cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Войните за които не знаем

Войните за които не знаем

download-2-2

Автор: Невена Станчева

Дребни детайли за воденето на съвременни военни действия и истинските причини за „войните“, за които масовата публика не подозира

1. Всяка локална война от 70 години насам е съгласувана между САЩ и Русия (СССР). По същия начин са съгласувани измамите с „полетите до луната“, космическите станции и с „извънземните“. Тези дезинформационни кампании се правят от САЩ и Русия, с цел да се отвлича вниманието на масовата публика. Затова „поводите за локалните войни“ изглеждат толкова нелепи. Целите на войните не са политически, нито икономически. Основните цели на всички военни действия през последните 70 години е редуциране на мъжкото население във фертилна възраст, особено носителита на r1a1. В края на тази статия ще бъде дадено обяснение защо се налага редукция на населението, с което обяснение мнозина от вас няма да се съгласят, именно защото са индоктринирани да мислят по начин, удобен за глобалистите;

2. Владимир Путин, Володимир Зеленски и стотици други световни лидери са били обучавани по програмите на Световния икономически форум и са наясно с причините, ЗАЩО се налага спешна редукция на населението на Земята;

3. Всеки военен експерт знае, че технически войната в Украйна може да бъде спечелена за 2-3 дни, но това не се прави. Защо? Защото целта не е да се спечели войната, нито да се спечелят територии и ресурси, нито „да се денацифицира“, (ха-ха) Украйна, нито да се спазват условията на “Минските споразумения”. Целта е да се умъртвят около 1 милион души, носители на r1a1. До този момент, за две години, са избити около 500 000 човека, над 70 000 деца са безследно изчезнали – тоест военните действия ще продължат докато се доближи набелязаната цифра;

4. От 10 години насам, модерните методи за водене на военни действия включват така наречената „хибридна война“. Това не е само осигуряване на тролове в социалните групи и агенти за влияние в правителствата на вражеската страна. Методите на хибридната война включват преди всичко дигиталното управление на войниците. Технологията за хакване на ДНК с нано-частици е внедрена както и в руската армия, така и в армията на САЩ, Китай, Франция и други държави. Китай, Франция, САЩ и Русия притежават десетки батальони от войници, управлявани чрез спътници. Затова във всеки един момент военните щабове на САЩ и Русия знаят местонахождението на всеки един войник; (повече за това, можете да прочетете в статията ни за кражбата на ДНК тук.)

%d0%b4%d0%bd%d0%ba-%d1%85%d0%b0%d0%ba

5. Въпреки че принципно не са врагове и действат съгласувано, между САЩ, Русия и Китай съществува известна технологическа надпревара. Тази надпревара се състои в това, кой колко войници от „вражеските“ армии може да хакне и да ги управлява дигитално, чрез своите спътникови мрежи и съответно колко дигитални роби ще има в цифровите си концлагери;

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b02

6. Примери за управлявани дигитално събития са “Цветните революции”, бунтовете във Франция и Белгия, метежите на Пригожин, а наскоро и уволнението на генерал Попов, който се опита да каже истината за това, че руското правителство умишлено не снабдява армията с боеприпаси и има проблеми с ротацията. Очевидно Попов не е наясно, че целта на войната е да се избиват мъже във фертилна възраст, обикновено мъже, които са носители на хаплоидна група r1a1.

7. Както читателите на “Истина и свобода” много добре знаят, целта на ПЛАНдемията беше, да се създадат дигитални концлагери (“Умни градове”), в които населението да бъде електронно управлявано. За тази цел беше откраднато ДНК-то на десетки милиони души, навсякъде бяха изградени 5G мрежи и суперкомпютри. Голяма част от земното население, вече се намира под непрекъснат дигитален контрол, като лидер в това отношение е Китай. Другата цел на така наречената „специална военна операция“, която Путин води в Украйна, е да се установи, кой колко говеда да управлява в своя дигитален концлагер. Големите „миграционни вълни“ в ЕС имаха същата цел – повече говеда в цифровия затвор.

Основните цели на пландемията и войните са следните:

  • Да се редуцира с колкото се може повече населението;
  • Тези, които останат живи, да бъдат дигитално контролирани, за да се намали темпото на размножаване, пътувания, отделяне на СО2 и т.н.;
  • Част от хората ще бъдат прехвърлени в Мета Вселена. Това ще бъде виртуално съществуване, неотличимо от реалния живот. Разбира се само съзнанието на тези хора ще живее в Мета Вселената, техните тела ще бъдат утилизирани. Глобалистите възприемат това за хуманен подход за редуциране на профанската маса (“безполезните ядящи”, както се изразява Ювал Харари)

Много от хората, естествено не са съгласни с дейността на глобалистите и особено с налаганите от Световния Икономически Форум политики за глобален контрол и „устойчиво развитие“ (каквото е клишето на глобалистите), за намаляване на СО2 емисиите и за редукция на населението.

Доста е трудно да се обясни причината за налагането на тези политики. И е почти сигурно, че няма да бъде възприета от 99% от обикновените хора, защото техният модел на мислене и тяхната парадигма са основани на погрешното възприятие, че ние, хората живеем върху въртящо се парче камък.

Проблемът е там, че Земята не е парче камък, което се върти в „космоса“. Земята е друг вид жив организъм, а ние нямаме сетива за да схванем този факт и се размножаваме безконтролно. Както бактериите, които живеят в нашите черва, не могат да схванат, че де факто, обитават друг макроорганизъм и че подържането на баланс е жизнено важно, както за самите бактерии, така и за макроорганизма. Всеки път когато баланса на микробиома в нашите черва се наруши, се включва система за саморегулация – температура, диария и повръщане – милиони бактерии биват избити, остават около 10%, чрез които да се започне възстановяване на микробиома. Всеки път, когато се наруши баланса в микробиома, Макроорганизма Земя включва своите системи за саморегулиране – повишаване на слънчевата радиация, катаклизми, пожари, потопи. До този момент, имаме сведения за няколко такива потопа от древността до наши дни. Обикновено при потоп (или друг катаклизъм) се избиват над 90% от живите същества. Останалите 10% започват новото разселване на микробиома. Разбира се конвенционалните „учени“ обясняват тези процеси с „естествени цикли на слънцето и Земята“. Тези учени не правят разлика между естествен цикъл (менструация, сън, бодърстване) и процеси, предизвикани от даден фактор – дисбаланс в микробиома. Тоест наистина има естествени цикли, но съществуват и явления и процеси, които са предизвикани от даден фактор.

Ако не се съкрати населението на Земята, самият Макроорганизъм ще включи механизмите си за саморегулация. (Тези механизми вече са включени).

Например слънчевата радиация е сериозно увеличена, с цел да се редуцира количеството на микробиома. Кемтрейлс имат за цел намаляване на ефекта от увеличеното слънчево греене, но до този момент няма съществен резултат.

%d0%ba%d0%b0%d1%80%d1%82%d0%b8%d0%bd%d0%b04

Мнозина репликират че на Земята имало територия и ресурси за 100 милиарда човека. Не става въпрос за територия или за ресурси! Ресурси и територия наистина има за над 10 милиарда население. Става въпрос за БАЛАНС и УСТОЙЧИВО РАЗВИТИЕ в хармония/симбиоза с другите форми на микробиома.

Човек не може да живее без микробиома в червата си и върху кожата. Това е една сложна система, която се нуждае от непрекъсната симбиоза и баланс. Земята не може да съществува без своя микробиом – растенията, насекомите, рибите, птиците и бозайниците. Но всеки път когато микробиомът се намира в дисбаланс, се налага да се пусне механизъм на самоочистване. Тези механизми са автоматични и се включват винаги, когато е настъпил даден фактор – например прекомерно увеличаване на човешката популация.

В нашия чревен тракт живеят милиарди бактерии. Те отделят химически вещества, които дават сигнал към макроорганизма дали микробиома е в баланс или е настъпил някакъв дисбаланс. Отделянето на определено количество въглероден диоксид е химически сигнал към Макроорганизма Земя, че в микробиома е настъпил дисбаланс. Затова една от целите на глобалистите е нулево излъчване на СО2.

Както казахме по-горе, ние сме наясно, че тази информация няма да бъде възприета от нашите читатели.

Това се дължи на факта, че от най-ранна детска възраст, хората биват обучавани, че Земята е мъртъв камък, върху който се развиват растения, риби, влечуги, птици и бозайници. Земята не е мъртъв камък. Земята е жив организъм, за който по-голямата част от земното население няма сетива.

download-1-1

От редакцията:

С настоящата, признаваме, доста спорна и страшна статия, на нашата приятелка и съратничка Невена от Варна, поставяме началото на цикъл обсъждания по важни теми, независимо, че на читателите може и да не допаднат твърденията или изводите в публикациите. Идеята ни е, да направим свободна зона за изразяване на лични мнения и хипотези, спорове и свободни обсъждания по теми, които не се вписват в общоприетите разбирания. Разбира се, те трябва да са аргументирани с факти и документи.

Всеки ще може да изкаже свободно своите схващания по темата, със своя статия или в коментари под публикацията. Казано е, че в спора се ражда истината. А нашият девиз е:

“Търсим истината, защитаваме свободата”.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading