cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Рицарите на свободното слово и истината

Рицарите на свободното слово и истината

plovdivlyubimiiat-grad-ritsarite-137

В българското медийно пространство, (извън казионните медии, служещи на сатанистко – глобалистките цели, които са ясни), има десетки сайтове, видеоканали и подкасти, които твърдят, че се ръководят от истината и защитават свободата. В периода на ПЛАНдемичния терор, продължил от 13 март 2020 г. до 1 април 2022 г. редовно проверявахме, доколко в България са останали независими, честни и патриотични медии. Постоянно пращахме готови информации, аудио и видеозаписи, официални документи, до над двеста медии в страната – казионни и уж “независими”, за официални събития и мероприятия, които провеждахме в София, против пландемичната диктатура.

Резултатите бяха плачевни. Никога и нищо не излизаше, поне в 99,95% от случаите. Само в някои медии, чийто имена ще спестим, за да не им създаваме проблеми, се прокрадваше по някоя частичка от истината. Но недостатъчно и непостоянно, а и в повечето пъти поради лични познанства с журналисти, които набираха смелост да пуснат нещо, извън официалната политическа линия. Но ние и на това се радвахме.

101681-w470

Останалите – независими медии се деляха на два типа. Едните се правеха, че не чуват, не виждат и не разбират, какво става и си следваха официалната линия, дали за пари, дали от страх, дали от примирение със статуквото.

Другите, системните противници на статуквото, които явно бяха създадени с чуждестранни пари, но не на Сорос, правеха смела атака по световния заговор ПЛАНдемия и разобличаваха задкулисните играчи. Такива медии имаше в изобилие, още от 2005 година насам, но те си криеха собствениците, авторите, адресите, много от тях нямаха даже електронна поща и дори форма за контакт, да не говорим за телефони. Имаха ценни публикации, но от цялостната им насока, не беше ясно кой стои зад тях. Аз разбира се знаех, но не това е важното, важното е, че изиграха много съществена роля в информационната война и съпротивата срещу пландемичния заговор. Имаше разбира се и отделни влиятелни блогъри или влогъри, които дадоха своя дан в битката.

Но ето, че на 1 април 2022 г., официално ПЛАНдемията беше отменена, защото междувременно, на 24 февруари 2022 г. руските нашественици нахлуха в Украйна и започнаха изтребителна война с цел да заличат украинския народ и държава. И се започна голямото разцепление и падане на маските. Без изключение, всички тия съмнителни и неясни медии, които громяха пландемията и задкулисните й организатори, за една нощ лъснаха като путинофили и започнаха откровена кремълска пропаганда, даже без да се и крият. Така и на незапознатите им стана ясно, откъде идва финансирането им. Извъртяха се ненадейно и влиятелните блогъри и влогъри, като Мартин Карбовски, Явор Дачков, полковник Николай Марков, доктор Пламен Пасков, (който впрочем си беше ясен открай време), Станислав Цанов, Веселина Томова, както и десетки други по-малко известни. За партиите като “Атака”, “Възраждане” и други подобни, даже няма нужда да споменаваме. При това в путинофилията си, отидоха твърде далеч, като потъпкаха българската история и национално достойнство и се наредиха в дългата редица на продажните отцеругатели и майкопродавци. На медийния хоризонт, почти не останаха независими български, патриотични и антиглобалистки медии. Както се казваше: “отнийде взорът надежда не види”.

Но все пак “не се гаси туй, що не гасне”, както писа Вазов навремето. В морето на путинофилската помия заляла страната, останаха три ярки фара, даващи предупреждения и спасително упътване към брега на истината.

“И светлинката в мрака свети, и мракът не обзе я!”

Йоан 1:5

Трите изключения бяха и са: Радио и Телевизия “Истина и Свобода”, “От Извора” на Иван Стаменов и Godlessera на Ангел Ангелов. От партиите, единствено БНС на Боян Расате си остана на български патриотични позиции, едновременно против путинистката завоевателна политика и против пландемичния терор.

Същевременно казионните медии, които работеха за пландемичната диктатура, изведнъж станаха големи антипутинисти, по команда отвън. Това показва, че са чужди слуги и правят каквото им кажат господарите, това не са хора на които може да се вярва, и те не са против Путин, защото е заплаха за националната ни сигурност, или поради горчивия ни исторически опит с Русия, която унищожи три български държави и ни окупира за 45 години, а защото защитават някакви псевдоевропейски и “евроатлантически ценности”. От друга страна пък, известни блогъри, защитаващи националната кауза срещу залялата страната ни путинофилия, като Любомир Жечев например, за съжаление вярваха в ПЛАНдемията и защитаваха диктаторските мерки въведени с нея.

Но най-удивителен е математикът Витанов, който беше един от най-мракобесните трубадури на пландемичната диктатура, а сега е един върл путинист, прикриващ долнопробната си прокремълска пропаганда, със “загриженост за националните интереси.” Всъщност, той е жалко копие на (п)резидента – отявлен путинофил и руски агент за влияние – генерал Румен Радев.

Който, да не забравяме, въведе чрез служебното си правителство на генерал Стефан Янев мракобесието на зелените сертификати, при това в разгара на предизборната си кампания в края на 2021 г., като с това постави на карта презбирането си за втори мандат. Тоест, този жалък лакей, служи както на соросоидите, така и на путиноидите, но не и на България, за която е полагал и военна и президентска клетва. С това се превърна в позор за българската армия и държава и ще остане в историята със срамното петно на държавен изменник и национален предател.

%d0%bf%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%bd-%d1%88%d0%b2%d0%b0%d0%b13

Всъщност, неговият господар Путин, е същият глобалистки боклук и подлога на Клаус Шваб и шайката му, ако не знаете. Той смело прокара в Русия и пландемичната диктатура и електронния концлагер, а от август въвежда и електронната рубла, нещо което и на Запад, още не смеят да направят.

За нещастие, в момента българският народ е разделен на путиноиди и соросоиди, което предвещава дълга и дълбока политическа криза. Но наш патриотичен дълг е да просвещаваме заблудените и да воюваме с продажниците – родоотстъпници и предатели.

Което сме правили, правим и ще правим, с плам, усърдие и храброст, защото залогът е бъдещето на Родината!

От Извора

“Godlessera”

Боян Расате – БНС


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts to your email.

Дайте отговор

нагоре