cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Драсканиците във Facebook и дрънкането в YouTube не са политика

Драсканиците във Facebook и дрънкането в YouTube не са политика

download-5230578
15. Пазете се от лъжливите пророци, които дохождат при вас в овча кожа, а отвътре са вълци грабители:
16. по плодовете им ще ги познаете. Бере ли се грозде от тръни, или смокини от репей?
17. Тъй, всяко добро дърво дава добри плодове, а лошо дърво дава лоши плодове:
18. не може добро дърво да дава лоши плодове, нито лошо дърво да дава добри плодове.”
Матей 7:15-18
Костадин Костадинов, както и цялата му партия, са много активни във фейсбук, и изобщо в социалните мрежи, и в Ютюб, и в MeWe, и в Телеграм каналите. Имат хиляди последователи там, които им пускат червени сърчица и усмивчици, и вдигат палец нагоре, на всичките смели приказки и героични пози на вожда и придворните му. А такива дал Господ, то не бяха “тричания на политици”, “трудови лагери”, “принудителен труд” в “тунела под Шипка”, на “остров Белене” или в “урановите рудници”, то не бяха “руски високоточни ракетни удари по Министерския съвет” и всякакви други простотии. И всичко това, се приема с възторг от последователите. А те са хиляди. Във фейсбук страницата на партията, има 96 000 последователи, а личната страница на вожда е с 286 000 поддръжници. Само Телеграм каналът им е по-слаб – едва с 4 400 души. За тези, загубени във виртуалната реалност люде, май с това се изчерпва политиката, представят си я, като драсканици във Facebook и дрънканици в YouTube. 
По-лошото е, че и “политиците” от “Възраждане”, май така си я разбират, като красиви речи на митингите, смели интервюта по телевизията, дръзки приказки във видеата на живо, и патетични писания в интернет. Всъщност с ежедневните си видеа, Костадинов отдавна надмина ментора си Бойко Борисов, само държавната джипка липсва. С по-лоша кола е, а и пиарката му не е като Севда.
photo_2022-09-03_00-04-54-2785985

Да се върнем на почитателите на Костадин Костадинов в електронните мрежи. Ето какво пишат някои по-умни от тях, в коментари в телеграм, като примери (правописът им е пооправен):

“Значи хем сте бил на протестите против ковид изродщините и хем твърдите че Костадинов подкрепял СЗО.”

…………..

“Явно не сте осведомен ама никак. Господата Костадинов и Пасков ЗАЕДНО бяха в министерството на здравеопазването, където имаха работна среща с зам. министъра. Г-н Пасков, на експертно ниво ги направи на две стотинки, а Костадинов изрази твърдо становище против погазването на  Конституцията и законите в интерес на СЗО.”

……………………..

“Тази работна среща лично я гледах – има я в архивите на г-н Пасков и в тези на Възраждане.”

……………………………..

Възраждане ясно и категорично заяви – никакви ограничения и принуди по ваксини, сертификати ,няма да се прилагат над гражданите в България.”  

………………….

Ако забелязвате, това са по-интелигентните симпатизанти на “Възраждане”, махаме плявата от олигофрени с нечленоразделна реч или каруцарски език, които са около 80% от поддръжниците му в мрежите. Но и тези “интелигентни” люде се възхищават на: “направи ги на две стотинки”, “изрази твърдо становище”, “имаха работна среща”, “ясно и категорично заяви” и прочие безполезни махленски дрънканици и празни приказки, които минават за “политика”. При това “лично я гледах” – някакво си видео във фейсбук, заснело безполезна среща, вече се приема за добре свършена работа. 

Защото политиката не е това. 

Политика би било, ако “Възраждане” бяха вкарали в прокуратурата министрите на здравеопазването, директора на ИАЛ, и главния злодей Ангел Кунчев, примерно за извършваните от тях: престъпен заговор, национално предателство, геноцид, принуда, терор, дискриминация и поне още 20 състави на престъпления по Наказателния кодекс. Както го направиха никому неизвестни хора от улицата, от името на някакви си, даже нерегистрирани неформални сдружения.  

Политика би било, ако Костадинов като депутат и парламентарната му група, бяха привикали министъра на здравеопазването на парламентарен контрол в Народното Събрание и му бяха поставили ултиматум, или да докаже, че има изолиран вирус в България, или изобщо някъде в света, или да отмени веднага терористичните си  “мерки” въведени с противоконституционна и незаконна заповед

Политика би било, ако народните представители на “Възраждане” бяха подпукали всички здравни институции, с искания за достъп до обществена информация за отровните инжекции, състава им, умрелите, осакатени или тежко пострадали, от тях хора, както направиха отново случайни граждани, на които даже не помним имената

Политика щеше да бъде, тяхно ултимативно искане, за забрана на фалшивите ПСР тестове с които се краде ДНК

Политика щеше да бъде организираното партийно включване, подпомагане и прогапагандиране на подписката за напускане на СЗО, направено пак от граждански активисти от БАДЖ, които събраха 30 000 подписа. “Възраждане”  не само не го направиха, ами се правиха, че не я и забелязват. Ощо по-добра политика щеше да бъде, “Възраждане” изобщо да не бяха чакали подписката, а веднага да бяха внесли в Народното Събрание, проект за решение за напускане на СЗО. И ако бъде отхвърлено, моментално да бяха поискали от Министерския съвет денонсиране на споразумението между СЗО и българското правителство. 

Можеха да изискат решение от правителството или парламента, България да отхвърли и да НЕ подписва, предлаганото от СЗО световно пландемично споразумение, което ще отнеме суверенитета на страната и това щеше да е политика.

Списъкът на НЕНАПРАВЕНИТЕ от партия “Възраждане” политически действия, е много дълъг. Но пък е много дълъг и списъкът на драсканиците им във Facebook и дрънкането им в YouTube, изобщо много са добри в празните приказки. Защо ли?

…В началото на годината имаше много хора, които ме убеждаваха, че на 1 март щяло да се подпише Глобално споразумение, което щяло да задължава България да изпълнява разпорежданията на СЗО… Обясних на хората, че няма такова нещо…“

Костадин Костадинов

“Последната изцепка на Костадинов е да ни обяснява, че геонженерството не съществува, а СЗО са безобидно НПО и нищо не зависело от тях, че даже и беднички били на всичкото отгоре.” пишат от “Български времена”. Е, ние кога още бихме камбаната, че партия “Възраждане” и лично Костадин Костадинов, вършат много странни работи, които даже не са политика?
А ето го и самото видео на Костадин Костадинов по тези въпроси. Вижте го внимателно.
Дали този човек е антиглобалист, и се бори наистина с ПЛАНдемията, и новия световен ред?
Сега да видим какво представлява “безобидното НПО”, както го определя Костадинов, наричано Световна Здравна Организация. Хората напоследък го разшифроват като Сатанинска Заразителна Организация. И как не, като начело й стои доказан терорист и масов убиец, извършвал геноцид над собствения си народ, докато беше министър и вицепремиер в родната си Етиопия. Да, да за Тедрос Адханом Гейбрейесус говорим. 
Същият, който “…..оказва се, че освен, че е първият директор на СЗО без медицинско образование, Гебрейесус е бивш член на насилствена революционна комунистическа партия в Етиопия, отказвала достъп до медицинско лечение на конкретна етническа група. Той е обвинен, че лично е наблюдавал екстрадицията на дисиденти, които по-късно са били арестувани и измъчвани.” ….”помощта под формата на храна и торове е била задържана и недопусната до амхарците, заради връзките им с опозиционната партия. На амхарците също така е бил отказван достъп до медицинска помощ от министерството на здравните работници – същото министерство, което по онова време се е ръководило от Тедрос.”….”Тедрос Гебрейесус е бил министър на здравеопазването по времето, когато режимът е бил обвинен за прикриване на епидемии.”….”През 2012 г. Тедрос Гебрейесус става министър на външните работи. Веднага след това започва репресия срещу журналисти и опоненти на правителството в страната и опит за екстрадиция на избягалите в Йемен в изгнание. Двете държави влязоха в преговори за проследяване и депортиране на дисиденти от Йемен и ги арестуваха в Етиопия.”… През 2016 г., масови протести обхващат страната, заради планове да бъдат принудително изселени 15 000 души от региона Оромия, заради планове за реквизиция на 2 600 кв. км земя. Последват масови разстрели, при които загиват 500 души, според Human Rights Watch. Тогава правителството издаде извънредно положение, арестувайки близо 70 000 души и изпращайки десетки журналисти от опозицията в изгнаниеТогава, самият Гебрейесус влиза в конфликт с Human Rights Watch, като каза, че цифрите не са толкова големи, колкото са ги представили и че полицията по време на протестите е била невъоръжена.” ….След това, тази благородна фигура се възкачва на трона на Световната здравна организация през 2017 г. Тогава, разбира се, той не пропуска шанса да защити масовият убиец Робърт Мугаве, като го номинира за посланик на добра воля на СЗО. Да, същият човек, който поръча убийствата на 20 000 души в Зимбабве през 80-те години.” Много хубав човек, както виждаме е директорът на СЗО. 
Е, тогава учудваща ли е ролята на СЗО под негово ръководство, в заговора наречен ПЛАНдемия, за който нееднократно сме писали. Вижте например и това: “Няма никакъв вирус, има заговор за изтреблението ни”
Само за Костадин Костадинов, “виден политик”, “велик партиен водач”, “надежда за страната”, виждащ се като бъдещ министър-председател, еднолично управляващ държавата, всички тези факти за СЗО и ролята му в ПЛАНдемията са неизвестни. Защо ли? 
А още по-неизвестни са му фактите, за отровите пръскани от небесата, наричани кемтрейлс. Ето един филм по темата за кемтрейлс, отричани от Костадинов, сглобен от официални източници.

Неговите фанатични поддръжници ще го оправдаят, с твърдения от сорта, че “не е длъжен да знае всичко”, “бил е заблуден”, “всеки допуска грешки”, и прочие изтъркани фрази. 

Още един въпрос, заслужава да бъде разискван. Хайде да си спомним наистина впечатляващия щурм на Народното Събрание на протеста за отмяна на зелените сертификати на 12 януари 2022 г., който замалко щеше да завърши като в САЩ, когато народът нахлу в Конгреса през януари 2021 г. Запомнете това видео, колкото и да е размазано и с ниско качество, то направи България световно известна на 12 януари 2022 г. 

Тогава при 5000 участници в щурма на Народното Събрание, Костадинов и “Възраждане”, бяха докарали от страната с автобуси 1700 души, около 300 ентусиасти от цялата страна дойдоха с личен или обществен транспорт, без някой да ги организира. Бойците срещу ПЛАНдемията от София – организирано или индивидуално, дойдоха и се включиха в протеста спонтанно и бяха над 3000 души. Беше лют студ, а събралите се хора на площада бяха решителни и готови за всичко, и да ги бият с палки жандармеристите,  и да ги обгазяват, и да ги пръскат с водни оръдия. Имаха вече опита от горещото политическо лято на 2020 година. Слава Богу министърът Рашков беше забранил подобни неща, полицаите бяха даже без щитове и каски, нямаше водни оръдия и газ и дори нямаше метални ограждения пред Народното Събрание. Но хората бяха решени на всичко и готови за бой. А къде беше народният водач? Отправил смели призиви за окупация на сградата на парламента? О, разбира се, беше онлайн!
8c8e0000-0aff-0242-dba1-08d9d5bb2e45_w650_r0_s-8234736

images-3740182
Под предтекста, че е “карантиниран”, си беше вкъщи, но отправи смели, пламенни послания от телевизионния екран, към мръзнещите в адския студ хора. Значи водачът спазваше “мерките”, срещу които, беше призовал на смъртен бой, хиляди хора, да протестират за тяхната отмяна. Както казваше съветският командир в стария казармен виц: “Войници! Сега ще отидем да се биете с врага, някой от вас ще загинете, другите, ще се върнем като победители.” Поддръжниците му го оправдават, че щял да носи наказателна отговорност, ако наруши карантината, но това е просто смешно, ако си тръгнал да отменяш тоталитарните порядки с въстание, мястото ти е на площада.
photo_2022-09-01_16-52-15-3730795
А обясненията за такова поведение са само две и са много прости

Едното е, че Костадинов е поредния сламен човек или кукла на конци, спуснат за пореден месия, да обере протестното гласуване, и разбира се, отново да излъже и разочарова доверилите му се наивни избиратели.

Другото е, че просто е некомпетентен и не става за политик, камо ли за управник. Трето обяснение няма. Защото

Драсканиците във Facebook и дрънкането в YouTube не са политика

Ако сте били решили да гласувате за “Възраждане” и сега сте отчаяни и разколебани, подходете логично и мислете. Както правим ние. Преди всички избори изпращаме запитване на всички регистрирани за участие в изборите партии. Сега сме ги питали това:  “Проверка на партиите участващи в изборите”

photo_2022-09-01_00-31-04-4093843
В зависимост от отговорите им или липсата на такива, попълваме този списък:  “За кого да гласуваме?” .Така всеки може да се ориентира.

Накрая завършваме с това от което Костадин Костадинов бяга, като дявол от тамян. А неформалните организации го правят смело, добросъвестно и без да искат да влизат в Народното СъбраниеПо темата за прокурорските преписки срещу ПЛАНдемията, които Костадин Костадинов и партия “Възраждане” НИКОГА НЕ ПОДАДОХА, досега сме публикували оригиналните документи,  подадени от неформалните организации, с които започнахме горе в следните статии:
НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.


photo_2022-07-30_13-32-59-1853534

Включете се и вие в битката! Сега е времето да унищожим със силата на правосъдието психопатите, които вече две години провеждат геноцид над българския народ,  по заповеди на чужди кукловоди!Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре