cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Не е никакво северно сияние, а просто Х.А.А.Р.П.

Не е никакво северно сияние, а просто Х.А.А.Р.П.

Връзката между тестването на HAARP, тестването на BG ALERT (5G) и лъжата за „полярното сияние“

Автори: Невена Станчева, Дарина Йорданова и Илиян Недев

Много хора в България усетиха че през периода 4-7 ноември 2023 имаха следните симптоми: главоболие, световъртеж, гадене, увеличаване на сърдечно-съдовите проблеми и обостряне на симптомите при онко-болните.
Освен субективните оплаквания се появиха и съвсем обективни ефекти: наблюдаваше се „необичайно червено полярно сияние“ над много градове. Разбира се мас-медиите излъгаха нормитата (обикновените хора, които черпят информация основно от „телевизора“ и вярват на „правителството“), че това явление е в резултат на мощно слънчево изригване. Никой човек, който е учил география, не би се вързал на подобна откровена глупост като „полярно сияние в България“.
Истината е че през месец ноември 2023 се провеждат опити с ниско-честотни излъчвания на климатичното оръжие HAARP (виж първия линк) и едновременно с това се провежда тестване на системата BG ALERT.
Истината е че в България беше изградена 5G мрежа, която покрива по-голямата част от територията на страната и когато 5G бъде пуснато на максимална мощност – 60 Ghz,  хората усещат симптоми на необичайна тревожност, безсъние, вътрешно напрежение, главоболие, повръщане, световъртеж и т.н. А когато тестването на 5G на максимална честота – 60Ghz съвпадне с тестването на HAARP, гореизброените симптоми се увеличават.
През месец ноември в цяла България се провежда и тест на системата BG ALERT. Официално на хората се казва, че уж щели да получат съобщение на Смартфона си, но реално освен тези „съобщения“ чрез „телефоните“ ще бъде излъчен нискочестотен сигнал. Ще се използва 5G мрежата на максимална мощност – 60 Ghz. Ваксинираните индивиди (в които има изградена нано-мрежа от графен оксид) ще чувстват този сигнал по различен начин от не-ваксинираните, (които нямат нано-интерфейс, инжектиран в тялото си).
Всички така наречени „Цветни революции“ и всички операции под фалшив флаг като „войни в Украйна“, „протести“ и „нападения на Хамас“ се инсценират и координират по чрез нискочестотни сигнали, подавани по „смартфоните“.
Това е метод за mind control, който беше изпробван в много страни от Африка и Азия. Сега дойде времето да бъде направен глобален тест на тази технология за дигитален контрол над масите.
Какво можете да направите за да се предпазите?
На първо място: изключете си „телефоните“. Това не са телефони, а оръжия срещу вас. Вижте графика на тестовете на BG ALERT във вашия град и си изключете телефона в този ден.

На второ място – екранирайте помещенията, в които живеете така, че в тях да не попадат никакви Wi Fi, 4G, 5G или други електромагнитни вълни. В интернет в свободен достъп ще намерите начини за екранация – изграждане на т. нар. Фарадеев кафез.

Трето: споделете тази информация във всички канали, които използвате – ФБ, Телеграм и др.
Имайте предвид, че през месец ноември ще се тества BG ALERT и ако всичко е ОК, през месец декември ще се инсценира „бомбена или терористична опасност“. Както godlessera вече писа: ще се обяви извънредно или военно положение, при което ще се проведе масова евакуация в специално подготвени помещения/бункери. В тези помещения ще се събират много хора на едно място и за „тяхно добро“ и „за да не се разпространява заразата“, всички ще бъдат ваксинирани за ковид, (тоест ще им се инжектира графенов нано-интерфейс).
Четвърто: когато дойде съобщението за „терористична опасност“ или „бомбена опасност“ и започнат да приканват хората да се евакуират в скривалища и бункери, не се поддавайте на паниката, не влизайте в никакви „помещения за масова евакуация“, защото там ще се прилага задължителна ваксинация.
Предупреден значи въоръжен.


Източници:
1. Тестването на HAARP от 4-7 ноември 2023.

2. Тестването на BG ALERT през месец ноември 2023 (разписание по градове):

3. Как лъжат по „мас-медиите“, че червеното сияние е „полярно сияние“, породено от необичайна слънчева активност


Благодарим на Методи Бъчваров от Крумови закони за информацията.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading