cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Няма никакъв вирус, има ПЛАНдемия!

Няма никакъв вирус, има ПЛАНдемия!

%d1%81%d0%be%d1%80%d0%be%d1%81
Клаус Шваб

Национален Сбор за Съпротива “Свети Георги Победоносец” разполага вече с повече от два терабайта информация по темата ПЛАНдемия събирана две години. Запазили сме неща отдавна вече изтрити от световната мрежа. Много документи имаме и на хартия – главно официални отговори от десетки държавни инстанции в България по наши искания по силата на Закона за Достъп до Обществена Информация.  

В този материал ще видите много малка част от тях –  някои старателно укривани факти, отдавна изтрити от фейсбук и Ютюб безценни видеозаписи, също и много  важни официални документи и изследвания, разобличаващи ПЛАНдемията, измислена от психопатите – дегенерати, с цел да въведат терор и диктатура от типа “зелени сертификати”, като поредна стъпка към създаване на електронен концлагер. 

На снимката вляво виждате един от многото от тези психопати – педерастът Клаус Шваб – основател и председател на Световния Икономически Форум в Давос, по-надолу ще видите и Тедрос Адханом Гейбрейесус – комунист, терорист, масов убиец и садист, сега шеф на СЗО, във втората част на материала ще ви запознаем с педофила и масов убиец Бил Гейтс и небезизвестния архидемон на сатаната – Джордж Сорос. Тези перверзници, социопати и психопати са много малка част от  пионките на стоящите над тях около 3000 най-богати в света, дърпащи конците на правителствата, и налагащи в момента новият си световен ред, в който няма място за близо 7 милиарда души. Трябват им само между половин и един милиард послушни роби. 

Паметникът на антихриста в Джорджия, САЩ

1Поддържайте числеността на човечеството под 500 000 000 във вечен баланс с природата.” 

2. Разумно регулирайте раждаемостта, като подсилвате стойността на здравословната подготовка и многообразието на човечеството.”  

са първата и втората заповеди, изписани на този паметник. Повече за този “паметник” тук.

Ако още не сте разбрали, в петък –  13 март 2020 г., те ни обявиха тотална унищожителна война на нас – нормалните хора и на човечеството като цяло. 

И ако искаме да спечелим тази наша свещена отбранителна война, за да ни има, за да има човечество, и да запазим бъдещето за нас и нашите наследници на тази земя, трябва мощно да отвърнем на удара. 

За това ни трябва само смелост, разум и вяра в Бог.

Затова тук събрахме, някои основни доказателства за случващото се, за да отворим очите на незнаещите, да убедим невярващите, да вдъхнем смелост на уплашените, да вдъхновим примирените и да призовем храбрите на решителната битка за да спечелим войната. Разпространявайте истините, които ще видите тук и бъдете смели, крайната победа ще е наша!

“19. Тогава видях звяра и царете земни и техните войнства, събрани, за да воюват против Седналия на коня и войнството Му.
20. Звярът биде хванат, а с него заедно и лъжепророкът, който бе вършил личби пред него, та заблуди ония, които бяха приели белега на звяра и се кланяха на образа му: и двамата бидоха живи хвърлени в огненото езеро със запален жупел;”

Откровение на Свети Йоан Богослов 27:19-20

Започваме с един филм срещу маските на Станислав Цанов, който му изтриха незабавно от неговия видеоканал в Ютюб. Сега е рядкост да го намерите някъде, опитайте се да го качите и във фейсбук и ще ви спрат директно профила за поне 30 дена.

Ако сте го изгледали и разбрали защо цензорите от социалните технологични мрежи го трият, да продължим нататък. А вижте и отговор на наше запитване, защо изобщо трябва да се носят маски, на което Министерството на здравеопазването отговаря: “В заключение Ви информирам, че Министерството на здравеопазването не разполага с документи от научни изследвания за ползите от маските.” След което ни прехвърлят към чуждестранни източници и препоръки на СЗО, които кой знае защо българското правителство приема за заповеди и стриктно изпълнява. За това по-надолу.

Ако си спомняте в началото на ПЛАНдемията и генерал Мутафчийски и Ангел Кунчев и други членове на НОЩ, казваха, че маските не са необходими, защото не предпазват от вируси. Но вижте и това писмо, на не кой да е, а на американския Кунчев – известния психопат и също масов убиец – доктор Антъни Фаучи, в което се казва, че маските не са необходими, защото не са ефективни и той не препоръчва да се носят.


След това обаче, както знаете, маските изведнъж станаха задължителни и в САЩ и в България и в цял свят. Планът им си действаше безотказно в началото. Сега да го видим какво представлява, и откога, и от кого е правен. Най-простият и ясен факт за маските – ако изобщо имаше вирус, той щеше да преминава свободно през порите им. По официални данни измисленият коронавирус е между 20 и 50 пъти по-малък от процепите на тъканта на плата от който са направени маските.
А сега да видим началото, или как започна всичко, през 2020… не още през 2014, даже по-точно през 2010, или дори 2005 година. Като начало да си припомним едно старо интервю на смела, но отдавна забравена докторка от 2009 година, която разкрива още тогава готвеният заговор, който сега наричаме ПЛАНдемия и те го разиграха пред очите ни от 13 март 2020 г.

Забелязахте ли, повтарям годината на интервюто – 2009 година! А ето и видео от 2014 година, когато психопатите ни готвеха същата ПЛАНдемия, но не посмяха тогава да я направят. Просто не бяха готови още.

Ето един храбър американски журналист – Хари Вокс, който още в 2014 година по повод епидемията от “Ебола”, показа сценарият за това писан и официално публикуван през 2010 година от фондация “Рокфелер”. Ако не знаете, че видеото е правено през 2014 г., щяхте да помислите, че става дума за сегашната 2020 г. Ето и документа на сценаристите от 2010 година от фондация Рокфелер в оригинал тук. Всичко това, което ни се случи днес, е описано подробно там в детайли. А ето да видите, че главният държавен здравен инспектор Ангел Кунчев е служител на фондация “Рокфелер”.


Навързвате ли вече нещата? Сега разбирате ли, защо този масов убиец следва и прокарва у нас стъпка по стъпка сатанинския план за унищожението на българския народ? И не само той, също всички министри на здравеопазването от 13 март 2020 г. досега, всички правителства и парламенти в последните две години. Защо го правят, ще изясним накрая в последната част на разследването.

ПЛАНдемията направена изкуствено сега, е грижливо планирана в продължение на десетки години с цел масова психоза, насилствено затваряне на държавите и градовете, потъпкване на свободите и правата на хората, финансово разоряване на малките и средни предприемачи, масови убийства, чрез “ваксинации” и чипизация на населението на земята. Всичко това е ясно от десетилетия, казваха го умни и смели хора заклеймени като “конспиратори”. Събрали сме десетки документи по темата и ще ги публикуваме постепенно, но все едно, всеки може да ги намери в мрежата, ако има желание. 

Че пландемията е измислица потвърди не кой да е, а бившият министър на здравепогазването професор Костадин Ангелов, по-известен като “ботокса” и то не къде да е, а на парламентарната здравна комисия, в по-предното Народно събрание, където си каза, че заболяването изобщо не е опасно и никога не е било считано за такова…

Продължаваме с лъжата “ПСР тестове” – измислица на германския лъжеучен Кристиян Дростен (който между другото се оказа, че няма никаква диплома)разобличен от истински учени и медици,  а “методиката му за откриване на вируса” е обявена за задължителна от СЗО. Тук можете да видите проучването (на английски език), на тези смели изследователи, унищожаващи “откритието му”, с научни аргументи и факти. Забележително е, че когато опитате да го отворите, браузърът ви предупреждава, че “този сайт не е безопасен!”, правят какво ли не за да попречат на разпространението на истината. Още за лъжата ПСР тестове тук.  Впрочем ПСР тестът официално беше отречен от FDA – САЩ и след 31 декември 2021 г., няма да се употребява в страната. Самият откривател на метода “полимеразна верижна реакция”  (ПСР) Кари Мълис протестираше, срещу злоупотребата с изобретението му, като открито заявяваше, че е престъпление то да се използва за диагностика изобщо, камо ли на инфекции, след което скоропостижно умря при съмнителни обстоятелства (меко казано, когато някой е убит, но нямаме преки доказателства). Ето едно негово оригинално видео по темата:

И да го изтрият от Ютюб, ние го имаме свалено. Впрочем НСС “Свети Георги Победоносец” сме събрали 2 терабайта видеа и документи по темата ПЛАНдемия и просто не можем да покажем всичко наведнъж, а само постепенно.
А ето и друго едно кратко видео обясняващо на достъпен език, защо ПСР тестът не може да се ползва за диагностика.


Мрежата е пълна с видеа, показващи как проби от каквото и да било – кафе, плод от папайя, дива коза, обикновена вода, дават “положителен резултат за заразяване с коронавирус” при ПСР тест. Ето едно такова видео от италианска лаборатория още от 2020 година в което плодът киви дава “положителен резултат за заразяване” със SARS Cov 2!??
Вижте и това видео в което, по принцип вредната напитка с откровеното име “чудовище”, също се оказва положителна при тест за коронавирус. За нея, името й, символът й, производителят и въздействието й на организма на човека може дълго да говорим, но не е това темата. Защото и другите боклуци с откровени имена “Ад” и “Червен бик” и прочие са същите.
Да си припомним, че още преди 18 месеца тогавашният президент на Танзания Джон Магуфули в официално видеообръщение към нацията каза, че е разпоредил да се направят експериментални изследвания – уловки, на проби от папая, дива коза и дори мазут, представени за проби от измислени хора, в сертифицирани лаборатории и тези “ПСР тестове са дали положителни резултати за заразяване с коронавирус”. След това той отказа да купува тестове за ковид изобщо. Видеото даже беше в Ютюб, но разбира се изчезна оттам. Това долу е друго, по-ново и не дава пълната информация.


След това президентът Магуфули отмени пландемията и не въведе никакви мерки в страната, Танзания беше райско островче на свободата и там се стичаха туристи от цял свят, дори и от България. И разбира се нямаше никакви заразени, никаква епидемия, животът си беше нормален, както преди 12 март 2020 г. Президента скоро го убиха и на негово място “избраха” правилен, който въведе същия пландемичен диктат и тоталитаризъм, какъвто СЗО натрапи и в другите страни и започна насилствени “ваксинации”. Точно така и заради подобни “своеволия”, да не признават пландемията, бяха убити и президентите на Бурунди – Пиер Нкурунсиза, който също като президента Тръмп беше спрял финансирането на СЗО и дори извади страната си от организацията, убиха и президента на Хаити – Жовенел Моис, а президента на Чад – Идрис Деби пък загина в “престрелка с бунтовници”. Също така непокорният президент на Мадагаскар – Андри Ражоелина, “имащ нахалството” да продава евтино типична мадагаскарска билкова отвара на основата на червен пелин, лекуваща всякакви дихателни заболявания в цяла Африка на народни цени, се размина на косъм от смъртта при опит за покушение.
photo_2022-06-16_10-00-53-4578953
Убити бяха и президентите на Бряг на слоновата кост – Хамид Бакайоко и на Свазиленд – Амбрози Дламини, защото също отхвърлиха да съучастват в престъплението ПЛАНдемия.

Всъщност ПСР тестовете, които няма как да открият несъществуващ вирус, имат друга една двояка цел. Първата е да ви увредят лигавицата на носа – безценната бариера пазеща мозъка от опасностите идващи от дихателния тракт, като ви навират пръчка обработена с отровен етиленов оксид, напоена обилно с кристалчета опасен хидрогел (разработка на ДАРПА), която ви завират  в носа, почти до мозъка. С това ви разраняват и увреждат лигавицата. Втората цел е с пробата да ви вземат ДНК, за да ви направят ДНК профил, като на престъпник. А за какво ще го ползват управляващите психопати вашия ДНК профил, ще разкажем като му дойде времето да ви запознаем с откритията на професор Пьотр Гаряев, когото наскоро също така убиха, след като откраднаха изобретенията му в Канада. Но темата е дълга. Да не пропуснем накрая и това, че ПСР тестовете са радиоактивни. Радиацията не беше ли вредна?

Сега да видим как (не) се ваксинират управляващите психопати, които публично се “инжектират пред камерите” за да дават личен пример на “овчеството” (не е граматична грешка на “общество”, думата “овчество” е изобретена от Иван Стаменов и е много точна). Вижте например сатанинската кучка Камала Харис – инсталирана за вицепрезидент на педофила със старческа деменция Байдън, как я “ваксинират” със спринцовка, чиято игла се сгъва предварително и не прониква в безценните й телеса, а медицинската сестра е достатъчно глупава да се разкрие пред камерата.

Мрежата е пълна с такива “ваксинации” на управляващи психопати от цял свят, които ги инжектират със спринцовки с изчезващи или сгъваеми или направо липсващи игли. 

В това отношение нашите български управляващи психопати – масови убийци като Бойко Борисов, Делян Пеевски, генерал Мутафчийски, Ангел Кунчев, Стойчо Кацаров, Костадин Ангелов и прочие отрепки, поне са по-умни, те си инжектират безвреден физиологичен разтвор или направо витамин С и други такива полезни вещества, но не и “ваксините” за простолюдието. Ето една медицинска сестра от Словения, която направо си казва, че “ваксините” срещу коронавирус са три вида, от които едната безвредна за управляващите, (може да се нарече и плацебо) и друга, която бавно убива чрез увреждане на ДНК-то, а има и трети вид – за предизвикване на рак.

Скандал с ваксините в Словения! От Словения идват слухове, които ако се потвърдят, ще предизвикат невъобразима световна реакция. В събота, 20 ноември, главната медицинска сестра на Университетския медицински център в столицата Любляна, която се занимава с администрирането на флакони с ваксини и управлява всичко, напусна работата си, отиде пред телевизионните камери и извади флакони с ваксини. Тя показа на събралите се журналисти кодовете на флаконите, всеки с крайните числа 1, 2 или 3 в кода, а след това обясни значението на тези числа: Номер 1 е плацебо (физиологичен разтвор). Номер 2 е класическата иРНК „ваксина“. Номер 3 е РНК стик, съдържащ ONC гена, свързан с аденовирус, който допринася, наред с други неща, за развитието на рак. За тези, които са били убодени от флакона, чийто код завършва на цифрата 3, тя казва че ще имат рак на меките тъкани в рамките на 2 години. 
Тя каза, че лично е била свидетел на ваксинациите на всички политици и магнати и че всички са получили препарат номер 1. На медиите беше казано напълно да погребат тази история и в момента се полагат ожесточени усилия за ограничаване на тази информация.
Но  да не си мислите, че всички политици ще получат безвредното плацебо? Някои от тях – по-незначителните ще ги инжектират с отровната разбира се.

Като например 28 годишната австрийка Ева Мария Холцлайтнер, която припада на живо пред камерите в парламента, след като си е набола две явно от вредните инжекции. Това видео го давам като предупреждение за нашите народни представители.

Всъщност това е така с ВСИЧКИ “ваксини” от десетилетия наред и това не е новина. Ето един пример с “противогрипните ваксини”. Има цяла книга по темата: 

“ВАКСИНИТЕ ЗА ЕЛИТА СЕ РАЗЛИЧАВАТ ОТ ВАКСИНИТЕ ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО

През 2009 г. в Европа избухна скандал, след като беше открита разлика между партидите ваксини за „народа” и тези за „властта”. Народните ваксини съдържат живак и алуминий, а ваксините за властниците не ги съдържат.

Ваксините срещу пандемичния грип  H1N1, които се произвеждат в САЩ за Европа, са безопасни и ефективни според специалисти, но скандалът произтече от факта, че ваксините, доставяни в Европа, се разделят на два типа – за особено важни персони и за прости европейци.

Длъжностните лица в  Евросъюза получават ваксините, специално произведена в ограничена серия, без отровните живак и алуминий, не съдържат и адювента сквален. Обикновените граждани, които не са роднини с Меркел и Саркози, получават пълния комплект живачно-алуминиеви стабилизатори.

Френският Nouvel Obs разкрил разликата между ваксините. Журналистите доказали, че в страната постъпили две партиди от препарата – 50 хиляди дози за важни персони и 94 милиона дози за редовите французи. Шпигел изяснил, че ваксините  на IVAX Corp съдържат наночастици с неизвестно предназначение; наночастиците били открити в три независими лаборатории.

IVAX,  владее редица други фармацевтични марки. През 2006 г. контролът над нея получила компанията Teva (Израел); така израелската компания се превръща в една от най-големите компании, производителки на лекарства в света, често попада под ударите на закона. Доставките на IVAX  пътуват не само в страните от Евросъюза.” 

Купете си книгата оттук.

За невярващите, че и обикновените досега познати “ваксини” убиват, има един полезен материал тук.

Е, и през 2014 година, честни хора повдигнаха въпроса за убийствата, извършвани с “противогрипни ваксини” и по повод тогавашната епидемия от MERS.


Както виждате нищо ново под слънцето или по-точно казано, “новото е добре забравеното старо”, през 1995 г., ако сте забравили, имаше китайски грип от Ухан със същите симптоми като суха кашлица, задух, липса на обоняние и вкус, високи температури и т.н., после имаше какво ли не, то не беше птичи грип, грип по свинете, “луда крава”, “епидемии” от MERS, SARS, ебола, и какви ли не още фантасмагории. Но времето не беше настъпило и психопатите не се чувстваха още толкова силни да тръгнат на открита изтребителна война с цялото човечество. Чак през 2020 година започнаха на 13.3.2020 година, явно прецениха, че достатъчно са оглупили стадото с медиите държани от тях, и промили милиарди мозъци, и започнаха фронтална атака, като ни обявиха тотална война. И като гледам реакциите на “овчеството”, май наполовина са познали. Наполовина, защото другата половина от сметките им излязоха криви. Специално с България ще си строшат зъбите. Ето например една поръчкова тяхна статия, в която плачат, че българския народ не иска да се “ваксинира”… Но за това друг път. 

А сега да се върнем на пландемията започната от тях през 2020 г. 

Първите и най-много рекламирани в медиите огнища на “коронавируса” – в провинция Ухан в Китай и в провинция Ломбардия в Италия, където умряха хиляди възрастни хора през пролетта на 2020 година си приличат (Рикардо Делгадо от “Куинта Колумна” обяснява точки 2 и 3 отлично във филмчето дадено по-долу в края на страницата.) по три неща:

  1. Там е най-замърсеният индустриален въздух съответно на Китай, и Италия, поради силно развитата тежка промишленост. Тоест от десетилетия, хората там в края на дните си са с достатъчно увредени бели дробове.
  2. И в двете провинции имаше силно развита мобилна 5G мрежа, Ухан даже беше гордостта на Китай в тази област. За ролята на 5G мрежата – убиец и коронавируса в Китай, вижте статията на професор Мартин Пол тук.
  3. Не на последно място и в Ломбардия, и в Ухан, (където беше задължително), възрастните хора масово бяха “ВАКСИНИРАНИ” с “противогрипни ваксини”, с кой знае какво съдържание! Даже имаше съвместна испанско-италианска медицинска конференция на лекари по тази тема през 2020 г., която хвърли светлина по въпроса, в смисъл, че са умирали главно “ваксинираните” с противогрипни “ваксини” възрастни хора, не само в Италия, но и в Испания, защо ли? Да сте чули нещо за тази конференция по официалните телевизии?
За тази конференция няма как да научите от официалните медии нито у нас, нито по света. Както не сте чули и за тази конференция. 
“МЕЖДУНАРОДНАТА КОНФЕРЕНЦИЯ В ИТАЛИЯ, ПОКАЗВАЩА ФАТАЛНИТЕ ПРОМЕНИ В ЧОВЕШКОТО ТЯЛО СЛЕД ИНЖЕКТИРАНЕ НА ОТРОВАТА: Милва Цветкова направи истински подвиг, като посети Международната конференция относно планираното масово фармакологично убийство, което тече в момента по целия свят. Тя преведе лекцията на български език на един от най-изтъкнатите специалисти в областта – проф. д-р Арне Буркхард. Той е дългогодишен преподавател в университетите в Хамбург, Берн и Тюбинген, както и гостуващ преподавател в Япония (Nihon University), САЩ (Brookhaven National Institute), Ю.Корея, Швеция, Малайзия, Турция и е ръководител на  Патологичния институт в Ройтлинген в продължение на 18 години. Проф. Буркхард е публикувал над 150 статии в специализирани списания и като принос към наръчници. Създател е на редица сертифицирани патологични институти и като най-големия Немски патолог, той е и лидерът на Първата Международна Конференция относно протичащите масови убийства и отравяния на милиони хора, провела с в Ройтлинген  през септември.”


Да продължим с най-съществения въпрос. Има ли изобщо вирус SARS Cov2, изолиран ли е в чист вид, разшифрован ли е геномът му, както се твърди?

Няма никакъв вирус!

Тук публикувахме сбирка от 913 страници  документи от над 120 изследователски лаборатории, университети, медицински институти, отделни изследователи, лекари, учени и други от цял свят, доказващи, че НИКОГА и НИКЪДЕ и от НИКОГО в света НЕ е бил изолиран вирус на Sars Cov2. Такъв вирусен изолат просто няма! С тези документи можете да опровергаете всеки заблуден глупак или платен злоумишленик, твърдящ обратното. Като няма изолиран такъв вирус, какво откриват тестовете и какво правят “ваксините” – по-точно казано – отровните инжекции?

Документите са разпределени са в 8 pdf файла. 

Първа част; Втора част; Трета част; Четвърта част; Пета част; Шеста част; Седма част; Осма част; 

И е крайно време, всички спорове по темата, да приключат веднъж завинаги! 

Знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма. 

Ето и официален отговор, че няма изолат на вируса от испанското Министерство на здравеопазването.

Ето и друго доказателство, че изобщо не е изолиран вирус и то не откъде да е, а от CDC, Center for Disease Control and Prevention (Център за Контрол и Предпазване от Заболявания), която е Федерална Агенция в системата на Министерството на Здравеопазването на САЩ, американският аналог на българския Национален Център за Заразни и Паразитни Болести. В техен отговор на запитване на канадката Кристин Мейси, те казват, че нямат никакви данни за изолиран вирус и я препращат към други организации. Всъщност тя има и запитвания дали имат изолирани вируси на СПИН и папилома вирус и й отговарят че и за тях нямат. Впрочем и Кари Мълис – изобретателя на ПСР теста, (който казваше, че е престъпление да го използват за диагностика на каквито и да било инфекциозни заболявания, заради което го убиха) има статия по темата, че няма изолиран вирус на СПИН.
Забавното е, че точно същото се случва и в България. На няколко наши запитвания на НСС “Свети Георги Победоносец” до МЗ и ИАЛ и НЦЗПЗ, дали имат изолат на вируса SARS Cov2, те ни отговарят, че НЯМАТ и също ни прехвърлят към други организации.

То по принцип няма и вируси, а вирусологията е фалшива наука, както доказват експериментите на доктор Щефан Ланг, които я разобличиха.


И като няма вируси, на вас ви пробутват смъртоносната отрова графенов оксид, скрита в маските, ПСР-тестовете и инжекциите! 

“За правилното разбиране и справяне с проблема, познаването на структурните особености на съединенията е критично. Ето ви например: примерна структура на графен оксид. Размерът няма значение. Структурата е ясна.  Възможни са структури в пъти по- големи от тази или по-малки – редуцирани…Решението се набива на очи от пръв поглед. А що се касае до Sars Cov2, следва да се отбележи, че това е торс – вирус на Cov- 2, масово наричан 19.” Повече за графен оксида прочетете тук.
Забележете, че всички производители на “ваксини” са засекретили съдържанието им, съставките им са неизвестни. Пфайзър даже официално е обявил, че това ще е така цели 75 години!
 
Обаче  в някои изследователски лаборатории, честни учени са открили във всички “ваксини”  – графенов оксид, хром, мед, желязо, ванадий, алуминий, хлор, фосфат, силикон, сяра, титан, паразита Trypanosoma Cruzi и други подобни съставки. И мислите, че тези тежки метали и вредни вещества, че и паразитите са там, за да предпазят здравето ви от несъществуващ вирус? Сериозно? Ако си спомняте, Япония заради същите такива вредни вещества, открити във “ваксината” – отровен бъркоч на “Модерна”,  изтегли от страната и върна на производителя 1.600.000 дози. Тоест, това не са никакви “ваксини”, а генно-увреждащи отровни препарати, създадени по-скоро като бойни отровни веществаИ ето какво става като се “ваксинирате”, тоест ви набият отровната инжекция, чието съдържание иначе е засекретено от производителя Пфайзър за 75 години. Вижте във видеото отдолу.
И черешката на тортата, производителите, вносителите, търговците на “ваксините”, медицинските лица, които ви ги набождат инжекциите, са ОСВОБОДЕНИ ОТ ОТГОВОРНОСТ за вредните ефекти от тях, било то болест, инвалидност или смърт. Подписали сте си сами смъртната присъда, тоест листовката за “информирано съгласие”. В други държави има създадени държавни фондове, които дават понякога парични обезщетения на хора инвалидизирани или увредени от “ваксините”, както и на наследниците на умрели от инжекциите хора, но в България такъв фонд няма. Не, че парите ще  ти върнат здравето или живота. 
Забележете, че и шефа на Пфайзър под благовиден предлог отказа да се “ваксинира” със собствения си убийствен отровен бъркоч. А знаете ли нещо за фирмата му? Ето една съвсем кратка история на тази злокобна корпорация: 
Фapмaцeвтuчнaтa корпорация Пфайзер напоследък бива рекламирана като откривател на вakcuнa с висока надеждност. ЕС вече е поръчал 300 милиона дози от вakcuнaтa и общо 1.3 милиарда ще бъдат поръчани до края на 2021г. Нека научим малко повече за компанията Пфайзер:
– Компанията изплаща най-голямото съдебно обезщетение в историята на САЩ (2.3 милиарда долара). Щатските прокурори осъждат Пфайзер заради подкупи, раздадени на лекари на базата на процент от печалбата. Едно от техните обезболяващи, “Бекстра”, е било неправомерно предлагано за употреба, в разрез със щатските директиви за безопасност.
– През 2004-та, Пфайзер изплаща съдебен иск от 430 милиона долара в резултат от наказателно съдебно дело, заради подкупването на лекари да предписват лекарството против епилепсия “Неуронтин” на пациенти, чиито заболявания не изискват подобно лечение. По-късно Пфайзер признава, че е раздало 20 милиона долара в подкупи на 4500 лекари и мед. лица, за да се застъпят за компанията.
– Пфайзер е осъден в щатски федерален съд от нигерийски семейства, чиито деца са били ползвани за опитни мишки за тестването на опасен антибиотик от нов тип (“Троувън”), без знанието и съгласието на техните родители. Съдът се произнася, че компанията е нарушила международни спогодби за медицинско право. Пфайзер изплаща 75 милиона долара на засегнатите.
– През 90-те компанията продава дефектни сърдечни клапани, знаейки и укривайки информация за рисковете от тях – това води до смъртта на 100 души. Плаща обезщетение От 10,7 милиона долара.
– Компанията е осъдена да изплати глоба от 90 милиона паунда на британската национална здравна служба, NHS, поради неправомерно завишаване цената на противоепилептично лекарство с 2600%, което коства на пациенти допълнителните 45 милиона паунда.
Вие ще позволите ли вие, вашите родители и деца да бъдат “лекувани” с “вakcuнa”, създадена само за няколко месеца от корпорация с подобна криминална история? Отворете си очите, фapмa индустрията от години е най-богатия икономически отрасъл в света, там отдавна има много повече корупция, алчност и психопатия, отколкото наука и алтруизъм.”
По-подробно за престъпната корпорация “Пфайзер” и убийствените им “медикаменти” и корупционни практики – тук.

А ето и договорът на Pfizer с Европейската Комисия, на английски език, който се крие като дявол от тамян. И има защо, вижте някои скрити поради секретност части от него. Едно кратко резюме на български език, за да видите как производителят е освободен от наказателна и гражданска отговорност за отровните и убийствени инжекции, защото са “експериментални”, или по-точно казано и производителят, и Европейската Комисия са наясно, че водят до смърт и увреждания.


Надявам се, вече разбрахте, че няма никакъв вирус САРС Ков2 и няма как да умрете от него. Но пък “ваксините” убиват по света и у нас. Ето междинна официална извадка от българската ИАЛ за смъртността и вредните ефекти от инжекциите. Данните са манипулирани и следва да се умножат по десет за да разберете истината. Но и да не ги умножите, те и така са си плашещи…
Точно графеновият оксид убива бавно и мъчително, но необратимо! Ето тук един списък с научни изследвания за вредата от графен оксида върху живота и здравето на хората. Не бъди глупак, не се самоубивай с отровна инжекция, маска или ПСР тест!
fb_img_15910016542986721-1428050
Тук е и оригиналната статия на доктор Робърт Йънг за съдържанието на графен оксид във “ваксините”, за да не изчезне от сайта, я даваме и на pdf файл и тук.
Защото вижте какво става с кръвта на “ваксинираните”. Вижте и нормалната кръвна картина на здрави хора, които не са направили глупостта да си инжектират отровния бъркоч с графен оксид.

А ето и поредното научно изследване доказващо че: “Шиповият протеин на ваксината прониква в ядрата на клетките, подтиска механизма за възстановяване на ДНК на човешкото тяло, причинявайки експлозия от рак, имунодефицит, автоимунни заболявания и ускорено стареене.” Авторите на статията са Hui Jiang и Ya-Fang Mei от Wenner Department of Molecular Biological Sciences, Gren Institute, Stockholm University, SE-10691 Stockholm, Sweden, and Department of Clinical Microbiology, Virusology, Umeå University, SE-90185 Умео, Швеция, съответно. Ето и оригиналното им изследване на английски тук. Такива изследвания са хиляди и просто не мога да спомена всички.
И сега долу, даваме и обещаното по-горе видео на Рикардо Делгадо за същността на графеновия оксид. Не си мислете, че това е фантастика, той обобщава дългите и обстойни проучвания на стотици изследователи (20 000 часа изследователска работа на доброволни начала) – професионалисти, останали честни и почтени, които разкриха в специализирани лаборатории съставките на отровните инжекции, които видяхте по-горе. Можете да прочетете всичко това в сайта на “Куинта Колумна”. Ето го и видеото:

Ето тук и изследването за графен оксида в инжекциите, проведено от професор доктор Пабло Кампра – доктор на химическите и бакалавър на биологическите науки от Университета в Алмерия – Испания, направено по поръчка на Рикардо Делгадо.
А за какво се използва графен оксида, като се свърже с човешките невронни в мозъка можете да видите тук: “Учените отдавна се стремят да открият начин да имплантират електроди, които да се свържат с невроните в човешкия мозък. …. Миналия месец учени от Италия и Великобритания направиха огромна крачка в тази насока, демонстрирайки как материалът-чудо, графенът, може успешно да взаимодейства с неврони….За първи път свързваме директно графен с неврони“, каза проф. Лаура Балерини от Университета в Триест в Италия. „След това тествахме способността на невроните да генерират електрически сигнали, които представляват мозъчната дейност, и установихме, че невроните запазват непроменено свойството си за невронно сигнализиране….” Някой сега да каже отново, че става дума за конспирации?

По принцип, откакто Рокфелерови и фондацията им овладяха медицинското образование в университетите на САЩ, отпреди стотина години насам, а изкупиха и големите фармацевтични компании, сега наричани “фармафия”, медицината престана да е хуманна наука, пазеща и възвръщаща здравето на хората, а се превърна в своята противоположност – псевдонаука, убиваща, осакатяваща и поболяваща хората нарочно, за да им продава отрови, маскирани като “лекарства”, които не ги лекуват, а доразболяват, и само подтискат симптомите на болестите като правят жертвите зависими от тях, за да ги купуват все повече и повече, и да пълнят джобовете на фармафията.


Ето и една книга по темата на български лекар – доктор Атанас Гълъбов с пределно ясното заглавие: “Световната конспирация срещу здравето”.

И накрая любимият ми въпрос, който ми задават всички лапнишарани, вярващи на телевизорите и на Ангел Кунчев и други такива психопати: “Ама толкова хора умряха от тази болест, аз лично имам такива роднини и приятели, аз самият преболедувах с такива симптоми и едвам оцелях, ти ли ще ми кажеш, че няма такъв вирус!?”
Ами да, много хора преболедуваха и някои и умряха, ама не от несъществуващия вирус. Най-вече умират от ваксините, както видяхте по-горе. Но не само от тях, от тях ще се умира тепърва в следващите 2-4 години. Умира се и от други едни отрови. Вижте това:
А и това видео, кой знае как прокраднало се в официална германска телевизия.

Това от което умираме, идва там отгоре от небесата, от самолети на нашите “съюзници”, които ни пръскат с бойни отровни вещества съдържащи между другото и барий, стронций, алуминий, цезий и други подобни вредни метали. Помните ли, че в предходните избори за първия си мандат кандидат-президентът летец и генерал-майор – бивш началник на ВВС обеща нещо да направи по въпроса, ако стане президент.

Той стана президент, не един път, ами два пъти, но спази ли си обещанието? Ние даже му го напомнихме в едно писмо, на което до момента нямаме отговор от него. 
Във видеото една популярна песен срещу аерозолните отрови от небесата – “кемтрейлс” от съпротивата в Америка.

Та да се върнем на аерозолните отрови разпръсквани от небесата. Те причиняват поне 32 вида заболявания обединени в една единствена група, нарича се “химически пневмонит”. Симптомите му са същите като на митичния сарс ков 2, само дето не бива да се  лекува с антибиотици и интубация, защото това убива пострадалите. А забележете, как лекуват болните от сарс ков 2 в България и по-света, точно с антибиотици и интубации. По секретни инструкции (протоколи), спуснати от СЗО на всички медицински власти, във всички страни по света. В България са най-строго пазената тайна. Опитахме да ги изнесем от една болница с наш човек, но го хванаха и уволниха на секундата. 
Ето част от такъв протокол спуснат от СЗО за България, в който се нарежда болните от Covid 19, ако проявяват страх и безпокойство, да се лекуват, забележете с какво:
 – мидазолам – ето неговата листовка с кратки характеристики тук, в която ясно е казано, че: Мидазолам трябва да се използва с повишено внимание при пациенти с хронична дихателна недостатъчност, защото мидазолам може допълнително да потисне дишането.”
– лоразепам (лорапам) – ето какво се казва и в неговата листовка с кратки характеристики: Лоразепам трябва да се прилага с внимание при пациенти с компрометирана  дихателна функция (например ХОББ, синдром на сънна апнея)”, а в противопоказания направо си пише че не бива да се прилага при:Тежка дихателна недостатъчност.”
морфин – ето какво прави и морфинът: Потискане на дишането, спадане на кръвното налягане, гадене и повръщане.”
И всичко това е е указано в раздела от протокола със заглавие: 
“1. Препоръки за медикаментозно лечение с цел облекчаване на страха и безпокойството при пациенти със задух, в допълнение на прилагането на опиониди.”
Ето какво са и какво правят опионидите: Ефектът на опиоидите върху тялото е аналгетичен и седативен, и се изразява в потискане на дишането и центъра на кашлицата, като се потиска и чревната перисталтика.”

Тоест на хора с и без това затруднено дишане им дават “лекарства”, които още повече подтискат дишането! Резултатът?

Разбирате ли за какво става въпрос? За чисто убийство!

И не случайно СЗО е забранила да се правят аутопсии на “починалите от ковид”. А често и ги изгарят в крематориуми, или погребват в затворени ковчези, и не позволяват на близките им да ги видят за последно. Защо ли? За да не се разбере истината от какво точно са убити?

А какво целят с всичко това злонамерените социопати и психопати държащи властта, парите, банките, корпорациите, собствеността, медиите, армиите, службите, правителствата в цял свят? Още ли не сте разбрали, след цели две години постепенно налаган терор и изграждането на електронен концлагер пред очите ви? 
Време е да видите, кой го прави, ако познавате враговете, знаете към кого да насочите оръжията и как да водите войната, която те ни обявиха. Това показва филмът на Тим Гилен – “Монополи, кой притежава света”който можете да гледате тук.
“Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата.”
Апостол Павел


215-png-8952633


“И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!”
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!Присъедини се към воините на светлината! Свържете с нас:
 

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре