cropped-%d0%b7%d0%b0%d0%b3%d0%bb%d0%b0%d0%b2%d0%bd%d0%b0-3592060-4662627-png
Начало » Русия готви за България украински сценарий

Русия готви за България украински сценарий

photo_2022-07-02_01-42-52
YouTube player

Заместник-председателят на руската дума Пьотр Толстой официално си казва в телевизионно предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят провокации, които да дадат повод за руска намеса.

С пропагандистката Олга Скабеева обсъждат и удари по България. Единственото, което ги спирало досега е, че не могат да се справят още с Украйна.

Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас руснаци. Прокуратурата трябва да започне да прилага Наказателния Кодекс в частта за държавна измяна и национално предстелство спрямо “българите”, които обслужват руските интереси у нас. А такива путинофилски подлоги дал Господ, като започнем от доктор Пламен Пасков, Явор Дачков, Мартин Карбовски, полковник Николай Марков, Веселина Томова, Петър Волгин, Велислава Дърева, Александър Симов, Костадин Костадинов, генерал Шивиков, Николай Витанов, Васил Велев, Боян Чуков и още цяла плеяда такива, “патриоти”, “миролюбци” и “неутралитетници”, които или са рубладжии или просто “полезни идиоти”, както казваше кумирът им Ленин. Тия водачи, пропагандатори и организатори на путинофилски мероприятия, или са глупави и не разбират какво правят, или са шайка рускомунистически отрепки, които плюят на хилядолетната българска история и тъпчат гробовете на стотици хиляди българи, сложили костите си във войните през 968, 969, 1915, 1944 г, в защита на Отечеството срещу руските нашественици и окупатори, както и на избитите в съветскомунистическите затвори и концлагери в периода на последната окупация – 1944-1989 г. На два пъти през вековете, руските изроди избиват българския елит,  веднъж през 971 г. в Дръстър, където изколват 10.000 видни българи, всред които 300 висши боляри и целите им родове, заедно с жените и децата, също и в Пловдив, където набиват на кол 22.000 души, отказали да се отрекат от Христа. За втори път в 1944-45 г., когато ликвидират отново каймака на българското общество и нация, като жестоко избиват повече от 35 000 души без съд и присъда. В историята “руските братушки” унищожиха Първото и Третото Царства на Дунавска България и последното – Казанското ханство на Волго-Камска България в 1552 г. Тоест с 4 подли войни и нападения в гръб, заличиха три български държави. Путиноидите в България се гаврят с паметта на тия български свидни жертви, тъпчат костите им в безкръстните им незнайни гробове и унижават националното ни достойнство.

Само два примера от хилядите:

Преди време Веселина Томова от сайта “Афера” беше дала трибуната на безродника Николай Марков, да хули просташки Мария Цънцарова, която пък, беше задала един правилен въпрос в телевизионно интервю с Корнелия Нинова. Полковникът пише: “Тъпа патка без работа няма.“ Джон Кенеди. Мисирка Цънцарова каза с просълзени очи от американската телевизия, която я гуши яко с пари, че очаквала с нетърпение победата на Украйна над Русия! Милото момиче. Както казва пък българското народното творчество: Русо гладно няма!

Впрочем, този полковник майкопродавец, вече беше даден в прокуратурата от Боян Расате за тези му признания че “получавал секретни сведения от службите и армията”, които по “таен канал предавал в Москва” и “оттам получавал разпореждания.”

Но по-интересното е допълнението на също “русата и негладна, че и с работа”, Веселина Томова, която добавя под писанието на руския шпионин редакционна бележка:

Бележка на АФЕРА:  „А ако Путин нападне Варна и я окупира?“, кокори се в ефира на бтв дребното нещо, наречено Цънцарова, срещу Корнелия Нинова. Цънцарова, сега да ти обадим от Варна. Ако Путин нападне Варна и я окупира, впрочем, по-правилно би трябвало да се каже: ако Путин дойде да освободи Варна, тебе ще те вземем да обслужваш руските и чеченските воини, понеже си известна само с баджаците си. Хайде, бакалъм!”

2_afera-bg_

За да не изтрие публикацията си тази варненска пачавра – отцеругателка, защото за нея би могла да бъде съдена за обида, национално предателство и държавна измяна, я запазихме като екранна снимка за спомен.

В социалните мрежи можете да прочетете още удивителни антибългарски безумия.

%d0%b3%d1%83%d0%bd%d1%87%d0%b5%d0%b2%d0%b0

Като например това на бившата народна представителка Елена Гунчева, която написа, че сградата на Министерския съвет на страната ни, трябвало да бъде ударена с руски “високоточкови оръжия” (свещено невежество, терминът е “високоточни оръжия”.) 

И тая беше народна представителка и се кле да защитава интересите на българския народ!

Разбира се има и смешници, които заслужават само подигравки заради олигофренията си. Ето един пример с Каролина Александрова, която е ненадминат връх с малоумието си:

0233330001648028218_1728717_920x708

“НОВИ ЗАКОНИ В РУСИЯ❗️

СМЪРТНА ПРИСЪДА ЗА УБИЙЦИ НА НЕВИННИ ХОРА, КАКТО И ЗА ИЗНАСИЛВАЧИ И ПЕДОФИЛИ❗️ 

ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА ЗА ПОБОЙ НАД ЧОВЕК И ЖИВОТНО❗️ 

ПЕНСИИ, ПАРИ ЗА ДЕЦА И ЗАПЛАТИ ВДИГНАТИ ТРОЙНО И ЗАКОН С КОЙТО НИКОГА ДА НЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ❗️ 

СТАЖЪТ ЗА ПЕНСИЯ СЕ НАМАЛИ ДВОЙНО❗️ 

СЪС ЗАКОН НЯМА ДА ИМА БЕДНИ❗️ 

СЪС ЗАКОН НЯМА ДА СЕ КРАДЕ❗️ 

АКО НЯКОЙ СЕ ОПЛАЧЕ ОТ НЕМОТИЯ И АКО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА ЩЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЛИЧНО ДА СЕ СВЪРЖЕ ПО ТЕЛЕФОНА И НА ЖИВО С ВЛАДИМИР ПУТИН ЗА ДА МУ НАМЕРИ РАБОТА❗️ 

С тези закони една държава ще бъде рай за живеене и няма да има престъпления . 

С такъв лидер можеш само да се гордееш. 

Това са законите, които трябва да ги има навсякъде по света❗️”

Каролина Александрова

Тая Каролина верно е изплискала легена, но имаше доскоро 12 000 харесвания и 7000 споделяния, което говори лошо за умственото състояние на “българите”, поне тия, които са във Facebook. Даже една лекарка, доктор Йовка Христова Радоева от София, толкова беше харесала писанието на Каролина, че го беше откраднала и пуснала във фейсбук,  като свое творение.😆 Така ме беше заблудила, че отначало мислех, че тя е автора. Даже в писанието си “Умните и честни руснаци и малоумните български путинисти” незаслужено похвалих нея. След това обаче намерих истинския автор и сега му връщам палмата на първенството.

Та така “доживотна присъда за побой над човек и животно”, “със закон няма да се краде”, “стажът за пенсия се е намалил двойно”, “ПЕНСИИ, ПАРИ ЗА ДЕЦА И ЗАПЛАТИ ВДИГНАТИ ТРОЙНО И ЗАКОН С КОЙТО НИКОГА ДА НЕ БЪДАТ СВАЛЕНИ” и най-важното може би, със “Закон, няма да има бедни”.

А твърдението на Каролина, че “всеки, който е в немотия и не може да си намери работа, ще може да се свърже с Путин по телефона или НА ЖИВО!!! за да му намери такава”, вече счупва скалата на тъпомера! 😆😂🤣

Президентът Путин разговаря с безработен по телефона, за да му намери работа. Тъй като искаше да се запознае по-обстойно с проблемите му, го покани на среща в Кремъл.

download-3-3
photo_2022-05-07_03-27-37

Безработен на жива среща с президента Путин, за намиране на работа. Президентът само вдигна телефона и го уреди веднага, а след това лично го изпрати до вратите на Кремъл и покани следващия да влезе.

Безработни уредени на работа от президента Путин, да копаят гробове на загинали в “специалната операция по денацификация и демилитаризация”
на Украйна.

photo_2022-05-15_22-05-59
photo_2022-05-27_21-09-36

Още един безработен на който Владимир Владимирович е намерил работа…

И да не забравим: “СЪС ЗАКОН НЯМА ДА ИМА БЕДНИ❗️”

На снимката – доволно семейство, на което Путин е намерил работа, му благодари за щастливия си и охолен живот.

Вече няма да са бедни…

photo_2022-04-17_21-13-29

Повече за малоумието на Каролина, нейното, както и на повечето обитатели на тази кочина Facebook, прочетете тук. Всъщност президентът Путин го чака много работа, тъй като има твърде много хора отговарящи на условието: “АКО НЯКОЙ СЕ ОПЛАЧЕ ОТ НЕМОТИЯ И АКО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ РАБОТА”, защото по официална руска държавна статистика, при население от 148 милиона души в страната:

  • 29 милиона нямат водоснабдяване.
  • 35 милиона нямат канализация.
  • 78 милиона нямат интернет.
  • 90 милиона нямат автомобили.
  • 110 милиона никога не са пътували в чужбина.
  • 5 милиона са само официално регистрираните алкохолици.

Тези няколко примера са показателни за националното достойнство, по-скоро за отсъствието на такова, на част от сегашния български народ, живеещ в земите ни, в тази бурна и опасна епоха.

photo_2022-04-20_07-25-00

Но успокоението е, че путинофилията като заболяване, засяга само олигофрените. Верно, че са много, но така поне ги разбрахме кои са, като излязоха на светло…

2 thoughts on “Русия готви за България украински сценарий

  1. За Пламен Пасков не сте прави. Той многократно е говорил срещу Путин, както по руските, така и по българските видео канали. Единственото, което не одобрявам при Пасков е, че продължава да поддържа коцето лъжеца.

  2. не е русия, юдеите които са завладели и русия и украйна са, шматки недоклатени….

Дайте отговор

нагоре

Discover more from РТВ "Истина и Свобода"

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading