cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец”

Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец”

photo_2021-04-18_16-16-45

sofiakremmonstgeorgi-9766565
Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец” е във война още от 6 април 2020 година насам със сатанистите – глобалисти, с техните български слуги и античовешките им планове за Нов Световен Ред прокарвани чрез фалшивата ПЛАНдемия.
Ние воюваме за свободата на България с вяра, дух, мисъл, слово и действие. Събрахме се случайно на 14 май 2020 г. на площада по време на първия протест срещу правителството и пландемията и оттогава сме неразделни.  От 14 май 2020 г. – досега участвахме във всички над 200 протести срещу правителството на ГЕРБ, против Закона за Социалните Услуги, против ПЛАНдемията, срещу 5G мрежата убиец, против соросоидните извратеняци организиращи содомитски сборища и изобщо против всички врагове на България, човечеството и нормалността. 
Защитаваме децата на България от издевателствата на правителството, МОН и директорите на училища. 
Още на 5 ноември 2020 г. поставихме ултимативно искания на Народното Събрание и Министерския съвет за отмяна на ПЛАНдемията.
Подали сме десетки искания по ЗДОИ за информация относно измислената ПЛАНдемия, на които сме получили удивителни отговори
Водим дела срещу правителството и неговите министри. Поискахме и от отговорните институции да заведат дело в Конституционния съд за това. 
Отделно от това се намесихме успешно в делото на Конституционния съд срещу джендър идеологията, атакуваща понятието “пол” в Конституцията на страната и дадохме скромен принос в крайния успех.

Правили сме сами над 30 шествия, походи, събори и обсади на институции в София, нахлували сме в магазини като “Била”, Кауфланд” и МОЛ “София”, защитавали сме хора пострадали от терористичните тоталитарни мерки въвели в България болшевишки концлагер. Противопоставихме се и на пунктовете за евтаназия, разкрити от Столична Община по инициатива на кметицата Фандъкова, в които се инжектират отровни бъркочи в телата на нещастни невежи хора.
10501595_826507500705165_7154193012359559134_n2b252812529-2405292
“Ти гласува ли правилно?”

Още преди изборите на 4 април 2021 г., предупредихме за готвените фалшификации с машинното гласуване. Не че и при хартиеното гласуване няма фалшификации. И изобщо считаме, че има ли електронно гласуване има проблеми.
Предупредихме ЦИК през март, че нарушават Конституцията с изискването да се гласува с маски в избирателните секции. Въпреки това ни възпрепятстваха да упражним правото си на глас. След изборите от ЦИК ни се извиниха с писмо в което казваха, че всъщност сме имали право да гласуваме без маски. Наши близки кандидат-депутати внесоха искане за касиране на изборите по този повод, но без успех, получиха откази.
За изборите проведени на 14 ноември 2021 г., вкарахме 5 наши съратници в кандидат-депутатските листи на партия БНО, за да имат имунитет при сериозните ни акции, като тази в МОЛ “София” и да могат да говорят свободно истината по телевизиите по време на избирателната кампания.
images2b252832529-1578274

Пуснахме и наше собствено онлайн Радио “Истина и Свобода”. Ние създадохме и първата медийна мрежа в страната, обединяваща макар и малки, но свободни медии говорещи истината и разобличаващи световния заговор срещу човечеството и българските му слуги.


Ние организираме и Световните Походи за Свобода в България, в които излизат на битка хората в над 80 държави по света.  


Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец” е на стража на Родината, националните интереси и бъдещето на българския народ и БългАрия!

НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!

Прочее братя българи следвайте ни заради вярата, честта, достойнството и свободата на нашата Велика Родина!

Кои са нашите врагове? Иисус Христос им казва в очите кои са те: 
“44. Ваш баща е дяволът и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше от началото човекоубиец и не устоя в истината, понеже у него няма истина. Когато изговаря лъжа, говори своето, защото е лъжец и баща на лъжата.” 
А апостол Павел допълва: 
“[6:12] Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата. [6:13] Заради това приемете Божието всеоръжие, за да можете се възпротиви в лош ден и, като надвиете всичко, да устоите.”


“Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!”


Част от нашите най-важни действия досега:


sgp-1608367
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други. Ако искате да се включите в основната ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата над българския народ 
влезте в тази страница. 
Тече и друга важна акция с искания пред Конституционния съд за отмяна на ПЛАНдемията и обявяване на “извънредното положение” за противоконституционно, в която също трябва да участвувате. Следете и действията ни срещу Министерството на здравеопазването, което до момента практически НЕ можа да представи доказателства за наличието на вирус, ефикасността на ПСР тестовете и безопасността на ваксините. Има три питания от различни граждански организации до МЗ по Закона за Достъп до Обществена Информация и на трите МЗ и СРЗИ, отговарят официално, че нямат исканите данни! Едното питане е тук. Останалите две питания са публикувани на тази страница. Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца. Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната. 
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма. Във видеото отдолу ще видите експериментите на немския доктор Щефан Ланг, които разобличиха вирусологията.
И като няма вируси, на вас ви пробутват смъртоносната отрова графенов оксид скрита в маските, ПСР-тестовете и инжекциите!
А графеновият оксид убива бавно и мъчително, но необратимо! Не бъди глупак не се самоубивай с отровна инжекция, маска или ПСР тест!

“Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.”
Апостол Павел


215-png-8952633


“И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!”
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 
Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре