cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Дегенерацията

Дегенерацията

occult-devil-satan
satana-1337597
Дяволът, наричан сатана.
Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата. А понеже Аз говоря истината, не Ми вярвате.” 
Иисус Христос към фарисеите
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

Има слуги на сатаната и слуги на слугите на сатаната. Това са най-общо казано дегенератите – например глобалистките изроди – либерастите  и техните соросоидни слуги – толерастите – грубо, но точно казано. И цялата обслужваща ги пасмина от шабес-гои – мултикултурастите.  Но това не са хора. Не в оня хитлеристки смисъл на унтерменши – “подчовеци”, “подхора”, или “нехора”.  По-скоро са анти-хора. Рушащи Божественото творение в неговата цялост – човечеството, природата и земята. В прекия и преносния смисъл. Какво е дегенерация и дегенерат? На български – израждане – изроден. Това е упадъкът, влошаването и разрушението на човека, обществото, морала, и т.н. Или другояче казано, това е дяволът, тоест сатаната и делото му. Точно това са дегенератите. Според руския изследовател и писател Григорий Климов дегенерацията е естествен процес на израждане на рода и неговата смърт в течение на няколко поколения. Тя има три фази проявяващи се в поколенията на даден род:

 1. Полови извращения. Педерастии и педофилии, лесбийство, некрофилии, зоофилии, геронтофилии и всякакви други содомитски перверзии. Понякога импотентност и фригидност. Като странично проявление – бездетство. Климов дава десетки примери  на известни хора от цял свят – главно от политиката и изкуството, чийто семейни биографии основно е проучил.
 2. Психически болести. Когато пострадалите поколения в даден род въпреки първите етапи на дегенерацията описани по-горе, не си дадат сметка какво става и продължават да правят деца в извратени или непълноценни семейства, природата казва Климов, дава следващ по-сериозен знак. Идват поколенията с психически болести и отклонения. Шизофрении и циклофрении, психопатии и социопатии, самоубийства и убийства и изобщо всякакви бесовщини проявявани в такива семейства.
 3. Вродени физически дефекти. Ако родът продължава да упорства да се размножава, в третия етап поколенията му вече имат грозни уродства и физически аномалии – раждат се деца – джуджета или с гърбици, кривогледи или куци, със сакати  ръце или крака, без пръсти или с повече пръсти и прочие аномалии. Да си припомним българската поговорка да се пазим от “белязани хора”. Разбира се има и по-незабележими дефекти, като родилни петна, брадавици, неправилни уши и носове, рижи коси, говорни дефекти, проблеми със слуха и зрението и т.н. и т.н.
  Това са признаците и проявленията на дегенерацията. Или деянията на дявола. Защото сатаната е : “… враг на човешкия род, приятел на смъртта, крадец на живота, разрушител на правосъдието, източник на злото, корен на пороците, развратител на хората, предател на народите…” (Rituale Romanum) И както казва Шарл Бодлер: “Най-хитрата уловка на сатаната е да ни убеди, че той не съществува.”
  Формулата на дявола по-долу е дадена според книгите на  Григорий Климов и Дени де Ружмон. Тези умозаключения са потвърдени и от други теолози, философи и учени. За разшифровка, можете да замените „дявол” с „дегенерация” или „израждане”

  1.  Първият трик на дявола е да докаже, че не съществува. Например никой от дегенератите няма да признае, че е дегенерат. (Както лудият не признава, че е луд, а пияният, че е пиян.)

  2. Дяволът – това е никой и нищо, но това нищо унищожава. И в Библията – дяволът е човекоубиец открай време Йоан 8:44.

  3. У дявола винаги има алиби и прикритие.

  4. Дяволът е „князът на този свят”, „бога на този век” и „принцът на мрака”, “светоуправник на тъмнината от тоя век”, “поднебесен дух на злобата”. От Евангелията.

  5. Дяволът винаги се стреми към властта. (Комплекс на властта. Комплексът на вожда. Агресивността = садизъм + хомосексуализъм.)

  6. Дяволът обича да се маскира като ангелът на светлината. Но ангелът на светлината е Луцифер (Светоносец), тоест сатаната. Пример – либералите или по-точно либерастите (болшинството от тях са масони), се правят на „хуманисти” и под маската на „борбата за правата на човека” всъщност се борят за „правата” на дегенератите – педерастите и лесбийките, откачените и смахнатите, анархистите, терористите и всякакви престъпници от всички възможни сортове и цветове. На практика техният „хуманизъм” е сатанизъм.

  7. Дяволът винаги е в крайностите (екстремизъм). Той е пръв екстремист, нихилист и анархист. (Психологическите корени са – садизъм, мазохизъм и скрите психически болести.)

  8. Дяволът казва „Името ни е легион, защото ние сме много”. Марко 5:9. Според официална американска здравна статистика 37% от американците имат хомосексуални наклонности и опит, от тях 4 процента са открити педерасти и лесбийки и 33% скрити, подтиснати, непроявени и т.н. При това процентите се увеличават в горните слоеве на обществото. Всред средната класа такива са вече 50%. Сред писатели, художници, журналисти, актьори, поети, музиканти и изобщо хора на изкуството са 75 %, а всред управленския елит – политици и стопански ръководители – 90%. И всичко това е свързано с психични отклонения – шизофрении, паранои, психопатии и други подобни.

  9. „Дяволът е лъжец и баща на лъжата.” (Йоан 8:44) Думите са на Иисус Христос.

  10. Дяволът върши всичко на тъмно, отзад и наобратно. (Казано е в преносен смисъл, но при педерастите е в действителен.)

  11. Дяволът не може да обича и мрази онези които обичат. Това е антитеза на Бога: „Бог е любов и пребиваващия в любовта, пребивава в Бога и Бог е в него.” І.Йоан 4:16

  12. Дяволът се крие и в най-чистите човешки чувства. Например Едиповия комплекс или комплексът на Електра, тоест кръвосмешенията.

  13. Философска шега: истината за дявола е такова мръсно нещо, че тя като капка вода размътва чаша мастика, но от това можеш да се опияниш.

  14. Бедата е в това, че дяволът по своята природа никога няма да бъде показан ясно, честно и точно. Дени де Ружмон (Виж горното)

  15. Дяволът е опасен, само когато не го виждат. А като го видят става смешен, жалък и омерзителен. (Изродените правят всякакви гнусни деяния, които нормалните хора ги е срам даже да напишат.)

  16. Дяволът е много саркастично и иронично същество, но той самият не търпи ирония и надсмиване.

  17. Дяволът е склонен към разрушение и саморазрушение. (Известно от фройдистките комплекси – влечение към убийство и самоубийство.)


  18. Дяволът обещава златни планини, а заплаща с разбити керамични чирепчета. 

  19. Дяволът най-добре от всички знае, как да влияе на хората и да  печели приятели.

  20. Дяволът е петата колона на всички времена и народи. (Дегенератите винаги са национални предатели, държавни изменници, отцеругатели, майкопродавци, нихилисти, космополити, казано е “веднъж предател, винаги предател”.)


  21. Дяволът е партия в партиите и съюз в съюзите. Във всяка една организация дегенератите са повече от 50%, веднага се организират в тайна мрежа и вземат властта над останалите нормални хора.  az-7-1877748
  Примери за дегенерацията  Знаете ли на кого са тези думи:
  В отворено и свободно общество думата ,,тайно” е неприятна и дори отблъскваща. Затова и ние – като народ, принадлежащ исторически на времето, в което живее, се противопоставяме на тайните общества, на тайните клетви и тайните събрания. Изправени сме пред огромна и безмилостна конспирация със световни мащаби, която се основава най-вече на тайни средства, за да разширява сферите си на влияние. Международен заговор, който си служи с внедряване на агенти и с подривни средства, вместо с избори; със заплахи, вместо с предоставяне на правото на избор. Това е система, която е вербувала големи човешки и материални ресурси в изграждането на добре действаща машина; която умело си служи с дипломацията, тайните служби, икономиката, науката и политиката и организира военни операции. Действията й не се огласяват, а се държат в тайна. Грешките й не се изваждат на показ, а се премълчават и укриват; действията й не се подлагат на оспорване, а тайните си не позволява да бъдат разкривани. Ето защо атинският законодател Солон издава закон, който гласи, че отбягването на спорове е престъпление за всеки гражданин. Обръщам се към вас за помощ, за да ми помогнете в трудната задача да информирам и да предупредя американския народ за всичко, което се случва. Убеден съм, че с ваша помощ човек ще се превърне в онова, за което е роден – да бъде свободен и независим.”
  На кого са тези думи? На някой теоретик на конспирацията, както им казват подигравателно “конспиралници”? На някой графоман пищещ евтини книжки с глупави заговорнически теории? На някой режисьор правещ самодейни филмчета за Ютюб?
  Не, на един американски президент, когото те убиха – Джон Кенеди.

  evil-communism-3044207

  Откровенията на човекомразците

  “Оскъдностите на съществуването поставят границите на възпроизвеждането на бедните и природата не може да се справи с това по друг начин освен с отстраняването на техните деца.”
  Адам Смит – в “Богатството на народите”

  ”За да се осъществи световно управление, е необходимо да се премахнат от съзнанието на хората техният индивидуализъм, лоялността им към семейните традиции, националният патриотизъм и религиозните догми.”
  Изказване на Брок Чизълмдиректор на ”Световната здравна организация” (към ООН) 6 R o b e r t s o n , P. Op. cit., p. 7.

  “И аз наистина вярвам, че светът ще бъде по-добър, когато останат 10 или 20 на сто от нас“ 
  д-р Ерик Пианка 


  “В случай че съществува прераждането, мечтая да се върна на този свят като смъртоносен вирус, за да направя известен принос, за решаването на проблема с пренаселеността“ 
  принц Филип – херцог на Единбург и съпруг на британската кралица 


  “Днес в света има 6,8 милиарда човека. Численността на населението стремително приближава към 9 милиарда. Ако ние днес действително добре поработим над новите ваксини, медико-санитарната помощ, помощта в областта на репродуктивното здраве, възможно е да можем да снижим числеността със 10 – 15% “.
  Бил Гейтс

  “Колко ще останат накрая (да живеят на Земята), зависи от стандарта на живот. Спряхме се на (бройката) 1.5 или 2 милиарда души, защото тогава можем да имаме големи, оживени градове, но и дива природа. Ако искате свят, в който да живеете като пиле в кафез, всеки да разполага с малко жизнено пространство и малко храна, може би (в такъв случай) ще могат да останат 4 или 5 милиарда души. Но ние вече броим 7 милиарда. Така че трябва хуманно и колкото се може по-бързо да пристъпим към съкращаване на популацията. Въпросът е: Можем ли да минем без някакво бедствие, като световна чума или ядрена война между Индия и Пакистан? Ако (растежът на световната популация) продължава със същите темпове, ще има различни видове бедствия. Някои от тях може да са бавнодействащи, например хората да измират от все по-нарастващ глад. Но може и да се стигне до катастрофални бедствия, защото колкото повече са хората, толкова по-голяма е вероятността някой непознат вирус да премине от животинската в човешката популация, след което да настъпи пологоловно измиране.“
  пише го американският проф. Пол Ерлих в книгата си “Ecoscience”   „Една четвърт от човечеството е деструктивна. Това са плевели. Преди им се разрешаваше да умират от собствената си смърт, но днес поради приближаването към великия скок от човек-твар към човек-сътворец, т.е. наследник на Божията власт, тази четвърт на деструктивните трябва да се отстрани. Ние (посветените) сме отговорни за това. Ние сме отговорни за мисията на процеса на божествен подбор в полза на планетата Земя.“ 

  Барбара Маркс Хъбард, съпругата на основателя на сциентологията в своята „Книга на сътворението“


  Така говорят човекомразците, тоест слугите на дявола или по-ясно казано дегенератите. От доста време не е никаква тайна, че елитът от свръхбогатите иска по-голямата част от населението да бъде премахнато от лицето на земята. Съвсем директно заявяват, че хората ставали много и трябвало да се намалят. В момента сме около 6 милиарда и 800 милиона. Броят на тези, които да останат според различни решения варира. От половин милиард до 2 милиарда. За момента като че ли са се спрели на 2 милиарда. Поне за такава бройка настояват от Кралското общество (Royal Society) на Великобритания. Ето какво нагла глупост са написали в техния сайт: „Световната човешка популация, съчетана с безпрецедентни нива на потребление, представлява огромно предизвикателство (пречка) за здравето, благосъстоянието и околната среда.“ Те хората не пречат на околната среда, но свръх богатите, които са собственици на заводите замърсяващи околната среда. Именно от тях трябва да се започне. През 1974 г. е подписан “Меморандум 200”, известен още като „Глобален доклад 200“ подготвен от група, ръководена от Хенри Кисинджър (Държавен секретар на САЩ 1973–1977). Документът обявява депопулацията в света за основна стратегическа задача на САЩ. Eтo едно официално изявление на Хенри Кисинджър: „Депопулацията трябва да е първа грижа за външното министерство на САЩ по отношение на Третият свят.“  Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

  Subscribe to get the latest posts sent to your email.

  Дайте отговор

  нагоре