да популяризира подобни програми на глобално ниво и дари милиарди на СЗО за тази цел. Това стана възможно едва след като се назначи напълно неквалифициран човек на директорското място на организацията (Тедрос Гебрейесус).
Медиите, по подразбиране, представяха Гебрейесус като светец, слязъл на земята, за да излекува света от смъртоносните му болести. Лозунгът на кампанията в Туитър бе „Време е африканец да ръководи СЗО“. В това няма нищо лошо, стига този африканец да не е прекарал последните години от живота си в убийства и преселване на други африканци.
Истината е, че неправилната политика на Тедрос Гебрейесус спрямо коронавируса доведе до всички тези жертви и заразени в момента. Той не само търсеше всяка възможност да хвали работата на китайското правителство, но и даваше напълно неверни съвети на правителствата по света. Китайските лекари, които откриха коронавируса и се опитаха да предупредят света, сега са мъртви или изчезнали.
Гебрейесус първо каза, че страните не трябва да ограничават пътуванията си до и от Китай, за да не дискриминират страната, а след това каза, че държавите не са направили достатъчно, за да ограничат разпространението на вируса.
Разбира се, никой не твърди, че СЗО не е правила добро, напротив, но в един нормален свят, вместо да ръководи глобална организация, Тедрос и неговите другари трябваше да бъдат съдени на международно равнище и да прекарат остатъка от живота си в затвора.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading