cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Как ни крадат ДНК профилите и защо? – II част

Как ни крадат ДНК профилите и защо? – II част

cd49548b18548c70dbdc8309d8493cfd41438df7

Автори: Невена Станчева, Александър Иванов

Първата част, четете тук.

В първата част обяснихме накратко теорията за лингвистично-вълновия характер на ДНК и методите на професор Пьотр Гаряев за лечение на хората, разработени и прилагани от него на нейната основа. Да напомним и думите му казани с горчивина: “Те откраднаха моите открития и ще ги използват за зло…” В Русия го обявиха за шарлатанин и псевдоучен. Вижте тук. А думите му бяха пророчески…

photo_2023-07-20_14-23-32

Нещо да ви прави впечатление на снимката? Вижте текста отдолу.

“Америка налага нови санкции на Пекин, тъй като правозащитни групи казват, че Китай използва Изкуствен Интелект и ДНК проследяване, за да следи мюсюлманското малцинство.

Сега разбрахте ли защо насила ви правеха ПСР, антигенни, кръвни и всякакви други тестове, за да ви вземат ДНК профилите!

В края на 2021 година се случи следното: “На фона на актуалното военностратегическо напрежение между Вашингтон и Пекин САЩ поставиха Китайската академия на военномедицинските науки и 11 свързани изследователски института в областта на биотехнологиите в черен списък за износ на технологии, поради предполагаемо подпомагане на китайските военни при разработката на оръжия за „контрол на мозъка и поведението“. Министерството на търговията на САЩ е поставило изследователските институти в „списъка на субектите“, което забранява на американските компании да изнасят технологии, идващи от Америка, за китайските институции.

„Китай използва тези технологии, за да упражнява контрол над своите граждани и да продължава репресиите си срещу членове на етнически и религиозни малцинствени групи“, казва Джина Раймондо, министър на търговията на САЩ.”

Други медии пък, съобщиха за китайски HAARP: “В навечерието на новогодишните празници някои информационни ресурси на САЩ, сякаш като „подарък“ на своите съграждани, информираха за най-секретния китайски проект Project WEM system, която експертите оценяват като някакъв вид ултрамодерно оръжие, основаващо се на ниски вълни ELF, които могат да повлияят на човешкия ум и психика. А сега да обясним за какво става въпрос.

ДНК – ключ към дигиталното поробване

Много хора в България и в света не са наясно, че ДНК не е просто молекула, която кодира протеини, а е биологично електромагнитно устройство. Самата молекула ДНК е като антена – едновременно абсорбира фотони от външната среда и излъчва много слаб електромагнитен сигнал. Освен светлина (фотони), ДНК излъчва и звук (фонони). Разбира се, този звук и тази светлина не могат да бъдат наблюдавани в обикновени условия, защото са много слаби.
Още в началото на пЛандемията проф. Пьотр Гаряев каза, че неговите открития в областта на електромагнитната функция на ДНК ще бъдат използвани от глобалистите, за да наложат дигитален контрол върху човечеството. Малко след това проф. Гаряев почина при неизяснени обстоятелства.
Дейвид Расник (David Rasnick), професор от САЩ, също предупреди, че с „тестовете за ковид“ се събира ДНК, което ще се използва за проследяване на хората (“Swabs are used for gathering DNA. It’s for tracking you”).
Повечето хора не могат да разберат как чрез „тестовете за ковид“ се сваля електромагнитният сигнал на ДНК. Те си мислят, че пробите трябва да се носят в лаборатория, за да се секвенират. Това не е така. Тези хора не са наясно със супер-високите технологии, които се използват за сваляне и дигитализация на ДНК сигнала. Във всеки „тест за ковид“ има микро-устройство, което копира ДНК сигнала и го изпраща до съответната база данни в зависимост от държавата на производство на теста – Китай, САЩ, Корея и т.н.
Още преди началото на пЛандемията в много държави, като Швеция и Норвегия, бяха събрани ДНК данните на 100% от населението. Поради тази причина в тези държави нямаше толкова жестоки мерки във връзка с ковид.

Молекулата на ДНК може да се хаква и с нано-частици. Това се дължи на факта, че самата молекула ДНК образува електромагнитно поле около себе си. Когато нано-частиците попаднат в близост до молекулата, електромагнитното поле на ДНК ги завихря около нея, образувайки т.нар. „оригами“. Нано-частиците могат да попаднат в човешките клетки и да преминат през йонните канали чрез инжектиране, чрез пръскане на нано-аерозоли (кемтрейлс), или чрез храната и водата. Когато организмът се пренасити с нано-частици се получава т.нар. „нано-токсикоза“. Затова в Русия и в други държави са създадени Комитети по нано-безопасност – институции, които измерват насищането на въздуха, водата, храната и т.н. с нано-частици.

Най-модерните съвременни оръжия (weapons of mass disruption), с които се контролират големи човешки маси, са на основата на индидуалната ДНК и на хакването на човешкия организъм с нано-частици (вж. лекциите на проф. Джеймс Джордано – James Jordano в Youtube). Това става чрез системата 5G + суперкомпютър. 5G не е просто високоскоростен интернет. Това е система от няколко вида вълни, някои от които са способни да улавят и да влияят на индивидуалното ДНК излъчване. Ето защо вашата индивидуална ДНК честота е ключ към вашето дигитално заробване в новите системи за дигитален контрол, наречени Умни градове.
Всички тези факти могат да бъдат проверени в научни списания по ключови думи: DNA biophoton emission, DNA photon absorption, hacking DNA with nanoparticles, weapons of mass disruption, based on nanoparticles, weather modification with nanoaerosols, nanoaerosol vaccination, DNA origami etc.

Но за да разберете възможностите на тази технология за контрол на човека чрез ДНК профила му, вижте видеото в част III. Кошмарът не предстои тепърва, той е започнал и е тук и сега.

⭐️Кликнете върху връзката, за да получите 💰180лв. пакет от купони или ⭐️ Потърсете aco013087 в приложението на Temu за да получите💰30% отстъпка!! Изтеглете го от връзката горе.

Можете да ни пишете в коментарите отдолу под статията или да се свържете с нас по електронна поща, или във Фeйcбуk.

Запишете се и за нашите известия по електронна поща.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите без цензура и да търсим общи решения на проблемите.

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading