cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Инжектираните си измират тихо и кротко…

Инжектираните си измират тихо и кротко…

fb_img_15910016542986721-1428050

Днес пишат за пореден случай на починала жена, при това дъщеря на известния журналист Иван Такев.

“На 40 години почина председателката на Българското египтологическо общество Деница Такева – Германова, съобщиха от организацията.” 

Без да обяснят от какво е починала, като че ли е нормално, човек да умре на 40 години в разцвета на силите си от естествена смърт. Но не казват, че тя се е инжектирала три пъти с отровните бъркочи, съдържащи графенов оксид. И водеше пропаганда за “ваксинацията”.

photo_2023-08-14_16-36-38-7502400

Хвалеше се във фейсбук, че си сложила втори бустер, 7 месеца след първия. Тоест се е инжектирала три пъти.

Е, получи си го поради собствената си глупост! Три години водехме жестока битка срещу измислената ПЛАНдемия. Написахме десетки материали за вредните инжекции с графенов оксид, които убиват, осакатяват и разболяват здрави хора, причиняват безплодие и импотентност. Давахме хиляди факти и доказателства. Заведохме десетки преписки по това в полицията, в ГДБОП, в прокуратурата. Водехме дела срещу заповедите на здравните министри. Но най-вече, се мъчехме да просвещаваме обикновените хора и да ги предпазим от самоубийство. Не успяхме в голяма степен, но все пак, България остана с най-малко набодени в Европа и света. Около 11%, макар че държавната стъкмистика ги дава почти 29%. Първо лъжат, а второ и много от “инжектираните” всъщност си купиха зелени сертификати. Така обогатиха лекарите, но пък останаха живи и здрави.

А ето как умират инжектираните в света.

И този процес няма спиране, до преди 6 месеца по непълни изчисления, жертвите на “ваксинацията” в света бяха над 12 000 000 души. Сега вече са повече. Даже вече официални издания признават, че 90% от умиращите са “ваксинирани”. В момента обаче има светлина в тунела, защото в някои страни започнаха наказателни дела срещу участниците в пландемичния заговор.

Само когато умре някой известен човек, се вдига за кратко шум в медиите, които винаги премълчават причината за смъртта му. Вижте например този доктор Огнян Митев – директор на МБАЛ “Благоевград”, който пропагандираше инжектирането с графен оксид и показно се “ваксинира” с отровата, след което и показно умря. Никак не ни е жал за него и другите такива безподобни глупаци, които не само се самоубиха, но подтикваха и другите хора да го направят.

Обаче за Цветан Томчев истински съжаляваме! Как можа този толкова стойностен човек, да направи такава самоубийствена глупост!

Ето и някои известни имена в България, за съжаление списъкът расте от ден на ден, но за обикновените нещастни хорица, подведени, излъгани или принудени, да си набият отровната инжекция с графен оксид, никой не се сеща, дори и роднините им. Ако има техни близки, нека да споделят.

  • Георги Коритаров – журналист (1 доза)
  • Ваня Костова – певица (2 дози)
  • Доц. д-р Антоний Гълъбов – социолог и политолог (2 дози)
  • Радосвет Радев – собственик на “Дарик Радио” и крупен бизнесмен (две дози “Файзер”)
  • Евгени Бакърджиев – политик
  • Татяна Лолова – актриса
  • Миро Атанасов – победител в “Big Brother”
  • проф. Христо Мермерски – професор агробиолог и политик
  • Деница Такева – Германова – египтолог
  • Професор Ивайло Дичев – културолог
  • доктор Огнян Митев – директор на МБАЛ “Благоевград”
  • Цветан Томчев – журналист

Все пак има надежда и за инжектираните, има някои начини за детоксикация на организма от графен оксида. Публикували сме рецептата тук.

И другото е вярата в Бог и търсене на неговото опрощение, закрила и покровителство.

Влезте и в нашия форум, за да обсъждате свободно темите и да търсим общи решения .


Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Дайте отговор

нагоре