cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Време е да направим собствени пари, които да ни върнат свободата

Време е да направим собствени пари, които да ни върнат свободата

%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-1-7494472
%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-2-5139531

В момента забраняват да теглите пари на ПОС терминали, в същото време постепенно махат банкоматите, в Народното Събрание гласуват заплатите да се превеждат само по банков път, след това ще задължат всички търговци да имат ПОС терминали, за да приемат електронни плащания с банкови карти, после ще забранят изцяло тегленето на пари в брой, дори и на касите в банките.

Пощите тайно се подготвят да спрат изплащането на пенсиите на каса, за да принудят пенсионерите да вземат банкови карти. В същото време, магазинерите наблюдават от месеци, как от паричното обръщение изчезнаха петолевки и десетолевки, както и монетите от един и два лева, вероятно нарочно прибрани в трезорите на БНБ. Така силно затрудняват плащането с налични пари. Това също е натиск, в магазините да се поставят ПОС терминали и клиентите да плащат с карти.

Накрая изобщо ще забранят и изземат наличните пари и ще въведат цифровите пари. А дали ще се наричат лев или евро е без значение, защото няма никаква разлика, дали електронният концлагер се нарича “левов” или “евров”.

1690466163

И в двата случая няма да имате пари, защото те ще са виртуални единици и нули, които ще са под техен контрол и ще ви ги отпускат милостиво, ако слушкате и ще ви ги спират, когато и както си решат и поискат!

Нещата вече се случиха, по-бързо отколкото очаквахме, въпреки, че ние, като калени стари бойци от съпротивата срещу новия световен ред на психопатите – глобал – сатанисти и дегенерати, си мислехме, че знаем всичко и сме го предвидили. Докато нееднократно ви предупреждавахме в нашите последни писания:

се оказа уви, че глобал-сатанистите, са винаги няколко хода напред, а ние просто се мъчим да отразим със закъсняло контранастъпление атаката им, а това трудно върши работа. И все пак, “по-добре късно, отколкото никога”!

Ако си мислите, че насилственото въвеждане на електронните плащания е безобидно, изгледайте това кратко филмче на английската съпротива отдолу.

Тъкмо поради това започнахме съпротива срещу банките – посредници – грабители и електронните им пари, които са първа стъпка към цифровия концлагер. Можете да се включите тук.

Друг един от възможните контраходове, против тяхната цифрова валута е, да пуснем наша собствена, само от налични пари. Технологии си имаме, можем да направим съкрушителен удар в сърцето на звяра и цялата им сатанинска машина ще се разбие на парчета.

%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-1-7494472
%d0%bf%d0%b0%d1%80%d0%b8-2-5139531

Паричната единица, ще бъде обезпечена със злато, което ще обявим за общонационално богатство и изключителна държавна собственост, заради което ще изземем раздадените концесии за добиването му. Ще въведем златен монопол за добива на златна руда, както и на благородните метали изобщо, който да гарантира стабилност на българските пари. Срещу всяко придобито количество злато през годината, ще се печатат съответните налични пари, които ще се разпределят ежегодно в равни съотношения на всеки български гражданин.

Стойността на парите не е, нито в материала и разходите за изготвянето им, нито в обезпечението им със злато, а в доверието на хората, приемащи ги за разплащателно средство, както и в държавата, която гарантира свободното им обращение в стопанския живот на обществото. Скоро ще има повече подробности за това начинание.

А като политическа конструкция над цялото това основополагащо преобразувание, ще въведем българското народовластие, гарантиращо личностната свобода и националната независимост.

Ще имаш всичко и ще бъдеш щастлив!

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Telegram

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Станете членове и на нашия форум, където можете да правите свободни обсъждания по всички интересуващи ви теми. Щракнете бутона горе за записване/влизане или излизане.

Създадохме и събитие във фейсбук за целта. Ултиматумът ни към банките изтича на 1 септември – петък. Ако не са изпълнили нашите искания, в понеделник – 4 септември, започваме кампания да ги принудим. Тъй като във фейсбук винаги могат да те изтрият внезапно и без предупреждение, направихме събитие и в този сайт. Тук ръцете на цензорите не могат да достигнат. Събитието в сайта е тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

нагоре